kanelboller

Som dere sikkert har merket har bloggen min råtnet, eller rett og slett dødd ut litt i det siste. Har egentlig ikke så mye blogglyst, og aner ikke hvorfor. Jeg har vært mye opptatt i det siste, og da bryr jeg meg rett og slett ikke om å blogge i det heletatt. Nesten. Og i morgen drar jeg jo bort helt til søndagen, og vet ikke om jeg får blogget litt av og til. Kanskje på danskebåten? Vi får se. Men det er ikke engang vits i å vurdere å slutte, for det klarer jeg ikke uansett.

Ellers er jeg i full gang med å tjene penger. Har vasket litt mer nå, og nå skal jeg starte å vaske innvendig i skap. Kjempegøy! Tok en liten kanelbollepause:Liker du kanelboller? Har dere langhelg? Isåfall, hva skal du?

beautiful nature


Nikon D3100 PhotoScape 111/365 Hva synes du?

Outfit 31. mai 2011

Heia!
Hadde nynorsktentamen idag, og jeg tror det også gikk ganske greit. Tida gikk utrolig fort i dag i forhold til i går, sikkert fordi vi skrev skjønnlitterært idag. MYE morsommere! Idag står massevis av vasking, pakking og jobbing på planen, fordi i morgen reiser vi på korpstur. Må nyte den ekstra mye i år, siden den sansyneligvis er den siste. Gleder meg!Tights pieces (stjålet av Oda) genser weekday smykke bikbok
Hva synes du? 

video: hjemmelagd leppeskrubb


Det eneste morsomme med denne videoen er slutten hvor Brage synger.... hahaha, herregud, sjarmis.
Hva synes du? Vil du prøve dette? 

vaskejenta

Heia! 
I dag hadde vi norsktentamen, og jeg tror det gikk helt greit. Saktekst er ikke min sterkeste side, men jeg håper på det beste. Etterpå lagde jeg middag, som ihvertfall jeg synes var dritgo. Er ikke så sikker på at de andre var så enige, men det får bare være. Nå vasker jeg og støvsuger litt, før jeg drar på kamp etterpå. Laget mitt spiller, men jeg skal ikke være med fordi 96'erne rulerer på å spille. Trist. 

Overskriften forresten.... da jeg gikk i 6. klasse hadde vi mat og helse, og vi hadde vasking i hjemmelekse. Mamma skreiv "Hanna vaskejente" på arket mitt, og jeg ble driitflau. Herregud, skjønner ikke hvorfor. Haha, lol.

Nikon D3100 PhotoScape 110/365 Hva gjør du idag?

lovely pants

Nå drar jeg straks til skolen for å ha årets første tentamen, noe som er norsk. Jeg gleder meg faktisk pittelitt. Derfor poster jeg bare et gammelt innlegg:


// bikbok
Jeg har lenge hatt lyst på sånne bukser, men sjansen for å kjøpe dem har aldri kommet. Enten har jeg funnet småfeil eller så har det vært sånn at alle har hatt de kule. Men nr en her likte jeg utrolig godt, veldig like de jeg har sett for meg inni hodet mitt. Så dette må bare være ett av mine nyeste innkjøp i fremtida! Hva synes du?

bursdagsfeiring

Igår feiret Guro som sagt bursdagen sin, og det var kjempekoselig, selv om jeg holdtpå å sovne hele tiden. Partyløven selv ja. Her er noen få bilder:

Hva har du gjort denne helga?

what's up

Heia!
Nå har jeg og Guro akkurat kommet hjem etter en kort tur i byen. Det var utrolig koselig, og jeg klarte nesten å ikke kjøpe noe. Nesten... Fikk ihvertfall smakt ordentlig sushi for første gang, og det var utrolig godt, sjokkerende nok. Forresten, i går så jeg PETTER NORTHUG, hvor kult er ikke det da? Starstruck!

I går støvsugde og rydda vi litt, fordi Guro skal feire bursdagen sin idag. 

Og så koste vi oss kanskje litt... Minismash, sykt søtt!

Nå vasker Guro litt igjen..

Dette kjøpte jeg meg altså idag. Playsuiten fra Bikbok får dere se på senere, og te'en er kjøpt på Choco Boco.
Hva har du gjort idag? 

Er hos Gurojentaaa

HEI. Orker ikke å blogge, for nå er jeg nemlig hos Guro ♥ Hadde egentlig ikke helt planlagt å dra idag, men sånn ble det! :-)

Sånn ser Gurojenta ut. Tihi

frokost

God morgen! Nå sitter jeg alene å spiser frokost mens jeg hører musikk. Egentlig ganske herlig, men fader!!! Har ikke begynt å ordnet meg enda, og det er bare 20 minutter til jeg må gå. Ca... Det skal vel egentlig gå fint. Eller, det burde gå fint.Nikon D3100 PhotoScape 109/365
Hva synes du?

good night

Heia!
I dag har jeg egentlig ikke gjort noe fornuftig untatt fotballtrening - og sykebesøk. Er nemlig hos mamma nå, fordi Oda er her og er syk alene stakkars. Skal sove her i natt, fordi jeg ikke orker å dra til pappa igjen og fordi det er koselig å være med Odajenta selv om hun er ganske..... slapp. Legger ut videoen i morgen forresten, haha.

Synes det passet bra med et ca. femten år gammelt bilde av meg og Oda. Haha, søte!
Hva har du gjort i kveld? God natt!

flyNikon D3100 PhotoScape 108/365
Hva synes du?

Outfit 26. mai 2011: simple

Heia!
Idag skal jeg tjene meg en del penger, har jeg bestemt meg for. Har nesten ingen lekser til i morgen, heller, så det skal nok gå greit. Ellers har vi fotballtrening, og det kommer til å bli herlig. Ellers ingenting interessant med dagen idag.

Ser dere forresten at det har skjedd noe med designet? Vet ikke om jeg vil beholde det slik, men er ihvertfall sikker på at jeg vil ha sidemeny. Er ikke helt fornøyd, men vet ikke helt hva jeg skal gjøre for å forbedre det. Noen tips?

Kjole H&M belte topshop ring indiska
Hva synes du? 

strawberry


Nikon D3100 PhotoScape 107/365
Hva synes du?

grønn te som hudrens

Idag har vært en lang dag med masse prøveøving, og da synes jeg at jeg fortjener litt ordentlig avslapping. Er det noe som gjør meg skikkelig avslappet og rolig så er det velvære og rolig musikk. Jeg har blitt helt hekta på denne spillelista som jeg hører på akkurat nå, etter å ha tatt en heerlig hudrens.

Denne hudrensemåten er ganske spesiell, men åpner og renser porene, og gjenlater en utrolig glatt og "bløt" hud. (Det jeg mener med bløt hud, er myk og det motsatte av tørr.) Denne metoden er helt utrolig avslappende og beroligende, så det er nok noe jeg kommer til å gjøre ofte fremover. Leste om dette på denne bloggen for sikkert ett år siden.

Det du trenger for å gjennomføre denne rensingen er:
♥ Grønn te (hvilken som helst smak, jeg bruker mintsmak)
♥ Varmt, kokende vann
♥ En bolle, eller en stor skål
♥ Ett håndkle og fuktighetskremHudkremen jeg bruker, som er helt fantastisk. Noe som er utrolig synd, for da kommer jeg til å bli hektet, og jeg har ikke akkurat budsjettet til å bruke en fuktighetskrem til 555 kroner hele tiden. Og den fantastiske hårkuren jeg straks skal ta.

Kok opp vannet og hell det over teposene i en bolle. Deretter tar du ett håndkle over hodet og legger ansiktet over te'en og damper ansiktet. Pust gjerne inn masse herlig damp, for da renser du nemlig halsen med det samme! Hold på sånn i 5-10 minutter, og skyll ansiktet i lunket vann, og tørk det. Deretter påfører du fuktighetskrem, og huden føles helt fantastisk! :-)
Hva gjør du når du virkelig skal slappe av? Har du prøvd dette, eller vil du?

atm

Hei! 
Nå har pappa akkurat hørt meg litt i samfunnsfag, og jeg kan vel si det sånn at jeg ikke akkurat er ferdig med pugginga. Vi har prøve i TO kappitler, og første verdenskrig er helt greit. Men mellomkrigstida derimot... ja, det har jeg lite sansen for. Dritt!!! Seriøst, er det bare jeg som synes at det er helt sykt at vi først bruker 5-6 timer foran skolebenken hver dag, og når vi kommer hjem må vi enten pugge til prøve eller gjøre tjue norsk- eller matteoppgaver? Det er ikke akkruat dette vi kommer til å huske som voksne, så hvor gøy er det å  ha tre barndomsminner når man er førti? Og alle er fra de små feriene vi har. Altså dette er jo overdrevet, men dere skjønner poenget. Trist.

Ellers har jeg lagd video idag, som lastes opp akkurat nå.  

Te i et ølglass fordi her i huset er tekoppene så små at man kunne brukt de som eggeglass. Altså ikke noe for meg. Vil forresten meddele at mellomkrigstida gjør meg deprimert. Peace out!
Hva synes du om prøvepugging og dritt?

let it rain

Heia!
I dag har det blitt masse jobbing med design, men som dere kanskje ser ser alt helt normalt ut igjen. Dessuten har Kaja også byttet header, selv om jeg personlig synes den jeg lagde var finere. Altså 2-3 timer med jobbing tilsammen bortkastet. Digg.
Fikk heldigvis vasket, så jeg har ihvertfall fått noe positivt ut av dagen. Nå tror jeg også at jeg skal sette meg ned litt med samfunnsfagboka, noe som sikkert er en utrolig bortkastet tanke, siden paradise surrer på fjernsynet noen meter framfor meg. Skjønner virkelig ikke hvorfor jeg er hekta på det søppelprogrammet.

Nikon D3100 PhotoScape 106/365
Hva synes du?

Outfit 24. mai 2011

Heia!
I dag har jeg brukt evigheter på ingenting, som å sette inn et design og ordne header for Kajajenta, og å lage middag. Designet til Kajamor kan dere se HER, og jeg ble ganske fornøyd. Ellers tror jeg at jeg straks skal vaske litt, det er trossalt bare én uke igjen til vi drar til Danmark, og jeg har sånn... 50 kroner i pengeboka. Supert!

Tights-shorts Johnny Leave Home (Urban) playsuit bikbok ringer bershka, h&M og gina tricot
Hva synes du? 

s u m m e r


Nikon D3100 PhotoScape 105/365 
I sommer skal jeg: 1. juni - Danmark med korpset, ca 25. juni - Spania med Guro, Marte osv, Oslo med mamma og co, Finnmark med pappa osv, og Oslo på klassetur rett etter skolestart. OG London med mamma i høst! ♥ Dette året kommer til å bli helt fantastisk!
Skal du noe spesielt i år? 

Outfit 23. mai 2011

Heia!
Nå sitter jeg nede på rommet mitt hos pappa og fryser nesten ihjel! Det er dritvarmt ute, og istede sitter jeg inne å fryser. Makes no sense! Senere idag skal jeg på fotballtrening, noe som blir dritherlig. OG på skolen idag sprang vi rundt Sørfjorden, og jeg slo rekorden min med 2,5 minutter, det er jeg veldig fornøyd med.
 
Shorts bikbok topp H&M solbriller ray-ban ring accessorize
Hva synes du? 

PaRtY

Heia! 
I går rakk jeg og Kaja en liiiten tur i byen før vi dro på konfirmasjon til verdens beste Guro. Det eneste jeg kjøpte meg var ett sett løsvipper, og punktvipper... og øyebrynsblyant fra MAC. Deretter dro vi som sagt i konfirmasjon, noe som var kjempekoselig! ♥ Håoer Gurojenta hadde en suuper dag!

Da vi kom hjem dro vi på fest og det var DØDSbra. Det er seriøst lenge siden jeg har hatt det så gøy, pluss at det var koselig å møte litt folk som jeg sjeldent møter til vanlig. Har ingen bilder fra selve festen, men har noen fra rett før og rett etter.Camilla og meg før festen, haha. Trine, Line, Erik og Krister var også der, men ble desverre ikke med på noen bilder.

Camilla og meg etter festen. Sykt slitne! 

Og NÅ sitter jeg å drikker sjokoladekaffe mens Camilla og resten av befolkningen i huset ligger å snorker. 
Hva gjorde du igår? 

atm

Heia! I morges gikk jeg meg en tur for å ta litt sol, og deretter gikk jeg innom 7/11 for å kjøpe meg kakao. Ah, jeg gleder meg helt sykt til å flytte til Trondheim, alt er så mye mer lettvint her. Jaja, ellers skal jeg ordne meg, og kanskje - om vi er heldige - drar jeg og Kaja en snartur til byen. Deretter blir det konfirmasjon til Guro ♥♥♥♥

Haha, Oda har ikke webcam, eller - hun har slettet sitt (?!?!?) så jeg lastet ned noe jeg ikke skjønte en dritt av.
Hva skal du idag?

happiness

Heia! Orker ikke å legge ut noe outfit eller noe sånt for i dag, fordi jeg for en gangs skyld gikk i hettegenser og tights. Ellers sitter jeg (eh) og mamma, å lager konfirmasjonskort og bursdagskort til Guro. Straks drar jeg på klubben, og deretter drar vi til Trondheim. Blir koselig å møte Odasøstrami også! :-) 

Nikon D3100 PhotoScape 104/365 
Hva synes du?

my life be like

Heia!
Har hatt to veldig hektiske uker nå, og jeg føler da at det bare blitt sånn "hei-hadet"-blogging. Det blir ikke akkurat mindre stress resten av uka heller, for i morgen drar vi til Trondheim for å overnatte hos min kjære søster Oda, før vi drar på konfirmasjon til mitt kjære søskenbarn Guro på lørdagen. På kvelden blir dett rett hjem hit igjen, før det blir fest, noe jeg gleder meg masse til! 

Nå skal jeg bare se ferdig paradise før jeg sikkert går å legger meg. Wey, der var det ferdig ja. God natt ♥

ny header

Hva synes du?

my cup of tea
Nikon D3100 PhotoScape 103/365 Hehe, ikke akkurat første gang jeg legger ut bilder av min nydelige tekopp. Hva synes du?

Outfit 19. mai 2011

Heia!
Nå holder Kaja på å ordner siste rest av middagen før vi skal spise herlig spaghetti. Gleder meg!

Shorts weekday topp cubus belte topshop 
Hva synes du?

Ti must til sommeren

Kan du lage et innlegg om hva alle burde ha i klesskapet sitt denne våren eller hva som er "in" denne våren? :- ) digge bloggen din! ((=
- Heidi


 Har før nevnt hva jeg "ser" etter i sommer, men kan selvfølgelig lage et litt bedre og grundigere innlegg. I sommer er det knæsje farger, jordfarger, lyse og beige farger som gjelder. 

TI TING ALLE BURDE HA I KLESSKAPET SITT I SOMMER (ihvertfall jeg)
♥ Solbriller som passer deg godt, og sitter bra - men samt. ser bra ut
♥ En blazer, synes det er utroolig fint, og kan gjerne være årets sommerjakke
♥ En tøyshorts, gjerne i en fresh farge
♥ En slitt dongrishorts
♥ Basictopper med tynne stropper, gjerne åpne og fine rygger
♥ Gode, flate sandaler - jeg ønsker meg brune indianerinspirerte fra H&M
♥  Stroppløse bh-er, det er så mye åpne rygger og tubetopper i år, så det er virkelig et must
♥ Enkle basictopper og t-skjorter, i sommer er det masse underdeler som skal trekke til seg oppmerksomheten
♥ Prikker og striper. Har vært "in" lenge, og ser ikke akkurat ut til å bli "ut" med det første
♥ Sære plagg generelt. Ser du et sært plagg i en butikk, du synes er dritfint, drit i om du tror det blir skummelt å gå i. Det som skal til for å få en egen, og personlig stil, er at du bruker akkurat det du synes er fint, uansett hvor sært plagget er. Det er utrolig viktig å drite i hva andre mener, og kjøre på med det DU liker. Hva har det å si om hva andre mener? Jeg ser opp til folk som tørr å skille seg ut, det er seriøst noe av det kuleste jeg vet.

Egentlig litt random, men disse antrekkene beskriver vel stilen min ganske bra. Kanskje ikke de mest pennende antrekkene, men.
Hva er dine must til sommeren?

pink pastell lips


Nikon D3100 PhotoScape 102/365 Hva synes du?

Outfit 18. mai 2011

Heia!
Idag er det faktisk sol go ganske fin temperatur, så det er jo utrolig herlig. Ellers har vi vår første fotballkamp i år idag, og jeg gleder meg helt vilt. Det blir utrolig gøy, uansett om vi taper eller ikke. Føler laget vårt har forbedret seg veldig, og det trengte vi for å si det sånn.Bukse og topp bikbok klokke (Sfera) ring H&M smykke Indiska sko Converse
Hva synes du? 

black lips


Nikon D3100 PhotoScape 101/365 Hva synes du?

innkjøp 16. mai

Heia! Og gratulerer med dagen alle. 
I dag hadde jeg vondt i hodet da jeg skulle stå opp (i sekstida), så jeg tok en hodepinetablett, og stod opp klokka ni istede. Klokka elleve dro vi til skolen, for å gå i tog. Altså, spilte i korpset, og det regnet helt sykt, så det var mildt sagt en ganske jævlig opplevelse. Nå skal vi ikke møte opp før klokka to, så jeg dro hjem en liten tur for å ordne meg (etter regnet), og ta på meg andre klær i noen minutter. HATER korpsuniform. 

Gårsdagens innkjøp: (dårlig kvalitet, pga. digitalkamera)

Weekday & weekday Genser fra Weekday og bukse fra bikbok (egentlig mye blåere)

H&M.

H&M Smykke og topp fra Bikbok

Ahhh, deilige klær! Stooor genser fra Bikbok, og bukse fra H&M (L.O.G.G.)

Smykke fra Indiska, Body Butter fra The Body Shop, hårkur fra Redken, ansiktsrens fra Clinique og ansiktskrem fra Chanel. Sansynligvis første og siste gang jeg kjøper en ansiktskrem til 555 kroner! Kjøpte også nye hvite converse, som dere kan se i innlegget under.
Hva synes du? 

bytur

Heia! Latterlig lite blogging i det siste, men det har vært utrolig mye i det siste. I hele dag har jeg vært i Trondheim, på shopping med mange folk. Var for det meste med Trine og Line, og det var jo utrolig koselig! Vi fikk handlet en heel del, og innkjøpene kommer i morgen.

Jeg kommer IKKE til å legge ut en slags liste over hva jeg fikk i konfirmasjonsgaver osv, som mange spør om. Men jeg har jo sagt hva jeg fikk? Masse penger, tur til London, sjokolade og Ray-Ban-solbriller. 
Dagens outfit. Nye sko fra Converse, bukse fra Bikbok, genser fra Weekday, vesken er vintage og solbrillene er fra Ray-Ban. Haha, selvutløser... Litt poser kanskje? Haha!

Møtte Malin og Connie på bussen, kjempekoselige jenter! :-)
Hva har du gjort i dag? Hva synes du om outfitet? 

Outfit 15. mai 2011


shorts bikbok genser gina tricot solbriller ray-ban wayfarer (fikk de i konfgave, love them!)
Hva synes du? 

min konfirmasjon

Heia!
I går hadde jeg konfirmasjon, og jeg hadde en fantastisk dag! Orker egentlig ikke å skrive så mye om dette på bloggen osv, det er vel på en måte litt privat? Kan ihvertfall si at jeg er utrolig glad for at jeg valgte humanistisk konfirmasjon. Sermonien var faktisk ganske bra.

Her fikk jeg tur til London av min kjære mor ♥♥♥♥ Mamma har forresten sydd bunaden min, litt småsykt!

Astrid bak meg og Guro ♥ 

Mormor og lille-Astrid, søtt!

Bestefar og bestemor ♥

Hele flokken... for en gjeng. ♥♥♥

Mormor og morfar ♥♥♥♥♥

Beste jentene i verden ♥

Søskenbarnflokken! Haha, søtt.

Astridjenta ♥ Hun så ikke helt fornøyd ut, men det er vel kanskje ikke veldig rart....
Ellers fikk jeg utrolig mye penger, bunad, ray-ban-solbriller og masse melkesjokolade. Tihi! Dette er definitivt en dag jeg kommer til å huske! 

min fredag den trettende

Dagen her har gått latterlig fort, og jeg er utrolig sliten nå. Ja, dere kan jo få se dagen min i bilder, fra etter jeg kom hjem fra skolen til nå.
Før jeg dekte på (HELT ALENE!!!!):

Etter jeg dekte på. (HELT ALENE!!!):

Det var dritvanskelig å sette opp bordkort, av en eller annen grunn. Utrolig krevende oppgave.

Haha, skulle lage lysestaker, og satt vasken på fult, og gikk ut, fordi pappa hadde kommet hjem med 30 meter silkeband som han var utrolg fornøyd med. 

Jeg var ikke akkurat enig i at disse var noe fine, så jeg glemte vasken:

Sånn gikk det ja...

Det ferdige resultatet av gavebordet. Er utrolig fornøyd med lysestakene ♥♥♥♥

Sånn ser jeg ut nå... JÆVLIG sliten. Nå skal jeg jobbe litt mer, før jeg skal ut en tur, håper jeg.
Hva har du gjort idag? 

12.mai.2011


Canon Poweshot S95 PhotoScape 100/365 Hva synes du?

lovely flats

Heia!
Konfirmasjonsmøtet var ikke så værst, det gikk helt greit, og det varte ikke alt for lenge. Etterpå tror jeg at jeg skal ta litt hårkur og se paradise, med andre ord: slappe av og kose meg.

Selv om jeg har gått en del på høye hæler, føler jeg meg ikke helt komfortabel i de, og vil gjerne heller gå i flate sko enn høye. Disse skoene fra Zara, er helt klart noen jeg virkelig vil ha. 

// zara
Hva synes du om skoene? Hva liker du best av hæler og "flats"?

Outfit 12. mai 2011

Heia!
I dag skal jeg på det siste konfirmasjonsmøtet før selve konfirmasjonen som er på lørdag. Egentlig kjenner jeg at jeg gleder meg til å være ferdig med alt som har med konfirmasjon å gjøre - selv om det sikkert blir en kjempekoselig dag.
Forresten, så vant laget mitt tinestafetten idag, yay!Bukse og topp Bikbok ringer Weekday, Bershka og Gina tricot
Hva synes du? 

f l o w e r s...

... are beautifull

Nikon D3100 PhotoScape 99/365 Hva synes du?
 

ønskeliste til konfirmasjonen

Heia!
Har akkurat vært på foreldremøte,og det gikk egentlig helt greit. Men jeg virkelig må skjerpe meg når det gjelder øving til prøver, matematikk og naturfag. Uffda.

Det er mange som lurer på hva jeg ønsker meg osv. i konfirmasjonsgave, og da kan jeg legge ut en liten liste her.  

Reise! Har sykt lyst på en tur til en storby der jeg kan... shoppe! Hadde vært litt sykt ♥

Driitfin klokke fra Triwa. Den koster rundt 1000 kroner, og er ganske vanskelig å få tak i. Fant den bare på en dansk nettside.

Klassiske Ray Ban-solbriller. Ahh, nydelige! Tror jeg vill ha sånne brune.

Sist, men ikke minst - penger! Som jeg selvfølgelig skal spare. (Det meste ihvertfall)
Hva ønsker du deg for tida? Ønsker du deg noe av det samme?

Outfit 11. mai 2011

Heia! Nå har jeg akkurat spist og er veldig klar til å se litt oth og desperate houswifes. Rakk å se ferdig 90201 på skolen idag, og det føles bra. Seriøst, blir helt urolig når jeg vet det ligger nye episoder på lur på nettet, mens jeg ikke har mulighet til å se de. Ikke bra.Shorts bikbok genser gina tricot ring indiska solbriller glitter
Hva synes du?

God morgen!


Håper alle får en fantastisk dag! Hva skal du idag?

Outfit 10. mai 2011

Heia!
I dag hadde vi musikkøvelse fra klokka tre til sju, altså helt sykt lenge! Dritkjedelig også forresten. Dette var den siste musikkøvelsen i mitt liv, tror jeg, og det føles bra. Nå mangler bare 17. mai og korpstur.
Ellers skal jeg straks til Råkvågen for å spille fotball, tror jeg.tank cheap monday shorts bikbok ring h&m og accessorize
Har merket at jeg bare ser mer og mer ned nå, etter jeg har begynt å fått kommentarer på det. Tror jeg liker å provosere...
Hva synes du?

summer


Nikon D3100 PhotoScape 98/365, vet det er veldig likt gårsdagens. Hva synes du?

paradise

Heia! Nå har jeg akkurat spist og pakket etter å ha vært på fotballtrening. Det var en helt utrolig varm trening idag, helt forferdelig å spille fotball i - sikkert over 30º i sola.
Nå sitter jeg å ser Paradise mens jeg drikker te. Gleder meg sykt til at Kim kommer tilbake idag (edit: i morgen), håper virkelig han vinner. Tihi.

Oh lord, nam.
Hvem håper du vinner Paradise?

colorfull summer

Er det bare jeg som har lagt merke til at det er VELDIG mye farger i sommer? Ja, jeg snakker om klær selvfølgelig. Men farger er jo absolutt ikke det verste. Dette fant jeg på Zara:

Mine favoritter er 2 og 3. Hvilke liker du best? Hva synes du om knæsjfargede klær?

I love you
Nikon D3100 PhotoScape 97/365 Hva synes du?

Outfit 09. mai 2011

Heia! Nå blogger jeg fra explorer, og det er ille. Blogg.no ville ikke funke på chrome, såå tomler opp for det. Jaja, ellers er været helt sinnssykt fint idag - det er nesten 20° i skyggen, altså helt utrooolig varmt i sola. Og forresten; vi har fri idag! Love my life.

Uredigerte bilder... Kjole nelly.com solbriller glitter
Hva synes du? Er været supert der du bor? Har du fri idag?

I l o v e t e a

Heia!
Ja, har hatt en ganske lang og innholdsrik dag. Ihvertfall koselig og morsom. Var gøy å få være med på konfirmasjonen til Camilla, men jeg skulle gjerne også vært i Line og Trine sin. Da jeg kom hjem dro jeg til ballbingen, og var der til nå. Har egentlig spilt fotball i hele helga, som vanlig.

Nikon D3100 PhotoScape 96/365 NAM. Har ikke drukket te på to uker, og det har ikke skjedd siden... sikkert fire år siden. Litt sykt.
Liker du te?

Les mer i arkivet » Mai 2014 » Februar 2014 » Januar 2014
hits