new york


Er det en drøm, eller et reisemål jeg alltid har hatt - er det å reise til New York. Jeg vet ikke helt hva som får meg til å tro eller tenke at den byen er så fantastisk - men jeg er på en måte litt forelsket i hele USA. Alt  virker så mye større - og mulighetene så mange. Jeg har lyst til å shoppe i New York. Jeg har lyst til å studere i New York. Jeg har lyst til å bo i New York. 

Jeg tror noe av det som frister meg mest er at byen er så stor, og stappfull med helt forskjellige folk, fra forskjellige kulturer og deler av verden. Jeg ser for meg at det er en by hvor man kan være seg selv og bli respektert uansett.

Jeg synes Norge er kjedelig. Jeg vil oppleve verden.

[Innlegget har blitt moderert av blogg.no - ref #177378]

 

21.08.2013


Hallo bloggen. I dag var jeg på skolen frem til lunsj, før jeg dro på IKEA med pappa. Vi kjøpte inn litt nødvendigheter, som f.eks. denne fiiine lampen. Ellers har jeg også vært på kino med Guro i kveld, og vi så "Kyss meg for faen i helvete". Det var en kjempefin og litt spesiell feel-good-film. Den var på en måte litt særegen, noe jeg likte veldig godt. Nå har jeg akkurat spist kveldsmat, og sitter å koser meg med müsli med melk og kanel. Kjæregud så godt det er! Har ihvertfall hatt en fiiin dag. Nå skal jeg enten redigere litt film eller se litt på lekser. Lurer på hva det blir til, heh..

trondheim
Nå er første skoledag fullført, og det var helt greit. Var bare på skolen i litt over en time, før vi fikk dra hjem. Har fått flyttet inn de fleste av tingene mine i leiligheten, men rommet mitt ser fortsatt ganske tomt ut. I dag vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre; untatt at jeg skal "lære opp" kompisen min i jobben min, ettersom at jeg er sykemeldt - og han skal ta over for en periode. Skal nok en tur innom byen for å kjøpe litt nødvendigheter med det samme også. Det kan ihvertfall ikke beskrives med ord hvor herlig det er å være tilbake i Trondheim! Bor ganske sentralt nå, så det er gåavstander til alt, noe som passer meg helt suupert!

God morgen
I dag stod jeg opp kvart over fem (!!), våknet faktisk av meg selv en halvtime før alarmen skulle gå. Dro nemlig til Trondheim tidlig i morges, fordi jeg skal på jobb. Har veldig god tid, så startet dagen med å bli med storesøstra mi til legen, og deretter gikk vi litt i byen. Jeg har nesten ikke kjøpt noen ting; bare noen bakemikser og en ting jeg kan vise i neste innlegg. Nå sitter jeg og tar livet med ro på Choco Boco med en sinnssykt god gulrot-appelsin-eple-ingefær-chili-juice. Herregud, den var faktisk så overvelmende god at livet kunne ikke vært stort bedre akkurat nå. Etterpå skal jeg dra på jobb før jeg tar bussen hjem igjen. Det er ihvertfall sykt herlig å få litt forandring i hverdagen og få tenkt på litt andre ting, så i dag er også en fin dag.

lavkarbobrød og urtete

I dag har jeg...

...lagd et lavkarbobrød uten å bruke oppskrift. Det ble godt, men neste gang må jeg doble oppskriften, fordi det ble alt for lite. Kan sikkert legge ut oppskrift om noen er interesserte.

...drukket te av frisk peppermynte og lime.

...smilt kjempemasse.

Ellers har jeg bare slappet av, støvsugd huset, gått en tur lest blogger og spist masse. Idag har vært en fin dag. Nå skal jeg se Aristokattene med lillebroren min før jeg legger meg. ♥

burgundy lips & stripes


leppestiften er 155 fra Isadora
I dag, eller i natt våknet jeg faktisk klokka tre og fikk ikke sove mer. Jeg la meg ganske sent også, så det ble bare noen få timers søvn i natt til tross for at jeg var utrolig sliten. I går kom jeg nemlig hjem fra Spania, og etter en lang reise viste det seg at jeg hadde mye å rydde opp i hjemme. Før jeg dro flyttet jeg hjem for sommeren og alt var strødd utover rommet mitt, pluss at jeg hadde masse dritt som viste seg å være kastbart på rommet fra før av. Ooog jeg hadde en koffert å pakke ut. 
I morges stod jeg opp tidlig, lagde meg kaffe og tok en herlig dusj, før jeg lagde meg frokost og begynte å rydde litt mer. Så nå er jeg endelig ferdig, og har tatt litt flere innkjøps-bilder fra reisen og noen småting jeg har bestilt på nettet. Jeg kommer nok til å oppdatere bloggen mye oftere fremover forresten. 

endelig


middag

I dag har jeg:
_ hatt tidenes mest avslappende skoledag (startet sent, var ute hele dagen, sluttet tidlig)
_ vært på jobb
_ gått masse
_ vært i byen
_ solt meg
_ lest
_ spist mer enn normalt (for meg)
_ trent
_ vasket klær og gjort annet husarbeid

Dette har altså vært en produktiv og herlig dag. Nå sitter jeg bare å slapper av med te og frukt. Livet er så bra, endelig

i dag
I dag er egentlig en kjempefin dag. Da jeg kom hjem fra skolen lagde jeg en slags taco på speltlompe, og etterpå skjærte jeg opp masse vannmelon og lagde te. Nå skal jeg kose meg litt med det, lakke neglene, rydde rommet, trene styrke og pakke litt. Skal nemlig hjem til mooor i dag, for i morgen skal jeg til psykologen angående spiseforstyrrelsen. Jeg synes selv at det allerede begynner å gå litt bedre, men det er vel greit å få snakket litt om det likevel. Men nå må jeg nesten begynne å gjøre noe før jeg havner i en ganske så uønsket stressende situasjon (noe jeg gjør alt for ofte).

22.05.2013


_akkurat nå rydder jeg litt på rommet, før jeg skal sette igang med resten av leiligheten. Etterpå skal jeg dra trene litt, og kanskje ta sol hvis jeg rekker det. Livet er ganske bra egentlig.

Facts om Hanzifanzi

Heihei, jeg spurte Hanna om jeg fikk lage et gjesteinlegg på bloggen hennes, så her er jeg(Julie) inne på bloggen og klar til og skrive mye spicy om Hannabannana. 

Hanna raper mye, også i offentlighet... Så hvis du noen gang møter henne og hun slipper ut lufta gjennom en bråkende rap så ikke ta det personlig. 

Hun synger og danser mye når hun er på fest, og hvis noen setter på sangen "Blue" så kommer du til å høre hennes fantastiske og kjempefine sangstemme høyt og tydelig.

Hanna hater hunder. Hun foretrekker mye heller sauene sine.

Hun er bestevenn med bakterier og spiser de gjerne.

Hun er utrolig glad i å lage mat og feiter gjerne opp vennene sine. 

Hanna har sykt tørr humor og flirer gjerne av rim og slike morsomheter.

Hun smiler mye og er som regel veldig glad, men når hun først er sur så er hun sur.

Hanna er kanskje en av de beste og morsomste å være på fest med, hun er full av liv og er i topp humør etter litt alkohol.

Det beste hanna kan få er svettost og mjukt knekkebrød. namnam.

Hun er faktisk konematrealet, rydder, vasker og lager mat heletiden.

HANNA HAR KJÆRESTE!! Sorry bro, men denne fantastiske jenta er opptatt. Dette er da Hanzi og meg, he-he.

Er det noe dere lurer på om Hanna så bare legg igjen an kommentar så skal jeg svare.

nam

kaffe

HÅKON'S VIDEOBLOGG

Dette er en videoblogg av min kjære venn Håkon Myrvik, som ble laget ved hjelp av mine superkjekke kamerater, Kristoffer Sletten og Ward Dijkstra. 
Videoen handler om livet til stakkars Håkon, som lider av ekstrem fedme, eller emdef, som noen kanskje vil foretrekke. 
Om du vil komme i nærmere kontakt med disse sjarmørene, kan du finne dem her:
Håkon Myrvik: Instagram - hmyrvik, snapchat, myrvik
Kristoffer Sletten: Instagram - kristoffersletten, snapchat - sletten96 
Ward Dijkstra: Instagram - wdijkstra96, snapchat - feitward
 

Så til slutt vil jeg ønske alle en fortsatt fantastisk vinterferie! :-)
xoxo 

ringz


gina tricot, glitter & bikbok
I dag var jeg hjemme fra skolen fordi jeg våknet til en umenneskelig hodepine. Jeg lå noen timer og halvsov mens jeg hatet livet, før jeg prøvde å stå opp. Hodepinen var fortsatt helt jævlig, men jeg bestemte meg for å gjøre noe fornuftig. Det endte i en tur på butikken og baking. Etter litt neddoping på smertestillende fikk jeg dradd med meg det ekstremt tunge hodet mitt på jobb, og nå skal jeg prøve å drasse det med meg på trening.

Las Vegas

Jeg har alltid hatt en stor drøm om å reise langt, langt borte, til USA, Australia eller kanskje Afrika? Men min største drøm har alltid vært USA, Las Vegas.

Jeg har alltid likt den "gammeldagse" Las Vegas som man ser i gamle filmer. Alt ser så klassisk og elegeant ut, men samtidig trashy og morsomt. En av mine desidert største drømmer er å reise til Las Vegas, glemme alt av bekymringer, spille som en gal på spilleautomater og rulettspill, og komme tilbake med masse penger, bygge drømmehuset og leve resten av livet lykkelig. Kanskje en tur til Vegas rett og slett er kilden til lykke? Jeg ser for meg at Las Vegas er en plass hvor man rett og slett lever der og da.

Som dere sikkert vet; What happens in Vegas, stays in Vegas!

Vinneren av konkurransen


Da har jeg kåret vinneren i konkurransen, Mia vant denne gangen! Håper hun kjøper seg noe suuuperfint.

Om 10 min tar jeg bussen tilbake til Trondheim, etter en koselig helg hjemme. Have a nice week peepz ♥

Konkurranse: Miinto.no


Topp fra Tiger of Sweden, bukser fra Dr. Denim, genser fra By Malene Birger, sengetrekk fra By Nord, ansiktskrubb fra Mario Badescu, duftlys fra Voluspa og pledd fra Broste.

Som dere kanskje ser har miinto så og si alt; vesker, sko, interiørprodukter, klær, sminke, hudpleieprodukter og mer. De har over 5000 forskjellige varemerker og 37 000 produkter. De fronter mange merker jeg liker godt, som f.eks. Dr. Martens, Dr. Denim og Acne. 

Dere har muligheten til å vinne et gavekort på 200kr om dere bare kommenterer i innlegget her! Husk å legge med e-postadresse, så jeg kan kontakte deg om du vinner. Trekningen kommer til å bli helt tilfeldig, og kanskje er du så heldig at det blir deg! Dette gavekortet kan sikkert komme i nytte til eventuelle julegaver f.eks. Lykke til! :-)

Trykk på logoen for å komme direkte til nettsiden.

Stikkord:

Jeg gleder meg til...


... å kjøpe meg treningskort idag, og få startet ordentlig med treningen
... å endelig få besøkt Camilla i helga, er så forferdelig lenge siden
... høstferie! Selv om den bare varer i to dager blir det godt å komme hjem litt
... lønning, så jeg får kjøpt meg skoene her
... julestemning, julemusikk, gløgg, levende lys og varme mens det er iskaldt ute
... å gå i midtbyen når gatene er dekket av snø, trærne av julelys og himmelen er svart
... å kjøpe julegaver
... julaften & nyttårsaften såklart
... å fortsette å gjøre alt som gjør meg lykkelig

Kinda sleepy

I dag har vært en spennende dag. For det første klarte jeg å sovne på bussen rett før jeg skulle gå av på vei hjem fra skolen. Det endte med at jeg måtte gå av fire buss-stopper senere, som igjen resulterte i en fin gåtur med pc og handleposer i hendene og skoleveska over skuldra. Digg.
For det andre har jeg også klippet gresset for første gang i mitt liv. Det er nesten en skam å innrømme at det er noe jeg aldri har gjort før, men jeg synes det gikk greit til at det var første gang. Føler at jeg skamklipte plena og kjørte ned alt av trær og busker, men la gå

Nå har Marte vært så snill at hun har lånt bort førstesesongen av Grey's Anatomy til meg, så jeg skal slappe litt av med det før jeg legger meg. Utrolig godt å ha tid til å slappe av litt nå, er nok ca. to uker siden sist. Jeez


Regn


Er nesten storm i Trondheim i dag, det regner masse og er forferdelig sur vind! Har nettopp gjort litt lekser, og er på vei ut døra for å hilse på det fantastiske været. Er nok bare å finne fram støvlene i dag! Skal busse nedover til byen for å møte Silje. ♥ Åååh er så glad i livet.

Tina & Bettina The Movie

Klassebilde:

Heldig her ja

Bilder fra filmen:Vi fikk gratisbiletter til førpremieren av "Tina & Bettina The Movie" på skolen, og vi var så heldige at vi fikk møte dem. Morsomme mennesker og morsom film.

Good morning


Fjortispia96
Nå skal jeg pakke sammen tingene mine å dra tilbake til Trondheim. Jippi 

Så langt

De to siste dagene har gått overraskende bra, selv om jeg var dritnervøs første skoledag. Våknet av meg selv en halvtime før jeg egentlig skulle våkne, var lys våken, men hadde egentlig mest lyst til å grave meg ned. Det var en utrolig klein dag, selv om den var langt mindre klein enn forventet. Skolen er akkurat som forventet; koselig og veldig mange trapper. Det er fire trapper bare opp til klasserommet, og jeg begynner allerede å bli lei. Blir sikkert vant til ting etter hvert uansett, og jeg gleder meg egentlig til å komme i gang. Gruer meg forferdelig mye til gym, og engelsk muntlig - men ellers ser timeplanen veldig bra ut!


I går: jeg og Line på maccern i friminuttet (engangstilfelle, skal IKKE bli en vane)          Jeg, Øystein og Line etter skolen i går, de ble med meg hjem og spiste middag. Koselig jah

I dag: kjøpte meg en genser fordi jeg kun har pakket med meg to, og det er mye kaldere enn forventet. Var også på IKEA med Guro for å kjøpe noen småting som et lite bord, skittentøyskurv, knagger og gardiner. Greit å ha det unnagjort.

Haha, har glemt hvordan man skriver for hånd i sommer ser jeg.
 

Ellers fikk vi vite at de som begynner på samme skole neste år får mac, noe som er utrolig kjipt, ettersom vi får windows-pc, og jeg såvidt husker hvordan man bruker det... OG jeg bor 200 meter for nerme skolen for å få gratis skoleskyss, utrolig surt! Er trossalt fortsatt ganske lang vei, og det blir sikkert en del bussutgifter etter hvert. Har forresten lagd en video som jeg sikkert poster i morgen. Blir nok fortsatt rævva blogging med mobilbilder i noen dager til før jeg får kjøpt kamera. Ser veldig frem til det for å si det sånn!

Trondheim


Da har jeg endelig fått flyttet inn, og dette er da rommet mitt, som dere forhåpentligvis skjønte. Det er litt tomt enda, men jeg skal på IKEA i løpet av uka. Er egentlig ganske fornøyd uansett, liker det enkelt. Tok forresten bildene med telefonen, har ikke noe kamera enda, men skal få kjøpt så fort som mulig. I dag har jeg altså pakket ut, og kommet i orden, vært på butikken og kjøpt litt nødvendig dritt, tatt sol og spist såklart. Det skal nevnes at jeg rota meg bort både på vei til solariumet og på vei hjem fra butikken, men det er vel sånt som skjer. Er ikke akkurat så veldig kjent her enda, men det ordner seg nok. Nå har jeg det supertravelt, skal ta bussen ned til byen for å møte Line. ♥ Gleder meg!

Jobb


Sitter på jobb nå, og kjeder meg ganske egentlig. Men skal se en film nå, så håper det hjelper litt. Er forresten dritredd hver gang telefonen ringer her, det er den verste delen av jobben her. Hater å snakke i telefonen i utgangspunktet, så når jeg skal snakke med gale kunstnere (sorriii) som bare har lyst til å tørrprate blir jeg faktisk livredd og klarer såvidt å svare. Håper det blir bedre etter hvert da, haha, dette er noe jeg virkelig burde lære meg. Utrolig surt at været er dritfint de få dagene jeg skal jobbe også, men altsåå.. $$
Kanskje jeg skal lage en liten video mens jeg er her også, er faktisk ingen her, så det er jo også et fint tidsfordriv. Har fått en del spørsmål jeg kunne svart på. Noe dere lurer på med det samme isåfall? hehe

Sick
I dag er jeg faktisk syk, noe som er dritkjipt. Skulle egentlig jobbe i dag, pluss at jeg kanskje ikke får trent i dag, noe som suuuger, ettersom jeg har utrolig lyst til det! Menmen, sånn er det vel bare, får heller slappe av, sove og ta meg et bad. Forresten, follow meg på pose, brukernavnet mitt er som vanlig hannajossing

Nike + running

I dag startet jeg faktisk dagen med en herlig joggetur. Jeg tok det ganske rolig ettersom det er ganske lenge siden sist, og brukte Nike + running-appen, som funket kjempebra! På appen kan man faktisk se hvor langt man har jogget på et kart, man har full oversikt hele turen på hvor mange km man har sprunget, hvor mange kalorier man har forbrent og hvor lang tid man har brukt. Hver gang man runder en ny km sier telefonen ifra, noe som er kjempekjekt. Den viser også en oversikt over dine beste prestasjoner, og alt lagres som en slags treningsdagbok. Dette gjør at man bare har lyst til å prestere bedre og bedre for hver gang, så jeg vil si at denne appen er veldig motiverende! Gleder meg faktisk til å fortsette med å springe, noe jeg ikke hadde trodd jeg noen gang ville si.

Sprang ikke så langt idag, ettersom at jeg ville begynne litt rolig. Dessuten glemte jeg å stoppe den da jeg kom hjem, så det står at jeg brukte en time, noe jeg ikke gjorde. Haha litt flaut å legge ut dette, tror ihvertfall ikke det skal bli noe problem å forbedre meg! 

Livet som fattiglus

Får faktisk en del spørsmål angående hvorfor jeg flytter for meg selv, hvilken skole jeg kom inn på osv, sååå ja her har dere svaret:

Jeg flytter for meg selv, eller, jeg skal bo med en venninne i Trondheim til høsten. Jeg flytter pga. videregående, siden jeg bor ganske øde, og fordi de ikke har linja jeg vil gå her jeg bor. Har egentlig ikke hatt lyst til å gå på VGS her uansett, fordi jeg isåfall måtte ha tatt buss i én time, begge veiene hver dag. Tenk hvor mye av dagen som hadde gått bort i en bråkete, illeluktende og ekkel buss? Og isåfall hadde jeg måttet stå opp veeldig tidlig, noe jeg ikke er sikker på om jeg hadde klart faktisk.

Jeg kom inn på Medier og kommunikasjon på Trondheim Katedralskole, som ligger i midtbyen. Jeg kom med andre ord inn på førstevalget mitt, og er ganske fornøyd med det, men samtidig er jeg forferdelig spent! Det blir jo en helt annen hverdag for å si det mildt, jeg kjenner så og si ingen der, og jeg får et mye større ansvar for meg selv enn det jeg har nå. Det er jeg som må passe på at jeg ikke sulter ihjel (tror ikke det kommer til å bli et problem), det er jeg som må passe på at jeg kommer meg opp hver morgen, og det er jeg som må passe på at jeg klarer å få gjort det jeg skal. Jeg må også passe på å prioritere pengene riktig, spare så mye som mulig - og rett og slett venne meg til livet som fattig student. Haha, det høres faktisk veldig skremmende ut, men det er jo forsåvidt ganske normalt å flytte for seg selv når man er 16, så hvorfor skal jeg ikke klare det? Jeg tror egentlig jeg bare har godt av dette, og tror jeg kommer til å lære mye av det! 

Vet fortsatt ikke om jeg kommer til å bli så fattig som jeg frykter, men isåfall skal jeg holde dere oppdatert på hvordan det er å leve livet som fattiglus, hihi.

Random bilde, men hva faen skal jeg legge ut bilde av her? En tom lommebok????
 

1. juli
Shorts og topp fra Bikbok

De siste dagene har vi ikke gjort noe interessant egentlig, untatt at jeg og Kaja var ute og kjørte vannscooter i går. Hahaha, det var mildt sagt sinnssykt gøy! Og selvfølgelig klarte vi å kjøre oss av... Ingen av oss skjønte noe av hva som skjedde; plutselig lå vi bare i vannet og lo. Veldig flaut egentlig, siden folk stoppet for å se om det gikk bra med oss.
Ellers er det jo EM-finale i kveld, og ettersom at Spania er i finalen regner jeg med at det blir liv i kveld. Det blir sikkert spennende, uansett hva kampen resulterer i. I morgen skal vi på shopping, så vi har faktisk bare én dag igjen i sola. Føler meg alt for bleik til å dra hjem enda!  

Ah, livet


 Haha så jo helt orange ut ;);)

Tror egentlig ikke det er så mye vits i å blogge mens jeg er her. Er vel strengt tatt ingen som interesserer seg for å høre om hva jeg har gjort om dagene, ettersom at alt jeg gjør er å lese, sole meg og spise. Ærlig talt er jeg litt lei av dette, men skal så absolutt ikke klage. Det er jo veldig avslappende, og jeg blir brunere. Dessuten liker jeg veldig godt å lese, og tar meg aldri tid til det til vanlig. Har lest ferdig boka "Høstoffer" av Mons Kallentoft, og anbefaler den virkelig på det sterkeste. Leste også boka "Sommerdøden" i fjor, som er i samme serien + at jeg har kommet godt i gang med "Vårlik" nå. Anbefaler alle bøkene for de som liker å lese krim. Hehe lesehesten...

Ellers har det vært forferdelig varmt i dag,  om det ikke hadde vært vind hadde vi nok dødd her ute. Holder seriøst på å dø av varme NÅ, og sola er ikke engang lengre på himmelen. Aiaiai, nok bullshit for i dag, synes dere det er interessant om jeg blogger fra Spania? hihi

Spania


Heia! Akkurat nå er jeg i Spania, og tar livet heeelt med ro. Har tilbringt de to siste dagene i sola med musikk på ørene og en bok i hendene. Skal være her til sammen i ti dager, og har på følelsen av at det kommer til å bli litt drygt, men det vil tiden vise. Skal ihvertfall prøve å gjøre alt jeg kan for å bli så brun som mulig! Er på god vei, har faktisk ett litt bedre sille i virkeligheten enn hva bildet viser. Hvis jeg ser bort i fra at jeg klarte å legge igjen min kjære iPhone i Norge og at jeg har klart å splitte en av neglene mine i to (æsj) har ferien hittil vært herlig. Det er ca 30º i skyggen, så varmen har jeg ihvertfall ikke planer om å klage på. Kjøpte også litt på taxfree'en som jeg kan legge ut bilder av senere ikveld. Nå skal jeg ut å TÆNE litt mer as 

Wild
Topp fra bikbok

Powerless


Har hatt to tentamener i uka her, og i morgen har vi den tredje og den verste; nemlig mattetentamen. Har ikke øvd en dritt i dag, men gjør derimot alt annet. Jeg har ryddet huset, jobbet og jogget. Sånne ting som jeg egentlig heller ikke orker å gjøre i hverdagen, men jeg gjør alt for å slippe å åpne matteboka. Har forresten lagt igjen minnekortet til mamma, så det blir vell ikke noe ivrig blogging med det første.

Good mornin'Tyler Ward feat. Heather Janssen - Good life ♥
Disse bildene beskrivel vel morgenen min ganske bra egentlig. Har besøk av søskenbarn, noe som betyr hyling og roping fra tidlig om morgenen. Litt herlig å stå opp tidlig, selv om det er utrolig irriterende der og da. Ellers er det fantastisk herlig at den etterlengtede sola endelig har dukket opp i Midt-Norge også!! Humøret blir ca. hundre ganger bedre, og man kan endelig være ute uten å fryse etter fem minutter. 

Nytt design

Hva synes du? ♥

Wild weekend


Bilder fra Oda (søstra mi) sin tjueårsdag på fredagen.
Har hatt en kjempefin helg, og har blitt kjent med mange nye folk. Han helt nederst til venstre er faktisk manageren til selveste AVICII, og eksen til selveste fotballfrue. Ellers kjenner dere vell igjen Stian fra paradise? Haha, kjempekoselig gjeng! Jeg og >Trine< fikk også nesten mast oss til gratis Avicii-biletter i Trondheim 3. mai, men neeeida.

Still alive

- Lever du?
Til tross for at jeg har vært gjennom tidenes værste uker på skolen, at jeg er blakk og alt det andre negative i livet mitt lever jeg i beste velgående. 
- Snakker du spansk?
Nei, jeg snakker ikke spansk. Kan ca. 10 ord. Dette får meg til å tenke.. hvorfor i svarte lurer du på det? hahah

→ flere innlegg kommer i dag, har noen ferdiglagde

Spring is nature's way of saying

... LETS PARTY!
- Robin Williams 

I dag våknet jeg av at det var unormalt lyst, og det var sykt herlig. Hittil har jeg faktisk jogget meg en tur og slappet av. Straks skal jeg ut en tur igjen, og nyte det fantastiske vårværet!

Hva skal du gjøre i dag?

+


I dag tok jeg meg fri de to siste timene på skolen for å dra til legen, og da vi kom fram var legekontoret eller noe stengt. Så gøy ♥♥ Hehe, nei. Nå skal jeg gjøre litt lekser, og deretter skal jeg trene litt tror jeg. Har enda traumer etter gårsdagens trening, så kjenner jeg får litt vondt inni meg bare av å tenke på tredemølla. ARGH. 
Hva skal du gjøre i dag? Liker du å trene?

Forandringer


Noe av det beste med blogging er faktisk at man kan se forandringer som skjer i løpet av tida. Både på meg selv og venner, såklart. Jeg vil si jeg har forandret meg en god del på to og et halvt år, noe som kanskje er ganske naturlig. Har ikke forandret meg så mye det siste halvåret, om man ser bort i fra at jeg har lagt på meg en god del. Dette har jeg faktisk ingenting i mot, har alltid ønsket å ha noen ekstra kilo på kroppen - faktisk. 
Har du forandret deg mye i det siste?

Super helg


(Whops, glemte at jeg allerede har brukt dette bildet)
Heia! Nå har Andrea og Kaja nettopp dratt, etter en super helg. På fredagen slappet vi av i boblebadet, og i går dro vi på fest - som planlagt. Etter mye stressing hit og dit ble kvelden vellykket, og vi hadde det utrolig gøy. Ellers ser rommet mitt helt forjævlig ut akkurat nå, så resten av dagen blir nok brukt på rydding. Forhåpentlig vis får jeg kontakt med noen venner som blir med på å finne på noe tull. Utrolig herlig med vinterferie! ♥
Hva har du gjort i helga?

Resultatet

Nå kommer snart Kaja og Andrea på besøk, og de skal være her i helga. I kveld skal vi i boblebadet, tror jeg, og i morgen blir det sansyneligvis fest! Superduper start på ferien! ♥

Jeg har altså malt litt, for å tjene penger. Resultatet ble meget bra, hvis man ser bort ifra alt sølet på gulvet :(( Dette er forresten rommet mitt til pappa.


 

F M L

I løpet av de to siste dagene har jeg vært travelt opptatt med å være sunn og sånn. Derfor har jeg ikke hatt tid til å blogge. Nå skal jeg male litt, for å tjene penger. Hater at det bare er drittarbeid (maling og vasking) jeg kan gjøre for å tjene penger. Lite digg. 

Ahh, har brukt så sinnssykt lang tid på dette innlegget at nå har det rukket å blitt mørkt. Herregud, drøyer så jeg slipper å starte med malinga. Frister lite.
Hva gjør du for å tjene penger? 

A good morning means a good day

I går var jeg på klubben fra klokka halv seks til halv tolv, altså i seks timer! Vedder på at jeg dansa minst halvparten av tida, så jeg var dødstrøtt og sliten etter en lang skoleuke og en del dansing. Sovna godt i går for å si det sånn. Dessuten er bråkmakeren av en lillebror jeg har i Trondheim, så jeg fikk sovet lenge i morges også. Herlig! Jeg startet dagen med nystekte hjemmebakte rundstykker og en god kopp te. Skulle ønske alle morgener var som denne. ♥

I dag kommer Trine og Line for å ligge over, og vi skal lage god mat og kose oss skikkelig. Gleder meg! Dette kommer til å bli en super dag.Hva skal du gjøre idag? ♥ 

Longer hair


Heia! Satte på extensionsene i sted, bare for å sjekke om det så greit ut, og det gjorde det egentlig. Har ingen planer idag, men skal sikkert finne på noe med noen. Ha en fin fredag alle ♥ 
Hva skal du idag?

Hei
Slapper av greit nå egentlig, sitter å spiller Temple run. Det er så utrolig irriterende at jeg ikke er god i NOEN spill, åh. Klarer aldri å ta rekorden min jo. Menmen, det er vel egentlig ingenting å klage over, haha.
Ellers kommer Trine snart, og vi skal kanskje på nyttårsball. Vi får se om vi orker. Hvis ikke blir vi nok sittende hjemme å spille Temple Run... auch, tror vi må dra. 
Har vel egentlig ikke så mye mer interessant å blogge om akkurat nå, men fy fader, som jeg gleder meg til helg i morgen. Ikke at uka her har vært så utrolig slitsom, men det blir supert uansett.
Er du god i spill? Haha, er i det oppfinnsomme hjørnet idag, ja.

Skrivebordet mitt


Hihi, har det fiiineste skrivebordet. God natt ♥
Hva synes du? Hva har du som bakgrunn på dataen din? 

Helve**e

Heia! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra skolen. Tirsdager er som vanlig en av de roligste dagene, så skoledagen gikk supert.

Ellers har vi mattetentamen i morgen (!!) og jeg kan såvidt beskrive hvor mye jeg gruer meg. Jeg gruer meg fordi hver gang jeg åpner matteboka, ser jeg bare kinesiske tegn og andre uforståelige greier. Jeg blir seriøst dårlig av matte, det er faktisk så forferdelig, at jeg bare har lyst til å begynne å grine i mattetimene. Seriøst. Dagen i morgen har jeg gruet meg til i et halvt år nå, så det skal bli godt å få det overstått. Jeg orker ikke engang tenke tanken på at det faktisk går an å komme opp i matte på eksamen. Med andre ord, dagen i dag kommer til å bestå av en god del pugging. Helvette.

Hahaha, begynte plustelig å "gråte" på vei hjem fra skolen idag.
Hva føler du om matematikk? Haha.

Kosetiiid

Heia! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra trafikalt grunnkurs, og det gikk ganske greit. Det var ikke så uinteressant som jeg trodde, så de to timene gikk ganske fort. Da jeg kom hjem merket jeg at jeg var hjemme alene, og så trøtt og sliten som jeg er har jeg planer om å kose meg med masse godt, og se en film. Har nedprioritert pugging til mattetentamen idag, det får bli i morgen.Hahahahaha, guacomolen så sinnssykt ekkel ut. 
Hva gjør du når du skal slappe av og kose deg? Har du sett "Dear John"? 

Heia bloggen


Heia! Nå har jeg akkurat kommet hjem etter å ha vært på besøk hos noen kompiser. Vi så film, og bare slappa av egentlig. I morgen skal jeg til Trondheim med Trine! I går gikk det nemlig opp for meg at jeg ikke har shoppet siden... Husker ikke sist egentlig. S Y K T, til å være meg ihvertfall. Så det blir koselig. ♥ Skal ta bussen ganske tidlig i morgen, så jeg skal vel legge meg om ikke alt for lenge. God natt!
Planer for helga?

Les mer i arkivet » Mai 2014 » Februar 2014 » Januar 2014
hits