Four beautiful bloggers

Bloggvurdering: Ingrid

Heia. Som sagt skulle jeg velge ut én av de som kommenterte i innlegget under, og vurdere bloggen deres. Valget falt enkelt og greit på INGRID, fordi jeg synes hun hadde en kjempesøt blogg.

http://ingrus.blogg.no

For det første, fant jeg ikke noe ordentlig bilde av jenta, så jeg tok bare print screen av det første som møter en når en går innom bloggen.

Det jeg først legger merke til er det plettfrie designet, stilrent, og ikke noe ekstra tull og feil i designet. Enkelt og nydelig, rett og slett. Ellers har hun også veldig fin oppbygging av bloggen, noe som vil si at hun har gjennomført størrelse på bildene, og på en måte har en slags mal hun bruker i de forskjellige innleggene. Dette er nok det jeg liker aller best.

Hun har også masse vakre og inspirerende bilder på bloggen. Det er som et godt utvalg av de fineste weheartit-bildene, så slipper man å gå innom weheartit å lete, og bla i stygge og fine bilder: her har du de fineste samlet på ett sted! Hun har også ikke noen skrivefeil å klage på, så alt er som det skal være.

Det jeg savner er mer bilder av bloggeieren, så vi får et litt bedre inntrykk av hvem dette dyktige mennesket er. Har egentlig ikke noe mer å klage på. Stå på videre! ♥

Har du lest bloggen, og isåfall hva synes du? (Noen tips til hva jeg kunne gjort bedre/lagt mer vekt på i vurderingen?

 

Bloggvurderinger: Elisabeth & Ronja

Heia! Bestemte meg for å ta to bloggvurderinger denne gangen, men jeg kommer til å vurdere flere av de som meldte seg på senere. Og forresten, det er bare å fortsette å melde seg på, så tar jeg folk etter hvert! OG FORRESTEN. Jeg er ganske streng, og ingenting av det negative er frekt ment, men bare min mening om hva som kunne gjort bloggene bedre! 


http://elisaaabeeth.blogg.no/
Førsteintrykket var at header var enkel og fin; fint bilde og bra kvalitet. Ellers er også designet utrolig enkelt, men samtidig søtt og oversiktlig. Når det gjelder bloggens innhold finner jeg litt slurvete skrivefeil, der du har glemt noen bokstaver her og der - men det vises at du kan å skrive. Bildene er også i god kvalitet. Må bare legge til at jenta bak bloggen ser utrolig søt og koselig ut! :-)

Det jeg mener kunne forbedret bloggen er rett og slett det lille ekstra. Noe som gjør bloggen spesiell, og litt mer interessant! Bloggen blir på en måte litt... vanlig? Men sånt kommer vel etter hvert, når man finner sin egen "bloggvei", og klarer å gi litt mer av seg selv, for å gjøre bloggen mer personlig og spennende. Karakter 4


http://ronjaam.blogg.no/
Designet på denne bloggen er også oversiktlig og stilrent - ganske vanlig design igrunn. Det samme med headeren; helt vanlig. Bildene kan til tider bli litt kjedelige, men med god kvalitet. Dessuten er det mange bilder, og det liker vi. Finner også noen vanlige skrivefeil her - for det meste orddelingsfeil som f.eks. "kjempe mye" osv. Men ellers har bloggeren et herlig ordforråd, og skriver utrolig bra - og jeg tviler ikke ett sekund på at hun en dag ender opp som journalist (som er drømmen, såvidt jeg har forstått?).

Ellers synes jeg det blir utrolig spennende å følge med på bloggen fremover, ettersom at hun akkruat har startet på samme skole, og linje som jeg skal søke meg inn på neste år. Pluss at hun akkurat har flyttet til store Trondheim, for å bo alene, fra lille, trygge Fosen - også akkurat som jeg har planer om til neste år. Dette gjør jo at jeg blir litt mer interessert i å følge med! Ellers kan bloggen bli en smule kjedelig i lengden, på grunn av litt mye hverdag - kanskje? Dessuten skriver Ronja om en del viktige tema, fremmer meningene sine på en positiv måte - noe som gjør at bloggen ikke bare blir rosaklisj. Liker at hun ordlegger seg på en kjempebra måte - og viser hvem hun er ved å fremme meninger og tanker på bloggen. Karakter 5 
Har du lest noen av disse bloggene? Hvilken liker du best isåfall? 

Vinn en bloggvurdering

Det eneste du trenger å gjøre er å like denne facebooksiden! Om du allerede har gjort det er det selvfølgelig ikke nødvendig. Husk også å skrive navn, sånn at jeg kan sjekke om du faktisk har likt siden. Jeg trekker ut en (eller kanskje flere) som får bloggen vurdert. Jeg tror jeg kommer til å velge en av de som ser ut til å ha en ganske bra blogg. Meld deg på, og lykke til! Vurderingen kommer sikkert i kveld eller iløpet av morgendagen.Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013
hits