_spain


Befinner meg i Spania akkurat nå. Har det superfint.

levi's


♥♥


ellers gleder jeg meg til...

_sol og varme
_skolefri, fordi jeg er så utrolig stressa og sliten for tiden
_bursdag! om 6 dager
_spania om 9 dager
_å flytte hjem for sommeren, selv om det blir veldig rart
_å flytte inn i ny leilighet til høsten
_å bli brun
_å kunne gå i shorts uten å fryse ihjel
... ja, ALT som har med sommerferie å gjøre egentlig 

new // purse


Fikk bursdagsgave fra Julie i dag (en uke for tidlig)! Har ønsket meg en helt enkel veske i akkurat denne størrelsen utrolig lenge, og denne var rett og slett perfekt! Fra h&m.

new // weekday+


_t-skjorte og genser fra weekday, undertøy fra h&m og selvbruning fra clarins

Leppestiften er i fargen 155, den er superfin på, kan legge ut bilder senere. Gleder meg masse til å teste ut selvbruningen også, kan skrive om den etter jeg har brukt den en stund.

I dag har jeg altså vært på skolen, i byen og på jobb. Jeg har også ryddet og vasket litt klær, og nå skal jeg fjerne sminken og gå til City Sun for å starte på grunnlaget for sommeren. Finner selvfølgelig ikke solkortet mitt, men skal nok få litt farge på kroppen likevel. Fiiiin dag

når alt du gjør blir feilNår du prøver så hardt du bare klarer å gjøre alle fornøyde, å gjøre ting bedre og du gir alt - og det fortsatt ikke er nok. Når du gjør ting som du egentlig ikke har lyst til i det heletatt, eller føles dødsskummelt, bare for å tilfredsstille og berolige andre. Når du presser deg selv så hardt at du ikke får puste. Når alt du gjør blir feil.

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013
hits