hudsminke
1. i.d bare minerals original (medium tan) 2. i.d bare minerals full coverage kabuki brush 3. mac pro longwear concealer (NC30) 4. gosh classic face primer 5. mac 168 6. YSL toche éclat 7. guerline teracotta sheer bronzing powder 8. mac 150 9. too faced chocolate powder

ringz


gina tricot, glitter & bikbok
I dag var jeg hjemme fra skolen fordi jeg våknet til en umenneskelig hodepine. Jeg lå noen timer og halvsov mens jeg hatet livet, før jeg prøvde å stå opp. Hodepinen var fortsatt helt jævlig, men jeg bestemte meg for å gjøre noe fornuftig. Det endte i en tur på butikken og baking. Etter litt neddoping på smertestillende fikk jeg dradd med meg det ekstremt tunge hodet mitt på jobb, og nå skal jeg prøve å drasse det med meg på trening.

frokost


Nam.

antrekk


jeans_dr. denim genser_cubus smykke_nelly jakke_h&m sko_dr. martens solbriller_rayban

red stripes


_cubus
Har ikke bestemt meg for om jeg skal gidde å skrive noe særlig i innleggene jeg poster, fordi sånn "hei idag har jeg vært på skolen"-innlegg er så utrolig kleine og uinteressante. Men ihvertfall drar jeg hjem for helga sammen med Julie om nøyaktig 7 min. Gleder meg kjempemasse, til og med til bussturen. Synes faktisk det er kjempekoselig å ta buss med venner!  

ny genser


_h&m

want


hope, h&m, urban outfitters, marc by marc jacobs, weekday

Las Vegas

Jeg har alltid hatt en stor drøm om å reise langt, langt borte, til USA, Australia eller kanskje Afrika? Men min største drøm har alltid vært USA, Las Vegas.

Jeg har alltid likt den "gammeldagse" Las Vegas som man ser i gamle filmer. Alt ser så klassisk og elegeant ut, men samtidig trashy og morsomt. En av mine desidert største drømmer er å reise til Las Vegas, glemme alt av bekymringer, spille som en gal på spilleautomater og rulettspill, og komme tilbake med masse penger, bygge drømmehuset og leve resten av livet lykkelig. Kanskje en tur til Vegas rett og slett er kilden til lykke? Jeg ser for meg at Las Vegas er en plass hvor man rett og slett lever der og da.

Som dere sikkert vet; What happens in Vegas, stays in Vegas!

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013
hits