hanna jøssing » Blogg » F M L

F M L

I løpet av de to siste dagene har jeg vært travelt opptatt med å være sunn og sånn. Derfor har jeg ikke hatt tid til å blogge. Nå skal jeg male litt, for å tjene penger. Hater at det bare er drittarbeid (maling og vasking) jeg kan gjøre for å tjene penger. Lite digg. 

Ahh, har brukt så sinnssykt lang tid på dette innlegget at nå har det rukket å blitt mørkt. Herregud, drøyer så jeg slipper å starte med malinga. Frister lite.
Hva gjør du for å tjene penger? 

3 kommentarer

elisabeth

15.02.2012 kl.18:53

hei! kan du vise hvordan du har organisert det på sminkebordet ditt? så et bilde på den bloggen du har brukt en periode, og så ikke at du hadde all sminken og produktene som neglelakk osv. frem på bordet, så jeg lurte bare på om du kunne vise hvordan du har organisert det, siden jeg har samme sminkebord selv, og her flyter det over av produkter oppå selve sminkebordet, og jeg har ikke peiling på hvordan jeg skal organisere det slik at det ser bra ut :-)

hanna

15.02.2012 kl.18:54

elisabeth: Hihi, ja det er greit! :)

15.02.2012 kl.20:44

kjempefin blogg!

Skriv en ny kommentar

hanna

hanna

17, Rissa

Jeg heter Hanna, er 17 år og bor i Trondheim. Jeg blogger om både vanlige og uvanlige ting. Kontakt: hjablogg@live.no Follow my blog with Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits