hanna jøssing » Mote » black basics

black basics

Black
Saint Laurent // Miu Miu // Saint Laurent // Saint Laurent
Miu Miu // Valentino // Mango // Zara 

2 kommentarer

12.07.2013 kl.21:04

jeg er like gammel som deg og sliter med å spise, jeg kuttet ut alt av stivelse og karbohydrater og endte tilsutt opp med å spise nesten ingenting fordi at jeg ble så besatt av å få sommerkroppen... dette endte med legebesøk og jeg og mamma har nå begynt å snakke med en dame som er ansatt for å snakke med jenter med spisefostryrrelser osv, hun ga meg idag en kostholds plan over mat jeg skulle spise...... men jeg syntes at det var syyykt mye mat og spyr nesten bare av tanken på å spise all den maten som står i denne planen, så jeg bare lurte på om du også fikk en plan med ett fast kosthold du skulle følge???for jeg må nå late som jeg spiser fordi jeg ikke klarer å få i meg alle måltidene, Det siste jeg vill er å legge på meg, og jeg føler at om jeg følger denne planen som inneholder måltider med ris, pasta, poteter og brød, melk, smør, osv,,, så kommer jeg til å legge på meg masse om jeg spiser dette.....det hadde vært til stooor hjelp om du kunne svare her i komentarfeltet!

hanna

14.07.2013 kl.21:00

Anonym: mitt tips: prøv å følg planen, og prøv å gjør ting bedre før det går for langt. du MÅ ikke late som du ikke spiser den, jeg vet hvor vanskelig det er, men begynn heller å tren og spis sunt, så vil du se bedre ut. ikke slutt å spis, spis så mye som anbefalt!! sørg for at du får i deg de næringsstoffene du trenger i den maten du liker og vil spise.

Skriv en ny kommentar

hanna

hanna

17, Rissa

Jeg heter Hanna, er 17 år og bor i Trondheim. Jeg blogger om både vanlige og uvanlige ting. Kontakt: hjablogg@live.no Follow my blog with Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits