hanna jøssing » Mote » Sunday wishes

Sunday wishes


T-skjorter fra Weekday, dongerijakke nr. 1 fra Weekday, dongerijakke nr to fra Cubus, rød- og hvitstripet tank top fra nelly.com, svarte skinn-bukser fra Gina Tricot, beige vårjakke fra Weekday, dongerivest fra Cubus og ripped denim shorts fra One Teaspoon.


High beam highlighter fra Benefit, Bayswater Cookie clutch fra Mulberry, klokke fra Marc by Marc Jacobs, svarte wayfarer-solbriller fra Ray-Ban, klokke fra Marc by Marc Jacobs, vitello lux bow bag fra Miu Miu og clutch fra Whitney Port for Bik Bok.
Har lagd meg en ny blogg på blogspot.com, fordi blogg.no sliter utrolig masse med hacking osv. for tiden, så det er umulig å få blogget. Dessuten fant jeg ut at blogspot.com var et veldig enkelt og greit bloggplattform som jeg gleder meg til å få sjekket ut. Jeg kommer til å blogge de samme innleggene på begge bloggene, så lenge blogg.no fungerer. Tror kanskje jeg skal ha litt mindre hverdag, og mer "mote" på http://hannajossing.blogspot.com
Hva synes du? 

3 kommentarer

Teresa Nguyen

06.05.2012 kl.20:02

så mye fint!

Marita Solheim

11.05.2012 kl.16:50

Masse fint :-D

Anette

18.05.2012 kl.21:57

Ahh, liker dette skikkelig. Ønsker meg en oversized denimjakke som jeg bare kan kaste over meg i farta! Men så er jeg veldig kresen, og de som blir solgt på H&M og alle kjedebutikkene er jo så små.

Skriv en ny kommentar

hanna

hanna

17, Rissa

Jeg heter Hanna, er 17 år og bor i Trondheim. Jeg blogger om både vanlige og uvanlige ting. Kontakt: hjablogg@live.no Follow my blog with Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits