Video: svar på spørsmål (rommet mitt)

Hva synes du?

Antrekk 29. september

Heia! Nå har jeg akkurat lagd en video som holder på å lastes opp. Den kommer sikkert senere idag. Nå skal jeg vell (som vanlig) gjøre litt lekser. Ellers har jeg ikke noen planer for dagen, utenom å legge meg tidlig. Trodde seriøst, virkelig at jeg skulle dø i morges!

Bukse bikbok t-skjorte cubus, utrolig kjedelig antrekk idag.
Hva synes du? Hva skal du gjøre idag?

28.sep.2011

Heia! Herregud, ja, idag skulle jeg ta antrekkbilder og hele pakka, men jeg rakk det fader meg ikke! Jeg skulle bare slappe av litt først, bak dataen såklart - og plutselig kom Kaja stormende inn på rommet og sa at vi skulle på kamp, og måtte dra NÅ. Så da dro vi til Rissa da. Altså, har brukt hele dagen min på det! Og nå er det lekser som står for tur. Herregud, for et liv.

Men når det er sagt, var dette den siste kampen i sesongen. Skikkelig trist også egentlig, for nå må jeg tvinge meg selv til å trene. Jeg eier ikke viljestyrke. Joda, men bare litt... Nå blogger jeg egentlig mest for å blogge føler jeg. Når skal jeg få tid til å blogge sånn som før? Åh, blablabla, satser på at jeg blir litt mindre travel når jeg har fått flyttet osv.
Men tok noen webcambilder, for å vise antrekket litt, siden jeg hadde det så travelt! Og forresten, den videoen jeg snakket om igår kommer i morgen, orker ikke i kveld.Overdelen er egentlig en playsuit og er fra Topshop. 

Naturfagprøve

Heia! I dag har jeg en stor jobb foran meg. Jeg skal pugge celledeling og alt det der helt til jeg stuper, siden dataen forstyrra meg i går. Men idag MÅ jeg, for den store prøven er nemlig i morgen. Weeho! Heldigvis har jeg ordnet meg med snacks, (inkludert sjokoladekaffe ♥) stearinlys (drikoselig!!!) og musikk. Lenge leve musikk. HER er den lista jeg hører på for tida. Nevnte jeg forresten at jeg misliker naturfag mer enn matte? Trodde ikke det skulle gå an, men det gjør det visst!Liker du naturfag?

Metalliske negler

Haha, tok nettopp meg selv i å skrive "metallic nails", men så kom jeg heldigvis på at jeg ikke skulle bruke engelsk mer enn nødvendig. Rar og unødvendig uvane det der. Men uansett.. som de fleste kanskje har fått med seg at metallisk stil er "in" i høst/vinter. Selv kan jeg ikke se for meg metalliske klær på meg selv, men synes selvfølgelig mange andre mestrer det bra. Jeg har kjøpt meg en metallisk neglelakk, som jeg har blitt superglad i! Dritfin ♥/Essie 603 Loophole
Hva synes du? 

Sugar flower


/designdautore
Hva synes du? 

Video: Søskenkjærleik

Heia! I natt sov jeg ikke ett eneste minutt. Aner ikke hvorfor, men jeg trodde jeg skulle bli gal der jeg lå. Derfor klarte jeg ikke tanken på å dra til skolen i morges, siden jeg naturlig nok hadde sykt vondt i hodet. I morges fikk jeg heldigvis sovet noen timer, og deretter øvde jeg litt på naturfagprøven. Uff, seriøst, celledeling, overkrysning og alt det der er virkelig ikke noe for meg.

Hahaha, så typisk Brage..  Hva synes du om videoen?

Inspirasjon 25. september

NEI, vi har ikke flytta enda! Oh jesus, veldig interessant det der? Men siden jeg snart skal flytte, og ordne nytt rom er det morsomt å se på litt inspirasjonsbilder. Jeg skal ha den samme romantiske stilen som jeg hadde på det gamle rommet mitt, fordi jeg har masse ting og tang som passer den stilen. Dessuten liker jeg den utrolig godt! ♥ Hva synes du? 

Hårvideo


Ble litt mye babling på slutten, haha. Og forresteeeeeen, litt sånn ille kvalitet pga. photo booth.
Hva synes du? 

Wish I had a mango tree

Heia!
I de siste dagene har bloggen blitt lite prioritert. Dette har jeg ihvertfall hatt god grunn til. Etter det forrige innlegget dro jeg på fotballtrening, etterpå plukket jeg noen få kongler i mørket (lekse), noe som var HELT umulig, siden jeg gikk med lommelykt i mørket. Fant ti kongler. Etterpå dro jeg hjem, og da begynte jeg plutselig å spy som bare det!! (Var helt forjævlig forresten). Dagen etterpå dro jeg alikevell på skolen, og skulle ta bussen til byen for å besøke Gurojenta (++), etterpå. Gjett hvem som stressa seg ihjel for å nå den forbannede (unnskyld) bussen, også kom den 20 min for seint, og akkurat da jeg gikk inn på butikken for å spørre om jeg hadde bomma med tia kjørte bussen RETT forbi. Jeg kom meg heldigvis til Trondheim til slutt, men det var ingen enkel sak!

I går kom jeg hjem igjen, og da hjalp jeg mamma med å vaske i ny-huset. Ja, i natt er min siste natt i huset her, gleder meg som en gal til å ordne opp rommet mitt ogsånt. Men først skal jeg en uke til pappa. Pakke-pakke-pakke-flytte-flytte-flytte. Elsker å pakke altså ♥

Nydelige bilder altså. Men ja!!! Jeg har akkurat lagd hårvideo! Fikk spørsmål om det på facebook, og først tenkte jeg bare. øøøh? Jeg har liksom så kjedelig hår, går ikke an å gjøre en dritt med det. Men jeg bare lagde "hverdagssveisen", haha. Har forresten enda en video på lager, der jeg skulle anbefale et solpudder, så kom to stk. gnomer inn å ødela alt. Kan jo legge den ut, fordi den ble litt fail, og Brage (bror) dreit seg noe jævlig. Søtt! 

Og forresten. Sånn at overskriften ikke skal være så utrolig random... trykk HER.
Hva har dere gjort i helga? Hva tror dere om hårvideo og "fail-video"? Haha.

Antrekk 22. september

Heia! I går gjorde jeg en god del lekser, og etterpå dro jeg på fotballkamp. Laget mitt spilte, men jeg kunne ikke være med pga. en dom regel som sier at vi kun kan være med to 96'ere på en kamp, og vi er TRE. Typisk. Så altså, det endte med at laget mitt vant, noe som var utrolig gøy! Snekkerbukse vintage genser weekday ring gina tricot sko converse
Hva synes du? 

London

Heia! Har faktisk fått en del spørsmål om London, og om jeg kunne skrive et innlegg om det. Selvfølgelig kan jeg gjøre det, men jeg skjønner også at det kanskje ikke er like interessant for alle. Skriver bare ned noen av spm. + noe mer informasjon som kanskje kan være grei å ha om man skal til London! Og forresten, vi var ikke på så mye sånne typisk turistområder/sight seeng osv, siden det har vi vært på før, så det må dere ikke spørre meg om. Det er en god stund siden, og jeg husker lite av det.

Hvor bodde dere? 
Vi bodde i/på Paddington. Dere har vel sikkert hørt om Paddington-bjørnen? Barne-TV, altså. Men til poenget.. Paddington Station er en ganske stor stasjon, hvor det er togbane og ounderground. Paddingten er altså en fin plass å bo på, siden det ikke er for sentralt, og for mye folk, men det er en stasjon der som har avganger til de fleste områder. Vi bodde på The Royal Eagle Hotel, noe som var et helt OK hotell. Det var ganske trangt og lite, rommene var helt nøytrale og ok innredet. Det var heller ikke alt for dyrt, sånn midt i laget tror jeg. Hotellet lå veldig fint til, 2 min å gå fra Paddington Station. Om dere vil ha et finere hotell, lå det et Hilton-hotell enda nermere stasjonen. Og jeg vet med erfaring at Hilton-hotellene er utrooolig fine!

Haha, avsporing... 

Butikker man MÅ besøke
Altså, om du er på min alder og er over gjennomsnittlig interessert i shopping må man nesten besøke Topshop, Urban Outfitters, Bershka, Miss Selfridges, New Look, Mango osv. som ligger i Oxford Street. De har også noen av de samme butikkene som i Norge, som f.eks. Zara, H&M osv. Det er selfølgelig også andre brae butikker, men de beste er helt klart Topshop og Urban Outfitters. Anbefaler også å besøke Boots (apoteket), siden de har sminkemerker der, som de kun selger på nettet i Norge. F.eks. Too Faced og Benefit. Boots finner du så og si over alt, inkl. i Oxford Street. Starbucks må man også besøke, og det fins også over alt.

Marked
Vi var på Camden Market, noe som var et utrolig koselig marked. Markedet er Londons mest besøkte, og kjente marked. De hadde alt mulig; klær, sko, vesker, accesories, kopper, bamser osv. Selve stedet, og gatene var utrolig koselig - og det krydde av koselige spisesteder. De hadde også vanlige butikker der. Tubestasjonen dere må dra til heter "Angel", og ligger i Camden Town.

Vintage
Jeg var kun på en vintagebutikk, men den var helt klart verdt turen dit! Den het "Rokit" og fantes i Covent Garden. Når dere kommer dit, kan dere sikkert spørre om veien dit på et annet sted om dere ikke finner det, for butikken er ikke så stor, og vises dermed ikke så godt. I Covent Garden har de også vanlige butikker, inkludert Mango, Urban Outfitters, H&M osv... 

Opplevelser
Er det noe jeg virkelig anbefaler, så er det å dra på teater/musical! Ihvertfall synes jeg Billy Elliot var utrolig bra, og den går vel flere dager i uka, hvert år, hele året. Det vises på Victoria Palace. Det ligger i samme "gate" som The Big Ben og London Eye. Ellers har jeg også vært på Madame Tussauds før, og anbefaler også en tur dit! Haha, føler jeg har skrevet "anbefaler" tusen ganger nå, men altså... London er til å anbefale ♥

Var dette til hjelp? Har du vært i London? Eller skal/vil du?

Antrekk 20. september

Heia! I dag har jeg brukt hele dagen på... ingentin? Uff, det skremmer meg. Har spist, og sett 90210 (som har startet på her igjen!!!!) Resten av dagen skal jeg bruke på å jogge, og gjøre litt lekser. Og spille sims såklart. Det irriterer meg så grenseløst at jeg er hekta, har på en måte ikke lyst til å slutte, selv om jeg virkelig burde.Bukse bikbok genser bikbok ringer h&m og bershka

Fikk forresten det første Woman-bladet i posten idag! Fikk abbonementet sponset av bladkongen.no ♥
Hva synes du? 

Falske øyevipper

Heia! For det første; i uka her skal jeg prøve å ikke skrive ett ord engelsk på bloggen, det er et slags veddemål med Linemor, pluss at jeg er imot at språket vårt skal forsvinne, så da skal jeg gjøre min innsats. Kanskje blir det sånn for alltid. Poenget er ihvertfall å ikke blande engelsk og norsk, noen ganger kan det jo passe seg med engelsk, men jeg skal ihvertfall prøve å begrense det!

Har på meg falske øyevipper idag! De er dritfine, kjøpt på Lindex. (Ardell 116) Har hatt denne typen mange ganger, absolutt en favoritt!
Er du imot at språket vårt skal forsvinne? Bruker du falske øyevipper?

Retro kameraer
// urban outfitters
Er ikked disse råkule så vet ikke jeg. Bildene de tar (ja det er faktisk ekte kameraer) blir litt vintage-aktig, og ser litt gammeldagse ut. Spørr du meg er dette råkult, så det er absolutt noe som står høyt oppe på ønskelista! Haha.

Ellers skal jeg skylle ut hårkuren nå, før jeg legger meg. Gruer meg allerede til å stå opp i morgen, haha. God natt ♥
Hva synes du?

19.sep.2011

Heia! Det var utrolig tungt å stå opp i morges. Mandager altså! Kom til og med for sent til skolen idag, holdtpå å stresse meg ihjel. Men jeg kom meg heldigvis på skolen etter hvert. Etter skolen har jeg gjort litt lekser, spilt sims social (avhengig til tusen!!) og spist. Skulle egentlig på fotballtrening, men har vondt i hals og hode. Virker som at det aldri vil forsvinne! Irrirterende. Men nå er det på tide med en varm og lang dusj! Krysser fingrene for at sykdommen er borte så fort som mulig.Hva gjør du idag?
 

The Big Ben


Hva synes du om bildene? Blogger mer i morgen! Masse lekser og ting som må gjøres til i morgen!

New in


Elsker disse solbrillene! // Rokit (vintage)

Øyeskygge og concealer-primer // benefit (boots apotek) øyebrynsblyant // benefit (boots apotek) neglelakk // essie

Utvasket fotball-tanktop // Rokit (vintage)

Sjokoladesolpudder // Too Faced (boots apotek)

Julekjolen min! Tror jeg. // Topshop

Snekkerbukse! Haha, synes det er råkult. Men jeg vurderer å klippe den opp til en playsuit. Ihvertfall sykt "chill" å gå i. // Rokit (vintage)
Har også kjøpt et ganske vanlig, deilig, hvitt skjerf fra H&M.
Hva synes du? 

London love

Heia!
Har (selvfølgelig) fått skaffet noen nye ting de siste to dagene. I går letet vi litt rundt etter vintage-butikker, og vi gikk oss rett på en butikk som het "Rokit". En utrolig bra vintage-butikk jeg anbefaler å oppsøke om du er interessert og er i London. Etterpå gikk vi på en restaurant hvor de har verdens beste Fish and Chips, ikke at jeg bestilte det, men de var visst verdenskjente. Hosthost, vet ikke helt jeg da. Senere tullet vi litt rundt, og endte til slutt opp som noen klassiske turister ved The Big Ben og Parlamentet. (Bilder legger jeg ut senere). Etterpå tok vi turen innom Starbucks, før vi turet videre til Victoria's Place hvor vi skulle på Billy Elliot the Musical. Må bare si at den var sykt bra, begynte til og med å gråte.

I dag dro vi på marked. Camden Market het markedet, og de solgte rett og slett alt fra de særeste ting som gamle nøkkelknipper og frimerkesamlinger til fancye klær, vesker og accessorizes. Anbefaler også å ta turen dit, pga. at strøket var så utroolig koselig! Småe søte gater, med uterestauranter og dilldallbutikker. Etterpå tok vi turen til Oxford Street hvor vi fikk gjort unna noen ting som måtte gjøres, og jeg fikk kjøpt meg julekjole! Forresten sykt kaos i gatene idag; lørdag...

Mamsen utenfor The Big Ben/The ParlamentFør musikalen startet

Vintage-shopping i dag

Mamma var litt skeptisk på sushi, men jeg synes det var driitgodt! Haha

Nuggets ♥

Fant en driiitkul Levis-shorts på Rokit i går, men den var desverre alt for liten..
Har du vært i London? Isåfall anbefaler du noen spesielle butikker/plasser eller steder? 

London streets


Hva synes du om bildene?

Innkjøp 15. september

Heia! Dagen idag har vært helt sykt lang. Vi stod opp i femtida, og tok taxi til flyplassen, og reiste ganske fort til Oslo. Derfra tok vi fly videre til London, og det meste har gått over all forventning. Trodde aldri vi skulle finne frem så fort osv. når det gjaldt undergrund, tog osv. Da vi kom frem låste vi inn bagasjen vår og dro rett til Oxford Street. Da vi kom ut av undergrunnen så jeg rett inn i både Top Shop, Urban Outfitters, Mango, River Island, Miss Selfridge, Bershka osv. Jeg bare "oj dæven, skjer jo rætt inn i himmeln". Altså en stk. fornøyd jente!

Vi brukte minst to timer på Top Shop. Det var tre etasjer, og det var en av de særeste butikkene jeg har vært på. Plutselig solgte de ferske Cupcakes på klesbutikken, og de hadde også en neglesalong, hårsalong og kiosk inne i butikken. Merkelig, men helt ok for min del, haha. Etterpå dro vi videre til Urban Outfitters, brukte vel rundt en time der også. Virkelig yndlingsbutikk nr. 1! Deretter dro vi på Mc Donalds, og jeg har aldri opplevd liknende service. Vi bestilte, og rakk bokstavelig ikke talt å gå to skritt før maten lå fremfor oss. Og det var mange folk der. Mamma bare: ":O", og han manne i kassen bare: "Is everything okay?" Haha, sånn kan det gå.

Nå har vi akkurat vært på kinarestaurant nede i gata, og skal legge oss! Søvn har vi bare godt av etter denne innholdsrike og lange dagen. I morgen skal vi sove lenge, og ta en tur ned til byen for å oppsøke vintage- og second hand-butikker! Deretter skal vi på musikal; Billy Elliot. Kan nesten ikke vente!

Haha, synes de var så søte! Miss Selfridge

Blondeshorts! Mye finere i virkeligheten, og på for den del. Urban outfitters

Playsuit! Vises ikke så godt hvordan den ser ut, men den ser veldig 70-talls ut, haha. Top ShopJakke! Mye finere i virkeligheten... men elsker den! Urban outfitters

Utrolig fine øyeskygger. Dere kan se jeg har den på på bildene over. Dior
Hva synes du om innkjøpene?

London here I come!

Heia! Nå ligger jeg og mamma på hotellrommet i Stjørdal, rett ved siden av Værnes. Vi pakket koffertene våre, kjørte inn til Trondheim, tok 20 minutter sol, før vi reiste videre hit. Vi har akkurat spist hamburger, og nå er det leggetid. Er ikke mange timene til vi skal opp igjen. I morgen venter Oxford Street på oss, og jeg kjenner at jeg såvidt kan vente med å besøke yndlingsbutikken min; Urban Outfitters! Som dere kanskje har lagt merke til, ble det til at jeg tok med maccen. God natt!

Har du vært i London?

Outfit 14. september

Heia! I dag drar jeg og mamma til Trondheim, hvor vi skal sove over, siden flyet vårt går forferdelig tidlig i morgen. For de som ikke har fått det med seg, reiser vi til London, og skal være til søndagen. Turen er forresten en del av konfirmasjonsgaven min. 

Ellers var det nok en travel dag igår. Vi var på tur med hele skolen, og da jeg kom hjem tok jeg meg en dusj, gjorde lekser og spiste litt før jeg dro på fotballtrening. Rett etter fotballtreninga var det møte med ungdomsklubben, og deretter var det tid for litt leksegjøring igjen. Er forresten fortsatt usikker på om jeg drar med meg maccen til London!Genser monki ring accessorize
Hva synes du?

Outfit 12. september

Heia. Nå har jeg akkurat dusjet og spist etter fotballkamp. Vi vant (faktisk!)  7-5 over Leksvik, så det var en sykt spennende kamp, og alle var utrolig tørste på seier. Utrolig gøy å vinne, siden det ikke skjer hver dag for å si det sånn. Ellers har jeg et par kg. lekser å gjøre, heldige meg. Blir vel sittende utover natta, det er ikke lurt å være syk! Utrolig irriterende at man må jobbe masse etter at man har vært syk, man kan jo ikke noe for at man har vært syk? Kjedelig. Så forresten utrolig bolle ut på bildene under, hahah...Genser mango bukse bikbok ring accessorize
Hva synes du? 

Travel

Åh, hva sa jeg om at jeg har et travelt liv? Nå er det 2 minutter til vi skal kjøre til fotballkamp, og jeg har såvidt startet på å kle på meg kampdrakta. Har tatt outfitbilder osv, men rekker ikke å poste de nå. Ellers har jeg flyttet fra mamma til pappa idag. T-R-A-V-E-L!!!!!

Her ser dere litt av outfiten, haha.
Har du et travelit liv?

Videoblogg: svar på en kommentar


Jeg ser sykt rar ut pga. lyset, ser ut som at jeg har sminket meg skikkelig emo-style. Jaja... Håper dere forstår hva jeg sier. 
Hva synes du? 

Wish
// bildene er stjålet fra HEDDA
Jeg ønsker meg et macbook-cover. Dataen koster en del, så da er det greit å beskytte den så mye som mulig, ihvertfall vite at jeg gjør så godt jeg kan for å holde den så god som ny! Skal kjøpe den senere idag, for nå skal jeg nemlig i navnedag! 399,- på apple.no
Hva ønsker du deg akkurat nå? Hva skal du idag?

Kongen av Bastøy

Jeg er imponert over de siste norske filmene jeg har sett. Nå har jeg akkurat sett "Kongen av Bastøy," og den var sykt bra. Det er sjeldent filmer får meg til å gråte, eller bli så provosert at jeg nesten har lyst til å rive i stykker noe. Det verste er at denne filmen er basert på en sann historie.

Filmen handler om en gutt som kommer til et barnehjem, på øya Bastøy. Der er det mange andre gutter, som har gjort små rampestreker som f.eks. å stjele fra kirkekassa. De blir behandlet som dritt; må gjøre nyttig og unyttig arbeid - får havregrøt til mat hver dag, og utenkelige forferdelige straffer hvis de gjør noe utenfor reglene.Historien handler egentlig mest om at en spinkel, pysete gutt blir seksuelt mishandlet. Hver dag. Av en av sjefene. En dag sladrer en av de andre guttene til "sjefen". Da er helvette slått løs. Helvetet ender rett og slett i krig. Krig og død.

Filmen gjorde meg jævlig provosert, fordi noen av de ikke hørte på hverandre. Voldtekt og seksuell trakassering gjør meg også jævlig provosert. Ufortjent død gjorde at jeg begynte å gråte. Denne filmen får frem følelser. Jeg synes den var utrolig bra.
Har du sett den? Vil du se den?

Antrekk 10. september

Heia! Siden sist har vi altså vært på overnattingstur, noe som var både ille og gøy. Vi gikk, gikk og gikk. Oppover fjell, som i klissvåt myr og gjørme, med stor tursekk. Til sammen gikk vi vell i 5-6 timer tipper jeg? Det var ikke så herlig, med tanke på at jeg hadde feber og sykt vondt i halsen. Natta var også helt forjævlig; klam og ekkel lavvo, full a mygg, STORE mygg - og irriterende folk som snakket hele natten. Ble ikke akkurat mye søvn, nei. Men ellers var turen koselig. Det var ihvertfall sinnssykt godt å dusje da jeg kom hjem igår!

I dag har både mamma og Brage (bror) bursdag. Så nå skal jeg straks spise litt oreokake, for tredje gang idag. Det er så sykt!


Genser fra monki, bukse fra cubus og ring fra bershka
Hva synes du? Hva har du gjort idag?

When the stars go blue

When the stars go blue - The Corrs (feat. bono)
Liker du sangen? Hva synes du om bildene?

Overnattingstur

Heia. Nå skal ungdomstrinnet på overnattingstur, og jeg har sånn halvveis blitt frisk, noe som betyr at jeg må være med. Skal ikke klage, man vet jo aldri - kanskje blir det kjempegøy? Vi får se.

FINT!!!! hahahhahahahahha hadebra  

07.sep.2011

Heia! Jeg er fortsatt syk, men er heldigvis endelig på bedringens vei. Jeg har ikke SÅ vondt i hodet mere, men har fortsatt sykt vondt i halsen - og er avhengig av å ha halsdrops i munnen hvert sekund og minutt. Jeg stod opp rundt 10:30, noe som vil si at på to dager har jeg sovet... i 24 timer! Sykt å tenke på at jeg har sovet i ett av to døgn... 
Ellers ble det faktisk ganske fint vær idag, så jeg har vært ute å solt meg, samtidig som jeg fikk lest litt i boka Idas dans. Utrolig trist bok forresten!

Skal straks til Råkvågen for å se på fotballkamp. Skulle gjerne vært med selv, men sånn er det bare når man er syk. Kjedelig! 

Tommel NED for å være syk!

Flaut å innrømme, men har brukt store deler av dagen idag og igår på å spille sims...!!!
Hva har du gjort idag? 

Oppskrift på alkoholfri mojito

Heia! Jeg hadde jo helt glemt at jeg skulle legge ut oppskrift på mojito, så jeg tok ikke bilder eller noe da jeg lagde det. Men jeg får prøve så godt jeg kan, og om noe er uklart er det bare å stille spørsmål, enten i kommentarfeltet, eller på mail. (hanna_blogg@live.no)


Ingredienser:
masse sitronsaft-flasker (rundt en flaske pr. person, hvis dere skal ha påfyll osv)
♥ sukker
♥ mint-blader
♥ masse isbiter
♥ sprite
♥ sitron og/eller lime
 
Fremgangsmåte:
Først tar du en ganske stor bolle, og heller all sitronsaften nedi. Deretter tar du oppi sukker, (det trengs en god del) visp det sammen - og smak til om det er søtt nok.

Etterpå tar du opp isbitene, knuser de i en pose. Jeg bruker å slå posen mot kjøkkenbenken - en fin måte å få ut agresjon på samtidig som du lager drink.

Deretter river eller skjærer du mintbladene

Putt sitronblandingen i et glass, hell oppi sprite og deretter legger du oppi knuste isbiter. Ikke ta oppi for mye, da er det lett at drinken smaker utvannet.

Deretter strør du på mintblader, og rører litt i blandingen. Legg gjerne oppi noen sitron/limebåter for at drinken skal bli litt ekstra sur og smakfull, samtidig som det ser mye kulere ut
Og vips! Du har en syykt frisk og god drink! Mintblader er vell forresten litt vanskelig å få tak i, men de har det vell på store matbutikker osv. Heldige meg har det i hagen! :-)
Vil du prøve det? Har du smakt det? 

Natural beauty


fotograf_meg                    kamera_nikon d3100 + 18-275 mm
Hva synes du?

Syk

Heia! Etter skolen igår kjente jeg en helt jævlig hodepine kom snikende. Og det har ikke akkurat blitt bedre det siste døgnet. Halsen min er tett, jeg har feber og har vondere i hodet enn aldri før. Derfor er det vel kanskje ikke så lurt å bruke tid og krefter på å sitte bak dataskjermen å blogge. Lagde meg havregrøt med fersken til frokost. Namnamnam... ♥
Er du syk? 

My style in a picture

My style in a picture
Jeg seriøst elsker den vesken! Stilfult - men samtidig laidback antrekk. Antrekket her beskriver min stil ganske bra. 
Hva synes du? Hot or not? 

Min første header

Bladde i arkivet, og fant faktisk den første headeren min. Proft laget i paint, altså. Sykt søt var jeg også...

Hva synes du? hahahhahahhahaha!!!!!!

Reblogging myself


Gammelt bilde redigert på nytt.
Heia! Nå har jeg akkurat stått opp, og skal straks spise frokost. Malte forresten helt til klokka ett i natt, så nå har jeg malt i seks timer på to dager. Dvs. 720 kr. med en timelønn på 120. Det er bra. Det er vel det jeg skal bruke dagen idag også på; å male. Forresten, får besøk av noen jenter ikveld, og vi skal kose oss med mojito osvosv. Apropos mojito.. Ja, jeg kan legge ut oppskrift senere idag! 
Hva synes du om bildet? Hva skal du gjøre idag?

Min dag

Heia!
I dag har jeg som nevt hatt fri, noe som var utrolig herlig. Det var sykt godt å sove etter at klokka hadde passert åtte for en gangs skyld! Lenge siden sist nå, så det trengtes. Etter at jeg stod opp lagde jeg meg frokost, satt litt, eller litt for mye på facebook før jeg tok meg en dusj. Etterpå sløste jeg noen timer til på facebook, og leste litt i en bok. Men så kom jeg på at det var å male jeg egentlig skulle gjøre idag, så da gjorde jeg det. Speilet jeg malte igår trengte et nytt strøk, og deretter malte jeg ei dør. Har også noen flere dører å male, så jeg tror jeg skal gjøre det nå, før jeg finner senga igjen. Som sagt, søvnmangel...Prøvde også å lage en mojito. Supergod!

Døra her trenger nok noen flere strøk også, for å si det sånn. Jeg har nok arbeid ihvertfall.
Hva har du gjort idag? 

Woman

Jeg abonnerer og er fast leser av Costume, men synes på en måte at det kan bli litt for dyre plagg som man bare kan drømme om, og mote-mote-mote. Jeg synes også det er interessant å lese om andre ting, som f.eks. intervjuer, kosthold og andre ting. En kombinasjon alv alt dette kan jeg altså finne i bladet Woman. Jeg har derfor bestilt meg abbonnement på Woman hos Bladkongen. Bladkongen er en genial side, hvor du har oversikt over tusentalls norske og internasjonale magasiner. Du kan også få utrolig gode tilbud på abonnement, hvor du får med utrolige "gaver" når du abonnerer på det bladet du vil ha. 
Jeg har valgt 3 nummer for 129 NOK + Giordani Gold-sett, og sparer da 89 %. Helt ok avtale, eller hva? Bestill det samme som meg her.

Bladkongen.no har også en side på facebook, hvor du kan følge med på gode tilbud o.l. Denne siden kan du finne HER.

Liker du Woman? Hvilket magasin leser du?

Malejenta

Nå har det seg slik at det kun er 16 dager eller noe sånt til jeg drar til London med mamma. Det er konfirmasjonsgaven min fra henne, og jeg kan vel si det slik at jeg gleder meg helt vilt. Men selvfølgelig trenger man penger når man skal til London, og derfor har jeg fått litt oppgaver av både mamma og pappa. I dag malte jeg et speil, og det ble kjempefint. Før var det trefarget, nå er det hvitt! Liker faktisk å male ganske godt, for det vises så godt at det går fremover - i forskjell til å vaske for eksempel. Har også masse annet å male, vaske og rydde - så det er nok det fridagen min i morgen kommer til å gå med til. Jiiiho...Tar forresten bilder med Canon EOS 1000D mens jeg er hos pappa. Nedtur, men bedre enn ingenting, så skal ikke klage. Nå er jeg så trøtt at øyelokkene mine bokstavelig talt kommer til å klappe sammen snart. Kan ikke akkurat skryte på meg å ha sovet mye i det siste. Blir godt å legge seg i det nye sengetrekket jeg akkurat har lagt på. Flinka!
Liker du å male? Legger du på sengetrekk selv?

Oslo i bilder


Måtte nesten ha eget bilde med Andrea Badendyck, da. Er ikke hver dag man møter henne! Hihi. http://andreabadendyck.blogg.no
Dårlig kvalitet på alle bildene pga. facebook... Og det første kollasjet er litt rotete, menmen. Har forresten skrevet litt om Osloturen i innlegget under.
Har du vært i Oslo..?

Innkjøp 1. september 2011

Heia!
Klokka sju i morges (ca) kom vi til Trondheim sentralstasjon etter fem fiiine dager i Oslo. Klasseturen har levd opp til forventningene, og jeg har ihvertfall hatt det kjempekoselig. Selv om vi var på ca. ni museumer/severdigheter (Fram, Kon-Tiki, Sjøfartsmuseumet, Teknisk museum, Nobels Fredssenter, Vikingeskipene, Vigelandsparken, NRK opplevelsesenter blandt annet) på tre dager, har det vært utrolig gøy, lærerikt og spennende. Vi var også på Stortinget - noe jeg synes var utroooolig spennende. Tusenfryd fikk vi også med oss, og det var s y k t gøy, særlig Spin-Spideren som vi tok minst ti ganger, og SkyCoasteren - som var helt sykt kul! Legger ut video senere, når jeg har fått klippene osv. Ellers likte jeg også Nobels Fredssenter og NRK Opplevelsessenter utrolig godt.

Det er ikke hver dag man er i Oslo, så vi trasket Karl Johans gate opp og ned så og si hver dag, utenom søndagen såklart. Vi var også på restauranter å spiste ca. hver dag. Kino fikk vi også med oss, der vi så "Hodejegerne", en film etter boka skrevet av Jo Nesbø. Den filmen anbefaler jeg virkelig! Den fikk folk til både å gråte, le og hyle. Det er nok helt klart en av de beste norske filmene jeg har sett.

Det er bare noen få bilder som er publisert på facebook etter turen, så jeg legger ut bilder fra turen senere, når jeg har litt flere å velge i. (Jeg hadde desverre ikke med meg kamera, derfor legger jeg heller ut innkjøp nå.) FORRESTEN; møtte selveste Andrea Badendyck igår, tok bilder og greier med henne. Kan legge de ut når Camilla får lastet de opp på Facebook eller noe sånt. 

// Monki

// Carlings, herreavd.

// Cubus

// Bikbok

// Lindex (de BESTE øyevippene!) // Ark (29,- salg) // H&M (19,- sag)

// Bikbok
Kjøpte også undertøy, Converse-sko (høye, klassiske hvite) og en helt vanlig grå hettegenser, ettersom at jeg mistet min på bussen. Det er vel kanskje ikke så interessant å se...
Hva synes du? 

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013
hits