Klassetur, here we come!

Heia! Nå er klokka halv seks, og det er bare tretti minutter siden jeg og Camilla stod opp. Straks skal vi gå bortover til skolen for å møte resten av klassen, og kjøre videre til Trondheim, og deretter videre med tog og buss til Oslo. Jeg er faktisk ikke trøtt enda, men det kommer nok snart sammen med hodepinen. Dette blir en fiin dag; bil, tog og buss. Kan det bli bedre? Ja. Men neida, skal ikke klage! For i morgen skal vi nemlig til Tusenfryd!!!! Jippi. Og forresten, kommer hjem på torsdagen, kommer sikkert ikke til å blogge før da... Trist men sant <////3

Hva synes du om bildet? Har du vært på klassetur?

Frokost

Jeg ELSKER frokost, og er alltid utrolig sulten når jeg våkner om morgenen. Jeg vet faktisk av flere som enkelt og greit hopper over frokosten. Jeg kan ikke se for meg en halv skoledag uten mat, fordi når jeg er sulten blir jeg utrolig kvalm og slapp. Frokost er jo, som de fleste vet, det viktigste måltide om dagen. Jeg stod opp klokka sju i morges for å lage havregrøt! Det er så godt.

Haha, mere eple enn grøt. Vi hadde nesten ikke noe igjen. Liker du havregrøt? Spiser du frokost før skolen?

Black and white


Nikon D3100 + Tamron 18-270mm. Sleeping Sickness - City and Coulor
Sort-hvitt er så utrolig vakkert. Apropo vakkert, hør sangen. Passer perfekt hvis du skal sove. Nå skal jeg ta meg en dusj før jeg legger meg. Forresten, tapte 4-5 idag - men synes vi spilte bra.
God natt!
Hva synes du om bildene? Likte du sangen?

New in

Mamma bestilte nytt objektiv for kun to dager siden, og allerede idag dukket det opp i postkassa. Det er en SIGMA Tamron 18-270mm objektiv; altså litt av en herlig zoom. Det tar utrolig fine bilder, og jeg skal redigere og legge ut litt bilder jeg har tatt senere ikveld. Først skal jeg en tur til ballbingen, og deretter blir det fotballkamp i Leksvika! Krysser fingre og tær for at det går bra!

Hvilken linse har du?

Pliktoppfyllende

Haha, idag har jeg faktisk brukt dagen på litt fornuftige ting. Som f.eks. å lage middag, diskutere politikk med pappa, klippe plena, se på fotballkamp og spille fotball. Altså dagen idag har vært innholdsrik til en forandring. Har også "tjent" 1000 kroner, på grunn av et veddemål med pappa. Hahah, hadde helt glemt det, så det var kjempeherlig å få den nyheten for å si det sånn! 

Haha er klar over at halparten av kyllingen er stekt. Tinte den litt for lenge, kanskje.Hahaha, holdtpå å le meg ihjel flere ganger da jeg holdt på. Det både smalt, og kom faretruende svart røyk fra maskina. Jeg kjørte meg på både dukkehus og dissestativ og litt sånt da såklart. Men jobben er ihvertfall gjort!
Hva gjør du for å tjene penger? Noen tips til hva annet jeg kan gjøre enn å klippe plena? Har du gjort noe fornuftig i dag? 

Outfit 24. august


Genser og ring gina tricot shorts bikbok solbriller ray-ban wayfarer

Idag er det utrolig herlig vær, så jeg skal prøve å få brukt så mye tid ute som mulig. Det er sikkert ikke så veldig mange sommerdager igjen i år før høsten kommer, så man må nyte det fult ut mens det varer. Ellers har jeg akkurat lagd wok, eller.. mamma gjør den siste finishen nå da. Jeg får vel gå å hjelpe til.
Hva synes du?

Kinodate

Heia! Nå skal jeg straks på kino med Erik og Line. Vi skal se "Få meg på, for faen!". Gleder meg egentlig. Ellers har jeg akkurat lagt på trekk på bøkene mine. Eller mamma har vært flink da, jeg har bare fikset litt på de.

Fint sant? Mamma som skriver så fint, forresten, ikke jeg - uheldigvis. Men nå må jeg dra!
Har du sett filmen? Eller har du lagt på trekk på skolebøkene dine? Gjør du det selv isåfall? 

Outfit 23. august

Heia! Da er også andre skoledag unnagjort, og det gikk jo også helt greit. Kjenner jeg har litt vondt i hodet, og er ganske trøtt og sliten - men det er vell sånt som skjer når man plutselig må snu døgnrytmen. Hardt liv!

Ellers skal klassen på klassetur til Oslo til helga. Vi drar på lørdagen, (og må møte opp 05:50!!!!!) og kommer tilbake på torsdagen. Vi skal farte rundt i hele Oslo; inkludert Tusenfryd, Vigelandsparken, Nasjonalgalleriet, Stortinget, NRK osv. Dette er ihvertfall det jeg gleder meg mest til. Ellers er det mindre enn en måned til jeg reiser til London også. Herregud, gleder meg. Bare synd jeg er heelt blakk.

Shorts weekday topp bikbok ring h&m
Hva synes du? 

Bloggvurderinger: Elisabeth & Ronja

Heia! Bestemte meg for å ta to bloggvurderinger denne gangen, men jeg kommer til å vurdere flere av de som meldte seg på senere. Og forresten, det er bare å fortsette å melde seg på, så tar jeg folk etter hvert! OG FORRESTEN. Jeg er ganske streng, og ingenting av det negative er frekt ment, men bare min mening om hva som kunne gjort bloggene bedre! 


http://elisaaabeeth.blogg.no/
Førsteintrykket var at header var enkel og fin; fint bilde og bra kvalitet. Ellers er også designet utrolig enkelt, men samtidig søtt og oversiktlig. Når det gjelder bloggens innhold finner jeg litt slurvete skrivefeil, der du har glemt noen bokstaver her og der - men det vises at du kan å skrive. Bildene er også i god kvalitet. Må bare legge til at jenta bak bloggen ser utrolig søt og koselig ut! :-)

Det jeg mener kunne forbedret bloggen er rett og slett det lille ekstra. Noe som gjør bloggen spesiell, og litt mer interessant! Bloggen blir på en måte litt... vanlig? Men sånt kommer vel etter hvert, når man finner sin egen "bloggvei", og klarer å gi litt mer av seg selv, for å gjøre bloggen mer personlig og spennende. Karakter 4


http://ronjaam.blogg.no/
Designet på denne bloggen er også oversiktlig og stilrent - ganske vanlig design igrunn. Det samme med headeren; helt vanlig. Bildene kan til tider bli litt kjedelige, men med god kvalitet. Dessuten er det mange bilder, og det liker vi. Finner også noen vanlige skrivefeil her - for det meste orddelingsfeil som f.eks. "kjempe mye" osv. Men ellers har bloggeren et herlig ordforråd, og skriver utrolig bra - og jeg tviler ikke ett sekund på at hun en dag ender opp som journalist (som er drømmen, såvidt jeg har forstått?).

Ellers synes jeg det blir utrolig spennende å følge med på bloggen fremover, ettersom at hun akkruat har startet på samme skole, og linje som jeg skal søke meg inn på neste år. Pluss at hun akkurat har flyttet til store Trondheim, for å bo alene, fra lille, trygge Fosen - også akkurat som jeg har planer om til neste år. Dette gjør jo at jeg blir litt mer interessert i å følge med! Ellers kan bloggen bli en smule kjedelig i lengden, på grunn av litt mye hverdag - kanskje? Dessuten skriver Ronja om en del viktige tema, fremmer meningene sine på en positiv måte - noe som gjør at bloggen ikke bare blir rosaklisj. Liker at hun ordlegger seg på en kjempebra måte - og viser hvem hun er ved å fremme meninger og tanker på bloggen. Karakter 5 
Har du lest noen av disse bloggene? Hvilken liker du best isåfall? 

Vinn en bloggvurdering

Det eneste du trenger å gjøre er å like denne facebooksiden! Om du allerede har gjort det er det selvfølgelig ikke nødvendig. Husk også å skrive navn, sånn at jeg kan sjekke om du faktisk har likt siden. Jeg trekker ut en (eller kanskje flere) som får bloggen vurdert. Jeg tror jeg kommer til å velge en av de som ser ut til å ha en ganske bra blogg. Meld deg på, og lykke til! Vurderingen kommer sikkert i kveld eller iløpet av morgendagen.Outfit 22. august

Heia. Nå er første skoledag i 10. klasse gjennomført. Det var egentlig ikke så veldig tungt å stå opp idag, i forhold til hva jeg hadde forventet. Men skoledagen gikk forsåvidt greit, men jeg kjenner at jeg gleder  meg til å komme meg bort til en ny plass med nye folk og ett helt nytt opplegg neste år. Altså, koselig å se igjen hele klassen igjen også da.

Dagen idag blir vel å gå ut på å legge trekk på skolebøker, og å slappe av. Det tar på å stå opp tidlig! Vi har også fotballtrening idag, noe jeg ser litt mørkt på akkurat nå...Bukse og t-skjorte fra bikbok cardigan og sløyfe h&m ring gina tricot
Hva synes du? Begynte du på skolen idag?

Skolestart

Heia! Har som sagt vært på Ørlande fra igår til i dag, og jeg hadde det sykt gøy igår. Var litt sliten idag, så ble liggende på plena med musikk og facebook i sola idag. Slutten på sommerferien har vært super, og jeg har litt blandede følelser om morgendagen. Men det har jo ikke noe å si hva jeg føler om det eller ikke - vi begynner på skolen i morgen, enten vi vil eller ikke. 

Nå tror jeg at jeg skal rense ansiktet, rette håret, rydde rommet og legge meg. Skal jo tross alt opp klokka 07:30 i morgen, det blir.. interessant!

GOD NATT! Skal du på skolen i morgen? Har du hatt en fin sommerferie? Hva synes du om bildet?

You have a thousand reasons to be happy


Smile, because you actually don't have a reason to not.
Er du lykkelig? 

Outfit 20. august

Heia! I dag skal jeg til Ørlande, for der fåregår nemlig Ørlandsdagene i helga. Jeg, Guro og Trine skal sove over hos mormor og morfar, sånn at vi slipper å kjøre hjem sent i kveld. Tror ikke jeg orker å dra med meg kameraet, siden det regner sånn. Haha, blir sikkert kjempeflott å ta karuseller i finværet. Forresten så har jeg ikke på meg så spennende klær idag, fordi jeg tipper jeg kommer til å gå i en superstor regnjakke i hele dag, med tanke på at det bokstavelig talt pøser ned - og at vi skal være ute!

Bukse cubus genser bikbok ring gina tricot sløyfe h&m 
Hva synes du? 

Extensions


Nå har jeg tynnet ut håret mitt, SELV med kjøkkensaksa. Galskap. Dette gjorde jeg altså for at extensionene og håret skal se mer naturlig ut sammen, og det funket. Det vises enda et skille, men det ser mye mer naturlig ut, håret ser egentlig ganske "oppklipt" ut, så det går greit. Jeg er ihvertfall fornøyd og det er det viktigste. Håret er nok ikke akkurat fint uten extensions nå, så det blir litt spennende å se! Haha, skal prøve å sove med klipsene i natt. Klipsene mine er forresten fra luxushair og pilus.
Hva synes du?  

Gammelt outfit

Som sagt; har bladd litt i arkivet i det siste, og der fant jeg et par fine outfit - faktisk! Dette er favoritten, og egentlig er det et veldig enkelt og vanlig antrekk. Beltet gjør det meste av antrekket, mest fordi det fremhever midja. Det var utrolig stramt, så jeg husker jeg ikke klarte å bruke det mer enn i 30 minutter, haha.August 2010. Genser h&m belte vintage strømpebukse bikbok
Hva synes du? 

I never told you


But I never told you, what I should have said, no I never told you, I just held it in

Nå har jeg nok en gang endret litt i designet. Vil også ha ny header, men jeg er ikke akkurat så flink med å lage headere, så det får nok vente. Kreativiteten er heller ikke på topp, så det får bare bli sånn en stund. Ellers sitter jeg å drikker sjokoladekaffe akkurat nå, og skal straks komme igang med å bake knekkebrød. Jeg er virkelig ikke en flink baker, så det kan bli litt spennende.

Ellers hadde vi sommerens første fotballtrening igår, og jeg kjenner det blir godt å komme tilbake til gamle treningsrutiner. Har også jogget de to siste dagene, og har planer om en ny joggetur idag. Det er så utrolig godt å jogge, særlig "mestringsfølelsen" etterpå! Forresten; husker ikke hvor jeg redigerte bildet, tror jeg bare skulle prøve meg litt fram, så det ble litt random. Kul effekt ihvertfall.
Hva synes du om bildet? Liker du å jogge? 

Outfit 18. august

Heia! I dag er det bare 10 måneder til jeg har bursdag. Altså er jeg 15 år og 2 måneder idag. Det må nesten feires!!!! Mamma holder ihvertfall på å lage blomkålsuppe, noe som er en god nok feiring for min del. Dessuten skal jeg skype med Odasøstrami, som er på den andre siden av jordkloden idag! Hun blogger forresten om livet sitt på Bali her. Hun har ikke kommet så godt i gang med bloggen enda, når det gjelder bilder osv, men jeg tipper det ordner seg - ettersom at hun akkurat har kjøpt seg kamera.Shorts weekday genser og cardigan h&m ring marked sko bianco
Hva synes du?

Sminkevideo


Synes egentlig sminkevideo er utrolig kleint, særlig med tanke på at jeg ser helt annerledes ut uten sminke. Men som sagt, var på tide med en ny video, ettersom at jeg ikke bruker ETT likedan produkt som i forrige, tror jeg - og den gamle var utrolig dårlig. Og forresten, sorry for random musikk, jeg bare tok noe jeg hadde på maccen. 
Hva synes du?

Outfit 17. august

Heia! I dag fant jeg ut at jeg skulle lage sminkevideo, siden den forrige er drittdårlig, og jeg har nesten 2000 visninger på den!!!! Flaut. Altså jeg skal begynne med redigeringen, men det kan ta litt tid, haha. 

Har forresten vært flink idag. Jeg har vasket, hengt opp og brettet klær - og gått tilbutikken i drittvær for å handle for mamma. Snill ja.Shorts Only genser bikbok ring h&m
Hva synes du? 

Good morning!

Heia! De siste dagene har jeg vært på Hitra, og der var det ikke telefondekning engang, så det var litt vanskelig å finne internett. Menmen, man har sikkert bare godt av noen dager uten internett og data. 

Nå sitter jeg og drikker sjokoladekaffe, og skal straks hoppe i dusjen! Det er utrolig stygt vær idag også, så jeg har ikke peiling på hva jeg skal finne på. Satte til og med vekkerklokka på 10:00 idag, fordi jeg skulle ta meg en joggetur, OG fordi jeg burde begynne å gjøre noe med døgnrytmen. Uheldigvis regner det som bare det, så det ble ikke akkurat noe av den joggeturen. 

Når står du opp i sommerferien? Har du begynt å snu døgnrytmen?

Partyyyklar

Hva skal du ikveld?

Ekstrem forvandling


August 2009 - August 2011
Jeg, Camilla og Øystein satt å så på gamle blogginnlegg igår, og jeg må bare si at selvtilliten min sank. Herregud, så sykt stygg og fjortis jeg var. Tro meg, dette er ikke det værste bildet. Jeg er ihvertfall utrolig glad for at man forandrer seg, jesus. Ett ord; BOLLE.
Har du forandret deg mye iløpet av de to siste årene? 

Outfit 12. august 2011

Heia! Nå har jeg og Camilla akkurat ordnet oss, og dusjet og skal straks ta turen bortover til butikken. Husker ikke engang hva vi skal der, men satser på at vi får gjort det vi skal. :-)

T-skjorte bikbok shorts levis 501 vintage (urban outfitters) mobilveske h&m ringer weekday & bershka
Hva synes du? 

Innkjøp 11. august

Heia! Jeg har ikke hatt besøk av Camilla de siste dagene, så derfor har jeg ikke vært opptatt. OPS OMVENDT XD Men i går var vi i Trondheim, hovedsaklig fordi jeg skulle kjøpe extensions. Er ganske blakk etter Osloturen så det ble ikke så veldig mange innkjøp, men hvem klarer vel å gå en hel dag i byen uten å kjøpe seg noe? Ikke jeg ihvertfall. Fader, har jo nesten glemt hvordan man blogger! Haha, ille.

Bikbok

Søstrene Grene

Bikbok

Pilus
Hva synes du? 

Today

Hei, Camilla her. Tenkte jeg skulle blogge et innlegg på bloggen til Hanna siden hun aldri blogger selv. Jeg kom til Hanna idag, og det var kjempe koselig, vettu. Sitter nå her også med Trine og Silje, wiho. 

Skal være her til søndag, så det blir kjempe koseliiiiiig! 
Snakkes, hilsen den megakule Camilla.

Navlepiercing


Oi, så likbleik ut på det siste bildet. Jeg fikk spørsmål om jeg kunne vise navlepiercingen, og.. here u go! Siden noen sikkert kommer til å spørre; jeg tok den på Tattoo World i Trondheim, det kostet 500 kroner, det er litt over ett år siden - jeg var 13 - snart 14 år, jeg fikk lov, og denne piercingen kjøpte jeg i Spania.
Har du? Eller vil du ha? 

You know what it iiiiis'


131/365 Nikon D3100 Adobe Photoshop LightRoom 
Lurer på hvor mange ganger jeg har lagt ut bilde av denne koppen, te og sjokoladekaffe. Det er det kun én grunn til. Jeg elsker det, og drikker det hver dag. ♥ Drikker det faktisk akkurat nå. 

Ellers var jeg oppe litt (!) lenge i går, og våknet klokka ti og fikk ikke sove mer. Sov igrunn sykt dårlig, siden det var lyst da jeg skulle legge meg, herregud. 
Liker du sjokoladekaffe? 

Outfit 6. august 2011
Topp cubus bukse bikbok hals bikbok
Heia! I går var jeg ute til klokka ble rundt halv ett, og når jeg kom hjem fikk gjengen som var hjemme utrolig lyst til å spille kortskalle. Så da gjore vi det. Etterpå fikk gjengen som var hjemme utrolig lyst til å bade selv om klokka var rundt tre på natta. Så da gjorde vi det også.

Ellers skal jeg ut senere idag, så det blir jo sikkert gøy. Klarte forresten å forstue foten min i går, da vi spilte rugby. Det var en ganske unik dribling av meg selv som oppstod for å si det sånn. Kan ihvertfall bekrefte at det er jævlig vondt. Heheh, blogges ale mine vener ;* 
Hva skal du gjøre idag? 

Outfit 5. august 2011

Heia! I går hjalp jeg først Odasøstrami med å vaske litt, deretter dro jeg ut en tur, og etterpå dro vi til Rissa på selskap. Alt i alt, travel dag! Nå skal jeg straks ut igjen, i dag er det til og med fint vær. ♥Shorts levis 505 vintage t-skjorte cubus mobilveske h&m armbånd accessorize
Hva synes du? 

Oslove


Teksten forsvant, men Vigelandsparken til venstre, operataket, rosehavet og Friday's til høyre. Har du vært noen av de samme stedene? Har du sett det enorme rosehavet?

Because some flowers is damn beautiful


130/365 Nikon D3100 Adobe Photoshop LightRoom 
Tok dette bildet i Vigelandsparken! Synes det ble utrolig søtt etter litt redigering og så videre. Jeg blir (som dere kanskje merker) aldri lei av blomster. Det er så utrolig vakkert. ♥
Hva synes du? 

Macbook Pro 13"

Heiaa! Nå er det ikke så veldig lenge siden jeg hoppet over dørstokken hjemme etter 8 dager. Haha, fint formulert ja. Det er ihvertfall fantastisk herlig å være hjemme igjen. Men over til noe heelt annet - jeg har fått en del spørsmål om maccen, og tenkte jeg kunne svare på litt spørsmål.

Hvilken mac er det?
Macbook Pro 13"

Hvor mye kostet den?
9 990 kroner + at jeg kjøpte word (1500 kroner) og datamappe (300 kroner)

Hvor kjøpte du den? Har du link?
Kjøpte den på Eplehuset i Thomas Angells gt. i Trondheim, men den kan også kjøpes på apple.no tror jeg

Er det vanskelig å forstå?
Det var litt uvant det første døgnet, og det tar litt tid å sette seg inn i systemet, men nå synes jeg det er lettere enn pc alt i alt. Skulle ønske jeg begynte med Mac fra starten av egentlig, systemet er veldig logisk, lett og fint

Er du fornøyd?
IKKE TVIL! Love it.Er det noen som har flere spørsmål er det bare å spørre i kommentarfeltet så svarer jeg der. Har du macbook? Isåfall hvilken? Er du fornøyd?

Outfit 2. august 2011

I dag var det like fint vær som i går i Oslo, utrolig varmt og stekende sol. Først dro vi en tur på Oprataket, det er liksom noe man må når man er i Oslo. Etterpå kiket vi litt i butikker, dro på Friday's og slappet av. Litt senere tok vi trikken (som var så sinnssykt svett og full at jeg ikke har opplevd liknende) til Vigelandsparken og Frognerbadet. Vigelandsparken var utrolig vakker, og Frognerbadet... er en smart oppfinnelse. Det var utrolig herlig å få avkjølt seg litt i varmen. Skal legge ut litt bilder av selve Osloturen senere.

Shorts og t-skjorte Weekday veske vintage solbriller ray-ban wayfarer
Hva synes du? 

Innkjøp 1. august 2011

Har trasket Karl Johan opp og ned i hele dag og er utrolig sliten. Har fått med en del fint hjem, og er kjempefornøyd! Om ikke alt for lenge skal vi ut for å spise, gleder meg!

Estetique / Vita / Estetique / Lindex

Bikbok

Monki

Weekday

Weekday / Bikbok / H&M

Bikbok
Hva synes du? 

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013
hits