Simple details


_simple details from yesterday

Middag


I dag har jeg vært på skolen og på jobb og da jeg kom hjem ryddet og støvsugde jeg huset. Fin dag. Neida, har fått gjort mye idag, så jeg er fornøyd!

Jeg er så ufattelig lei av kyllingfillet nå, ettersom det faktisk er det eneste jeg har spist til middag etter jeg flyttet hit - sett bort ifra den dagen jeg tvingte meg selv til å spise laks. Derfor ble dette middagen idag, og det er så inni helvettes godt!!! Dette er uten tvil det beste jeg vet. (Cottage cheese og honning med fitness frokostblanding og frukt).

Nytt kamera


Kjøpte Canon EOS 600D med standardobjektivet (18-55 mm.) + ekstralinse (50mm, f/1.8 II) idag! Er i lykkerus ♥

Er så utrooolig glad nå! Er superfornøyd med kameraet og ikke minst fast-linsa hittil. Har ikke testet ut video på kameraet enda, men det skal visst være kjempebra. Kameraet har sånn "flip-flop-skjerm" (haha husker ikke hva det kalles), altså sånn at den kan vri og snus på. Kommer helt sikkert til å blogge mere nå, jippii

Livin my life alone as


Hahahahahaha herregud, noen som fikk lyst til å flytte ut eller? Det finnes liksom ikke noen mellomting, enten har jeg veldig mye å gjøre og rekker ikke å legge meg før sent, ellers kjeder jeg meg noe helt forjævlig. Da er det jo supert at jeg har klær og kopper å vaske, hus å rydde og masse annet dritt som jeg egentlig ikke er så fan av å gjøre. Var forresten ikke denne videoen jeg egentlig skulle legge ut, den kommer en annen dag. Blir heldigvis ikke lenge til jeg får kjøpt kamera nå, og satan som jeg gleder meg!

Sannheten er at jeg egentlig har det ganske bra, da. Liker meg kjempegodt på skolen, det er godt å ha mer kontroll over mitt eget liv; får egentlig gjøre hva jeg vil når jeg vil, ingen maser på meg og ingen kommer inn på rommet mitt for å plage vettet av meg. Altså savner jo å bo hjemme litt, alt er jo helt annerledes nå egentlig, men jeg har det supert! Jeg vet på en måte at dette er rett for meg. Ohh dette ble litt for seriøst. Peace out

Så langt

De to siste dagene har gått overraskende bra, selv om jeg var dritnervøs første skoledag. Våknet av meg selv en halvtime før jeg egentlig skulle våkne, var lys våken, men hadde egentlig mest lyst til å grave meg ned. Det var en utrolig klein dag, selv om den var langt mindre klein enn forventet. Skolen er akkurat som forventet; koselig og veldig mange trapper. Det er fire trapper bare opp til klasserommet, og jeg begynner allerede å bli lei. Blir sikkert vant til ting etter hvert uansett, og jeg gleder meg egentlig til å komme i gang. Gruer meg forferdelig mye til gym, og engelsk muntlig - men ellers ser timeplanen veldig bra ut!


I går: jeg og Line på maccern i friminuttet (engangstilfelle, skal IKKE bli en vane)          Jeg, Øystein og Line etter skolen i går, de ble med meg hjem og spiste middag. Koselig jah

I dag: kjøpte meg en genser fordi jeg kun har pakket med meg to, og det er mye kaldere enn forventet. Var også på IKEA med Guro for å kjøpe noen småting som et lite bord, skittentøyskurv, knagger og gardiner. Greit å ha det unnagjort.

Haha, har glemt hvordan man skriver for hånd i sommer ser jeg.
 

Ellers fikk vi vite at de som begynner på samme skole neste år får mac, noe som er utrolig kjipt, ettersom vi får windows-pc, og jeg såvidt husker hvordan man bruker det... OG jeg bor 200 meter for nerme skolen for å få gratis skoleskyss, utrolig surt! Er trossalt fortsatt ganske lang vei, og det blir sikkert en del bussutgifter etter hvert. Har forresten lagd en video som jeg sikkert poster i morgen. Blir nok fortsatt rævva blogging med mobilbilder i noen dager til før jeg får kjøpt kamera. Ser veldig frem til det for å si det sånn!

Trondheim


Da har jeg endelig fått flyttet inn, og dette er da rommet mitt, som dere forhåpentligvis skjønte. Det er litt tomt enda, men jeg skal på IKEA i løpet av uka. Er egentlig ganske fornøyd uansett, liker det enkelt. Tok forresten bildene med telefonen, har ikke noe kamera enda, men skal få kjøpt så fort som mulig. I dag har jeg altså pakket ut, og kommet i orden, vært på butikken og kjøpt litt nødvendig dritt, tatt sol og spist såklart. Det skal nevnes at jeg rota meg bort både på vei til solariumet og på vei hjem fra butikken, men det er vel sånt som skjer. Er ikke akkurat så veldig kjent her enda, men det ordner seg nok. Nå har jeg det supertravelt, skal ta bussen ned til byen for å møte Line. ♥ Gleder meg!

Antrekk


bukse_bikbok genser_cubus skjerf_h&m klokke_sfera armbånd_?
Er helt forferdelig trøtt nå, og ganske forkjøla. Får såvidt til å holde øynene åpne, og jeg skal straks på jobb. Ser for meg at denne dagen blir et rent helvette, haha. Er så vanskelig å holde seg våken når ingenting skjer på jobb, men det er jo ikke akkurat sånn at jeg bare kan sovne heller. Har stått opp 09:30 i tre dager nå, og holder på å gå på veggen, så hvordan i helvette skal det gå når skolen starter på, og jeg må stå opp tre timer tidligere? Kjære Gud, la meg overleve denne dagen; AMEN.

Jobb


Sitter på jobb nå, og kjeder meg ganske egentlig. Men skal se en film nå, så håper det hjelper litt. Er forresten dritredd hver gang telefonen ringer her, det er den verste delen av jobben her. Hater å snakke i telefonen i utgangspunktet, så når jeg skal snakke med gale kunstnere (sorriii) som bare har lyst til å tørrprate blir jeg faktisk livredd og klarer såvidt å svare. Håper det blir bedre etter hvert da, haha, dette er noe jeg virkelig burde lære meg. Utrolig surt at været er dritfint de få dagene jeg skal jobbe også, men altsåå.. $$
Kanskje jeg skal lage en liten video mens jeg er her også, er faktisk ingen her, så det er jo også et fint tidsfordriv. Har fått en del spørsmål jeg kunne svart på. Noe dere lurer på med det samme isåfall? hehe

Ny macbook


(overlegen bitch)
Har vært på roadtrip med søstersen de siste dagene, eller vi flyttet inn litt saker for meg i Trondheim, og litt for henne i Tønsberg. Det var en kjempekoselig tur ihvertfall. På vei tilbake i går stakk vi innom Eplehuset for å kjøpe ny mac, ettersom skolen snart begynner og min "gamle" var litt herpa. Lyset på halve tastaturet funket ikke, en knapp hadde falt av og cd-rommet funket ikke, pluss at den lagde rare lyder, haha. Det er ihvertfall den samme som sist, Macbook Pro 13", eneste forskjellen er at touchpaden er "omvendt", altså at om jeg scroller må jeg scrolle omvendt vei, ganske uvant akkurat nå for å si det sånn.

I morgen starter jeg forresten på jobb, skal bare jobbe til og med lørdagen, så flytter jeg på søndagen. Gleder meg faktisk veldig! 

Sick
I dag er jeg faktisk syk, noe som er dritkjipt. Skulle egentlig jobbe i dag, pluss at jeg kanskje ikke får trent i dag, noe som suuuger, ettersom jeg har utrolig lyst til det! Menmen, sånn er det vel bare, får heller slappe av, sove og ta meg et bad. Forresten, follow meg på pose, brukernavnet mitt er som vanlig hannajossing

Marilyn Monroe

I dag er det 50 år siden fantastiske Marilyn Monroe døde. ♥ rip


hahaha fiiint bilde

topp_h&m shorts_urban outfitters solbriller_ray ban

Nike + running

I dag startet jeg faktisk dagen med en herlig joggetur. Jeg tok det ganske rolig ettersom det er ganske lenge siden sist, og brukte Nike + running-appen, som funket kjempebra! På appen kan man faktisk se hvor langt man har jogget på et kart, man har full oversikt hele turen på hvor mange km man har sprunget, hvor mange kalorier man har forbrent og hvor lang tid man har brukt. Hver gang man runder en ny km sier telefonen ifra, noe som er kjempekjekt. Den viser også en oversikt over dine beste prestasjoner, og alt lagres som en slags treningsdagbok. Dette gjør at man bare har lyst til å prestere bedre og bedre for hver gang, så jeg vil si at denne appen er veldig motiverende! Gleder meg faktisk til å fortsette med å springe, noe jeg ikke hadde trodd jeg noen gang ville si.

Sprang ikke så langt idag, ettersom at jeg ville begynne litt rolig. Dessuten glemte jeg å stoppe den da jeg kom hjem, så det står at jeg brukte en time, noe jeg ikke gjorde. Haha litt flaut å legge ut dette, tror ihvertfall ikke det skal bli noe problem å forbedre meg! 

Dotted top


_h&m

Har vært i Trondheim det siste døgnet, hvor vi har gått litt i midtbyen (kjøpte ca. ingenting), vært på IKEA og kino. Vi var altså på besøk hos tante og familien, noe som var kjempekoselig! Kjøpte forresten bare noen småting til leiligheta på Ikea, og så Magic Mike på kino. Filmen var helt ok, egentlig ikke en sånn film alle bare se. Nå skal jeg legge meg straks, skal prøve å forbedre døgnrytmen litt, begynner vel egentlig å bli på tide.

Antrekk
shorts_levis topp_weekday

Dagens bilder ble egentlig gaanske misslykkede, men jeg har det utrolig travelt nå, skal nemlig på jentekveld hos Trine. I morgen drar jeg rett videre til Trondheim for å besøke tante og co. Og forresten, tusen takk for så mange hyggelige kommentarer i det siste, setter stor pris på det, hihi. ♥

Just for today
shorts_levi's genser_bikbok skjorte_gina tricot (naglene er satt på selv) sko_jeffrey campbell

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013
hits