hanna jøssing » Mote » the essentials

the essentials


yoghurtnøtter, notatbok fra ark, min nyeste chanel-neglelakk, leppomade med solfaktor fra elisabeth arden, mint-te fra lipton, solbriller fra rayban, lommebok fra acne, klokke fra casio, iphone earplugs, hårolje fra lush, cleareyes fra ebay og øyekrem fra qlinique.

Ting jeg elsker/bruker hver dag/har med meg over alt. Yoghurtnøtter. Det beste jeg vet i hele verden. Mamma sørger av en eller annen grunn (haha) for at jeg alltid har de tilgjengelig. Notatbok. Jeg er en ordensfreak og planleggingsfreak. Skriver ned alt mulig rart, og har den tilgjengelig nesten hele tiden. Neglelakk har jeg alltid på neglene. Leppomade med solfaktor, say no more? Te. Jeg elsker te, og denne grønne mint-teen har vært favoritten i flere år. Dessuten er den billig. Solbriller bruker jeg hele året, enten det er for å beskytte meg mot sola, beskytte omverdenen for morratrynet eller for å holde bort håret. Lommebok. Noe de fleste har, og har med seg over alt - tror jeg? Klokke har jeg blitt avhengig av. Glemmer jeg høretelefonene når jeg går ut døra er dagen straks ikke så bra som den i utgangspunktet var. Hårolje tar jeg i morgen og kveld, pluss litt til. Denne lukter himmelsk, og kommer i en utrolig praktisk form. Cleareyes gjør røde og trøtte øyne hvite på et blunk, noe jeg har et større behov for nå enn aldri før. Øyekrem har jeg ikke brukt før nå nylig, men det var en god investering. Reduserer mørke ringer, og får hele ansiktet til å våkne litt.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hanna

hanna

17, Rissa

Jeg heter Hanna, er 17 år og bor i Trondheim. Jeg blogger om både vanlige og uvanlige ting. Kontakt: hjablogg@live.no Follow my blog with Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits