tirsdag.
casual


new balance // alexander wang // acne // weekday

22.10.2013interior // kitchen


http://nord-design.no & http://kitchn.no          Noen unyttige og unyttige fine ting jeg ønsker meg til jeg skal flytte inn i ny leilighet. 

& other stories


alt fra & other stories (unntatt de to siste smykkene som er fra gina tricot og cos)

Herregud, jeg er totalforelsket i skoene fra dette merket. Bare SE på de nederste. Og de øverste. Og genseren. Og veska. Og hårbåndet. Og... ja. Samtidig som jeg har lyst til å grine og rive i stykker noe når jeg tenker på at denne netbutikken ikke sender til Norge, tror jeg det er veldig bra økonomisk for min del. & other stories er et "undermerke" fra H&M hvor de har satset på minimalisme, unge kvinner og god kvalitet. Akkurat det jeg er på leting etter over alt.

23.05.2013

Petra Collins_Reverie and Mystique

fint
dr martens, weekday, urban outfitters, asos

want


hope, h&m, urban outfitters, marc by marc jacobs, weekday

Beauty #1

Inspiration: simple


Angelica Blick


Elin Kling

Kenza


Weheartit

Victoria Törngren 

Diverse bloggere som inspirerer meg. Elsker den enkle stilen. Ikke enkelt som i bikbok-stilen, men enkelt som i stilrent, unikt og pent. Favorittene mine er hvite skjorter og knæsje lepper. L♥ve it!
Hva synes du? Hvor får DU inspirasjon fra? 

Jeffrey Campbell


Ah, jeg synes Jeffrey Campbell-skoene er SÅ nydelige! Det som er utrolig synd er at så og si alle har skoene nå. Men det gjør ikke skoene styggere, fortsatt fantastisk fine. Hvis jeg skulle kjøpt meg, tror jeg nok at jeg ville gått for helt svarte, sånn som øverst til venstre, med tanke på at prisen er ganske høy, og at svart går til absolutt alt. Fåes kjøpt her.
Liker du skoene? Eller har du de? 

I n s t a g r a m

Heia! 
Vet jeg har blogget om instagram før, men tenkte jeg kunne legge ut noen av bildene jeg har tatt på instagram. Elsker det seriøst, og gleder meg rett og slett til å fortsette å bruke det, haha. Follow meg: hannajossing 

For de som ikke har prøvd instagram; det er en app til iPhone, hvor man kan legge ut bilder man har tatt selv, finner andre steder osv. og redigere de litt. Man kan følge hverandre, like bilder og kommentere osv. Love it!

 Hva synes du om bildene? Bruker du instagram?

Ulrikke Lund

Ulrikke Lund er absolutt en person jeg ser opp til. Hun er kun i starten av tjueårene, og har allerede tjent sin egen million. Dette har hun oppnådd ved å lage en nettbutikk og bloggen såklart. Jeg synes det er helt VILT at en tjueåring (+/-) lager sin egen nettbutikk og opplever en så stor suksess! 

"Det er mye jantelov i Norge, all hviskingen. Folk skal hele tiden snakke så mye negativt om hva andre gjør, men jeg tenker; Ta nå heller ansvar for ditt eget liv. Gjør noe kult med det, og ha det så gøy du kan, i stedet for å jekke ned andre." - Ulrikke
W O R D S sier jeg bare. 
Hva synes du om Ulrikke Lund?

Ballett


Ballett er virkelig noe av det vakreste jeg vet om. Skulle ønske jeg kunne det, det er så sykt.
Hva synes du om ballett? 

c o l o u r s


Outta here - ortoPilot
Hva synes du om sangen og bildene? 

Smoke


Jeg synes det er rått med røyk. Ikke rått at man ødelegger seg selv og alt det der, og jeg ville ALDRI begynt å røyke selv, men det ser rett og slett rått ut. Særlig sånn som på bildene over. - Røyk er kult på bilder -
Hva synes du om røyking? 

Red lip girl


 Det fineste som fins. Hva synes du?

Retro
Solbriller vintage

Mange spørr forresten om jeg kan filme/vise rommet mitt. Vær så snill å LES før dere spørr. Jeg skal vise det når det er helt ferdig, og det er det absolutt ikke enda! 
Hva synes du om solbrillene? 

Sugar flower


/designdautore
Hva synes du? 

Inspirasjon 25. september

NEI, vi har ikke flytta enda! Oh jesus, veldig interessant det der? Men siden jeg snart skal flytte, og ordne nytt rom er det morsomt å se på litt inspirasjonsbilder. Jeg skal ha den samme romantiske stilen som jeg hadde på det gamle rommet mitt, fordi jeg har masse ting og tang som passer den stilen. Dessuten liker jeg den utrolig godt! ♥ Hva synes du? 

Retro kameraer
// urban outfitters
Er ikked disse råkule så vet ikke jeg. Bildene de tar (ja det er faktisk ekte kameraer) blir litt vintage-aktig, og ser litt gammeldagse ut. Spørr du meg er dette råkult, så det er absolutt noe som står høyt oppe på ønskelista! Haha.

Ellers skal jeg skylle ut hårkuren nå, før jeg legger meg. Gruer meg allerede til å stå opp i morgen, haha. God natt ♥
Hva synes du?

Beautiful hair


  b e a u t i f u l  //weheartit
  Hva synes du?

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013
hits