Antrekk 17. januar


Skjorte bikbok shorts topshop smykke gina tricot

Akkurat nå fikk jeg tidenes lykkerus da jeg merket at One Tree Hill har startet på igjen!!! Seriøst, har ventet et halvt år eller noe nå. Gruer meg allerede til at jeg har sett ferdig den nye episoden, så det sier vel litt. Haha.
Hva synes du? Har du sett den nye episoden av OTH?

Antrekk 16. januar


haha tjukkaGenser bikbok bukse dr. denim smykke gina ring bershka
Haha har brukt dette smykket så og si hver dag etter at jeg kjøpte det. Det er så utrolig fint, og gjør alle antrekk kulere. Elsker det virkelig!
Ellers var jeg på trafikalt grunnkurs etter skolen idag. Gleder meg for å være helt ærlig til å bli ferdig med det. Er så kjedelig å sitte to timer ekstra på skolen etter en hard mandag. Menmen, det må vel til.
Nå skal jeg forresten lage en etterspurt videoblogg, hahahah. Uff.
Hva synes du? 

Anbefaling av neglelakk-base

Heia! Til jul fikk jeg en helt fantastisk bra "neglelakkbase" fra Marte. Den funket faktisk overraskende bra, og neglelakken sitter som støpt. Jeg har vært vant med at den allerede har begynt å flasse etter én eller to dager, men den sitter jammen som et skudd. Jeg kunne egentlig aldri tenkt meg at den gjorde en så stor forskjell, men det gjorde den faktisk.Hva den kostet osv. må dere ikke spørre meg om, siden jeg fikk den i gave. Kjempefornøyd med julegaven ihvertfall! ♥

Midtskill


Bruker ALDRI midtskill, men fikk plutselig kjempelyst til å prøve. Synes faktisk det ble ganske fint!
Hva synes du? Bruker du midtskill? 

Antrekk 15. januar
Genser mango skjorte og smykke gina tricot bukse bikbok
Heia! I dag er det søndag, og ingenting å gjøre. Skal ihvertfall prøve å få noe fornuftig ut av dagen. Tror jeg skal prøve å tjene meg litt penger, TRENGER nye ting i klesskapet! Haha, noen tips til hva jeg kan gjøre?
Hva synes du? 

Longer hair


Heia! Satte på extensionsene i sted, bare for å sjekke om det så greit ut, og det gjorde det egentlig. Har ingen planer idag, men skal sikkert finne på noe med noen. Ha en fin fredag alle ♥ 
Hva skal du idag?

Nail polish


_love

Hei
Slapper av greit nå egentlig, sitter å spiller Temple run. Det er så utrolig irriterende at jeg ikke er god i NOEN spill, åh. Klarer aldri å ta rekorden min jo. Menmen, det er vel egentlig ingenting å klage over, haha.
Ellers kommer Trine snart, og vi skal kanskje på nyttårsball. Vi får se om vi orker. Hvis ikke blir vi nok sittende hjemme å spille Temple Run... auch, tror vi må dra. 
Har vel egentlig ikke så mye mer interessant å blogge om akkurat nå, men fy fader, som jeg gleder meg til helg i morgen. Ikke at uka her har vært så utrolig slitsom, men det blir supert uansett.
Er du god i spill? Haha, er i det oppfinnsomme hjørnet idag, ja.

Skrivebordet mitt


Hihi, har det fiiineste skrivebordet. God natt ♥
Hva synes du? Hva har du som bakgrunn på dataen din? 

To steder jeg skal besøke før jeg dør

1. USA
Det er vel ingen tvil om at de fleste som ikke har vært i Amerika, eller USA drømmer om å dra dit. Landet er så ufattelig mangfoldig, og det er så masse spennende det går an å oppleve der. 
New York, en av verdens beste byer for shopping, hadde jeg virkelig ikke sagt nei takk til å ta turen innom. Tenk på alle de forskjellige folkene, miljøene og ikke minst butikkene de har der!
Er det en plass man må dra til før man blir 70, og kan slå seg helt løs er helt klart Las Vegas. Tenk alle de ville folkene, sykeste festene og sist men ikke minst alle casionene. Der man bare kan velge og vrake i slots og pokersteder. Forresten, poker er noe jeg virkelig ikke har hatt noe imot å vært god i. Det ser sinnssykt fancy ut, og gøy ikke minst. Dessuten kan man jo vinne masse penger. Jeg tror kanskje jeg skal lære meg det en vakker dag, hihi. Jeg har ihvertfall kjempelyst til å dra til LV. Det er nok sansyneligvis noe helt annet enn nettkasino.
Hawaii også forresten. Surfing, soling og hula-hula. Trenger jeg si mer?


 2. Australia
Har så sinnssykt lyst til å dykke i The Great Barrier Reef, noe som pappa skal straks!! Kjenner jeg blir så ufattelig missunnelig, fordi det rett og slett er så utrolig vakkert. Australia er også spesielt på grunn av alle de kule dyrene de har der som også er en opplevelse i seg selv.
 Hvor har DU mest lyst til å reise i hele verden? Har du vært i USA eller Australia?

Antrekk 11. januar

Heia! I dag hadde vi som sagt mattetentamen, og det gikk rett vest for å si det sånn. Jeg prøvde ganske hardt på beygnnelsen, men når man først ikke får til ting er det ikke så lett å holde humøret oppe. Jeg klarte såvidt å sitte rolig til slutt, så jeg måtte bare levere. Er faktisk utrolig redd for at jeg skal havne på en toer eller noe sånt! :(((

Jaja, nok klaging. Har det egentlig helt supert!Bukse dr denim (carlings) topp bikbok smykke gina tricot leppestift ysl 10
Hva synes du? 

Body butter
Heia! Tenkte bare å informere om at jeg skal legge meg nå. Har som sagt mattetentamen i morgen, og jeg har egentlig bare bestemt meg for å jobbe alt jeg kan i morgen. Vi får trossalt samme karakter på karakterkortet i matematikk som vi får på tentamen, så jeg har litt prestasjonsangst. Men det skal vell gå greit, det kunne vært værre. 

Ellers fikk jeg nettopp Costume-bladet som jeg skal bla litt i før jeg legger meg. Det er virkelig høydepunktet i måneden altså! Kjøpte forresten denne kremen for noen dager siden, den lukter sinnssykt godt og funker supert - akkurat som alle de andre body butter'ene fra The Body Shop. Denne var faktisk på salg til kun 100 kroner også. Den er utrolig avhengighetsskapende, men det er vel egentlig like greit. Hihi, god natt ♥
Har du prøvd body butter fra the body shop? 

Beach & balloons


De siste bildene fra Spaniaturen høsten 2010. Del 1 kan dere se her.
Hva synes du om bildene? 

Spørsmål & svar #1

Hvor mye kostet klesstativet ditt fra IKEA?
Jeg vet ikke, mamma kjøpte det til meg. Sikkert ikke så utrolig dyrt. 

Har du noen sponsorer? Eller får du sponset noe?
Nei, jeg har ikke noen faste sponsorer. Jeg ble sponset av bladkongen.no der jeg fikk et abbonement på Woman i høst, og jeg har fått tilsendt noen andre (ubrukelige) småting som jeg måtte skrive om på bloggen. Ellers har jeg lagd en videoblogg for dubestemmer.no, der jeg snakket om mobbing på nett - som jeg fikk en del penger for. Ellers ingenting.

Hvordan er den blå toppen bak?


Hva er dine meninger om Justin Bieber? Kan du lage et innlegg om det?
Jeg har ingenting imot Justin Bieber, men hører ikke på musikken fast. Synes noen av sangene er litt søte. Hater at så mange hater han, det er utrolig unødvendig. Jeg synes også hysteriet rundt han er litt overdrevet, og tror at det sansynligvis er derfor han har så mange "haters". Jeg orker ikke å lage et innlegg om det, jeg har vel egentlig skrevet det jeg mener om saken nå. 

Kan du lage en video der du viser all sminken din?
Ja det kan jeg. 

Hvilken type er leppestiften? Og hvor mye kostet den?
Skjønte ikke helt hva du mente med "hvilken type", men det er YSL i fargen 10 (som jeg har skrevet tusen ganger) og den kostet mellom 200 og 300. For å være helt ærlig så tenkte jeg ikke over prisen, haha. 

Hvor mye kostet Levi's-buksa?
Den kostet tusen kroner. Det svir, haha. 


Hvor ligger ZARA-butikken i Trondheim?
I Nordre. 

Hva synes du om at selveste l0ve.blogg.no (Erica Kvam) leser bloggen din? Og hvordan kjenner du henne?
Hahahaha, starstruck!! Neida, har møtt henne før, og synes hun virker kjempegrei - og det er jo gøy at hun leser bloggen min. Jeg leser jo hennes også. Jeg vil ikke direkte si at jeg kjenner henne, men jeg har møtt henne på en bursdag. 

Hvilken blogg liker du best på topplisten i Rissa?
For å være helt 100 % ærlig, leser jeg ingen av de daglig, men hvis jeg først leser noen er det ronjast og kajajossing (søstra mi). Leser også tonjeaw og janif av og til.  

Hvorfor har du en bart på bloggen?
Haha, for å være helt ærlig er det ingen grunn untatt at jeg synes at motivet er kult og enkelt. Kan jo også forbindes med at jeg er trønder - trønderbart? Hihi. 

Hva er din favoritt-ting på rommet ditt?
Hvis du mener møbler så er det sminkebordet eller senga mi. Hvis du mener av småting osv. så er jeg veldig glad i alle stearinlysene, særlig de i vinflaskene, kanskje.

Hvorfor synes du det er teit å blogge?
Hvis du tenker over det, er det jo ganske meningsløst. Det kommer jo selvfølgelig an på hva "poenget" og handlingen i bloggen er, men de fleste norske bloggene, der folk i alderen rundt 15 år blogger, er ganske meningsløse. Men alikevell synes vi det er interessant å lese. Rart, egentlig. 

Hvilke serier ser du på?
90210, Desperate Houswifes, OTH (bare at det har en lang pause) og Gossip Girl (har ikke begynt på sistesesongen). Tror det var alt? Har også sett The O.C. men det er slutt, buhu.

Kan du lage må-gjøre-video?
NEI. Hater å spise ting jeg ikke liker/gjøre ting jeg egentlig ikke vil gjøre.

Forelsket?
Nei.

Har du noen gode bøker å anbefale?
Unni Lindell sine krimbøker, Mons Kallentoft "Sommerdøden", "Fristet over evne" av Jill Mansell og sist men ikke minst "Bienes hemmelige liv" av Sue Monk Kidd. 

Dette får holde! Er det flere ting dere lurer på kan dere godt spørre i innlegget her, så tar jeg flere oppsummeringer framover.
Skal jeg fortsette med slike innlegg? Var det nyttig? Haha. 

Helve**e

Heia! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra skolen. Tirsdager er som vanlig en av de roligste dagene, så skoledagen gikk supert.

Ellers har vi mattetentamen i morgen (!!) og jeg kan såvidt beskrive hvor mye jeg gruer meg. Jeg gruer meg fordi hver gang jeg åpner matteboka, ser jeg bare kinesiske tegn og andre uforståelige greier. Jeg blir seriøst dårlig av matte, det er faktisk så forferdelig, at jeg bare har lyst til å begynne å grine i mattetimene. Seriøst. Dagen i morgen har jeg gruet meg til i et halvt år nå, så det skal bli godt å få det overstått. Jeg orker ikke engang tenke tanken på at det faktisk går an å komme opp i matte på eksamen. Med andre ord, dagen i dag kommer til å bestå av en god del pugging. Helvette.

Hahaha, begynte plustelig å "gråte" på vei hjem fra skolen idag.
Hva føler du om matematikk? Haha.

Spørsmål?


N y d e l i g. Haha.
Heia! Fikk ikke sett filmen, siden halve maccen min er litt herpa etter en viss ulykke (haha, camilla ♥) sånn at cd-hullet ikke funka. Menmen, fikk slappet av godt uansett jeg. Ellers har jeg fått ganske mange spørsmål i det siste om forskjellige ting, så tenkte jeg kunne ha en liten oppsummering i morgen. Så om det er noe dere lurer på er det bare å spørre nå, så kommer svarene i morgen. Spør om det er noe dere lurer på, ikke sånn "ost eller nugatti?" Haha.
Er det noe du lurer på?

Kosetiiid

Heia! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra trafikalt grunnkurs, og det gikk ganske greit. Det var ikke så uinteressant som jeg trodde, så de to timene gikk ganske fort. Da jeg kom hjem merket jeg at jeg var hjemme alene, og så trøtt og sliten som jeg er har jeg planer om å kose meg med masse godt, og se en film. Har nedprioritert pugging til mattetentamen idag, det får bli i morgen.Hahahahaha, guacomolen så sinnssykt ekkel ut. 
Hva gjør du når du skal slappe av og kose deg? Har du sett "Dear John"? 

God morgen

Nå er det mandag, og klokka er snart tolv, og jeg ligger fortsatt i senga. Jeg fikk nemlig ikke sove i natt, og hadde derfor sinnssykt vondt i hodet da klokka var halv åtte. Jeg har heldigvis sovet i noen timer nå, så jeg skal straks dra meg opp av senga, og spise litt. Senere i dag er det trafikalt grunnkurs som jeg faktisk må være med på. Har en følelse på at det blir supergøy! Hehe, tulla...
         
Hør på disse nydelige sangene forresten! ♥ Yiruma ♥

Er du noen ganger rett og slett for trøtt til å dra på skolen? 

The day on the beach


Her er noen bilder jeg, Kaja, Oda, Silje og Camilla tok i Spania høsten 2010. Det var en sykt koselig sydentur, og en kjempemorsom photoshoot. Har enda flere bilder jeg kan legge ut senere. Savner denne turen kjempemasse!
Hva synes du?

Inspiration: simple


Angelica Blick


Elin Kling

Kenza


Weheartit

Victoria Törngren 

Diverse bloggere som inspirerer meg. Elsker den enkle stilen. Ikke enkelt som i bikbok-stilen, men enkelt som i stilrent, unikt og pent. Favorittene mine er hvite skjorter og knæsje lepper. L♥ve it!
Hva synes du? Hvor får DU inspirasjon fra? 

Antrekk 8. januar

Heia! Nå er mormor og morfar på besøk, og hele gjengen sitter samla og ser på ski. Det er jo faktisk overraskende spennende, så jeg må nesten bare få meg tilbake foran tv-skjermen så fort som mulig.Bukse fra Dr. Denim, genser fra Carlings, skjorte og smykke fra Gina Tricot. Leppestiften er fra YSL, fargen 10.
Hva synes du? 

Pink lips

Har alltid hatt en slags kjærlighet for knallrøde lepper, men i dag kjøpte jeg en knallrosa leppestift, og jeg ELSKER den også. Elsker knallfargede lepper rett og slett. Og forresten, øyebrynene mine ødela bildene under, hahaha... skal fikse saken nå!

Fargen er 10, og leppestiften er fra YSL. Dere kan se flere bilder av leppestiften i innlegget under.
Hva synes du om knallfargede leppestifter? 

Innkjøp

Heia! I dag var som sagt jeg og Trine i Trondheim, og vi fikk shoppet en del - ihvertfall jeg. Vi brukte egentlig veldig masse penger på mat, hahahah. Det var ihvertfall en koselig (og slitsom) tur. Glemte å ta bilde av en hvit skjorte jeg kjøpte, og ett grått skjerf.

Bukse fra Dr. Denim. Sinnssykt stretchy og komfortabel! Den andre er fra Levi's, og sitter utrooolig bra. 

Bodybutter fra The Body Shop, mascara fra Helena Rubinstein, leppestift fra YSL. Farge nummer 10.

Bikbok og Gina Tricot. Halskjedet er egentlig sølv, og pengeboka har en finere farge i virkeligheten.

Filmer jeg ikke har fått sett enda...

Har ønsket meg knallrosa leppestift lenge nå!! Håper den er fin på.

Topp med fiiin farge og fin rygg fra bikbok, og... joggebukse. Shame on me! Neida, den er utrooolig behagelig.
Hva synes du?

Heia bloggen


Heia! Nå har jeg akkurat kommet hjem etter å ha vært på besøk hos noen kompiser. Vi så film, og bare slappa av egentlig. I morgen skal jeg til Trondheim med Trine! I går gikk det nemlig opp for meg at jeg ikke har shoppet siden... Husker ikke sist egentlig. S Y K T, til å være meg ihvertfall. Så det blir koselig. ♥ Skal ta bussen ganske tidlig i morgen, så jeg skal vel legge meg om ikke alt for lenge. God natt!
Planer for helga?

Kjekkas


Matt Lanter fra 90210 (Liam)!!!!! K-J-E-K-K

Savner forresten 90210 helt sinnssykt nå, har ikke sett det på en måned, og det er fortsatt tolv dager eller noe sånt til neste episode kommer. Det samme med Desperate Houswifes. Vurderer å lage en nedtellingskalender eller noe sånt. Neida. Men se på gutten da... Fy fader så fiiiiiin
Ser du 90210?  

Vinterlivet

Heia! Som sagt, er så utrolig deprimert over vinteren akkurat nå. Med en gang jeg kommer hjem fra skolen er det mørkt, og det er så forferdelig kjedelig å ta bilder da. Dermed er det også vanskelig å finne på ting å blogge om! Har faktisk heller ingenting annet å gjøre, orker liksom ikke å gå ut å finne på noe heller, kveldene går jo så utrolig fort.

Ellers sitter jeg å ser forskjellige filmer på youtube, og leser litt blogger mens jeg drikker te. Akkurat som jeg har gjort alle de andre dagene i uka her. ♥ Vinterlivet ♥ Tror egentlig at det er på tide at jeg går meg en tur ut, må faktisk hente en skolebok også. Yay me.Hva gjør du på mørke vinterdager som dette? 

Smashbox photo finish primer

Smashbox Photo Finish Luminizing Primer
Da vi var i Paris fikk jeg med noen prøver på en primer fra Sephora, og siden da har jeg vært helt hekta. Fikk åtte prøver, og har brukt de på fester og sånt. Er tom for prøver nå, så MÅ ha en ny. Hvordan skal ellers sminken sitte hele festen?

Dette står på Coverbrands:
"Photo Finish Luminizing Primer" er en ny generasjon av klassikeren "Photo Finish Foundation Primer".

Luminizing Primeren matter ned samtidig som den gir en deg en helt fantastisk fresh glød. Den fyller inn linjer og porer i huden og skaper et perfekt underlag før foundation. Olje-fri.

Photo Finish taler for seg selv! Den er utviklet til det formål å kunne ta close-up bilder uten å måtte retusjere bildet I etterkant. Dette krever flott hud, og en flott finish på foundationen man bruker.

Photo Finish Luminizing Foundation Primer finishen blir som silke på huden - hverken tørr eller fet. Man påfører den hurtig og lett med fingerene, og dens unike formel glatter ut alle ujevnheter I huden og fyller samtidig de fine linjene i ansiktet. ´Primeren`skaper på den måten den perfekte base før man påfører foundation (først fuktighetskrem dersom du bruker dette, deretter primer, så foundation eller pudder - Photo Finish Luminizing primer kan også brukes alene.

JEG elsker primere fordi de gjør huden ufattelig myk, og matter huden. Jeg har ganske glinsete hud, så denne gjør undeverker. Den gjør også huden fin og jevn, samtidig som den får sminken til å holde hele festen.

Konkluderer med at dette er noe jeg må kjøpe meg som snarest. Anbefaler virkelig de fleste å prøve en primer, den gjør virkelig underverker. Vet at de har en som er litt mer rimelig fra Loréal Studio Secrets eller noe sånt. Den fra Smashbox koster 395 kr, og kan kjøpes HER.
Har du prøvd ansiktsprimer? Isåfall hvilken?

That summer day


Her er noen bilder jeg tok en dag i sommer. De får meg til å savne sommeren så sinnssykt! Det er så utrolig deprimerende nå som det er så kaldt, glatt, MØRKT og fælt. Skal egentlig ikke klage, men herrefred så greit det hadde vært med sommer ihvertfall 3/4 av året. Vinteren er så stygg.
Savner du sommeren? 

Skin favourites


Kost/skrubb til å påføre ansiktsrens med. Kaja sin, fra The Body Shop

Rensegelé fra Clinique

Hudkrem fra Biotherm
Jeg er totalt avhengig av å rense ansiktet, og er opptatt av å holde huden så ren som mulig. Ren hud må være noe av det fineste som fins. Jeg merker STOR forskjell på huden min når jeg pleier den og ikke, så det er ingen tvil om at det er verdt de få minuttene daglig å rense den. Jeg er heldigvis ikke plaget med mye kviser og urenheter, så jeg er ganske heldig der. Disse produktene må være noen av de beste jeg har prøvd, og er helt klart favoritter!
Hvilke produkter bruker du? Er du opptatt av å holde huden din ren? 

Jeffrey Campbell


Ah, jeg synes Jeffrey Campbell-skoene er SÅ nydelige! Det som er utrolig synd er at så og si alle har skoene nå. Men det gjør ikke skoene styggere, fortsatt fantastisk fine. Hvis jeg skulle kjøpt meg, tror jeg nok at jeg ville gått for helt svarte, sånn som øverst til venstre, med tanke på at prisen er ganske høy, og at svart går til absolutt alt. Fåes kjøpt her.
Liker du skoene? Eller har du de? 

T e a


Jeg ELSKER seriøst te. Har drukket det hver dag i sikkert tre år nå, og går ikke lei. Det finnes jo så mange forskjellige goooode tesorter! Jeg liker best peppermynte, eple & kanel og adventsteen som jeg fikk i julegave fra Guro. ♥ Fikk også den nydelige koppen fra henne. Kunne levd på te, egentlig.
Liker du te?

Video: snikfilming og tulleklipp


Denne videoen er egentlig MEGAflau å legge ut, med tanke på at jeg er uten sminke på 90 % av klippene, og på enda flere av de ikke engang vet at det filmes. Men det er jo egentlig bare å le, herregud, hahaha. Kommer sikkert flere av disse, med tanke på at det oppstår snikfilming mer eller mindre hver dag her i huset! Hardt liv...
Hva synes du? 

Birds

Heia! I dag har jeg for det meste sittet bak dataskjermen og slappet av etter skoledagen. Det var faktisk ikke så hardt å starte på skolen, og å stå opp så tidlig i morges, som jeg trodde. Føler egentlig at vi ikke har hatt ferie i det heletatt. Uff, vinterferien er hjertlig velkommen ihvertfall! Hihi.

Ellers er det bare tre timer igjen før neste videoblogg er opplastet. Denne er en haug med "morsomme" klipp, eller snikfilming fra det siste året. 

Bildet er redigert i pixlr.com. Kjempebra og lettvindt program! Drittstygge bilder av meg, blir nesten skremt jeg, hahah. 
Hva synes du om effekten? 

Video: Bikini fra Victoria's Secret


Haha, skjønner ikke hvordan jeg klarte å snakke SÅ lenge om en bikini...
Hva synes du om bikinien? Har du bikini fra Victoria's Secret?

I n s t a g r a m

Heia! 
Vet jeg har blogget om instagram før, men tenkte jeg kunne legge ut noen av bildene jeg har tatt på instagram. Elsker det seriøst, og gleder meg rett og slett til å fortsette å bruke det, haha. Follow meg: hannajossing 

For de som ikke har prøvd instagram; det er en app til iPhone, hvor man kan legge ut bilder man har tatt selv, finner andre steder osv. og redigere de litt. Man kan følge hverandre, like bilder og kommentere osv. Love it!

 Hva synes du om bildene? Bruker du instagram?

T a t t o o


Fikk litt lyst på tattovering, jeg. Fugler og fjær er de fineste. ♥
Hva synes du? Har du lyst på? 

Antrekk 2. januar


Skjorte bikbok strømpebukse h&m sokker cubus dårlig kvalitet pga. digitalkamera.
Hva synes du?

H e i

Det ble så mye styr ut av det innlegget jeg skrev i går, at det blir flaut å skrive det jeg skal skrive nå. Dere fikk meg faktisk til å huske hvorfor jeg blogger. Jeg tror egentlig det var derfor jeg var noen millimeter fra å slette bloggen; fordi jeg glemmer det positive med det. Jeg trenger faktisk litt påminnelse av og til, så jeg er nesten glad for at jeg skrev innlegget. Konklusjonen min er at jeg kommer til å blogge når jeg føler for det. Jeg tror ikke det kommer til å bli en så stor forskjell fra før. Men nå gidder jeg virkelig ikke å blogge om å blogge lengre, så la oss bytte tema.

I dag bestemte jeg meg for å redigere sammen en video. Kaja har tatt tusenvis av "skult kamera-videoer" av meg i det siste, så jeg tenkte jeg kunne redigere dem sammen. Har også tusen andre morsomme videoer, som jeg også la til. Det ble en video på nesten 10 minutter, og nå er det sju timer igjen av opplastingen. Haha...

Og forresten. Jeg sa jo aldri helt sikkert at jeg skulle slutte? Haha.

Seks gode grunner til å si hadet

- På hver JÆVLA fest jeg er på, roper folk "BLOGGAAARN" etter meg, eller begynner å snakke med meg på grunn av bloggen. Joda, koselig å snakke med folk, osv. men det føles som at folk kjenner meg, mens jeg ikke har en liten anelse engang om hvem de er. Det er en rar følelse, pluss at det er litt flaut.

- Jeg er flau over arkivet; jo lengre bak du kommer, jo flauere er det.

- Jeg bruker masse tid på bloggen, og tror jeg kommer til å få et bedre liv om jeg sletter den, og at jeg slipper å gå rundt å tenke på at jeg "må" blogge.

- Jeg HATER når folk tvinger meg til å blogge, eller maser om det.

- Jeg skjønner ikke vitsen med å blogge lengre. Det finnes TUSEN like blogger som min, så hvorfor skal JEG orke å bruke tid på det?

- Blogging er egentlig sykt teit, haha.

Nå blogger jeg faenmeg om at det ikke er noe vits i å blogge og, hahahaahah. Wow, skrev ordet "blogg" 13 ganger i innlegget her. BLOGGES. Ikke. ♥

Nyttårsforsetter 2012


- Jeg skal spise MER usunt.
Ja du leste riktig, haha. Jeg bryr meg egentlig ikke om jeg legger på meg noen kilo, hvem bryr seg? Vil gjerne kose meg mer med usunn mat og godteri i år enn i fjor, hihi.

- Jeg skal trene mer. Etter at jeg sluttet på fotball har jeg nesten ikke trent i det heletatt. Derfor har jeg blitt utrolig lat, noe som IKKE er en fordel. Altså jeg skal spise hva jeg vil, men trene.

- Jeg skal ta mer sol. Selvtilliten min er seriøst bedre når jeg har litt farge på kroppen, så det er egentlig litt viktig.

- Bruke penger på dyre og fine ting, istedet for masse søppel. Må få kontroll over økonomien min, skal tross alt snart flytte ut. HJELP.

- Bruke mindre penger på festing. Har nesten ikke shoppet i år (!!!) fordi jeg har brukt det meste av penger på fest. Jeg er så og si på alle festene på Fosen, noe som virkelig merkes på lommeboka. 

- Tjen mer penger. Har som sagt blitt ganske lat, så jeg SKAL begynne å tjene mer penger. 

Hvilke nyttårsforsetter har du?

Julegaver #2

Heia! Kjempemange som har savnet en del 2 av julegavene, og grunnen til at det ikke er kommet enda, er at det ikke var så mye å ta bilde av. Jeg fikk for det meste penger, gavekort og andre praktiske ting. 

Del 1 kan dere se her.

Bikinien har ikke kommet i posten enda, men jeg gleder meg sykt! Fint redigert, forresten...
Hva fikk du i julegave?

Velkommen 2012

Heia!
I går var kanskje den mest merkelige nyttårsfeiringen jeg har hatt. Det hele startet med at jeg skulle hjelpe pappa med å fylle over saus eller noe sånt. ALL sausen havna på meg, og den var glovarm, så huden på lårene mine boblet opp, og det gjorde sinnssykt vodt. Dessuten var jeg ufattelig trøtt etter all festinga i jula, er helt utslitt. Jeg sovnet dermed før gjestene hadde dratt (haha), og våknet ikke før halv to i morges. Altså, rar nyttårsfeiring - men jeg satser på at året her blir VILT. Kan legge ut noen nyttårsforsetter etterpå.

♥ 2012 ♥Hadde du en fin nyttårsfeiring?

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013
hits