hanna jøssing » Mat og drikke » sugarfree

sugarfree


Sukkerfri kos! Ettersom at jeg jobber med å legge på meg må jeg faktisk kose meg litt ekstra i hverdagen. Så i det siste har det gårr veldig mye i yoghurtnøtter og sjokoladenøtter. Har til og med spist litt potetgull, vanlig sjokolade og kjeks. Jeg har jo lagt på meg av å spise mer sukker og usunne ting, men - huden min har blitt katastrofe, og jeg får utrolig vondt i hodet av sukker. Jeg har selvfølgelig tenkt å prøve å fortsette å legge på meg, selv om jeg kutter ut sukkeret. Derfor gikk jeg til innkjøp av sukkerfrie sjokokuler (for å smelte), sukkerfri melkesjokolade, vanlig kakaopulver, en liten mørk jordbær-sjokoladebar og det beste (!!)  sjokocashew. De sistenevnte har jeg prøvd før, og de er fantastisk gode! Jeg kjøpte også kremfløte og prøvde å piske krem (med sukrin) til kakaoen, men det gikk ikke så bra uten visp. Det smakte fortsatt godt da, og det ble litt til overs som jeg blandet med bær. Som dere kanskje merket hadde jeg skikkelig sjokolade-cravings idag, men jeg får ihvertfall smakt litt på alt! Sukkerfri sjokolade inneholder forresten ca. like mange kalorier som sjokolade med sukker, så om man ikke merker sukkeret på kroppen er det ikke noe vits i å bytte ut den vanlige sjokoladen.

Ellers skal jeg gjøre litt lekser i kveld, men først; sjokolade- og StyleMag-kos. StyleMag er forresten et utrolig inspirerende blad, som jeg virkelig anbefaler. Hos bladkongen kan man få tre utgaver for kun 79 kroner! Når ett blad koster 65 kr i butikken, sier det seg selv at det lønner seg.  Kan bestilles her.

2 kommentarer

anjacherie

04.09.2013 kl.20:09

åhh, det så jo utrolig fristende ut! Selv spiser jeg sikkert nok sukker for en uke i løpet av en dag, franskmenn altså hehe - kos deg :)

kristine eller noe sånn

09.09.2013 kl.11:08

Du rocker! Jeg heier på deg:)

Skriv en ny kommentar

hanna

hanna

17, Rissa

Jeg heter Hanna, er 17 år og bor i Trondheim. Jeg blogger om både vanlige og uvanlige ting. Kontakt: hjablogg@live.no Follow my blog with Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits