hanna jøssing » Bloggvurderinger » Bloggvurdering: Ingrid

Bloggvurdering: Ingrid

Heia. Som sagt skulle jeg velge ut én av de som kommenterte i innlegget under, og vurdere bloggen deres. Valget falt enkelt og greit på INGRID, fordi jeg synes hun hadde en kjempesøt blogg.

http://ingrus.blogg.no

For det første, fant jeg ikke noe ordentlig bilde av jenta, så jeg tok bare print screen av det første som møter en når en går innom bloggen.

Det jeg først legger merke til er det plettfrie designet, stilrent, og ikke noe ekstra tull og feil i designet. Enkelt og nydelig, rett og slett. Ellers har hun også veldig fin oppbygging av bloggen, noe som vil si at hun har gjennomført størrelse på bildene, og på en måte har en slags mal hun bruker i de forskjellige innleggene. Dette er nok det jeg liker aller best.

Hun har også masse vakre og inspirerende bilder på bloggen. Det er som et godt utvalg av de fineste weheartit-bildene, så slipper man å gå innom weheartit å lete, og bla i stygge og fine bilder: her har du de fineste samlet på ett sted! Hun har også ikke noen skrivefeil å klage på, så alt er som det skal være.

Det jeg savner er mer bilder av bloggeieren, så vi får et litt bedre inntrykk av hvem dette dyktige mennesket er. Har egentlig ikke noe mer å klage på. Stå på videre! ♥

Har du lest bloggen, og isåfall hva synes du? (Noen tips til hva jeg kunne gjort bedre/lagt mer vekt på i vurderingen?

 

6 kommentarer

23.11.2011 kl.21:33

synes det va bra skreve :)

frida

23.11.2011 kl.22:14

søskenbarnet mitt jo! :-)

Ingrid mathisen

24.11.2011 kl.07:17

Å, tusen takk :-) kjempekoselig!
Nei, det har jeg ikke gjort :)

nadia

24.11.2011 kl.22:28

aah du er så sykt pen ! eg skal bli din fast leser

kan du videoblogge om hvordan du "sminke"øyenbrun? PLIS

anette

28.11.2011 kl.16:19

elsker bloggen din, men du må oppdatere oftere!

Skriv en ny kommentar

hanna

hanna

17, Rissa

Jeg heter Hanna, er 17 år og bor i Trondheim. Jeg blogger om både vanlige og uvanlige ting. Kontakt: hjablogg@live.no Follow my blog with Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits