hanna jøssing » Spørsmål og svar » Svar på spørsmål

Svar på spørsmål

Hva jobber du som/med?
Har fast jobb på et kontor hvor jeg vasker to dager i uka, ikke akkurat drømmejobben, men penger er penger. Fikk også spørsmål om dette i sommer, og da jobbet jeg på ei kunstutstilling i noen dager.

Hvor er den pynten øverst på skjorta fra?

Har lagd det selv, av øredobber fra H&M Divided og et armbånd jeg har kuttet av endene på.

Hvor er skjerfet fra?

Det er fra H&M og er gammelt.

Hvor bor du? Bor du alene? Bor du langt unna familien din? Hvordan er det å bo alene?
Jeg bor i Trondheim, sammen med ei venninne. Jeg bor to timer unna familien min. Jeg bor jo ikke akkurat alene, og det er på en måte ganske betryggende. Men jeg bor fortsatt ikke med familien min, og jeg har et mye større ansvar nå, men det går greit. Det må jo bare gå greit, og jeg trives kjempegodt på skolen. Det eneste negative er at jeg faktisk ikke har tid til å roe ned i det heletatt, men jeg håper det blir bedre etter hvert. 

Kan du ikke vise bilder eller lage video av leiligheta di?
Altså, nja jo kanskje. Jeg bor jo ikke alene, men joda, jeg skal prøve å få tid til å ta litt mer bilder osv. etter hvert. 

Går du og Line på samme skole?
Ja vi går på samme skole og linje. Klassen er delt opp i A og B, og der havnet vi i forskjellige klasser - men vi har ikke vært splittet enda.

Hvor mye kostet jakka?

Den kostet 300 svenske kroner når den var på 50 % salg på Weekday.

Da har jeg ihvertfall fått svart på noen av de siste spørsmålene jeg har fått, og er det noe mer dere lurer på er det bare å spørre! :-)

2 kommentarer

06.09.2012 kl.06:49

kan du ikke svare på video??

Anne

06.09.2012 kl.17:18

veldig fin jakke :)

Skriv en ny kommentar

hanna

hanna

17, Rissa

Jeg heter Hanna, er 17 år og bor i Trondheim. Jeg blogger om både vanlige og uvanlige ting. Kontakt: hjablogg@live.no Follow my blog with Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits