Hadet, bloggen

Har vel strengt tatt ikke blogget her på veldig lenge, men nå legger jeg altså ned denne bloggen for godt. Har vel blogget her av og på i 6 år ca. (!! har slettet to år av arkivet) noe som er litt sykt å tenke på. Arkivet er fult av pinlige, morsomme og rare ting og minner, så jeg kommer nok ikke til å slette den. Faktisk er jeg kjempeglad for at jeg har brukt så mye tid på denne meningsløse hobbyen, for det er veldig gøy å se tilbake i arkivet. Bloggen har jo faktisk vært en stor del av hverdagen min i mange år, og selv om jeg aldri har vært en skikkelig topplisteblogger, har jeg faktisk lært og fått erfart en god del ting takket være denne greia.

Jeg har det ihvertfall veldig bra, til tross for at dette året har vært ganske turbulent for min del. Til gjengjeld har jeg lært og erfart en hel del, vokst, blitt sterkere og mer sikker på meg selv. Faktisk tenker jeg ofte på at jeg har vært heldig, fordi ting har gått så utrolig fort. Det er utrolig rart å tenke på, men for akkurat ett år siden så jeg sånn ca. akkurat lik ut som jeg gjør i dag (samme vekt) - det er ingen fysisk forskjell - men den psykiske forskjellen er enorm.

Alvorlig psykisk syk og ulykkelig vs. lykkelig.

Altså, på det første bildet hadde jeg halvveis kommet til bunnen, jeg var ikke meg selv, hodet mitt var et kaos og jeg ser nå at verken jeg eller kroppen min hadde det bra. Jeg var på god vei til å gjøre vondt verre, og jeg var langt ifra fornøyd med meg selv. På bilde nummer to derimot er jeg ca. dobbelt så glad, takknemmelig, avslappet og fornøyd med meg selv. Jeg tenker på, og bryr meg om normale ting - jeg har et sunt og friskere hode, jeg kan være mer spontan, jeg kan gå ut i shorts i sola uten å fryse ihjel, jeg kan sitte på en stol i flere timer uten at det føles ut som at jeg sitter på skarpe kniver. Jeg kan stole på meg selv, og jeg er bevisst på at valgene jeg tar hver dag hjelper meg i riktig retning.

Velvel nok om det, takk for meg ♥♥ Nå er jeg 100 % ferdig med å skrive om dette, og er klar til å fokusere for fult på andre ting. Takk til alle som har lest bloggen min (knis, hehe) og jeg håper alle har det like bra som meg!

Les mer i arkivet » Mai 2014 » Februar 2014 » Januar 2014
hits