Outfit 29. juni 2011

Heia! Orker egentlig ikke blogge nå, men slenger inn ett outfit.

Sko Bershka genser mango shorts bikbok
Hva synes du? 

Outfit 28. juni 2011

Heia! Nå sitter vi å slapper av og skal straks se fortsettelsen av CSI som begynner klokka 23 på TV Norge. Vi har også akkurat tatt en herlig hjemmelagd ansiktsmaske som bestod av avakado, yoghurt naturell og sitron. For å se Guro sine innkjøp fra dagen og andre oppdateringer fra bloggen hennes, trykk her.

Shorts topshop topp H&M 
Hva synes du?

Innkjøp 28. juni 2011


Bershka

H&M

B. Brirgitte 

Mango, elsker den seriøst!


Begge fra Lancôme, den ene er knallrød og den andre ser ganske naturlig ut.
Hva synes du?

Shopping

Heia! I dag har vi vært på et kjøpesenter kalt Espacio Meditarráneo. For det første fristet shopping noe sykt, og for det andre var det fornuftig med en dag unna sola ettersom at alle er litt småsvidd her og der. Jeg er egentlig ganske skuffet over sommerkolleksjonene på kjøpesenteret, hvor de hadde butikker som Zara, H&M, Pimkie, Oysho, Bershka, (Sfera) og Stradivarius. Selvfølgelig fikk jeg uansett svidd av noen euro.

Haha, kul saks!

På Mr. Wok, der vi spiste oss fordervet. Seriøst, overdriver ikke:

Alle talerknene er våre, pluss at noen er tadd bort. Her spiste vi alt fra sushi til wok, chips og vårruller, ah heaven!

Favorittbutikken. ♥

Butikken falt godt i smak hos Kaja også... haha, søøt.

Kafé.

Sweet.

Guromor ♥
Legger ut bilder av innkjøpene senere idag. Hva har du gjort idag?

2 days in Spain

Heia!
Vi har ikke fått ordnet med internett før nå, men det er nok uansett like greit. Vi kom til leiligheta klokka åtte på lørdagen, og da var vi så sykt sultne at vi bare løp på Burger King for å få i oss litt næring. Etterpå pakka vi ut, reide opp og gikk en tur på strandpromenaden.
I går brukte vi det meste av dagen på å sole oss, spise jordbær, melon og moreller, bade og slappe av. På kvelden dro vi på restaurant.
I dag skal vi ut for å sole oss, nok en gang. Tror vi satser på å ligge på ryggen idag, ettersom at alle er knallrøde på rompa og lårene. Haha, ikke bra.

Vakkert... fra flyturen.

Guro slikker soool.

Et stygt bilde av meg, der jeg prøver å gjøre det samme.

På vei til restaurant, Brage er ikke fornøyd med å være solbrent.

Kaja drikker den himmelske fantaen. Seriøst det sykeste jeg har smakt.

Min middag, dritgodt!

Vi dro på stranda for å drikke Cola i gårkveld. Haha, koselig!

Ikke bra.

Virkelig ikke bra. Fint og ryddig også ja.
Hva skal du gjøre idag? 

24.jun.2011

Heia!
Nå er jeg ENDELIG alene etter ett helt sosialt døgn. Neida, utrolig koselig å møte Guro og Kaja igjen, og kjempekoselig å ha overnattingsbesøk av Trine og Line også. I dag satt vi bak dataene våre til klokka tre, og da begynte vi å vurdere å lage middag. Det gikk faktisk overaskende greit. Etterpå dro vi ut en tur. Vi spiste sjokolade og sang litt, utrolig vakkert vel og merke. 


Kaja, meg og Guro i natt. Trine og Line lekte med lego, så de kunne ikke være med.

Men nå har jeg en del å rydde opp i huset, ettersom at jeg er hjemme alene. Line og Guro rota så mye, så nå må JEG rydde opp. What the fuck liksom....... cutcut


Wish me good luck! Neste gang jeg blogger befinner jeg meg sansynligvis i Spania, se hablan en España, los fans!

 

Bursdagsfeiring og bursdagsgaver

Heia!
I gårkveld/natt feira jeg, Erik, Trine og Line bursdagen vår. Det var faktisk ganske koselig, men selvfølgelig glemte vi å laste over bildene fra kameraet til Trine. Syykt typisk! Vi satser på at hun legger ut noen på facebook, hinthint. Det ble ihvertfall ganske sent, og en del rydding. 

Nå sitter jeg, Line og Guro å laner facebook og blogg. Haha, godt ♥ Tror det er på tide at vi skaffer oss et liv.Fikk av Trine, Line og Ronja ♥

Fikk også fra Trine, Line og Ronja ♥Brownies ♥
Hva gjør du idag?

22.jun.2011


Nikon D3100 iPhoto 120/365
Heia. Dagen går så utrolig fort når man sitter bak dataen. Nesten litt skremmende. Det sier vel litt når det mest fornuftige jeg har gjort idag var å installere Word? Forresten kjøpte jeg en vannfast mascara igår, og selvfølgelig er den sporløst forsvunnet. Det irriterer meg så mye at jeg kjenner det klør inni meg. Sånne ting kan ødelegge dagene mine, inkludert humøret. I går var humøret på topp, men kan ikke akkurat si det samme idag. Jeg blir gal! Hater å være sint og irritert. Kanskje det hjelper å se litt mer "Love Bites"? Verdt et forsøk.

Forresten... Noen med mac som vet om andre bilderedigeringsprogram enn iPhoto for å redigere i? Som er gratis?

Video: talking


Heia! Skulle bare teste webcameraet/PhotoBooth-kameraet. Haha. Hva gjør du idag?

Outfit 22. juni 2011

Heia! I dag har vi daffet oss igjennom hele skoledagen. Den siste skoleuken pleier alltid å være bortkastet, og i år er ikke et unntak. Det er utrolig kjedelig å må stå opp halv åtte for å dra på skolen når vi ikke gjør noe spesielt. Vel, det hadde nok ikke vært bedre å regne matte. Nå skal jeg se litt "Love Bites" som tydeligvis er en ny dramaserie som Guro digger, og da må jeg jo selvfølgelig sjekke den ut. Jeg ser den her. (Episode 1)

Bukse og stroppløs bh fra Bikbok, topp fra H&M og skjerf fra Coffee 
Hva synes du?

Video: En sommerdag


Videoen er filmet med Nikon D3100 og er redigert i iMovie. Dette er mest en prøvevideo fordi jeg aldri har redigert i iMovie før. Blir nok masse videoer fremover. Gleder meg til å endelig kunne filme og redigere videoer med kvalitet!
Hva synes du? Hva synes du jeg skal lage videoblogger om fremover?

Dagens innkjøp

Halla. I dag skulle vi til byen for å kjøpe litt småting vi trengte til Spania. Vi drar på lørdagen, og dagene før det er utrolig travle. Skal for eksempel feire bursdagen min, Erik, Line og Trine sin på torsdagen, noe som sikkert blir kjempegøy! Håper vi. Dagens innkjøp:

Undertøy fra Bikbok og H&M

Veske/mappe fra Gina Tricot til pc´en som passer perfekt utefor denne:

Beskyttelsesmappe fra Eplehuset

Hawaian flipflops fra DNA og basic dongrishorts fra Bikbok

Macbook Pro 13" fra Eplehuset
Hva synes du om innkjøpene?

Macbook Pro

Heia! I dag har jeg som sagt kjøpt meg Macbook pro, så nå sitter jeg å prøver å finne ut ting. Har fått til å laste ned Spotify, men ellers har jeg ikke funnet ut noe spesielt. Jeg finner ikke ut hvor på maccen jeg finner minnekortet til kameraet! Har googla det og alt, men finner ikke un noe. Noen som vil hjelpe meg?
Har ihvertfall tenkt å redigere noen videoer om jeg kommer så langt i kveld. Ah, er ihvertfall helt forelsket hittil! ♥

Haha, fornøyd ihvertfall. Noen som kan hjelpe meg? Blogger mer når jeg har funnet det ut!

Oh happy daay

Haha, i dag har vært en sykt travel dag! Kom nettopp hjem fra servering med klassen - hvor vi serverte mat på avslutninga til tiende. I morgen tar jeg og Kaja fri de to siste timene, fordi jeg, mamma og Kaja skal til Trondheim. Der skal jeg blandt annet kjøpe meg Mac!!!!! Gleder meg :-) 

Haha, goood natt! ♥

Outfit 20. juni 2011
Playsuit fra Topshop ring h&m veske vintage
Hva synes du?

Sleeping outfit

Heia!
Siden sist har jeg tatt tusen og tre videoer av forskjellige ting som jeg skal redigere når jeg får skaffet meg en mac. Haha, dreaming. Jeg har også tatt en laaang dusj, med hårkur og hele pakka. Sykt herlig. Ellers har jeg så smått begynt å pakke kofferten. Det er nemlig bare seks dager igjen til vi flyr nedover til La Manga. FY fader som jeg gleder meg. ♥ 

Nikon D3100 Picnik og Photofiltre 119/365 Shorts fra Oysho og genser fra Gina Tricot. Elsker butikken Oysho, der handler jeg meg alltid blakk når vi er i Spania. Hvorfor har vi ikke natt-tøybutikker i Norge?
Hva synes du om bildet?

Summer lovin'

Heiaa! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Råkvågen der jeg har vært å dømt kamper. Det gikk helt greit, mye bedre enn i fjor ihvertfall. Tjente litt penger også, og det er ikke dumt. Apropo penger!!! Har tenkt å gå til inskaffing av en Mac på tirsdagen. Gleder meg. Nå er det maat, og gleder meg til det også!!!!

Sommer! <3 Endelig!
Hva har du gjort i dag? Har du dømt kamper før?

Bursdagsgaver

Heia! Nå er temperaturen helt fantastisk, og jeg ligger å soler meg i den nye bikinien min. Fikk den i bursdagsgave igår, så jeg tenkte jeg kunne benytte anledningen til å vise gavene.

Fikk ny foundation fra I.D. bare minerals, siden den gamle ble for lys.

Penger! 

Ny bikini fra H&M. Har du hatt bursdag i år? Isåfall hva har du fått i bursdagsgave? 

Bursdagen miiin

Har egentlig hadd en suuper dag, og er helt utslitt nå. Driiiittrøtt. Legger ut bilder, jeeg. Orker ikke å ta bilde av gavene nå, men gjør det i morgen.

Fiint. Dagens outfit: playsuit bikbok blazer h&m veske vintage

Mormor og morfar ♥

Min kjære søster <3

Oreokake!!!!!! ♥

Senere dro jeg på fisketur med Erik, Anders og Marius + Magnus litt. Kom hjem for ikke så lenge siden.

Fangsten før jeg fant en kniv......

Og etter. Morderen selv.

Eriiiik :-)
Hva har du gjort idag?

Koselig video fra Silje

Spol til 3:04 eller noe sånt. Sykt koselig da Siljemoor! http://slk3.blogg.no

18.jun.2011


Heia! I dag har mormor og morfar vært på besøk, og vi har vært i Råkvågen en tur. Der var vi på bryggeutstillinga, og en tur på Martabrygga for å spise. Det var utrolig koselig. Da vi kom hjem igjen spiste vi oreokake, og det var syykt. Ellers har jeg jo fått en del fine gaver, og er blitt en del kroner rikere, men legger ut bilder av dagen og gavene senere idag. Altså, jeg har hatt en fiin start på dagen, og håper resten også kommer til å bli super. Det blir kanskje Åge Aleksandersen-fest i kveld også, klarer ikke helt å bestemme meg. Hva har du gjort idag?


15 år, endelig!

ENDELIG er dagen som jeg har ventet på i ett år kommet. Tenkte egentlig å dra den helt ut med tæn (haha) brunkrem og hvite lepper idag, men det viste seg at jeg ikke hadde brunkrem. Trist, men sant. Holder forresten på å døø av trøtthet nå, så det er nok best jeg går å legger meg straks, så jeg kan nyte dagen i morgen med OREOKAKE!!! Love my life.
Forresten. Sånn så jeg ut for ett år siden:

Dette er det ENESTE bildet jeg ikke gjorde meg til på i hele juni 2010. Har ihvertfall utnyttet året som fjortenåring, ingenting å si på det.
Sånn ser jeg ut som 15-åring: 

I og med at det første bildet er det fineste jeg fant fra i fjor sommer, vil jeg si at forandring fryder. GOD NATT!

Look me in my eyes, and tell me that you love me


Nikon D3100 PhotoScape 118/365 

Nå sitter jeg og Trine å slapper av etter å ha vært på fotballtrening. Da vi kom hjem tok vi oss også en dukkert i elva, noe som var herlig. Hva synes du om bildene?

Outfit 16. juni 2011

Heia!
I dag fikk vi tilbake norsktentamen, og jeg har gruet meg siden den dagen vi tok den. Hadde en sykt dårlig følelse på den, men alikevell fikk jeg 6-5, noe jeg selvfølgelig er dritfornøyd med. Så får vi tilbake nynorsktentamen i morgen, noe som blir... spennende.

Shorts Vintage Levis 501 Topp Cheap Monday Solbriller Ray-Ban Ring Accessorize Undershorts Johnny leave home, Urban
Hva synes du?

Daglig kveldsrutine

Alle som er litt opptatt av å ha en noenlunde ren og fin hud har vel en daglig rutine for å holde den så fin som mulig. Jeg har aldri hatt noen problemer med skikkelig uren hud, men det hender jo det dukker opp en kvise nå og da, og da har vi jeg heldigvis noe som kalles sminke å trøste meg med. I dag har jeg bare slappa av og renset huden, tatt hårkur og fikset neglene. Har ikke hatt fysisk bevegelse i det heletatt i dag, om man ser bort ifra at jeg gikk fra og til skolen - noe som maks er 200 meter hver vei. Haha, hvordan skal det gå med meg? Tilbake til poenget: dette gjør jeg hver kveld før jeg legger meg:

Fjerner det meste av sminken med.. øh, sminkefjerner?

Renser/vasker ansiktet  med denne. Bruker egentlig en fra Qlinique, men la den igjen hos Oda. Og det som er hos Oda, blir hos Oda. :( Funker fint denne også.

Toner..? Fjerner bakterier og det siste av sminke. Veldig effektiv! Fra Vichy.

Fuktighetskrem fra Chanel. Syykt bra!

Øyegelé, skal visstnok hjelpe mot mørke ringer under øynene. 

Sykt søt uten sminke ♥

Chanel 493 Jade Rose. Elsker den! Haha, den ene neglen min så litt tygd ut.
Hva bruker du å gjøre for å holde huden din fin? 

I wonder what


Nikon D3100 PhotoScape 117/365 Hva synes du?

Song of Style

Igår bladde jeg litt i det nye costumebladet mitt, og fant noe som vekte oppsikt hos meg. "Månedens blogg" eller noe sånt stod det, og der stod det litt om denne bloggen. Naturligvis måtte jeg sjekke den ut, og det var ikke akkurat en skuffelse som møtte meg. Denne jenta har dritkul stil, faktisk ganske spesiell. Bildene hennes er dritfine og inspirerende. Dessuten er bloggnavnet hennes ganske kult og orginalt også. http://songofstyle.com

Me like! Hva med deg, hva synes du?

Ny header!

Hva synes du? 

Outfit 15. juni 2011

Heiaa!
I morges fant jeg ut at vi skulle ha mattetentamen idag. Herlig nyhet å vokne til altså. Dette er faktisk den tentamenen jeg har brukt lengst tid på, så jeg satser på et greit resultat. Ellers skal virkelig chillen' max idag, etter en lang dag med matte, oooog fordi jeg er utrolig trøtt. Shorts weekday genser og ring gina tricot veske vintage
Hva synes du?

14.jun.2011


Nikon D3100 PhotoScape 116/365
Heia! Nå er det en god stund siden jeg har blogga, selv om Camilla og Trine gjorde det i går mens jeg dusja. Vi dro på fest på lørdagen også, og den var seriøst dritdårlig. Ikke bra. På søndagen lå Camilla og Trine over, og det var driiitkoselig å se Camilla igjen, lenge siden sist. Det er helt sykt uvant å være så lenge borte fra bestevenninna mi som jeg til vanlig har møtt nesten hver dag i åtte år på rad. Ellers hadde vi fair play-cup idag, noe som faktisk var ganske morsomt, ettersom at vi vant alle kampene untatt en. Man sier jo ikke nei takk til en hel skoledag med fotball heller, så det var jo suvereeent.

Nå skal jeg lese litt Costume før jeg legger meg, haha. God natt! Hva har du gjort i helga? Og idag?

Heia bloggen ! :D

Nå sitter to superkule jenter i senga mi, gjett hvem????????????????????????

TADAMDAMDMAMDA ......

Det er selvfølgelig Trine og Camilla :D:DD:D:D:D:D::D <3<3<3<3<3<3<3<<3 Lenge siden, men anyway
SNAKKES BLOGGEN ;*;*;*;*;*;*;*;*; 

Konfirmasjonsbilder

For litt siden var jeg og Kaja ute for å ta noen takkekortbilder for konfirmasjonen. Av 41243 ble det ikke så mange vellykkede, men jeg legger ut de som så mest normale ut.

Dette er litt dårlig redigert, men jeg tror jeg skal bruke det. Haha, hva synes du?

converse #2


Nikon D3100 PhotoScape 115/365 

Hva synes du?

Whadduup!

Heia! I går dro jeg, Kajabø, Guro og Trine på fest i Vanvikan, og det var egentlig helt greit. Utrolig dårlig musikk, men det sier seg vel selv når det er "Terje Tysland" eller noe sånt live. Koselig var det uansett. Selvfølgelig har jeg utrolig vondt i halsen nå, noe som er utrolig kjipt når det er såppas fint vær ute. Nå skal jeg straks ut til ballbingen for å møte folk.

Det vises godt på øynene mine at jeg er forkjøla! Uff altså. Hva skal du gjøre idag?

Outfit 10. juni 2011

Kun åtte dager igjen til bursdagen min og sommerferie og tretten dager igjen til vi drar til Spania. Gleder meg helt syyyykt. Ellers blir det kanskje fest i kveld, ting er ikke helt bestemt enda. Er litt usikker, begynner å få litt vondt i halsen også, sååå.

Bukse bikbok genser weekday skjerf fått-fra-guro som har begynt å blogge igjen! >Guro<
Hva synes du? 

Pink nails and denim


Nikon D3100 PhotoScape 114/365 Haha, legg merke til piercingen.
Hva synes du?

Sykt vær

Heia!
Som nevnt var det jo fantastisk vær for kun noen timer siden. Derfor dro jeg til ballbingen for å møte Erik. Vi var der en stund før vi spilte litt fotball med Kjersti, >Kaja & Silje<. Og plutselig slo helvette løs. Det begynte å småregne, etterfulgt av litt torden - og deretter kom lyninga. Vi søkte ly under brua (!!), ettersom at Kaja og Silje var fast bestemte på at det var en super idé. Men det begynte å regne helt sykt, og det var en helt utrolig vind. Tok faktisk video mens vi satt under brua. Plutselig fikk Kjersti panikk, og vi sprang hjem til mamma. Det er ikke mer enn 100 meter, men vi rakk å bli klisjvåte for å si det mildt. Fotballtreninga ble (u)heldigvis avlyst.

Heldigvis har regnet trekt seg tilbake, så jeg kan heldigvis gå ut å selge båter (lodd) nå. Skal prøve å tvinge Kaja til å bli med.

Litt koselig å være inne i regnværet også.
Var det like merkelig vær der du bor?

Outfit 9. juni 2011

Bare ni skoledager igjen, og ni dager igjen til bursdagen min! Gleder meg!!!!!!

Topp bikbok shorts levis 501 / second hand ring indiska
Hva synes du?

Sommerdag

Herregud, for et fantastisk fint vær det er nå! Helt sykt varmt og herlig. Har faktisk badet for første gang i år idag, og jeg tror jeg straks skal ut for å bade litt mer etterpå. Det er litt skuffende at første bading er i juni, men bedre sent enn aldri. Forresten syklet vi til vakre Råkvågen idag, for å se på bryggeutstillinga osv., noe som var både interessant og morsomt for min del. Jeg elsker å se på kunst! Når jeg blir stor skal jeg ha huset fult av kunst. Seriøst.Har du badet i år? Hva har du gjort idag?

Brunost


Ahh, tyisk norskt. I ♥ brunost. Nikon D3100 PhotoScape 113/365
I dag har jeg vært travelt opptatt, men har fått en del ut av dagen. Jeg og Kaja lagde utrolig god middag, noe som tok en og en halv time. Etterpå var det bare å ordne seg for å dra på fotballkamp til Leksvika i ca. 25 °. Man kan vel trygt si at det var både hardt og varmt ettersom at vi kun hadde én innbytter. Nå skal jeg spise opp brødskiva mi og drikke opp te'en. I morgen er det også meldt fantastisk vær. Og da har vi fotballtrening ja...
Liker du brunost?

Danmark i bilder


Øystein og Magnus på bussen på vei til Oslo.

Jeg og Marte fikk egen handicaplugar. Den var UTROLIG stor i forskjell fra de andre sin, sykt herlig!

Maaat. Marte og Janicke.

Taxfreelove!
Kristian og Stine på rommet i Danmark.

Erik og Øystein på vei til Legoland eller noe sånt?

Kristian. Buss-buss-buss.

Magnus.

Kjerstid og meg på en stoppeplass mellom Oslo og Trondheim. MAT nok en gang.

Vakkert! Ronja, Stine og Janicke.
Altså, jeg orka ikke å ta med meg kameraet på noen interessante plasser, som f.eks. Legoland, Fårup eller disco.
Har du vært i Danmark?

Outfit 7. juni 2011

Nå har jeg akkurat kommet hjem, og det begynner vel å bli tid for å orde - og legge meg. Forresten, Line var på besøk, og senere kom Trine. Vi gjorde ferdig 55 matteoppgaver, og dro ut å møtte Erik. Kjempekoselig! Fikk også snakket litt med Camillajentami, som jeg savner helt SYKT, i telefonen. Åh, gud. Flytt tilbake.

Shorts vintage/second hand by urban outfitters topp weekday ring accessorize smykke indiska
Hva synes du? 

see u later


Nå sitter jeg og Line å gjør matte, og har allerede gjort rundt førti oppgaver. Altså vi mangler bare noen få. Etterpå drar vi ut, så vi blogges når beistet Line har dratt. Blogges!!!! ♥ 

God kveld

Heia!
Idag hadde vi fotballtrening, og det var egentlig ganske herlig selv om det regnet. Egentlig burde jeg hoppe i dusjen NÅ, siden jeg virkelig all den søvn jeg kan få med tanke på de få timene med søvn jeg har fått i det siste. Først har jeg en kopp te som må drikkes opp. Noe som minner meg om at jeg har ca. femti matteoppgaver å gjøre i morgen, ikke at det hadde noe med saken å gjøre, men altså. FEMTI! Fordi vi har mattedag på onsdagen, noe som helt sikkert blir en fantastisk dag. Not. Har forresten sett, og siklet etter så mange fine bilder idag, så jeg satser på, og tror at inspirasjonen er på topp. Skal ut å ta bilder i morgen. Dette kaller jeg nydelig:

 Hva synes du om bildet? 

Design-datoure

Tante viste meg en side med fantastisk fine bilder, som dere kanskje ser. De legger ut alt fra kule "mote-bilder" til bilder av dyr, arkitektur, natur osv. Jeg skjønner ikke så mye av siden, men det er like lett å gå innpå facebook-siden, der det ligger massevis av herlige bilder. Den kan dere se HER.

Tre av de jeg synes var finest. Hva synes du om bildene og sida?

converse


Nikon D3100 PhotoScape 112/365 Hva synes du?

Outfit 6. juni 2011

Heia!
I dag hadde vi engelsktentamen, og jeg har egentlig en ganske dårlig følelse på den. Men til en unnskyldning har jeg at jeg såvidt klarte å holde øynene åpne, fordi jeg seriøst er SYKT trøtt. Tror aldri jeg har vært så trøtt før, midt på dagen. Jaja, vi får håpe det går over til fotballtreninga idag. Nå skal jeg lage meg en kopp kaffe før jeg kanskje skal prøve meg på en video. Tihi.

T-skjorte cubus shorts topshop sko converse solbriller rayban ring gina tricot
Hva synes du? 

Innkjøp fra Danmark

Heia!
Nå er jeg utroolig sliten etter en hel dag med reising. Har regnet ut at vi har kjørt buss i minst 19 timer siden onsdag. Det er litt sykt. Ja, korpset har altså vært på korpstur, og det var utrolig koselig og gøy - men slitsomt. Vi har tatt to forskjellige "danskebåter", vært i Fårup (tivoli-ish), Legoland og en snartur i "Strøget" i København. Orker ikke å skrive så mye nå, og legger ut bilder i morgen. Lastet de opp to ganger, men har klart å trykke feil begge gangene. Great!

Shorts fra Topshop.

Playsuit fra Topshop.

Denne kjøpte jeg i Trondheim, altså for over en uke siden. Bikbok.

Levis-shorts! ENDELIG. Levis 501 er vintage/second hand fra Urban Outfitters.

Chanel-neglelakk: Jade Rose, mascara fra Chanel, concealer fra YSL, nyyydelig leppestift fra YSL, leppepomade med solfaktor fra Elisabeth Arden og øyeskyggekost fra Nilens Jord - Taxfree
Hva synes du?

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013
hits