hanna jøssing » Mat og drikke » Oppskrift på alkoholfri mojito

Oppskrift på alkoholfri mojito

Heia! Jeg hadde jo helt glemt at jeg skulle legge ut oppskrift på mojito, så jeg tok ikke bilder eller noe da jeg lagde det. Men jeg får prøve så godt jeg kan, og om noe er uklart er det bare å stille spørsmål, enten i kommentarfeltet, eller på mail. (hanna_blogg@live.no)


Ingredienser:
masse sitronsaft-flasker (rundt en flaske pr. person, hvis dere skal ha påfyll osv)
♥ sukker
♥ mint-blader
♥ masse isbiter
♥ sprite
♥ sitron og/eller lime
 
Fremgangsmåte:
Først tar du en ganske stor bolle, og heller all sitronsaften nedi. Deretter tar du oppi sukker, (det trengs en god del) visp det sammen - og smak til om det er søtt nok.

Etterpå tar du opp isbitene, knuser de i en pose. Jeg bruker å slå posen mot kjøkkenbenken - en fin måte å få ut agresjon på samtidig som du lager drink.

Deretter river eller skjærer du mintbladene

Putt sitronblandingen i et glass, hell oppi sprite og deretter legger du oppi knuste isbiter. Ikke ta oppi for mye, da er det lett at drinken smaker utvannet.

Deretter strør du på mintblader, og rører litt i blandingen. Legg gjerne oppi noen sitron/limebåter for at drinken skal bli litt ekstra sur og smakfull, samtidig som det ser mye kulere ut
Og vips! Du har en syykt frisk og god drink! Mintblader er vell forresten litt vanskelig å få tak i, men de har det vell på store matbutikker osv. Heldige meg har det i hagen! :-)
Vil du prøve det? Har du smakt det? 

8 kommentarer

Eirin Helene

06.09.2011 kl.20:37

Må prøves ut! :D

Trine

06.09.2011 kl.22:10

Sitronbåtene og limebåtene glemte du ;) <3

Ida

07.09.2011 kl.12:33

Kult, ska prøv ut det ja :D

trine

07.09.2011 kl.16:34

sv; vet ikke? :) kunne jo faktisk gjort det, men søstra mi fant en side der det stod om dette og siden jeg har betalt med visakortet mitt så kan jeg få igjen pengene fra visa :-D

trine

07.09.2011 kl.16:54

sv; Jaa, vet!! Jeg hadde gledet meg sykt til å få den glattetanga, også leser jeg på nettet at den er fake og mest sannsynlig ikke kommer til å få den.. Får vel invistere 1000 kr ekstra og kjøpe den i butikk eller noe :-) Iallfall på en særiøs plass!

Mojitoen så forresten utrolig god ut!

trine

07.09.2011 kl.17:04

sv; betalte du mye da? :-))

11.09.2011 kl.14:02

kanskje jeg skal prøve det, ser veldig godt og forfriskende ut ihvertfall! men har du noen mulighet til å filme når du gjør det? så vi kan se litt ca hvor mye du tar oppi av hver ting? :)

hanna

11.09.2011 kl.17:16

Anonym: det kan jeg! :)

Skriv en ny kommentar

hanna

hanna

17, Rissa

Jeg heter Hanna, er 17 år og bor i Trondheim. Jeg blogger om både vanlige og uvanlige ting. Kontakt: hjablogg@live.no Follow my blog with Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits