Flyplassen

Nå er det rekordlenge siden jeg har blogga, og grunnen til det er enkelt og greit at vi har vært i et feriehus en øde plass utenfor Tromsø. Det har vært utrolig koselig, men nå går turen videre til Oslo for å shoppe til skolestart og litt sånt. I dette sekund sitter jeg og Kaja på flyplassen å drikker kakao mens vi vurderer å begynne å finne ut hvor vi skal sjekke inn. Det står jo ikke på flybiletten! Dritt... Og forresten; tommel opp for gratis internett på flyplasser! ♥

Kaja nektet å være med. Men nå er det ikke lenge til flyet går, wopsi! Snakkes i Oslooo.
Hva gjør DU akkurat nå? Har du reist i sommer? 

Pain


129/365 Nikon D3100 Adobe Photoshop LightRoom 
Heiaa! Nå er Kaja på besøk og vi skal snart ut en tur for å møte guttene! Senere idag, eller i morgen begynner vi på en 19 timers lang biltur til finnmark, og når det er pappa som kjører tar det sikkert 6-7-8 timer lengre siden han garantert skal stoppe overalt. Gledes!!!!
Hva gjør du idag?

10 ting du kanskje ikke visste om meg

Holder på å oppdatere drop-downmenyen, det er derfor det kommer så mange rare innlegg.


1. Jeg elsker te, og sjokoladekaffe
2. Jeg går på fotball
3. Jeg har skilte foreldre
4. Jeg har piercing i navlen, og tok det da jeg var 13 år
5. Jeg er et ordensmenneske
6. Jeg elsker å lese
7. Jeg reiser mye, og er i Spania to ganger i året (minst)
8. Det eneste jeg kommer på at jeg er redd for, er rynker 
9. Jeg elsker å gjøre ting jeg egentlig ikke tørr
10. Jeg har 4,8 i snitt på skolen 

Visste du noe? Fortell 10 (unyttige) fakta om deg?

H a i r
Her er en nydelig, og mindre tilfeldig utgave av den kjekke hårtoppen. Det er veldig lett, og utrolig søtt. Jeg lagde to vanlige fletter, satte i strikk, og surret dem rundt hverandre, og festet dem med fliseklemmere. 
Hva synes du?

Hanna Jøssing Aune

Jeg er da født 18.06.96, noe som vil si at jeg er 15 år. Jeg interesserer meg for foto, redigering og skriving, og det er for det meste derfor jeg blogger. Det at jeg får skrevet, og delt deg jeg føler og mener er også noe jeg liker ved bloggingen.

Jeg bor i midt-Norge, og trives her. Til neste år, har jeg tenkt å søke meg inn på Medier og Kommunikasjon i Trondheim som førstevalg, og både gleder - og gruer meg til å flytte hjemmefra, og bo alene. Ellers har jeg tre søsken, og skilte foreldre som jeg bor hos annenhver uke. 


A secret in the forest


128/365 Nikon D3100 Adobe Photoshop LightRoom 
Som dere ser har det skjedd en del endringer i designet. Jeg er kjempefornøyd, men det er fortsatt under forandring. Ellers har jeg lest litt idag, hatt besøk av mormor og morfar og vært en tur på Osavatnet - som er en badeplass. Kjempekoselig! Nå skal vi straks til Råkvågen for å spise middag, og jeg kjenner jeg gleder meg masse! Er utrooolig sulten.
Hva synes du om bildet? Hva har du gjort idag?

Video: hyttetur


Har du vært på hyttetur i sommer?

Rest in paradise

Siden forrige gang jeg delte ord med dere har det skjedd en forferdelig tragedie. En forferdelig tragedie som har gjort de siste dagene forferdelige. Minst 92 mennesker har brått mistet livet. Det er så nært. Det handler om oss, det har rammet vårt folk, vårt land og vår stolthet. Dette er ikke tiden for å legge ut en anbefaling av en hårkur eller en sminkevideo. Derfor har jeg ikke orket å blogge i dag, fordi ting virker så meningsløse nå. 92 liv tapt, er 92 for mye. Det kunne vært hvem som helst. Rest in paradise! Dere har ikke dødd forgjeves ♥

Endring av dock

Heia!
Da jeg fikk maccen googlet jeg jo alt og ingenting, fordi jeg ikke skjønte så mye. Da leste jeg også litt om det å endre docken, og for de som ikke vet hva en dock er - er det "oppgavelinja", eller der alle programmene er, ofte nederst på maccen. Jeg orket ikke å begynne å lære meg det da, men nå har jeg altså klart det! Var mye lettere en jeg trodde. Og resultatet er at docken er myye søtere, haha! Skulle tatt før-bilde, meeen jeg tok bare et bilde fra google av en "vanlig" dock.Søøt, sant? Haha, litt forvirrende.
Hvordan du endrer docken finner du her, og ikoner finner du her
Hva synes du om "forandringen"? 

F l o w e r, as usual


127/365 Nikon D3100 Adobe Photoshop LightRoom 
Hva synes du?

The secret garden
Outfit 20.07.11 topp cubus shorts levis second hand by urban outfitters tights jimmy leav home armbånd bikbok/vintage/accessorize
Hva synes du? 

Rydding av klesskap

Det siste halvåret har jeg ikke brydd meg om bretting av klær, og det å holde klesskapet ryddig. Det er så utrolig mye stress når man flytter frem og tilbake én gang hver uke. Og da har man også to klesskap å holde ryddig. Men med litt musikk og en søster som kommer inn hvert femte minutt for å spørre meg om ting angående SIMS går dette forhåpentligvis supert. 

Ah, er så lite motivert akkurat nå. Klarer du å holde det ryddig i klesskapet ditt?

Beautiful hair


  b e a u t i f u l  //weheartit
  Hva synes du?

Owl rings


126/365 Nikon D3100 Adobe Photoshop LightRoom Ringene er fra ... random, random og H&M.
Hva synes du? Og hvilken likte du best?

Hvilket antrekk liker du best?

På spørsmålsrunden fikk jeg spørsmål om yndlingsantrekket mitt, og disse to kommer nok ganske høyt opp på lista. 

Hvilket liker du best: 1 eller 2?

Yellow yum
Outfit 19.07.11 shorts weekday topp H&M ringer weekday, bershka, h&m, marked solbriller bershka veske zara
Hva synes du? 

Old new

Jeg elsker når jeg finner fiiiine ting jeg har kjøpt for en god stund siden, men som jeg rett og slett har glemt - og ikke brukt. I Spania i høst kjøpte jeg et par solbriller jeg tydeligvis har glemt i løpet av vinteren. I går fant jeg de igjen, og jeg synes fortsatt de er ganske søte. // bershka
Hva synes du?

Movietime

Nå ligger jeg å loner i sofaen mens jeg ser film. Eller, den har ikke startet enda, så jeg tenkte jeg kunne blogge et stygt bilde av meg selv. HEHE, orker ikke blogge for tiden, så jeg skal lete frem blogglysten mens jeg ser film. 

Haha feit. Filmen jeg skal se heter forresten "Killers". Noen som har sett den?
 

Sweet, pink skirt
Outfit 17.07.11: genser gina tricot skjørt bershka belte zara 
Hva synes du?

Denim and denim


Outfit 16.07.11: topp (egentlig en playsuit) fra Bikbok short levi's ringer weekday & bershka 
Hva synes du? 

Seattle Latte

Jeg har egentlig ikke hatt så store forventniger til Starbucks-drikkene som har kommet i matbutikkene i Norge, men bestemte meg for at jeg måtte prøve. Og nå er jeg hekta!!!! Fy fader, har aldri likt iskaffe, men denne er rett og slett fantastisk god. Anbefaler alle som liker mild kaffe å prøve denne!

125/365
Hva synes du om bildet? Har du smakt denne? Liker du den?

15.jul.2011


124/365 - Nikon D3100 og Photoshop Lightroom 3

Nå har jeg akkurat satt meg ned bak den urgamle, og latterlig dårlige dataen til mormor og morfar. Det mobilde bredbåndet funka ike på maccen, så det var jo utrolig surt! Men jeg har uansett tatt og redigert en del bilder på den. Dette innlegget lagde jeg halvveis før jeg dro, for jeg orker virkelig ikke å vente i 30 minutter på at et bilde lastes opp. Jeg overdriver IKKE. Ellers sov jeg ganske lenge i dag også, og deretter fikk mormor og morfar besøk av noen slektninger, og vi har vel for det meste spist. Nå skal jeg redigere en liten video, så blogges vi sikkert i morgen, når internettet er pittelitt raskere.
Hva synes du?

Maybe tomorrow


123/365 - Nikon D3100 og Photoshop LightRoom 3
Hva synes du? 

Outfit 14. juli

Heia! Nå skal jeg straks dra til Ørlande, til min kjær mormor og morfar. Jeg ble akkurat utrolig inspirert av Kajamoor, som har tjent seg MASSE penger, så når jeg kommer til Ørlande skal jeg jobbe masse! Jeg skal til Oslo to ganger og London iløpet av det neste halvåret, så penger trenger jeg virkeligShorts H&M topp bikbok klokke (sfera) solbriller ray-ban leppestift lancôme 132
Hva synes du?

Hjemmelagd leppeskrubb av maskara

Stine:

En gang lå du ut video av hvordan du ordner leppe skrubb,men jeg lurte på om du kan skrive oppskriften? Da er det litt lettere og skjønne hva du skal ha osv.

PS : Når skal du ha den, 3 spørsmål og 3 svar igjen?
Svar: Ja, det kan jeg. Det er ikke fler spørsmålsrundesvar såvidt jeg vet. 

Hvordan lage hjemmelagd leppeskrubb av maskara?
Du trenger:
- En tom maskara (gjerne med plastikk-kost)
- Olje
- Sukker
Ta ut alt innholdet av maskaraen med vann og såpe. Dette kan ta litt tid, og husk: vær sikker på at alt er ute når du begynner å ta oppi skrubben. Etterpå blander du olje og sukker (med store korn) i en skål, og heller det ned i maskaratuben, gjerne med en trakt for mindre søl. Etterpå skrur du den bare igjen - og voilà, du har en suuper hjemmelagd leppeskrubb! HER kan du se video av dette.

Hva synes du? Har du prøvd - eller vil du?

God natt


Nå skal jeg straks skylle ut hårkuren og etterpå skal jeg legge meg å lese litt. Håper alle sammen i hele verden sover godt i natt, uten en eneste bekymring! Haha, god natt. ♥

Anbefaling av hårkur

I dag har jeg hatt en sånn dag hvor jeg ikke har gjort en dritt. Har faktisk hatt flere av de i det siste. Jeg sitter bare å loker litt rundt på facebook, og tida bare forsvinner. Har egentlig vært utrolig trøtt også, noe jeg tror skyldes at jeg glemte min daglige dose sjokoladekaffe til frokosten. I kveld tror jeg at jeg skal lage meg en plan for morgendagen så jeg ihvertfall får gjort noe! Ellers sitter jeg med en herlig hårkur i håret akkurat nå, og ser på at RBK gruser Breidablik på TV.

For noen måneder siden kjøpte jeg meg en hårkur på salg i en random frisørsalong i Trondheim. Merket var "Redken" og jeg har hørt masse bra om det, så jeg tenkte å gi den en sjanse. Og jammen var ikke det dumt.

Har dere irritert dere over halvfulle mengder kremer, hårkurer eller rett og slett potetgull i ny emballasje? Det kan man ihvertfall ikke klage på når det gjelder Redken sine hårkurer. De er stappfulle av herlig hårkur som skal gjøre underverker for håret ditt. Og det gjør de også.
Denne hårkuren heter "Intense Renewal", noe som vil bety "intens fornyelse" på norsk. Den skal gi masse fukt til tørt og slitt hår, og inneholder shea butter som jeg har hørt masse om. Dette finner man også i fuktighetskremer og sprayer. Konsistensen på hårkuren er veldig tykk, noe som er supert når den skal gi håret fuktighet. Den lukter også fantastisk. Etter å ha hatt den i håret i 15 minutter føles håret silkemykt og godt - og håret ser mye mindre slitt og kjedelig ut: Intens fornyelse! Blivakker.no har 10 % avslag på denne akkurat nå, OG fri frakt! Kun 225 kroner her.
Har du prøvd denne? Hvilken hårkur sverger du til? 

Kiss from a rose

Heia! Jeg startet nok en gang dagen klokka tolv med å spise frokost. Etterpå surret jeg litt rundt til klokka ble ett, da jeg tok meg en joggetur. Etterpå dusjet jeg og ordna meg, og her sitter jeg. Tida går så fort! Det er nesten litt skremmende.

122/365
Hva synes du?

Svar på spørsmålsrunde - del 2


Hva synes du?

Interiør


Koselig, sant? Hatten er fra H&M, lampa fra Indiska, engel fra Kremmerhuset, lysglass fra Søstrene Grene. Det andre er en cola-flaske, vinflaske, noen tyrkiske penger som Oda har slengt fra seg og kubbelys fra en buddha-butikk i Spania. Ah, elsker den indiske/buddha-stilen, ikke at den finnes på rommet mitt, men altså. Én dag dere, én dag. 
Hva synes du? Likte du silen?

