PARADISE HOTEL ELLER VARG VEUM

Heia!
Nå satt jeg meg akkurat ned med en bok, og da ropte Kaja selvfølgelig: Åh, det e Paradise snart!!!! Ja, så mye lesing ble det liksom. 

"Kvinnen i kjøleskapet" av Gunnar Staalesen. Elsker Varg Veum, nesten like mye som Cato Isaksen. Halla, nerd. Neida, men jeg virkelig elsker bøker.
Ser du Paradise Hotel? Liker du å lese?
Mye dårlig blogging for tida, men seriøst - kommer ikke på noe å blogge om. 

LIFE IS BEAUTIFULL
// weheartit.com
Hva er lykke for deg? Hva synes du om bildene?

M Y P L A Y L I S T S


Siden så sykt mange spurte om yndlingsangene mine osv. på spørsmålrunden, lager jeg heller et innlegg med spillelistene mine nå. 

Yoga er en spilleliste med rolig musikk. Her har jeg f.eks. Green Day, Beyoncé og The Script. Tea er en spilleliste med alt som er bra i mine ører. Alt fra rolig musikk til hard rock. F.eks.  Rihanna, Avenged Sevenfold og Bryan Adams. Feel good er et sykt lame navn, men det sier vel det meste. Hører aldri på den, men har den sånn i tilfelle jeg plutselig skal få depresjoner eller liknende. Haha, neida. Det er en liste med glad-muikk. Har aldri hørt på den selv, men. 
Ettersom at mange har spurt om yndlingsangen min kan jeg jo godt svare nå. For tida hører jeg mest på Chris Medina - what are words og Dirty Money & Skylar Grey - Coming home. 

Hva er din yndligssang for tida?

OUTFIT 31. MARS 2011

Heia!
Har ikke skjedd noe spesielt idag, untatt at jeg fikk 5 på samfunnsfagprøven! Er egentlig ganske fornøyd, ettersom jeg syntes kapittelet var ganske vanskelig. Ellers skal jeg kanskje vaske idag. Virkelig det jeg føler for å gjøre nå.... eller ikke, åhh. (Stygge bilder, haha... hadde akkurat øvd på kornetten, så leppene er helt fucka...)Fint med hull i tightsen! Skjorte og skjerf bikbok topp og tights H&M
Hva synes du?

BIKBOK SUMMER COLLECTION 2011

Halla, ser dere endringer i designet? Det er under overskriften og under innlegget. Det var ganske innviklet å få det til, så jeg er veldig fornøyd! 


Ellers har bikbok mange herlige nyheter i år, og jeg kan nesten ikke vente til nest gang jeg skal til Trondheim. Kommer nok til å svi greit i lomma da! Ah, gud. Garderoben min trenger en fornyelse... nå.
Hva synes du?

F L O W E R G I R L

Kamera Nikon D3100 Redigering PhotoFiltre Modell KAJA 63/365 

Hva synes du?

BLUE PANTS

Heia!
Nå sitter jeg å drikker litt kaffe før jeg skal starte med leksene. Har en følelse på at jeg har skrevet dette hver dag i det siste... vi har hatt sykt mye lekser - både i uka her og i forrige. Veldig kjipt! Ellers kjenner jeg at blogglysten er på vei ned igjen. Tror det har noe med det helvettes drittkameraet å gjøre!!!!!! ÅH, blir jævlig forbanna når det blinker "BUSY!" på skjermen hver jævla gang jeg skal ta et nytt bilde. Dagens klaging; ferdig.

Dette er da dagens outfit... Haha, liker egentlig ikke buksa så godt, aner ikke hvordan den havnet på meg i dag. Eller, den er ikke helt min stil. Travel og trøtt morgen? Den er uansett fra Bikbok.
Hva synes du om buksa?

VIDEO: SMINKEVIDEO

Haha, jeg synes sminkevideo er sykt flaut, men det får bare gå. Det må bare sies at jeg har på meg mascara og concealer fra før av. Bruker heller ikke å sminke meg så mye hver dag. 

Hva synes du?

OUTFIT 29. MARS 2011

Heia!
Nå har akkurat vært så flink at jeg klarte å tenne opp, helt selv - etter en del strev. Nå lukter det uteskole (bål) her, så det er jo veldig koselig. Ellers har jeg vært på korpsøvelse, og skal snart sette meg ned med RLE-boka. Gleder meg, selvfølgelig. Har forresten funnet ut at Canon EOS 1000D ikke er noe å satste på for de som vil ha det! FORBANNA DRITT!!!!!!! Savner mamma sitt kamera........... 

Skjønner dere hva jeg mener med drittkamera?????? ÅH! Bukse Zara Genser Gina Tricot Smykke Ukjent butikk i Spania
Hva synes du?

MORNING!

Heia! Nå sitter jeg å drikker sjokoladekaffe, og det er like før jeg må begynne å gå til skolen. Eller, egentlig burde jeg ha begynt for en god stund siden. Jaja, i dag har jeg muikkøvelse rett etter skolen - så det blir ikke blogging før sent idag! Har foresten forelsket meg i PhotoFiltre, som dere kanskje ser. Love it! 

Kamera Nikon D3100 Redigering PhotoFiltre 62/365

Hva synes du?

WHAT'S THE TIME?

Kamera Nikon D3100 Redigering PhotoFiltre 61/365 Haha, liker ikke dette bildet egentlig. Skulle bare teste en effekt...

Hva synes du?

OUTFIT 28. MARS 2011

Heia!
Nå er jeg hos mamma, men det er like før jeg drar til pappa. Skal være der en uke nå. Ellers har jeg massevis av lekser som skal gjøres idag, og to timer fotballtrening.

Buksa er egentlig ikke så blå i virkeligheten, det er redigeringa. Bukse Cheap Monday Topp og bh/topp under Bikbok Smykke og ring Gina Tricot
Hva synes du? 

BLUE NAILS


Kamera Nikon D3100 Redigering PhotoFiltre 60/365

Hva synes du?

I N S P I R A T I O N // 2


Hva synes du? Selv elsker jeg flowerprint og denim!

FLOWERPRINT


Kamera Nikon D3100 Redigering PhotoFiltre 59/365

Hva synes du?

LAN

Heia!
I går var jeg på besøk hos Erik, der Krister, Stein Atle, Øystein og Anders også var. Camilla og Janne var også der på begynnelsen. De hadde lan, så vi spilte for det meste. Jeg synes faktisk det var ganske gøy, til tross for at jeg var den enesete som ikke hadde peiling. 

Hva gjorde du igår?

KONFIRMASJONSINBYDELSER

Heia!
I går var jeg på klubben fra klokka 5 til 12, så det forklarer vel mitt lille fravær. Ellers har jeg jobbet en del med konfirmasjonsinbydelser de to siste dagene. Nå er jeg endelig ferdig, og skal straks gå på butikken for å poste dem. Er utrolig fornøyd med resultatet, så jeg legger ut bilder, og bryr meg ikke om noen av de som skal få de ser de før de har fått dem! (Oh, what a setning) Dårlige bilder forresten, blitzen nektet å skru seg på...

Inviterte meg selv, jeg...
Hva synes du om invitasjonene? Har du lagd konfirmasjonsinvitasjoner?

NIKON

Kamera Nikon D3100Redigering PhotoScape 58/365 Vet jeg har lagt ut et ganske likt bilde, før...

Hva synes du?

LOVE HAIR

Kamera Nikon D3100Redigering PhotoScape 57/365

Hva synes du?

LEKSER OG MAS

Haha, i dag har jeg egentlig vært sykt sur. Aner ikke hvorfor, men jeg har ihvertfall bestemt meg for å stå opp med rett for i morgen. Tror nok grunnen til at jeg har vært sur er at jeg vet jeg snart har en samfunnsfagprøve i vente. Og jeg vet at jeg må gjøre det bra, har ikke gjort det bra på en prøve siden... ja gudene vet når. Savner 8. klassen, da jeg var så flink. Ah...

Ellers har jeg vært på fotballtrening. Vi hadde sykt herlig trening idag, føler jeg fikk gjort mitt beste. Nesten.

Kaja som tok bildet. Flinke jenta! ♥ 

Dette skal resten av kvelden min bestå av. Eller, skal dusje først. HAHA, viktigviktig
Hva har du gjort idag?

R I N G S A N D T H I N G S


Disse er fra H&M. Jeg liker den blåe best, men tror ikke jeg ville kjøpt noen av de. Hva med deg?

Les mer i arkivet » Mai 2014 » Februar 2014 » Januar 2014
hits