Video: svar på spørsmål

Heia! Lenge siden forrige video, og jeg har fått mange spørsmål i det siste som jeg tenkte å få svart på en gang for alle. Forresten: jeg har en irriterende uvane som er å ta i håret mitt sånn ca. hvert tiende sekund, særlig på videoer. Det irriterer meg sykt, men la gå. 
Hva synes du? 

Antrekk


Bukse bikbok topp zara ring vintage (? Kaja sin) belte zara
Hva synes du?

+


I dag tok jeg meg fri de to siste timene på skolen for å dra til legen, og da vi kom fram var legekontoret eller noe stengt. Så gøy ♥♥ Hehe, nei. Nå skal jeg gjøre litt lekser, og deretter skal jeg trene litt tror jeg. Har enda traumer etter gårsdagens trening, så kjenner jeg får litt vondt inni meg bare av å tenke på tredemølla. ARGH. 
Hva skal du gjøre i dag? Liker du å trene?

Antrekkduell


Orket rett og slett ikke å ta antrekksbilder i dag, så legger heller ut dette. Nå skal jeg prøve å jobbe litt med et skoleprosjekt, og etterpå skal jeg faktisk trene litt. Ugh, gruer meg allerede. Mitt største ønske er egentlig å kunne trene med glede, missunner virkelig alle som gjør det!
Hvilket antrekk likte du best? 

Antrekk


Genser weekday bukse dr. denim klokke (sfera) smykke gina tricot sko jeffrey campbell

Går en del i skoene inne nå, fordi jeg prøver å bli vant til dem. De er overraskende gode å gå i, og jeg fikk ikke vondt i føttene før etter hele to timer med konstant trasking opp og ned gatene i Trondheim på fredagen. Vanligvis får jeg vondt etter ti minutter i hæler, er egentlig ikke så særlig glad i å gå i hæler, men disse funker fantastisk! 

Ellers har Guro nettopp dratt hjem, det har vært kjempekoselig å ha henne her! Gleder meg allerede til neste gang vi møtes ♥
Hva synes du? 

Bandana
Carlings

Nå har jeg og Guro akkurat dusjet og ordnet oss, og er klar for å finne på masse tull i dag. Været er STRÅLENDE, sol og varmt, sykt digg. Får egentlig litt lyst til å dra på meg shorts i dag, men er redd det kanskje ikke er så smart. Ha en STRÅLENDE dag alle sammen, for det skal jeg! ♥
Hva synes du om hodeplagget?

Innkjøp 24. februar

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Trondheim. Jeg skulle ta røntgen av en merkelig tå jeg har, og handle litt såklart. Guro ble (u)heldigvis med meg hjem, og vi har ingen planer for kvelden egentlig. I morgen skal vi ihvertfall i bakken, og jeg skal prøve meg på brett, noe som kan bli spennende. 
Weekday

Weekday

Telefonmappe h&m bandana carlings bikinioverdel cubus

h&m

Topp fra Zara, med råpen rygg ♥
Hva synes du?  

Beautiful things and memories


♥♥♥♥

Hadde tidenes jævligste morgen i dag. Ble vekt klokka ti av hyling og roping om at vi skal på hyttetur. Det innebærer to timer på langrenn, og et helt døgn med min gale og forferdelig irriterende lillebror, OG verst av alt (!!) mobilforbud. Trodde liksom vinterferie skulle være noe bra, morsomt, avslappende og befriende, men tok vist ganske feil der. Føler meg som en bortskjemt liten drittunge som klager over det her, men det får gå. Ærlighet varer lengst, eller hva? Får prøve å gjøre det beste ut av det, for jeg har vel egentlig bare godt av det. (!??!?!) 

Beautiful buys


Mini-toalettmappe fra Lisbeth Dahl

Foundation primer fra GOSH, geleliner fra L'oréal og leppestift fra L'oréal. Den er egentlig knæsjrosa, men ser rød ut uten blitz. Min forrige fra YSL mistet jeg nemmelig, utrolig surt. Satser på at denne også funker. 
Hva synes du?

In love with a pair of shoes

I går fikk jeg endelig verdens fineste sko i posten, og herregud så fornøyd jeg er! Det tok overraskende kort tid å få de i posten til at de er sendt helt fra USA, kun én uke og noen dager. Det tar ofte lengre tid å få sendt ting fra Norge, så jeg skal virkelig ikke klage. Uheldigvis koster det selvfølgelig en del i toll, så bare det ble 500 kroner. Men herrejesus!!!!! ♥ Elsker de virkelig. De er overraskende gode å gå i også, og satt som et skudd.

Kjøpte forresten noen småting i dag også, legger ut det litt senere i dag.

Haha, støgg

Hva synes du?

Forandringer


Noe av det beste med blogging er faktisk at man kan se forandringer som skjer i løpet av tida. Både på meg selv og venner, såklart. Jeg vil si jeg har forandret meg en god del på to og et halvt år, noe som kanskje er ganske naturlig. Har ikke forandret meg så mye det siste halvåret, om man ser bort i fra at jeg har lagt på meg en god del. Dette har jeg faktisk ingenting i mot, har alltid ønsket å ha noen ekstra kilo på kroppen - faktisk. 
Har du forandret deg mye i det siste?

Cheap wants #1


Hals fra Weekday, armbånd fra Lindex, genser fra Cubus, bandana fra Lindex, ringer og armbånd fra Weekday.
Hva synes du? Noe spesielt du ønsker deg akkurat nå?

Super helg


(Whops, glemte at jeg allerede har brukt dette bildet)
Heia! Nå har Andrea og Kaja nettopp dratt, etter en super helg. På fredagen slappet vi av i boblebadet, og i går dro vi på fest - som planlagt. Etter mye stressing hit og dit ble kvelden vellykket, og vi hadde det utrolig gøy. Ellers ser rommet mitt helt forjævlig ut akkurat nå, så resten av dagen blir nok brukt på rydding. Forhåpentlig vis får jeg kontakt med noen venner som blir med på å finne på noe tull. Utrolig herlig med vinterferie! ♥
Hva har du gjort i helga?

Resultatet

Nå kommer snart Kaja og Andrea på besøk, og de skal være her i helga. I kveld skal vi i boblebadet, tror jeg, og i morgen blir det sansyneligvis fest! Superduper start på ferien! ♥

Jeg har altså malt litt, for å tjene penger. Resultatet ble meget bra, hvis man ser bort ifra alt sølet på gulvet :(( Dette er forresten rommet mitt til pappa.


 

Nasty Gal


Hvor bestilte du Jeffrey Campbell-skoene dine?
Jeg bestilte de på NastyGal.com, og jeg har ikke fått de enda. Jeg bestilte de for en uke siden, og de skal sendes fra USA, så jeg får vel bare smøre meg med tålmodighet. De var utsolgt på alle norske nettsider, og de fleste amerikanske, så jeg var heldig der.

Nasty Gal har også masse annet fint (som dere kanskje ser) som jeg gjerne skulle hatt i klesskapet.
Hva synes du om klærne?

F M L

I løpet av de to siste dagene har jeg vært travelt opptatt med å være sunn og sånn. Derfor har jeg ikke hatt tid til å blogge. Nå skal jeg male litt, for å tjene penger. Hater at det bare er drittarbeid (maling og vasking) jeg kan gjøre for å tjene penger. Lite digg. 

Ahh, har brukt så sinnssykt lang tid på dette innlegget at nå har det rukket å blitt mørkt. Herregud, drøyer så jeg slipper å starte med malinga. Frister lite.
Hva gjør du for å tjene penger? 

Summer nails
Fargen minner meg så sykt om sommeren, savner det så vilt. 527 Nouvelle Vague fra Chanel.
Hva synes du? 

Antrekk


Skjorte gina tricot (satt på naglene selv) genser carlings ring og strømpebukse h&m 
Hva synes du?

A good morning means a good day

I går var jeg på klubben fra klokka halv seks til halv tolv, altså i seks timer! Vedder på at jeg dansa minst halvparten av tida, så jeg var dødstrøtt og sliten etter en lang skoleuke og en del dansing. Sovna godt i går for å si det sånn. Dessuten er bråkmakeren av en lillebror jeg har i Trondheim, så jeg fikk sovet lenge i morges også. Herlig! Jeg startet dagen med nystekte hjemmebakte rundstykker og en god kopp te. Skulle ønske alle morgener var som denne. ♥

I dag kommer Trine og Line for å ligge over, og vi skal lage god mat og kose oss skikkelig. Gleder meg! Dette kommer til å bli en super dag.Hva skal du gjøre idag? ♥ 

Skin care products / make up


Toner fra VICHY, ansiktsrens fra Clinique og ansiktskrem fra Biotherm.

Foundation i.d bareMinerals, kost i.d bareMinerals, solpudder Guerlain Terracotta, solpudderkost MakeupMekka, mascara Helena Rubinstein, concealer YSL & øyebrynsblyant H&M.

Noen som har et tips til en superbra concealer forresten? Denne er ganske dyr, og blir tom på null komma niks!
Fikk inspirasjon fra dette innlegget.

Bestilt

Jeg bestemte meg for å åpne den gamle bloggen igjen, ettersom at jeg ikke klarte å holde meg unna den. Her har jeg blogget siden sist, og nå kommer jeg til å blogge her igjen. Er virkelig en ubeslutsom person, men kommer til å holde meg her fra nå av. Nesten litt flaut å være så ubeslutsom.

Ellers har jeg akkurat bestilt meg nye sko. Er så ufattelig glad! Har ønsket meg disse skoene i et halvt år, og pappa skulle prøve å finne de da han var i USA, men han fant dem ikke, så jeg fikk bestille de på nettet istedet. Latterlig at man kan bli så lykkelig av materealistiske ting, men fy fader så fornøyd jeg er akkurat nå! Kan virkelig ikke vente til de kommer i posten.

  Jeffrey Campbell Lita Platform Boot Black 

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013
hits