harry


Et av mine nyttårsforsetter er å bli mer harry, og jeg har allerede gått til innkjøp av en helsetrøye. Denne fant jeg på salg i vintage-avdelinga på weekday, og synes den passer bra inn i samlingen, haha.

new

tante isabel
Tante isabel er uten tvil min favoritt bruktbutikk i trondheim. De har alltid så mye fint der; både klær, sko, vesker, accessorier og interiør. Dessuten er det ekstra stas å kjøpe ting brukt, fordi tingene både er unike og billige. OG det er ganske fornuftig og miljøvennlig, eller hva? JA til bruktbutikker

butikken ligger forresten i fjordgata 52

travelling


feiret lønningsdagen i forrige uke med å kjøpe meg et etterlengtet verdenskart. nå mangler jeg bare å reise jorda rundt, så jeg kan merke av alle plassene jeg har vært på!

innkjøp


haha, bukse og genser fra monki

new


_weekday_weekday//cheap monday_alexander wang

makeup


Ah, det er så kjipt å bruke penger på sminke! Men så er det jo alltid en herlig følelse å få skiftet ut den tørre maskaraen også da. Kjøpte ihvertfall bareMinerals kompakt foundation, highlighter fra Guerlain og maskara fra Kanebo. Maskaraen har jeg prøvd før, og jeg vet ihvertfall at den er kjempegod!

Nå tror jeg at jeg skal legge meg og prøve å sove litt mer, føles forsåvidt ut som at jeg fortsatt sover. Sover seriøst nesten ikke for tida, og det sliter meg ut noe helt forferdelig. Såå godnatt ♥

høstjakke


Åh er ikke denne høstjakka bare superdupermegafiiiin? Haha, i går gikk jeg litt i byen med Line etter skolen, og jeg hadde vært dritkald hele dagen, noe som endte i ny høstjakke. Shoppestopp du liksom. Jaja, jeg liker å tro at jeg kommer til å like denne leenge, og at det var et fornuftig kjøp. 

Nå skal jeg straks en tur til legen for å sjekkes litt og veies. Er utrolig nervøs som alltid, men føler jeg har gjort mitt beste, og satser på at ting går bra. Etterpå skal jeg på skolen. Ha en fiiiiin dag ♥

new
Dette var tydeligvis det jeg mente med nødvendigheter. Nå skal jeg ha shoppestopp (klær, sminke, tilbehør - ting jeg ikke trenger) i minst en måned. Å kjæregud hvordan skal dette gå.

marius


Åå, mamma har strikket en nydelig genser til meg! Jeg fikk bestemme farger og fasong selv, og hun brukte faktisk bare litt over en uke. Jeg er superfornøyd, og varme gensere har jeg absolutt behov for!

new


genser fra bikbok & tights fra h&m

céline


kjøpte denne på ebay, og klippet den litt større i halsen.

new // mary kate & ashley
Alt er fra bikbok, det nederste smykket og skjorta er fra Mary Kate & Ashley-kolleksjonen.

Det har vært utrolig mye frem og tilbake og stress i det siste. To ganger i uka må jeg "legges inn" for en natt, fordi jeg skal veies der tidlig på morgenen. Hver gang er jeg like spent og nervøs, og hver gang har jeg blitt like skuffet. Jeg har måttet "nekte" på å bli innlagt, imot legens anbefaling to ganger. Jeg vet at jeg kan jobbe like bra (om ikke bedre) hjemme, og at jeg rett og slett har godt av å være hjemme. Jeg gjør alt jeg kan; spiser det jeg skal og litt til. Akkurat nå virker det som at kroppen min fungerer som en svamp, og at alt jeg spiser bare fordamper inni meg. Men heey, la oss tenke positivt. Akkurat nå kan jeg spise hva jeg vil, når jeg vil - helt uten å bekymre meg! Mat som medisin - høres ut som et luksusproblem. Bare kroppen min vil samarbeide med hjernen min snart, vil dette gå superbra. 

pants & tea


Sko og bukse fra h&m

Nå er jeg endelig hjemme igjen, og det er utrolig herlig. Desverre må jeg tilbake på mandag igjen, fordi veiinga idag ikke gikk helt som den skulle ha gjort. Utrolig kjipt, men det er nok det som må til. Må ihvertfall jobbe hardt i helga, og generelt framover - selv om jeg synes jeg allerede har gjort det i tre uker nå. 
Mottok en pakke fra h&m, som jeg klarte å bestille uten at det var med vilje. Jaja, litt nytt hjelper ihvertfall på humøret! 

new // gift


fikk en kjempekoselig forsinket bursdagsgave fra tante og co. da de var på besøk! neglelakken er allerede godt plassert på neglene, og boken har jeg tenkt å starte på i løpet av dagen.

New // oslo


vintage

h&m // bianco

bikbok // vintage

cos // monki // bikbok // cos // cos // cos

lush // lush

Mat selvfølgelig: fikk en pakke fra proteinfabrikken rett før jeg dro som inneholdte blandt annet super tan-piller & proteinpulver. Ellers har jeg kjøpt kalorifattige isteposer, valnøtter, gresskarkjerner, cashewnøtter, pecannøtter, pistasjnøtter, kokosvann, quinoa & en sukkerfri mørk jordbær-sjokolade.

new // acnenew // nelly.com


T-skjorte fra Jacqueline de Yong

Bukse fra Dr. Denim

Nå har jeg allerede vært våken i mange timer som vanlig, og bare slappet av, spist frokost og sett på nettbutikker. Jeg skal straks ordne meg og prøve å finne på noe, men aner ikke hva. Det er jo så forferdelig mye vind ute at jeg får vondt i hele kroppen bare av tanken på å gå ut. Håper uansett jeg får litt ut av dagen i dag til tross for at det føles som jeg har husarrest og er på oppfeitningskur, haha. 

new // cosmetics


1. Øyekrem, fuktighetsspray og verdens beste ansiktsskrem fra Clinique (Taxfree) 2. Smilelab (Blivakker.no) 3. Leppomade med solfaktor og universal-krem fra Elisabeth Arden (feriegave fra mamma) 4. Bodybutter som lukter himmelsk 5. Serum fra Biotherm (Taxfree)

new // levi's #2


kjøpte verdens beste kosegenser ♥ // levi's

new // shoes


nye sko ♥ // zara

new // purse


Fikk bursdagsgave fra Julie i dag (en uke for tidlig)! Har ønsket meg en helt enkel veske i akkurat denne størrelsen utrolig lenge, og denne var rett og slett perfekt! Fra h&m.

new // weekday+


_t-skjorte og genser fra weekday, undertøy fra h&m og selvbruning fra clarins

Leppestiften er i fargen 155, den er superfin på, kan legge ut bilder senere. Gleder meg masse til å teste ut selvbruningen også, kan skrive om den etter jeg har brukt den en stund.

I dag har jeg altså vært på skolen, i byen og på jobb. Jeg har også ryddet og vasket litt klær, og nå skal jeg fjerne sminken og gå til City Sun for å starte på grunnlaget for sommeren. Finner selvfølgelig ikke solkortet mitt, men skal nok få litt farge på kroppen likevel. Fiiiin dag

new // jacket


_var så heldig at jeg fant denne jakka på en vintagebutikk til kun 300 kr! Elsker at den er så stor, gammel og smålig slitt - og det faktumet at den er vintage, altså ikke en jakke alle har.

new // gina tricotInnkjøpsvideo


heh kleinar

new // leo

new // weekday + fri day


alt fra weekday (den siste er vintage)

Fiiin fredag og vinterferie! Nå skal jeg straks dra på trening en tur, ta litt sol og sååå kommer det noen supersøte jenter på besøk i kveld. Oh sweet life

new // bubble toesSang: Bubble Toes - Jack Johnson ♥♥ Sko: Cheap Monday

DIY - lommebok
Mamma lagde en supersøt lommebok til meg i helga ♥

red stripes


_cubus
Har ikke bestemt meg for om jeg skal gidde å skrive noe særlig i innleggene jeg poster, fordi sånn "hei idag har jeg vært på skolen"-innlegg er så utrolig kleine og uinteressante. Men ihvertfall drar jeg hjem for helga sammen med Julie om nøyaktig 7 min. Gleder meg kjempemasse, til og med til bussturen. Synes faktisk det er kjempekoselig å ta buss med venner!  

ny genser


_h&m

new
_dr. martens

_MAC & _i.d bare minerals

Innkjøp


h&m

h&m

kremmerhuset
Hadde en rabattkupong på h&m, og "sminkebordet" holdt på å renne over av dritt så jeg måtte gjøre noe med den saken i dag. Ellers skal jeg bare kjappe meg å pakke fordi jeg drar til Camilla rett etter skolen i morgen. Denne helga skal bli så bra!! Savner bestevenninna mi sååå mye ♥♥

Clinique
Kjøpte denne hudkremen for ca. en uke siden og er kjempefornøyd. Den kostet mellom 3-400 kr, men jeg tror absolutt det var verdt det. Man trenger veldig lite for å dekke hele ansiktet, konsistensen er perfekt, og den etterlater huden skikkelig smooth, haha. Fikk også med en "reisepakke", med rensegele (som jeg har fra før), toner og en annen fuktighetskrem. Rensegeleen bruker jeg fast, den er også kjempegod, og toneren er magisk! Tørker ut kviser og dreper andre bakterier på huden, og ansiktet føles superfresht etter bruk. Fuktighetskremen som fulgte med derimot, var aaalt for tykk for min hudtype. Alt i alt vil jeg egentlig bare anbefale hudproduktene til Clinique, veldig milde og gode produkter som viser resultater over kort tid.

Canada Goose

No makeup + photobooth + lykkelig og sliten meg =

I dag kjøpte jeg Canada Goose-jakke, så jeg er forberedt på vinteren for å si det sånn. Kan vise bedre bilder av den senere, men har det ganske travelt nå, skal nemlig på jobb. Selv om denne dagen har vært litt dritt og jeg hater mandager, jobb osv. er jeg faktisk skremmende glad. Skjønner ikke hva som har skjedd med meg, var jo aldri glad før. Eller jo, men jeg har aldri vært så glad SÅ lenge før. Tror det må være noe alvorlig galt

Feriegave
Er superduperfornøyd med feriegaven jeg fikk fra Kaja og mamma som har vært i Barcelona. Det var virkelig på tide med nye løpesko nå, og som dere kanskje ser var det på høy tid med ny øyebrynspenn også. Man får nemlig ikke kjøpt denne i Norge, og jeg liker den supergodt som dere kanskje også ser. Brukte den opp i dag, så det passet fint. Den er forresten fra Benefit.

New


Bikbok 399,-

Nytt kamera


Kjøpte Canon EOS 600D med standardobjektivet (18-55 mm.) + ekstralinse (50mm, f/1.8 II) idag! Er i lykkerus ♥

Er så utrooolig glad nå! Er superfornøyd med kameraet og ikke minst fast-linsa hittil. Har ikke testet ut video på kameraet enda, men det skal visst være kjempebra. Kameraet har sånn "flip-flop-skjerm" (haha husker ikke hva det kalles), altså sånn at den kan vri og snus på. Kommer helt sikkert til å blogge mere nå, jippii

Ny macbook


(overlegen bitch)
Har vært på roadtrip med søstersen de siste dagene, eller vi flyttet inn litt saker for meg i Trondheim, og litt for henne i Tønsberg. Det var en kjempekoselig tur ihvertfall. På vei tilbake i går stakk vi innom Eplehuset for å kjøpe ny mac, ettersom skolen snart begynner og min "gamle" var litt herpa. Lyset på halve tastaturet funket ikke, en knapp hadde falt av og cd-rommet funket ikke, pluss at den lagde rare lyder, haha. Det er ihvertfall den samme som sist, Macbook Pro 13", eneste forskjellen er at touchpaden er "omvendt", altså at om jeg scroller må jeg scrolle omvendt vei, ganske uvant akkurat nå for å si det sånn.

I morgen starter jeg forresten på jobb, skal bare jobbe til og med lørdagen, så flytter jeg på søndagen. Gleder meg faktisk veldig! 

Dotted top


_h&m

Har vært i Trondheim det siste døgnet, hvor vi har gått litt i midtbyen (kjøpte ca. ingenting), vært på IKEA og kino. Vi var altså på besøk hos tante og familien, noe som var kjempekoselig! Kjøpte forresten bare noen småting til leiligheta på Ikea, og så Magic Mike på kino. Filmen var helt ok, egentlig ikke en sånn film alle bare se. Nå skal jeg legge meg straks, skal prøve å forbedre døgnrytmen litt, begynner vel egentlig å bli på tide.

Some new buys #2


topp_weekday

hårkur_aussie & bodybutter_the body shop          hehe, ja, fint bilde
Dette var bildene som ikke ville lastes opp i går, men endelig funker den igjen. I dag har jeg faktisk startet dagen veldig bra, utrolig fornøyd med meg selv. Først lagde jeg meg en herlig frokost (cottage cheese med honning, müsli, jordbær og nektarin ♥♥). Etterpå ryddet jeg rommet, pakket ut, og syklet nedover til mamma for å hente noen småting. Til slutt dro jeg på meg noen treningsklær og sprang meg en tur i skogen. Da jeg kom hjem trente jeg faktisk litt styrke også, sååe WELL DONE!! Har planer om å fortsette slik, men når jeg tenker meg om har jeg vel hatt planer om det ca 140 ganger før. Haha, noen andre som har litt for høye ambisjoner?

Some new buys


jakke_weekday

topp_weekday/cheap monday

shorts_urban outfitters/levi's

topp_weekday

Kommer en ny del i morgen siden bildeopplasteren ikke funker lengre! Har forresten bare på meg øyebrynspudder her, så hehe.. ja, veldig søt. 

Stockholm shopping


Genser fra H&M, sokker (av alle ting) fra Topshop, hårkur fra Aussie, bukse fra Dr. Denim, shorts fra Urban Outfitters (Levi's), genser fra Weekday, bodybutter fra The Body Shop og genser fra Weekday.

Genseren fra H&M på, vurderer å selge den til Kaja, haha.

Ray-Ban Classic Black


Nye solbriller fra Ray-Ban ♥

Innkjøp


Verdens mykeste genser fra Oysho, herreguuud den er god.

Piercinger og øyevipper fra Claire's, og lip liner fra KIKO.

Ansiktsmaske fra KIKO, neglelakk fra Chanel i fargen "April 533" og top coat fra Essie.

Enda en piercing fra Claire's. Tror den er litt ødelagt, menmen, la gå.

Ørering fra Claire's. Tror jeg skal ta et hull til!

Kjole fra Zara.

Haha bikinitopp fra Oysho. Ryddig rom :):)

I dag tok vi en pause fra sola og dro på shopping. Sinnssykt herlig, ettersom huden er litt smålig solbrent her og der, pluss at vi begynner å bli litt lei av å bare ligge hele dagen. Fant egentlig ikke så veldig mye i forhold til hva jeg hadde håpet på, men det har uansett vært en fin dag. I morgen er siste dag i sola, før vi pakker sakene våres og drar hjem på onsdagen. Blandede følelser for det altså, hihi.

Innkjøp


Parfyme fra Escada

Fuktighetskrem fra Lancôme

Kjøpte også en sminkekost fra MAC, men glemte å ta bilde av den. Anbefaler fuktighetskremen på det sterkeste, særlig for de med litt fet hud. Passer også perfekt på sommeren siden den har en litt sånn gele-konsistens, og gir en avkjølende effekt. 
Hva synes du? 

Innkjøp

Heia! Siden sist har jeg blitt 16 år faktisk, og jeg har tatt sommerferie. Vi hadde klasseavslutning og vitnemålsutdelelse i går, og i dag dro hele klassen til byen sammen for å spille paintball og spise. Jeg kjøpte meg noen småting:


Shortsene er fra Bikbok og iphonedekselet og øyebrynspenna er fra H&M. 

New
Fikk dette i posten i dag. Alltid like stas med Costume i posten, det mest inspirerende norske motebladet om du spør meg. Fikk også min fjerde I.D-foundation i posten, noe som sier litt om hvor fornøyd jeg er med denne! 

Latest buys
Vero Moda

MonkiBikbok

... jallasjappe

Dior, Garnier & Gina Tricot. Kan skrive litt om produktene senere.
Er dødstrøtt nå, har sovet minimalistisk den siste uka, og det hjalp ikke akkurat å stå opp forferdelig tidlig i morges for å dra til Trondheim. Var ihvertfall en koselig bytur, sammen med Line og Trine. Nå skal jeg se ferdig en episode av How I Met Your Mother før jeg legger meg. God natt ♥ 

Les mer i arkivet » Mai 2014 » Februar 2014 » Januar 2014
hits