hanna jøssing » Innkjøp » Clinique

Clinique
Kjøpte denne hudkremen for ca. en uke siden og er kjempefornøyd. Den kostet mellom 3-400 kr, men jeg tror absolutt det var verdt det. Man trenger veldig lite for å dekke hele ansiktet, konsistensen er perfekt, og den etterlater huden skikkelig smooth, haha. Fikk også med en "reisepakke", med rensegele (som jeg har fra før), toner og en annen fuktighetskrem. Rensegeleen bruker jeg fast, den er også kjempegod, og toneren er magisk! Tørker ut kviser og dreper andre bakterier på huden, og ansiktet føles superfresht etter bruk. Fuktighetskremen som fulgte med derimot, var aaalt for tykk for min hudtype. Alt i alt vil jeg egentlig bare anbefale hudproduktene til Clinique, veldig milde og gode produkter som viser resultater over kort tid.

2 kommentarer

25.09.2012 kl.21:27

Du sa jo i begynnelsen når du skulle flytte ut at du ikke skal bruke så mye penger på ting og tang, og mer på fornuftige ting. Ser no ut som at du kjøper dyre ting i uka hele tiden. Jeg skjønner sikkert at du bruker penger du har tjent selv og det er bra. Ville liksom oppsummere at du har virkelig så god råd eller ikke.

hanna

26.09.2012 kl.10:16

Anonym: Ja, hmm, kanskje jeg burde legge ut et budsjett? Nei. Både vinterjakka, kameraet, joggeskoene og hudkremen vil jeg si er ganske "nødvendige" og ikke minst fornuftige ting, jeg hadde både sommerjobb og jeg jobber nå. Da jeg skrev innlegget var jeg ikke klar over at jeg kom til å få fast jobb, og selvfølgelig får jeg økonomisk støtte fra foreldrene mine til ting som vinterjakka og joggeskoene, mens resten har jeg betalt selv.
Skjønner egentlig ikke hvorfor du mener disse tingene ikke er fornuftige, kjøper jo mat for mine egne penger også, haha.

Skriv en ny kommentar

hanna

hanna

17, Rissa

Jeg heter Hanna, er 17 år og bor i Trondheim. Jeg blogger om både vanlige og uvanlige ting. Kontakt: hjablogg@live.no Follow my blog with Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits