Livet som fattiglus

Får faktisk en del spørsmål angående hvorfor jeg flytter for meg selv, hvilken skole jeg kom inn på osv, sååå ja her har dere svaret:

Jeg flytter for meg selv, eller, jeg skal bo med en venninne i Trondheim til høsten. Jeg flytter pga. videregående, siden jeg bor ganske øde, og fordi de ikke har linja jeg vil gå her jeg bor. Har egentlig ikke hatt lyst til å gå på VGS her uansett, fordi jeg isåfall måtte ha tatt buss i én time, begge veiene hver dag. Tenk hvor mye av dagen som hadde gått bort i en bråkete, illeluktende og ekkel buss? Og isåfall hadde jeg måttet stå opp veeldig tidlig, noe jeg ikke er sikker på om jeg hadde klart faktisk.

Jeg kom inn på Medier og kommunikasjon på Trondheim Katedralskole, som ligger i midtbyen. Jeg kom med andre ord inn på førstevalget mitt, og er ganske fornøyd med det, men samtidig er jeg forferdelig spent! Det blir jo en helt annen hverdag for å si det mildt, jeg kjenner så og si ingen der, og jeg får et mye større ansvar for meg selv enn det jeg har nå. Det er jeg som må passe på at jeg ikke sulter ihjel (tror ikke det kommer til å bli et problem), det er jeg som må passe på at jeg kommer meg opp hver morgen, og det er jeg som må passe på at jeg klarer å få gjort det jeg skal. Jeg må også passe på å prioritere pengene riktig, spare så mye som mulig - og rett og slett venne meg til livet som fattig student. Haha, det høres faktisk veldig skremmende ut, men det er jo forsåvidt ganske normalt å flytte for seg selv når man er 16, så hvorfor skal jeg ikke klare det? Jeg tror egentlig jeg bare har godt av dette, og tror jeg kommer til å lære mye av det! 

Vet fortsatt ikke om jeg kommer til å bli så fattig som jeg frykter, men isåfall skal jeg holde dere oppdatert på hvordan det er å leve livet som fattiglus, hihi.

Random bilde, men hva faen skal jeg legge ut bilde av her? En tom lommebok????
 

Simple


topp_weekday bukse_levi's klokke_sfera smykke_gina tricot
Det er ikke sol idag, men solbriller funker fett som hårbøyle, og ikke minst er de smarte å bruke når det regner så man slipper å være svart i hele trynet etter en liten sykkeltur! Hva kan solbriller ikke brukes til liksom?

Sepia
Synes egentlig denne effekten er utrooolig fin. Hva synes du?

Pastell nails by Essie


Lilacism & mint candy apple_essie
Hva synes du?

Some new buys #2


topp_weekday

hårkur_aussie & bodybutter_the body shop          hehe, ja, fint bilde
Dette var bildene som ikke ville lastes opp i går, men endelig funker den igjen. I dag har jeg faktisk startet dagen veldig bra, utrolig fornøyd med meg selv. Først lagde jeg meg en herlig frokost (cottage cheese med honning, müsli, jordbær og nektarin ♥♥). Etterpå ryddet jeg rommet, pakket ut, og syklet nedover til mamma for å hente noen småting. Til slutt dro jeg på meg noen treningsklær og sprang meg en tur i skogen. Da jeg kom hjem trente jeg faktisk litt styrke også, sååe WELL DONE!! Har planer om å fortsette slik, men når jeg tenker meg om har jeg vel hatt planer om det ca 140 ganger før. Haha, noen andre som har litt for høye ambisjoner?

Some new buys


jakke_weekday

topp_weekday/cheap monday

shorts_urban outfitters/levi's

topp_weekday

Kommer en ny del i morgen siden bildeopplasteren ikke funker lengre! Har forresten bare på meg øyebrynspudder her, så hehe.. ja, veldig søt. 

Stockholm shopping


Genser fra H&M, sokker (av alle ting) fra Topshop, hårkur fra Aussie, bukse fra Dr. Denim, shorts fra Urban Outfitters (Levi's), genser fra Weekday, bodybutter fra The Body Shop og genser fra Weekday.

Genseren fra H&M på, vurderer å selge den til Kaja, haha.

Fire frokostoppskrifter

Har vært litt matlei i det siste, og jeg er egentlig ikke så veldig glad i brød og grove rundstykker. Derfor har jeg eksprimentert litt med forskjellige sunne matvarer, fått litt inspirasjon fra her og der, og funnet fire (eller tre) herlige frokoster jeg vil anbefale!
 
YOGHURT & JORDBÆR
Du trenger:
- Yoghurt (vaniljeyoghurt)
- Friske jordbær
- Grov frokostblanding
Jeg bruker frokostblandingen Fitness, som er suuupergod! Trenger vel egentlig ikke forklare noen fremgangsmåte; alt jeg gjør er å blande yoghurt og frokostblanding godt sammen, og strø jordbærene på toppen. Nam!

COTTAGE CHEESE & FRUKT
Du trenger:
- Cottage cheese
- Honning
- Frukt
- Nøtter/frokostblanding/müsli
Hell først litt cottage cheese i en skål, før du legger litt honning på toppen. Honningen kan sikkert byttes ut med sukker, om noen ikke liker det. Deretter strør jeg på litt frokostblanding, nøtter og müsli. Til slutt kutter jeg opp frukt, og i dag gikk jeg for ananas, druer og nektarin. Supergodt, og utrooolig sunt!

HAVREGRØT MED MÜSLI OG KIWI
Du trenger:
- Havregrøt
- Müsli eller nøtter (valgfritt)
- Kiwi
- Evt. honning/sukker
Lag havregrøt på vanlig vis, etter anvisningen på pakken, ta deretter på litt honning eller sukker og til slutt strø over müsli og kiwi. Kjempegodt!

HAVREGRØT MED HONNING OG NEKTARIN
(denne er ganske lik den forrige)
Du trenger:
- Havregrøt
- Honning
- Nektarin
Lag havregrøten som vanlig, smør på litt honning, og dryss over en god del nektarin. Dette tror jeg er favoritten; enkelt, sunt og supergodt! Går aldri lei.

Hva synes dere? Har dere noen frokost-tips? 

Feathers and hair
fjær fra gina tricot

Frokost


Sto opp ganske sent i dag, og måtte lage meg frokost selv. Jeg lagde havrergrøt med honning og nektarin, kjempegodt! Og ganske sunt.

Ray-Ban Classic Black


Nye solbriller fra Ray-Ban ♥

05.07.2012


Shorts_Levi's Skjorte_Vero Moda 

Denim and spikes


Sommerens største ønske. Herregud, trenger en vår/sommer-jakke, og jeg trenger denne jakka.

All that counts is todayInnkjøp


Verdens mykeste genser fra Oysho, herreguuud den er god.

Piercinger og øyevipper fra Claire's, og lip liner fra KIKO.

Ansiktsmaske fra KIKO, neglelakk fra Chanel i fargen "April 533" og top coat fra Essie.

Enda en piercing fra Claire's. Tror den er litt ødelagt, menmen, la gå.

Ørering fra Claire's. Tror jeg skal ta et hull til!

Kjole fra Zara.

Haha bikinitopp fra Oysho. Ryddig rom :):)

I dag tok vi en pause fra sola og dro på shopping. Sinnssykt herlig, ettersom huden er litt smålig solbrent her og der, pluss at vi begynner å bli litt lei av å bare ligge hele dagen. Fant egentlig ikke så veldig mye i forhold til hva jeg hadde håpet på, men det har uansett vært en fin dag. I morgen er siste dag i sola, før vi pakker sakene våres og drar hjem på onsdagen. Blandede følelser for det altså, hihi.

1. juli
Shorts og topp fra Bikbok

De siste dagene har vi ikke gjort noe interessant egentlig, untatt at jeg og Kaja var ute og kjørte vannscooter i går. Hahaha, det var mildt sagt sinnssykt gøy! Og selvfølgelig klarte vi å kjøre oss av... Ingen av oss skjønte noe av hva som skjedde; plutselig lå vi bare i vannet og lo. Veldig flaut egentlig, siden folk stoppet for å se om det gikk bra med oss.
Ellers er det jo EM-finale i kveld, og ettersom at Spania er i finalen regner jeg med at det blir liv i kveld. Det blir sikkert spennende, uansett hva kampen resulterer i. I morgen skal vi på shopping, så vi har faktisk bare én dag igjen i sola. Føler meg alt for bleik til å dra hjem enda!  

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013
hits