hvitveis


Canon EOS 1000D PhotoScape 92/365 
Hva synes du?

Outfit 30. april 2011

Heia! Nå er Camilla på besøk, og jeg er ikke helt sikre på hva vi skal gjøre idag. Været er jo supert, så vi må ihvertfall ut. Playsuit og topp under Bikbok ring h&m
Hva synes du? 

Vurdering av blogg: tonjeaw.blogg.no

Anders hjalp meg med å velge tall og tallet ble tolv; altså Tonje sin blogg.


Header og design
Jeg synes headeren er helt ok, den er ikke så spesiell, og kvaliteten er ikke så veldig god. Men hun har et gjennomført og fint design, ryddig og oversiktlig. Menybildet er utrooolig fint! 

Bloggens innhold
Hun skriver kjempebra og har godt og variert språk. Bloggen handler veldig mye om hverdag, og det er på en måte ikke helt min type bloggsjanger, om det er noe. Men veldig god blogg har hun, og jeg er sikker på at mange liker bloggen hennes! Hun blogger også ganske ofte, og det er jo et stort pluss.

Ellers synes jeg hun er helt sykt pen! Og på en skala fra en til ti, ville jeg rangert bloggen hennes som en sjuer! Men det er jo veldig smak og behag, så hun har ihvertfall en av de beste hverdagsbloggene jeg har lest.
Har du lest bloggen hennes? Hva synes du isåfall? Hva synes dere om "anmeldelsen"?

the wall in the forest


Canon EOS 1000D PhotoScape 91/365 
Hva synes du?

L8 upd8

Heia! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra ballbingen. Har vært dær i så og si hele dag. Trine kom også så det var jo kjempekoselig. Og akkurat nå spiser jeg frokostblanding og drikker te. Mamma kom forresten hjem fra Trondheim med ny parfyme idag, elsker den! Jeg klarte nemlig å miste den jeg kjøpte for ikke lenge side i gulvet, så toppa ble ødelagt. Utrooolig surt! Men fikk heldigvis ny. 

Forresten; skal prøve å vurdere en blogg nå, og vet ikke om det legges ut idag eller i morgen!Escada Taj Sunset. ♥♥♥
Hva har du gjort idag? 

Outfit 29. april 2011

Heia! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra skolen. Jeg og Kaja sitter å hører musikk og er asosiale med hver vår pc. Egentlig sykt rart å tenke på hva folk gjorde som 14-åringer for 50-60 år siden. Høres veldig overfladisk ut, men jeg kan egentlig ikke forestille meg et liv uten pc. Det er en skremmende tanke, men nok filosofi for idag.

Topp og bukse bikbok ringer H&M og Indiska
Hva synes du? 

vil du at jeg skal vurdere bloggen din?

Heia! Har ikke så veldig mye å blogge om, og dessuten kjeder jeg meg. Jeg velger en idag! Vil du at jeg skal vurdere bloggen din? Isåfall legg igjen link! 

sykkelen min

Heia! Nå har jeg akkurat syklet meg en tur til mamma for å hente litt klær. Jeg tok med meg kameraet, og det endte med noen bilder av min vakre sykkel. Jeg fikk den av mormor for to år siden, og har brukt den flittig siden den gang. Jeg elsker den!Hva synes du? Hvilken sykkel har du?

s u n l i g h t


Canon EOS 1000D PhotoScape 90/365 
Hva synes du?

Outfit 28. april 2011

I dag har Trinejenta bursdag! Grattis ♥Haahahahah! Se "tanktop"-skillet mitt, herrefred! Shorts og topp (kjole) Bikbok ring gina tricot
Hva synes du? 

hemmelig salg på nelly: mitt innkjøp

Heia! Nå er det hemmelig salg på nelly, og det var overraskende mye fint der. Anbefaler alle til å sjekke, og den hemmelige koden er "VIPSALE". Siden jeg ikke er over atten år kan jeg ikke betale selv, så pappa spanderte på meg en kjole, og jeg er kjempefornøyd. Den kommer til å bli supersøt i sommer!

Den var på 50% avslag, og kostet kun 179 kroner. Alt på salget var opptil 50-70 % avslag.
Hva synes du om kjolen? Har du, eller skal du sjekke salget? 

hot or not?

Heia! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra fotballtrening, og sitter å ser Paradise med en kopp te i handa. Senere skal jeg lese litt før jeg sansynligvis tar kvelden.  


// weekday Hva synes du? 

spring


Canon EOS 1000D PhotoScape 89/365 
Hva synes du?

Outfit 27. april 2011
Bukse cheap monday topp, sløyfe og bh bikbok ring accessorize 
Heia! Nå sitter jeg og slapper av litt, før jeg skal gå å hjelpe Kaja med å lage middag. Har ingenting interessant å fortelle fra dagen, onsdager er... ille! Senere idag skal jeg på fotballtrening, gleder meg!
Hva synes du?

homework in my heart


Heia! I dag har jeg sett 90210 og One Tree Hill for det meste. Etterpå sprang jeg ned til mamma for å prøve bunaden som nesten er ferdig nå. Mangler bare å bleike skjorta eller noe sånt. Jeg er kjempefornøyd, og synes egentlig det er litt sykt at mamma har lagd den. Haha, tror ikke akkurat har arvet syskillsene. Og plutselig fant jeg ut at jeg hadde nynorsklekser til i morgen, som også måtte gjøres. Så NÅ er det natta! Sliter med søvnmangel for tida, haha. God natt ♥ Random spørsmål, men hva synes du om at Jeanette gikk ut av Paradise idag?

every smile is because of you


Canon EOS 1000D PhotoScape 88/365 
Hva synes du?

Outfit 26. april 2011

Heia!
Nå sitter jeg å drikker sjokoladekaffe, med Kaja en halv cm unna meg. Hun spiser opp all kremen... gøy. Ellers hadde vi marsøvelse idag, noe som vil si (musikkøvelse/korpsøvelse) at vi var ute! Det var sykt sur vindt, og jeg holdt på å fryse ihjel. Vil ikke akkurat si at det var dagens høydepunkt. Noe at det har kommet ut TO nye episoder av 90210 siden sist jeg sjekket var! Har ikke sett det siden februar, på grunn av pause, og NÅ!!! Endelig! Jeg er i den syvende himmel! Ikke at jeg er helt sikker på hva som menes med det, men det høres nokså positivt ut.


Haha, ler høyt av håret mitt idag. Dette er vel hva man kaller bad hair day? Eller kanskje bare en litt småtravel morgen. Bukse bikbok topp Cheap Monday (husker ikke butikken) ringer Gina Tricot og Bershka
Hva synes du?

Video: hvordan jeg sminker huden min


Det er ikke så veldig lenge siden jeg la ut sminkevideo sist, men har en del nye produkter osv, så lagde en ny. HEHE.

Vil forresten anbefale alle som lengter etter et "naturlig" resultat å gå på en hudsalong å kjøpe i.d.-foundation. Selv om det koster en del mer enn når man kjøper det på nettet er det verdt det, fordi man får fargen som passer til huden, noe som er utrolig viktig. Når man først har funnet riktig farge kan man jo selvfølgelig kjøpe på nettet. Jeg har tatt 55 minutter med sol etter jeg kjøpte mitt, så det er litt lyst. Men heller for lyst pudder enn for mørkt.

Er man ufornøyd med hudfargen sin, er det tusen ganger smartere å ha foundation/pudder i riktig farge, og deretter bruke solpudder for å få en brunere effekt. Hvis ikke... ser det nesten aldri naturlig ut, synes ihvertfall jeg. OG Guerline sitt solpudder er helt fantastisk, utrolig bra!
Hva synes du? Hvilke produkter bruker du på huden? Noe du vil anbefale? 

flowerprint


// Zara Hvilken av disse ville du hatt i klesskapet ditt?

at this moment

Heia! Nå sitter jeg å heller i meg herlig te og varmer meg foran peisen. Kan egentlig ikke se for meg at det så og si var sommer igår. Nå regner det ute, og rommet mitt er iskaldt. Jeg har heldigvis tent opp, og tent lys siden jeg synes det er så sykt koselig. Ellers er det skole i morgen, og jeg kan ikke akkurat si at jeg gleder meg. Dette har vært en helt fantastisk herlig ferie, og jeg synes virkelig det trengtes. Så nå er det 27 skoledager igjen, og jeg gleder meg helt vilt til sommerferien! Det skal bli helt... ah.

HAHAHA, herregud, har kjeda meg ALT for mye idag. Nesten litt trist.
Hva har du gjort idag? Begynner du på skolen i morgen?

is it summer already?


Nikon D3100 PhotoScape 87/365  
Hva synes du?

Outfit 25. april 2011

Heia!
I natt sov jeg over hos Camilla med Janne, men jeg dro hjem ganske tidlig idag. I går var det maange på besøk hos Camilla, og vi spilte vi litt fotball, så film og hadde det koselig. I dag må jeg pakke for å dra oppover til pappa, å jeg virkelig.... hater å pakke.

Shorts Bikbok Topp Gina Tricot Ring Indiska
Hva synes du?

put your hands in the air


Nikon D3100 PhotoScape 86/365  
Hva synes du?

påskeaften
Hva gjorde du på påskeaften? Har du en tradisjon?

intervjuet med vg

Nå føler jeg det har vært nok om vg her, så det begynner nesten bare å bli flaut å skrive om det. Jeg føler at det blir litt skryting, og jeg hater å skryte av meg selv! Men det er flere som har spurt  om jeg kunne legge ut bilder av avisa osv, ettersom at de ikke så det. Derfor:Dårlige bilder, men. Supert at jeg hadde latterkrampe på begge bildene, haha. Det var... sykt flaut. Leste du avisa?

Outfit 24. april 2011

Heia! Som sagt, nyydelig vær - så jeg orker ikke å bry meg så veldig mye om hva jeg har på meg. 

Så ikke helt god ut, men. Shorts og topp Bikbok 
Hva synes du? 

good sunny morning!


// kopp fra Indiska

Heia! Først og fremst må jeg bare takke for så sykt søte tilbakemedlinger for gårsdagens innlegg i VG, om mobbing og drittslenging på nett. Jeg blir så utrolig glad for hver søte kommentar, så takk takk takk!
Nå sitter jeg å drikker opp sjokoladekaffen, og skal straks kle på meg bikini å gå ut i sola. Det er helt sinnssykt fint vær idag også, tror dette kommer til å bli en helt fantastisk dag! Det har vært så sykt mye værsnakk på bloggen i det nesten er til å le av. SKJERPINGS. Hva er dine planer for dagen?

beautifull colors


Nikon D3100 PhotoScape 85/365 
Hva synes du?

Outfit 23. april 2011

Heia!
Herregud, idag er jeg og mamma i VG, og jeg har ikke sett det enda. Mamma og Oda bruker jo år å dag for å komme seg hjem, så jeg er helt sykt nervøs! Jeg holdtpå å dø da de tok bilder av meg, og jeg vet innerst inne at de ble dritstygge. Kjøp VG Helg idag, om dere vil gjøre meg flau! Krysser fingrene for at bildene ikke er sååå ille.

Shorts og genser bikbok ring gina tricot solbriller glitter
Hva synes du? Har du/skal du lese VG idag?

sykt fint antrekk


Lagde dette antrekket i polyvore for kanskje ett år siden, og fant det på dataen til mormor og morfar. Det er jo fortsatt utrolig fint, synes ihvertfall jeg! Hva synes du? Hot or not?

this is what a girl wants

...ihvertfall jeg! Ah, det finnes så utrolig masse jeg bare har så forferdelig lyst på! Men desverre er ikke jeg akkurat en person som kan kjøpe akkurat hva jeg vil ha når jeg vil ha det. Her er noen nydelige bilder av nydelige ting jeg ønsker meg:

 Mulberry Alexa Bag. Helt sykt fin!

 Slitte levis-shortser. VIRKELIG på toppen av ønskelista.

 Conversesko, får aldri nok. Vil ha klassiske, høye, hvite.

 Får heller aldri nok av Chanel-neglelakker. I år er det skinnende og metalliske neglelakker som skal være det store, og chanel kommer med mange nye skinnende skatter utover året. Selv har jeg skaffet meg Black Pearl, som jeg har på akkurat nå, og jeg elsker den skinnende effekten den har.


Blackberry! Ah, så sykt vakre telefoner. Er ikke like sikker på om de er like "vakre" på innsiden. Noen som vet? Hva ønsker DU deg? Ønsker du deg noe av det samme?

s u n g l a s s e s


Nikon D3100 PhotoScape 84/365 
Heia! Nå er jeg på Ørlande. I dag dro vi en liten tur til en ballbinge, men det var ikke så gøy, så det ble kortvarig. Etterpå har jeg ikke gjort noe spesielt, utenom å ta og redigere litt bilder. Det er ikke bare bare å være på nettet her, og særlig ikke å blogge! Jeg må laste inn og redigere bilder på en pc, og deretter laste de inn på en annen, for så å laste dem opp. Haha, stress. Men nå skal jeg... gjøre ingenting. Yay!
Hva synes du om bildet?

Outfit 22. april 2011

Heia!
Nå er det få sekunder til vi reiser til Ørlande, hvor vi skal være til i morgen. Skal nok blogge der også. MEN, fyflate, for et vær det er nå. Det var som å våkne mitt i juli i morges; fuglene kvitra, barn var ute og lekte og sola skinte rett inn på frokostbordet. Koselig!

Samme overdeler som igår, men rakk såvidt å bruke de igår! Alt Bikbok
Hva synes du? Er det like fint vær hos deg? 

Chanel 513 black pearl


Nikon D3100 Photofiltre 83/365  Hva synes du?

m a r s v i n

Som nevnt har Kaja og Brage kjøpt seg marsvin, og det har selvfølgelig vært masse styr om de småe dyrene de siste dagene. Jeg må jo innrømme at de er ganske søte, men tror det er like greit at jeg ikke har et. Har nok aldri klart å ta vare på noen levende vesen, men det er jo litt koselig å kose med de iblandt. SÅ, har jeg jo helt glemt (ikke orket) å legge ut 365-bilder i det siste, og jeg hater å "ta igjen" ting, så jeg bare legger ut et par bilder av dyrene:

Igår ble jeg tvingt til å passe på Brage sitt, haha, sånn gikk jo det. Haha, dritsøte bilder av meg daaa.

Kvikk-Lunch, tror jeg den heter. Brage sin.Tingeling, Kaja sin.

Nikon D3100 Photofiltre78-82/365 
Hva synes du?

Outfit 21. april 2011
alt bikbok
Heia! I dag er det uheldigvis stygt vær, så jeg har ikke peiling på hva jeg skal gjøre. Det er jo egentlig ordentlig påske også nå, og butikkene er stengt, så jeg har en litt søndagsfølelse. Søndager er alltid kjedeligere, så dette lover jo bra. Hva synes du om dagens antrekk? 

b e s ø k ...

... av Camilla ♥
Vi har vært ute en god stund idag, å nå sitter vi å slapper av. Vi skal snart ordne oss til soooving, det blir herlig. Jeg er så sykt sliten av en eller annen grunn. Så da sier vi natta bloggen ;*** blogges <3<3<3

Hahahaha, herregud. 
Hva gjør du i påskeferien én time og 43 minutter over midnatt?

Outfit 20. april 2011

 Heia!
Fikk ikke til å laste opp bilder tidligere idag, men prøver igjen nå. Har vært sykt mye i ballbingen i det siste, og da har jeg på meg avslappende klær, så jeg har ikke mye å blogge om. 

Som sagt, avslappet ja. Topp Cheap Monday // vet ikke hvilken butikk topp under Bikbok
Hva synes du?

summerfeelingDriiitvarmt ute! SYKT herlig. Skal ut en tur nå igjen, måtte bare hjem for å skifte til shorts. Iiiiiik! ♥
Hva gjør du idag?

Innkjøp 18. april


//bikbok 

//bikbok

//gina tricot

// parfymelle - Escada Taj Sunset (♥♥♥) og Chanel 513, Black Pearl.

Jeg kom til solsiden 15 minutter før jeg hadde frisørtime, og på den tiden rakk jeg å handle det meste av dette. Det er ikke så verst! Nå skal jeg straks spise frokost, før jeg drar ut. Temperaturen er herlig, så dette blir nok en fiiiin dag!
Hva synes du? 

Outfit 18. april 2011

Heia!
Nå har jeg akkurat kommet hjem fra byen og sitter å spiser pizza. Har egentlig ikke handlet så mye idag, men det ble en playsuit, en bh og en singlet. Har også fått kjøpt bunadsko og joggesko. Kaja og Brage har kjøpt seg et hamster hver, stakkars hamster (edit: MARSVIN, sier alltid feil) sier jeg bare. Neida, det går sikkert fint... Senere idag skal jeg faktisk til frisøren, så jeg lurer på hvordan jeg ender opp! Tror jeg bare skal stusse litt.

Bukse og genser Bikbok ring accessorize
Hva synes du? 

i n s p i r a t i o n // 4


Hva synes du?

Supersøt 1 år idag

Heia!
Befinner meg fortsatt i Trondheim, og kan ikke akkurat si det skjer så mye her på søndager. Dagens planer er vel kino - Varg Veum og så tror jeg at jeg og Kaja skal ta litt sol senere idag. Supersøte Astrid har jo også bursdag idag, så det blir nok litt feiring!

Søtaa ♥

Tarjei tvang meg til å spille "Guess Who? Star Wars". Herregud, det var jævlig kjedelig. Men alt for å glede den lille søtingen der.

Åsååå har vi lagd drops! NAM.
Hva har du gjort idag?

I love taking photos


Canon EOS 1000D Photofiltre 77/365
Hva syne du?

l o v e r i n g

Siden sist har jeg tatt 20 minutter sol (uten å bli solbrent denne gangen!!!) og redigert bilder. Da jeg skulle hente noe i veska mi isted, fant jeg ut at jeg hadde glemt en ring jeg kjøpte idag. Den er skikkelig søt rett og slett. Love it, haha!Den er fra Accessorize. Hva synes du?

Innkjøp 16. april

Heia!
I morges ble jeg mildt sakt skremt opp av senga, da Brage kom å skremte meg. Herregud, galskap! Jeg pakket sakene mine, så dro vi til Trondheim. Jeg og Kaja har gått i byen i mange timer idag, og begge endte opp med masse nye plagg og svidde kort. Nå er jeg på besøk hos tante med familie, og koser meg med te i den nye tekoppen min:

// kopp fra Indiska

// Gina Tricot (finere på) - Gina Tricot - Indiska

// Solpudder fra Guerlain - solpudderkost fra MAC - løsfoundation og kost fra I.D. Bare Minerals 

// topp med dritfin rygg fra Bikbok

// ganske basic tanktop fra Bikbok - Redbird

// genser fra Bikbok

// tanktop fra Cheap Monday, husker ikke hva butikken het

// high waist bukse og topp/bh fra Bikbok 

// blazer fra H&M
Hva synes du om innkjøpene?

Bad hairday?


Canon EOS 1000D Photofiltre 76/365
Hva synes du?

Costume

Hei. Jeg har vært ute i hele dag, og nå sitter jeg å leser Costume. Tror jeg skal legge meg snart, er sykt sliten etter masse fotball. I morgen drar vi til Trondheim, og jeg gleder meg helt sykt. s h o p p i n g !!!!!

Er bare sykt lite kreativ akkurat nå. Ahhhh
Hva har du gjort idag? 

S u m m e r l o v e
Canon EOS 1000D Photofiltre 75/365
Været er helt fantastisk! Jeg skal bare spise middag nå, så drar jeg ut, og blir sikkert like lenge som igår. Ah, love life! Er der sommer der du bor nå?

Fotball in my heart

Haha, idag har jeg spilt fotball i fem og en halv time, inkludert fotballtrening. Herlig! Nå er sommeren endelig på vei her også, idag gikk jeg i shorts og t-skjorte, drakk cola og spiste is. Livet er sykt herlig. Kan virkelig ikke vente til sommeren med fotball og bading hver dag! ♥

Nå skal jeg se ferdig Paradise før jeg legger meg. God natt ♥
Liker du fotball? Ser du Paradise?

Les mer i arkivet » Mai 2014 » Februar 2014 » Januar 2014
hits