hanna jøssing » Outfits » dag 8

dag 8


shorts_vintage // genser_monki // klokke_casio

I dag har jeg nok en gang vært på sykehuset og tatt blodprøver. Har gjort det to ganger i løpet av en uke faktisk, og begynner faktisk å bli veldig vant til det. Jeg må også måle puls og blodtrykk hver morgen, for å sjekke at alt ser bra ut på "innsiden". Heldigvis ser blodprøvene fine ut, men jeg har ganske lav puls og blodtrykk. Ellers er alt som vanlig, og jeg er kommet over halvveis i oppholdet. På lørdag får jeg en liten permisjon, og fra mandag til tirsdag skal jeg få "prøvetid" hjemme. Fordi om jeg kommer hjem er det fortsatt en lang vei å gå, og mye å jobbe med. Det blir uansett herlig å komme hjem, for der er livet ihvertfall litt mer normalt. Og det er det jeg ønsker meg aller mest i hele verden. Et normalt liv.

Egentlig tror jeg ikke et såkalt "normalt liv" finnes, men det jeg ønsker meg er å sove i min egen seng, være omgitt av folk jeg kjenner, og er glad i, få lov til å bestemme selv når jeg vil sitte eller faktisk finne på noe. Jeg vil gå ut å ta bilder, jeg vil UT Å PLUKKE BLÅBÆR. Seriøst, det er en viktig tradisjon for meg, og jeg blir gal av å gå forbi store skoger fylt med bær hver dag uten å ha muligheten til å stoppe. Og nå begynner skjerfet mitt å bli så langt at jeg rett og slett snart ikke kan være her lengre. Fordi når jeg kommer hjem skal jeg ikke strikke.

5 kommentarer

26.07.2013 kl.11:49

Elsker å plukke blåbær! :)

karoline

26.07.2013 kl.12:17

du er flink hanna! stå på! veldig fin shorts forresten, åååh jeg vil også ha haha.

hanna

26.07.2013 kl.15:10

karoline: takk! hihi iknooow!!

Karoline Ohr

26.07.2013 kl.18:05

fint antrekk! elsker også å plukke blåbær :)

hanna

26.07.2013 kl.21:16

Karoline Ohr: tusen takk! ja, det er så stas :-)

Skriv en ny kommentar

hanna

hanna

17, Rissa

Jeg heter Hanna, er 17 år og bor i Trondheim. Jeg blogger om både vanlige og uvanlige ting. Kontakt: hjablogg@live.no Follow my blog with Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits