Lucky Strike
fotoprosjekt hvor temaet plutselig ikke ble så viktig

Innkjøp


h&m

h&m

kremmerhuset
Hadde en rabattkupong på h&m, og "sminkebordet" holdt på å renne over av dritt så jeg måtte gjøre noe med den saken i dag. Ellers skal jeg bare kjappe meg å pakke fordi jeg drar til Camilla rett etter skolen i morgen. Denne helga skal bli så bra!! Savner bestevenninna mi sååå mye ♥♥

Jeg gleder meg til...


... å kjøpe meg treningskort idag, og få startet ordentlig med treningen
... å endelig få besøkt Camilla i helga, er så forferdelig lenge siden
... høstferie! Selv om den bare varer i to dager blir det godt å komme hjem litt
... lønning, så jeg får kjøpt meg skoene her
... julestemning, julemusikk, gløgg, levende lys og varme mens det er iskaldt ute
... å gå i midtbyen når gatene er dekket av snø, trærne av julelys og himmelen er svart
... å kjøpe julegaver
... julaften & nyttårsaften såklart
... å fortsette å gjøre alt som gjør meg lykkelig

Clinique
Kjøpte denne hudkremen for ca. en uke siden og er kjempefornøyd. Den kostet mellom 3-400 kr, men jeg tror absolutt det var verdt det. Man trenger veldig lite for å dekke hele ansiktet, konsistensen er perfekt, og den etterlater huden skikkelig smooth, haha. Fikk også med en "reisepakke", med rensegele (som jeg har fra før), toner og en annen fuktighetskrem. Rensegeleen bruker jeg fast, den er også kjempegod, og toneren er magisk! Tørker ut kviser og dreper andre bakterier på huden, og ansiktet føles superfresht etter bruk. Fuktighetskremen som fulgte med derimot, var aaalt for tykk for min hudtype. Alt i alt vil jeg egentlig bare anbefale hudproduktene til Clinique, veldig milde og gode produkter som viser resultater over kort tid.

w a t e r

AutumnCanada Goose

No makeup + photobooth + lykkelig og sliten meg =

I dag kjøpte jeg Canada Goose-jakke, så jeg er forberedt på vinteren for å si det sånn. Kan vise bedre bilder av den senere, men har det ganske travelt nå, skal nemlig på jobb. Selv om denne dagen har vært litt dritt og jeg hater mandager, jobb osv. er jeg faktisk skremmende glad. Skjønner ikke hva som har skjedd med meg, var jo aldri glad før. Eller jo, men jeg har aldri vært så glad SÅ lenge før. Tror det må være noe alvorlig galt

Feriegave
Er superduperfornøyd med feriegaven jeg fikk fra Kaja og mamma som har vært i Barcelona. Det var virkelig på tide med nye løpesko nå, og som dere kanskje ser var det på høy tid med ny øyebrynspenn også. Man får nemlig ikke kjøpt denne i Norge, og jeg liker den supergodt som dere kanskje også ser. Brukte den opp i dag, så det passet fint. Den er forresten fra Benefit.

Saturday
Matmatmatmatmat. Er faktisk så og si det eneste jeg tar bilder av for tiden, må nok skjerpe meg litt. Er vel ikke så interessant å se kan jeg tenke meg, selv om dete var en himmelsk frokost. Nå skal jeg straks dra på jobb, og etterpå skal jeg møte min kjære søster, Oda, som er i Trondheim i noen få dager. Håper dere får en helt super lørdag ♥

Berries
I dag har jeg vært hjemme fra skolen fordi jeg er syk. Hater virkelig å være syk, spesielt det å være borte fra skolen er kjipt. Føler jeg går glipp av så mye, og jeg blir så forferdelig stressa, haha. Har ihvertfall gjort litt lekser, spist mat og sett Grey's Anatomy. 

Kinda sleepy

I dag har vært en spennende dag. For det første klarte jeg å sovne på bussen rett før jeg skulle gå av på vei hjem fra skolen. Det endte med at jeg måtte gå av fire buss-stopper senere, som igjen resulterte i en fin gåtur med pc og handleposer i hendene og skoleveska over skuldra. Digg.
For det andre har jeg også klippet gresset for første gang i mitt liv. Det er nesten en skam å innrømme at det er noe jeg aldri har gjort før, men jeg synes det gikk greit til at det var første gang. Føler at jeg skamklipte plena og kjørte ned alt av trær og busker, men la gå

Nå har Marte vært så snill at hun har lånt bort førstesesongen av Grey's Anatomy til meg, så jeg skal slappe litt av med det før jeg legger meg. Utrolig godt å ha tid til å slappe av litt nå, er nok ca. to uker siden sist. Jeez


Antrekk


shorts og genser fra bikbok & skjerf fra h&m

New


Bikbok 399,-

Dots #2
Vi sluttet ganske tidlig på skolen idag, noe som var kjempeflaks fordi jeg har det veldig travelt i dag. Skal nemlig dra til Fosen straks, og senere i kveld blir det fest. Er sååååå klar for Fosen akkurat nå! Hihi

Svar på spørsmål

Hva jobber du som/med?
Har fast jobb på et kontor hvor jeg vasker to dager i uka, ikke akkurat drømmejobben, men penger er penger. Fikk også spørsmål om dette i sommer, og da jobbet jeg på ei kunstutstilling i noen dager.

Hvor er den pynten øverst på skjorta fra?

Har lagd det selv, av øredobber fra H&M Divided og et armbånd jeg har kuttet av endene på.

Hvor er skjerfet fra?

Det er fra H&M og er gammelt.

Hvor bor du? Bor du alene? Bor du langt unna familien din? Hvordan er det å bo alene?
Jeg bor i Trondheim, sammen med ei venninne. Jeg bor to timer unna familien min. Jeg bor jo ikke akkurat alene, og det er på en måte ganske betryggende. Men jeg bor fortsatt ikke med familien min, og jeg har et mye større ansvar nå, men det går greit. Det må jo bare gå greit, og jeg trives kjempegodt på skolen. Det eneste negative er at jeg faktisk ikke har tid til å roe ned i det heletatt, men jeg håper det blir bedre etter hvert. 

Kan du ikke vise bilder eller lage video av leiligheta di?
Altså, nja jo kanskje. Jeg bor jo ikke alene, men joda, jeg skal prøve å få tid til å ta litt mer bilder osv. etter hvert. 

Går du og Line på samme skole?
Ja vi går på samme skole og linje. Klassen er delt opp i A og B, og der havnet vi i forskjellige klasser - men vi har ikke vært splittet enda.

Hvor mye kostet jakka?

Den kostet 300 svenske kroner når den var på 50 % salg på Weekday.

Da har jeg ihvertfall fått svart på noen av de siste spørsmålene jeg har fått, og er det noe mer dere lurer på er det bare å spørre! :-)

Regn


Er nesten storm i Trondheim i dag, det regner masse og er forferdelig sur vind! Har nettopp gjort litt lekser, og er på vei ut døra for å hilse på det fantastiske været. Er nok bare å finne fram støvlene i dag! Skal busse nedover til byen for å møte Silje. ♥ Åååh er så glad i livet.

Tina & Bettina The Movie

Klassebilde:

Heldig her ja

Bilder fra filmen:Vi fikk gratisbiletter til førpremieren av "Tina & Bettina The Movie" på skolen, og vi var så heldige at vi fikk møte dem. Morsomme mennesker og morsom film.

Mandag


Mandager må nok være de verste dagene; det er forferdelig å stå opp, vi har laaang skoledag inkludert gym og jeg må på jobb. I tillegg føler jeg meg helt forferdelig idag (jentesmerter, haha) og jeg er helt utslitt! Skal bli godt å legge seg i kveld! I gymmen idag klarte jeg også å springe meg bort, og fikk en fin ekstrarunde fordi jeg ikke fant fram til min egen skole. Kjempebra, Hanna...

Hvis jeg skal prøve å være litt positiv idag, kan jeg jo nevne at vi har fått photoshop! Har nerdet i så og si hele dag, og lagd to "reklamer". Hittil elsker jeg photoshop, og det er absolutt ikke så vanskelig å lære seg som mange skal ha det til. Jeg har forsåvidt ikke begynt med noen skikkelig avanserte ting enda, men jeg er fornøyd med det jeg har lært idag ihvertfall. Nå må jeg kjappe meg å dra på jobb, snakkes i helvette da dere :):)

Ready to freeze


jakke fra canada goose, sko fra dr. martens, skjerf fra h&m, loft.com og acne, votter fra pieces & johnlevis.com, bukse fra net-a-porter.com, sokker fra topshop (x2) og h&m.

Good morning


Fjortispia96
Nå skal jeg pakke sammen tingene mine å dra tilbake til Trondheim. Jippi 

Home, sweet home


Det er så utrolig godt å være hjemme etter to uker i Trondheim! Fikk den hjemme-fra-ferie-følelsen da jeg kom hjem faktisk, noe de fleste sikkert vet er utrolig godt og betryggende. Gleder meg selvfølgelig litt til å dra tilbake til T-town også, selv om nok en uke fylt av masse ting å gjøre venter.

Dr. Martens


Dette blir uten tvil årets vintersko, her kan de kjøpes.

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013
hits