Outfit 12. juli 2011

I dag kom jeg plutselig på at jeg var blakk, og at det kun er tre uker til vi skal til Oslo. Og jeg er borte i over en av de ukene. Dette resulterte altså i at jeg støvsugde og vaska i over to timer idag. Har ihvertfall gjort noe nyttig. Vurderer også å fortsette med litt rydding og vasking av skap etterpå. Vi får se hva kvelden bringer.Topp weekday shorst second hand Levis 501 (urban outfitters)
Hva synes du? 

Min natt

Ser dere hva jeg har gjort i natt? Haha, satt oppe til klokka halv tre å endret på designet, og som dere kanskje ser ser det ikke veldig innviklet ut enda. Har også fått mye bedre kvalitett på headeren! Men er ganske fornøyd med det jeg har fått til hittil, untatt at enkeltinleggene er helt på jordet. Aner ikke hva jeg skal gjøre for å få fikset opp det, så det er jo flott. Ellers ble jeg vekt klokka 12 idag, så ni og en halv timers søvn er ikke dumt! Nå sitter jeg å koser meg med en kopp sjokoladekaffe og det nye Costumebladet som kom i posten idag!

Hva synes dere om designet hittil? Leser du Costume, og har du isåfall lest det nye?

Endelig sommerferie

ENDELIG er sommerferiefølelsen på plass, og det føles supert. I morges sov jeg til klokka 11:30, noe som er ganske sent for å være meg. Mamma måtte til og med vekke meg. Så nå har jeg akkurat ordnet meg, og ser at klokka snart er halv tre. Merkelig å tenke på at vi bruker å være ferdig med seks skoletimer skole på denne tiden! Jeg kan med handa på hjertet si at jeg elsker sommerferie, og at det er den smarteste oppfinnelsen som er funnet på. Nå skal jeg ut å kjøre meg en tur om jeg får lov av mamma, må nemlig hente en mobillader, siden min av en eller annen grunn ikke tålte flyturen. 

Poser for webcammen liksom <33333 åh herregud, snakkes!
Har du sommerferiefølelsen på plass? 

Ulrik Munther

Husker dere Ulrik Munther som vant MGP Nordic i 2010 med sangen "En vanlig dag"? Det gjør ihvertfall jeg! Jeg husker jeg smeltet da han sang, fordi han rett og slett hadde en herlig stemme, kult utseende og tøff stil. Det imponerte meg at han hadde strikket lua si selv også, haha. Nå har han fått en mye finere og mer voksen stemme, og har mange fine sanger! Her er favoritten min:


Ulrik Munther - Born this way
Hva synes du? 

P r o j e c t
m y e  k u l e r e  i  v i r k e l i g h e t e n


Someone like you


121/365
Hva synes du?

Svar på spørsmålsrunde - del 1


Ble masse støy på videoen på grunn at vi var på flyet. Så også utrolig feit/stygg ut på videoen, men haha - kan vel ihvertfall trøste meg med at jeg ikke er en av de som legger håret perfekt til side, later som at jeg snakker mye penere enn jeg egentlig gjør og smiler pent (falskt) til kameraet hvert tiende sekund. Det er så ofte jeg ser det!!! Det irriterer meg. Haha.
Hva synes du?

De siste dagene

Nå driver Brage å støvsuger (hva har skjedd?!) mens Kaja og Guro strekker og bretter sengetøy - og siden jeg har vært så flink å hjulpet til fra før av tar jeg meg friheten til å blogge litt. Vi skal altså dra om.. 30 MINUTTER, oida. Ellers har både jeg og Guro vært syke de siste dagene, så bloggen har ikke akkurat vært førsteprioritet. Men her er litt bilder:

Jeg har bare lest to bøker denne gangen, men jeg kan trøste meg med at den ene var på 500 sider. 

Vi spilte kort.

SPISTE <3

Vet ikke helt hva vi gjorde her..?

Sykeste biffen, hahah

Problem?

Støgg.
 

Outfit 5. juli 2011
Shorts (ny) H&M topp cubus solbriller ray ban veske vintage
Det der må være de første bildene på bloggen av meg der jeg smiler med munnen åpen, haha sjeldent syn. Aner ikke hvorfor.
Hva synes du? 

A sunny day

Nå har jeg, Marte og Hanne akkurat vært på Burger King å spist oss småfeite. Etterpå dro vi selvfølgelig på Ben and Jerry's for å skaffe noen valker ekstra. Jeg var så snill at jeg kjøpte med en bøtte Chunkey Monky til stakkars Guro, siden hun er så syk. Uff! Før det var vi på Zoco og tok neglebehandling. Jeg og Hanne satte på akrylnegler, mens Marte bare tok manikyr. Jeg er ihvertfall kjempefornøyd med resultatet. Ellers har vi solet oss en god del idag, og jeg har svart på spørsmålsrunden. 

I går var vi på shopping igjen, og jeg har ikke tatt bilder av innkjøpene. Det kommer vel iløpet av de neste dagene. Dagens outfit kommer straks.

Stakkars! Håper hun blir frisk så fort som mulig ♥

Lå på gresset og koste oss i sola idag.

Kajajentaa!

Meg, haha.

Kaja og jeg på vei til Zoco.

På "Pink Nails"

Resultatet. Dårlig kvalitet, men. Love it! 
Hva har du gjort idag? Hvordan er været i Norge? Har du prøvd falske negler før? 

Outfit 3. juli 2011


Shorts zara genser weekday smykke marked solbriller ray ban wayfarer
Hva synes du? 

Video: Sangvideo av Guro


Sangvideoen er et slags veddemål. Bloggen til Guro finner dere HER.
Husk å spørr spørsmål på spørsmålsrunden i innlegget under.
Hva synes du?
 

Spørsmålsrunde


Jeg svarer en av de første dagene fremover på video. Hva lurer du på?

Outfit 2. juli 2011

Kjole Topshop veske second hand smykke marked solbriller ray ban wayfarer
Hva synes du? 

Innkjøp fra marked

Heia!
I dag er det sinnssykt varmt! Det er rett og slett ubehagelig, så jeg og Guro sitter inne med hver vår pc/mac og koser oss med brus for å avkjøle oss. Kommer ikke til å legge meg ned for å sole meg i dag for å si det sånn. Vi var også på marked i sted, og som dere kanskje forstår var det klaustrofobisk masse folk, og i den varmen var det rett og slett uutholdelig. Det var som forventet ikke så veldig mye spennende der, men fikk uansett kjøpt meg noen accessorizes.Oi, det ser ut som at det er en slags flekk på ringen, og de er jeg ganske sikker på at det ikke er. Det som er så gøy med å kjøpe ting på marked er a tingene ofte er ganske unike. Og seriøst: Spania kryyyyr av ugle-, elefant-, og andre dyreaccessorizer. Fikk begge disse for kun 12 ? til sammen.

Forresten! Det er en del som har spørsmål om Spania, og andre ting - og derfor blir det spørsmålsrunde senere idag, så jeg slipper å svare én og én. Svarer på video forresten.
Hva synes du? 

Hjemmelagd ansiktsmaske

Heia! Nå sitter jeg og Guro med herlig ansiktsmaske plantet på ansiktet. Vi lagde den for noen dager siden, og nå var den klar for bruk. Jeg har lagt ut oppskriften før, men det begynner å bli en god stund siden. 

Du trenger:
Avakado
Yoghurt naturell
Sitron 
Ta oppi så mye du vil av hver, og mos det til en fin konsistens. Deretter tar du en isbitform og tannpirkere eller grillpinner, putter massen ned i isbitformen og stapper nedi tannpirkerene/grillpinnene. Etterpå setter du det i fryseren, og ett døgn senere er de klar for bruk.

Vil du - skal du - eller har du prøvd dette?

01.jul.2011


Haha, vakkert. 
I løpet av de to siste dagene har vi for det meste solet oss. I dag var jeg, Guro, Marte og Hanne i sjøen i flere timer i strekk, noe som resulterte i en fin farge i ansiktet. Altså, bildet er fra en av de første dagene. I morgen har vi bare sju dager igjen her, og de skal nytes til det ytterste. Skal prøve å bli litt flinkere til å ta bilder osv, sånn at dere kan følge med det utrolig interessante livet her nede.

Forresten, jeg, Guro, Kaja og Marte har lagd lister til hverandre, der det står ti ting vi bør ha gjort i løpet av turen. "Oppdraget" (hahah) er godkjent om vi har gjort 7/10. Tro meg, det står MYE rart der, som jeg ikke burde dele på bloggen. Men ihvertfall, om dere kjeder dere; lag sånne lister. Faktisk utrolig gøy. Noen eksempler er å dra på en tattoo-shop å spørre hvor mye det koster å pierce underlivet, nakenbade og flørte med en feit gutt. Og dette er ikke det verste...
Hva bruker dere tiden i sommerferien til? 

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013
hits