Powerless


Har hatt to tentamener i uka her, og i morgen har vi den tredje og den verste; nemlig mattetentamen. Har ikke øvd en dritt i dag, men gjør derimot alt annet. Jeg har ryddet huset, jobbet og jogget. Sånne ting som jeg egentlig heller ikke orker å gjøre i hverdagen, men jeg gjør alt for å slippe å åpne matteboka. Har forresten lagt igjen minnekortet til mamma, så det blir vell ikke noe ivrig blogging med det første.

Antrekk 17. april


hahaha.....

Bukse dr. denim topp vintage skjorte h&m bandana carlings hals bikbok 

Converse and rivets


Hadde tre (...) nagler igjen etter at jeg lagde denne skjorta, så jeg bestemte meg bare for å feste dem på skoene. Samtidig som det ser litt teit ut med tre nagler, synes jeg det enkle ofte er det beste, så jeg liker det.
Hva synes du?

Follow meg på instagram


Follow meg på instagram: hannajossing! Legg igjen ditt brukernavn også, så sjekker jeg ut din profil♥

Yum


Sykt hvor populært frukt og sjokolade har blitt i det siste! Det er jo såklart ikke uten grunn, det er jo fantastisk godt. Hihi

Four beautiful bloggers

Good mornin'Tyler Ward feat. Heather Janssen - Good life ♥
Disse bildene beskrivel vel morgenen min ganske bra egentlig. Har besøk av søskenbarn, noe som betyr hyling og roping fra tidlig om morgenen. Litt herlig å stå opp tidlig, selv om det er utrolig irriterende der og da. Ellers er det fantastisk herlig at den etterlengtede sola endelig har dukket opp i Midt-Norge også!! Humøret blir ca. hundre ganger bedre, og man kan endelig være ute uten å fryse etter fem minutter. 

Beauty #1

New


_Gina Tricot

Var en liten tur i Trondheim i starten av påskeferien, for å feire bursdagen til søstra mi, nok en gang. Denne gangen var det familiebursdag, og vi var ute og spiste og på kino. Kjøpte nesten ingen ting, siden jeg nesten var blakk. Ellers har jeg festet en god del i påska, vært hos Silje Madeleine og på Ørlande. Nå gruer jeg meg vilt til skolen i tiden fremmover, ettersom vi skal ha tentamener, eksamener og masse avsluttende prosjekt og oppgaver. Det er nå det gjelder, og det er ikke lenge til jeg flytter hjemmefra. HJELP

Nytt design

Hva synes du? ♥

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013
hits