hanna jøssing » Blogg » Nike + running

Nike + running

I dag startet jeg faktisk dagen med en herlig joggetur. Jeg tok det ganske rolig ettersom det er ganske lenge siden sist, og brukte Nike + running-appen, som funket kjempebra! På appen kan man faktisk se hvor langt man har jogget på et kart, man har full oversikt hele turen på hvor mange km man har sprunget, hvor mange kalorier man har forbrent og hvor lang tid man har brukt. Hver gang man runder en ny km sier telefonen ifra, noe som er kjempekjekt. Den viser også en oversikt over dine beste prestasjoner, og alt lagres som en slags treningsdagbok. Dette gjør at man bare har lyst til å prestere bedre og bedre for hver gang, så jeg vil si at denne appen er veldig motiverende! Gleder meg faktisk til å fortsette med å springe, noe jeg ikke hadde trodd jeg noen gang ville si.

Sprang ikke så langt idag, ettersom at jeg ville begynne litt rolig. Dessuten glemte jeg å stoppe den da jeg kom hjem, så det står at jeg brukte en time, noe jeg ikke gjorde. Haha litt flaut å legge ut dette, tror ihvertfall ikke det skal bli noe problem å forbedre meg! 

5 kommentarer

05.08.2012 kl.14:19

trening er trening, og så lenge du har fått motivasjon er det jo kjempebra :D

mbreimo

05.08.2012 kl.15:08

den appen må jeg prøve!

Kjempe fin blogg <3

Thea ♥

12.08.2012 kl.12:34

Finner ikke appen på appstore.. Er den bare for Iphone? Eller vet du hva man skal søke etter?

hanna

14.08.2012 kl.02:38

Thea: tror den bare er for iphone ja! og man skal søke etter app-navnet..

MaartheJaahnsrud

08.09.2012 kl.11:24

Hej, hva heter appen? :D

Skriv en ny kommentar

hanna

hanna

17, Rissa

Jeg heter Hanna, er 17 år og bor i Trondheim. Jeg blogger om både vanlige og uvanlige ting. Kontakt: hjablogg@live.no Follow my blog with Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits