New shoes


// converse

Wild weekend


Bilder fra Oda (søstra mi) sin tjueårsdag på fredagen.
Har hatt en kjempefin helg, og har blitt kjent med mange nye folk. Han helt nederst til venstre er faktisk manageren til selveste AVICII, og eksen til selveste fotballfrue. Ellers kjenner dere vell igjen Stian fra paradise? Haha, kjempekoselig gjeng! Jeg og >Trine< fikk også nesten mast oss til gratis Avicii-biletter i Trondheim 3. mai, men neeeida.

Summer wardrobe


Må vell begynne å forberede meg litt på sommeren når det kommer til klær. Det er alltid så kjedelig når sommeren kommer, og jeg ikke har tenkt på lette klær i det heletatt. Har planer om å lete etter litt "spesielle" klær på nettet i år, i stedet for å kjøpe de samme bikbok-klærne som alle andre. Kan ikke si annet enn at jeg g-l-e-d-e-r meg til jeg kan gå i shorts igjen!! ♥

Still alive

- Lever du?
Til tross for at jeg har vært gjennom tidenes værste uker på skolen, at jeg er blakk og alt det andre negative i livet mitt lever jeg i beste velgående. 
- Snakker du spansk?
Nei, jeg snakker ikke spansk. Kan ca. 10 ord. Dette får meg til å tenke.. hvorfor i svarte lurer du på det? hahah

→ flere innlegg kommer i dag, har noen ferdiglagde

Innkjøp


Concealer fra mac og concealerkost fra cicks. Concealeren var superbra, mye bedre enn den kjente fra YSL, som også er dyrere. Kan skrive litt mer om den senere.Topp fra Bikbok.
Hva synes du? 

FAV


Smykke fra Gina Tricot, neglelakker fra Chanel, klokke fra (Sfera) og solbrillene er vintage.

Bandana fra Carlings, solbriller fra Ray-Ban, mobilveske/pengebok fra H&M og håndkrem fra The Body Shop.
Hva synes du? Har du noen spesielle favoritter? 

Spring is nature's way of saying

... LETS PARTY!
- Robin Williams 

I dag våknet jeg av at det var unormalt lyst, og det var sykt herlig. Hittil har jeg faktisk jogget meg en tur og slappet av. Straks skal jeg ut en tur igjen, og nyte det fantastiske vårværet!

Hva skal du gjøre i dag?

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013
hits