HÅKON'S VIDEOBLOGG

Dette er en videoblogg av min kjære venn Håkon Myrvik, som ble laget ved hjelp av mine superkjekke kamerater, Kristoffer Sletten og Ward Dijkstra. 
Videoen handler om livet til stakkars Håkon, som lider av ekstrem fedme, eller emdef, som noen kanskje vil foretrekke. 
Om du vil komme i nærmere kontakt med disse sjarmørene, kan du finne dem her:
Håkon Myrvik: Instagram - hmyrvik, snapchat, myrvik
Kristoffer Sletten: Instagram - kristoffersletten, snapchat - sletten96 
Ward Dijkstra: Instagram - wdijkstra96, snapchat - feitward
 

Så til slutt vil jeg ønske alle en fortsatt fantastisk vinterferie! :-)
xoxo 

17.02.2013
Lagde grønn smoothie, grønn te og havrepannekaker til frokost i dag, og livet er herlig. Det er så fint og lyst ute, og det får meg i så sykt godt humør! Tror jeg skal ut å gå meg en tur, dra på trening og ta litt sol før jeg pakker baggen og drar hjem.

new // weekday + fri day


alt fra weekday (den siste er vintage)

Fiiin fredag og vinterferie! Nå skal jeg straks dra på trening en tur, ta litt sol og sååå kommer det noen supersøte jenter på besøk i kveld. Oh sweet life

new // bubble toesSang: Bubble Toes - Jack Johnson ♥♥ Sko: Cheap Monday

pancakes
Våknet klokka 9 av elleville barn i morges, stod opp og lagde verdens beste bananpannekaker, smoothie og grønn te. Etterpå gikk vi en liten tur ut i det fiiine været, stakk innom butikken og kjøpte litt frukt til i kveld. I kveld dropper vi nemlig fest for en rolig kveld hjemme. 

Pannekakene består forresten av egg, banan, cottage cheese, bakepulver, vann og havregryn om noen lurer. Nam.

warm whispers


Er helt vilt kvalm i dag, skjønner ikke hva det er. Er ikke sånn spy-kvalm, bare føler meg utrolig uvel. Heldigvis har jeg verdens beste kosebukse, grønn te, frukt og verdens fineste musikkliste (link).

_wants_


Zara, Chanel, MAC & Weekday
G L E D E R meg til lønning, kjære guuuud

kveldsmat


Det aller beste jeg vet for tiden: lettyoghurt med korn, tinte bær, granateple og blåbær + en hjemmelagd proteinbar og rosiner.

Jeg kunne byttet ut alle måltider med dette, fyttikatta så godt! Ellers prøvde jeg kardiotrening for første gang i dag, og det var utrolig gøy. Det ble faktisk 70 minutter til slutt, og jeg gleder meg allerede til i morgen.

Instagrammers to follow #2


@supermarie @marcbyme @ronjaastordahl @miafoss @noraalba @whiteblankets

_yum_


Mangoyoghurt med 4korn, granateple, eple, rosiner og blåbær ♥

Har vært nesten en uke uten internett nå, og endelig er det tilbake! I dag hadde vi bare fire timer på skolen, så jeg ble med Julie hjem. Vi så de nyeste episodene av Himym og Tbbt, før vi så "Super Size Me". Sistenevnte var nok en av de kvalmeste filmene jeg noen gang har sett! Anbefaler alle fast food-fans å se den. Apropos mat, vurderer å blogge måltidsdagbok i morgen, synes ihvertfall selv at det er kjempeinteressant å lese selv, haha
Ellers har jeg vasket klær, ryddet og støvsugd huset i dag istedet for å dra på trening:-):-) og nå skal jeg se den nyeste episoden av 90210 før jeg legger meg, klarer faktisk ikke vente lengre nå!! Ser det gratis her forresten.

DIY - lommebok
Mamma lagde en supersøt lommebok til meg i helga ♥

Instagrammers to follow


@martineegeland @mikaelajohnsson @idawulff @victoriatornegren (x2) @kaiaegeland 

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013
hits