hanna jøssing » Blogg » Livet som fattiglus

Livet som fattiglus

Får faktisk en del spørsmål angående hvorfor jeg flytter for meg selv, hvilken skole jeg kom inn på osv, sååå ja her har dere svaret:

Jeg flytter for meg selv, eller, jeg skal bo med en venninne i Trondheim til høsten. Jeg flytter pga. videregående, siden jeg bor ganske øde, og fordi de ikke har linja jeg vil gå her jeg bor. Har egentlig ikke hatt lyst til å gå på VGS her uansett, fordi jeg isåfall måtte ha tatt buss i én time, begge veiene hver dag. Tenk hvor mye av dagen som hadde gått bort i en bråkete, illeluktende og ekkel buss? Og isåfall hadde jeg måttet stå opp veeldig tidlig, noe jeg ikke er sikker på om jeg hadde klart faktisk.

Jeg kom inn på Medier og kommunikasjon på Trondheim Katedralskole, som ligger i midtbyen. Jeg kom med andre ord inn på førstevalget mitt, og er ganske fornøyd med det, men samtidig er jeg forferdelig spent! Det blir jo en helt annen hverdag for å si det mildt, jeg kjenner så og si ingen der, og jeg får et mye større ansvar for meg selv enn det jeg har nå. Det er jeg som må passe på at jeg ikke sulter ihjel (tror ikke det kommer til å bli et problem), det er jeg som må passe på at jeg kommer meg opp hver morgen, og det er jeg som må passe på at jeg klarer å få gjort det jeg skal. Jeg må også passe på å prioritere pengene riktig, spare så mye som mulig - og rett og slett venne meg til livet som fattig student. Haha, det høres faktisk veldig skremmende ut, men det er jo forsåvidt ganske normalt å flytte for seg selv når man er 16, så hvorfor skal jeg ikke klare det? Jeg tror egentlig jeg bare har godt av dette, og tror jeg kommer til å lære mye av det! 

Vet fortsatt ikke om jeg kommer til å bli så fattig som jeg frykter, men isåfall skal jeg holde dere oppdatert på hvordan det er å leve livet som fattiglus, hihi.

Random bilde, men hva faen skal jeg legge ut bilde av her? En tom lommebok????
 

5 kommentarer

Kaja Bø

31.07.2012 kl.18:39

Jaa, legg ut bilde av en lommebok... <3<3<3<3<3<3<3

Guro Ertvåg Eidsæter

31.07.2012 kl.19:09

Jeg skal også flytte for meg selv! Eller skal flytte med en veninne jeg og da, til Molde! Skal også gå Media og kommunikasjon, så er kjempespent:) Håper du får det fint i Trondheim da!

Vilde Witzø

31.07.2012 kl.20:03

Æ ska flytt t byen t høsten å! Heimdal men, men vi må møtes uansett!<3

hanna

01.08.2012 kl.01:50

Vilde Witzø: jaaa!! <3

hanna

01.08.2012 kl.01:50

Guro Ertvåg Eidsæter: Takk det samme! :D

Skriv en ny kommentar

hanna

hanna

17, Rissa

Jeg heter Hanna, er 17 år og bor i Trondheim. Jeg blogger om både vanlige og uvanlige ting. Kontakt: hjablogg@live.no Follow my blog with Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits