Morn'a

Heia! Tok bloggfri i dag, noe jeg kommer til å gjøre hver mandag. Vi har sinnssykt masse lekser for tiden, det er faktisk helt deprimerende. Gjør ikke annet enn lekser om dagene jeg, sykt kjipt! Jeg er nemlig en person som bruker syyyt lang tid på ting, utrolig irriterende. Begynner forresten å bli syk (igjen!) og sitter å drikker C-vitamin-vann. Det funker sykt bra om man kjenner forkjølelsen er på vei. Håper jeg slipper å bli ordentlig syk.

Poenget med dette blogginnlegget var egentlig at jeg ville informere om en av verdens beste frokoster. Nemlig yoghutr med frukt:

En goood start på dagen. Favoritt nr. 1 er fortsatt havregrøt med frukt og honning da. ELSKER forresten frokost, det er så utrolig viktig for at dagen min skal bli bra! Skjønner meg virkelig ikke på folk som dropper frokosten.
Hva liker du best å spise som frokost? 

Ønskeliste

Heia! Siden det ikke er så utrolig lenge til jul (...) har jeg lagd meg en ønskeliste. Weeho, den inneholder hele fire ting, men jeg kommer HELT sikkert til å komme på fler ting, siden det fortsatt er 55 dager igjen til jul.

Dritfin bikini fra Victorias Secret, Smashbox photo finish primer, Canada Goose-jakke og Iphone 4s (såklart).
Hva ønsker du deg til jul?

Sunday is not a fun day

Heia! I går hadde vi på en måte filmkveld, og så tre filmer. To av de var driiitskumle, noe jeg virkelig elsker. Det er ikke ofte jeg blir redd av skrekkfilmer, men det ble jeg i går. Den ene het "Insidious" og den andre het "Paranormal Activity 2: Tokyo Night". Og etterpå så vi "Hot Rod," en utrooolig teit og morsom film. Anbefaler dere å se de to førstenevnte om dere ikke allerede har gjort det.

I dag er det søndag, og jeg både hater og elsker søndager. Hater det mest egentlig. Søndager er kjedelige, og går utrolig fort over til å være mandag. Men søndager er også en utrolig avslappende dag, hvor man faktisk får gjort en del om man virkelig bare vil. Som f.eks. idag har jeg trent (!!). Jeg sprang i 25 minutter på tredemølla. Ok, det hørtes ikke så mye ut, men det var ganske slitsomt, siden jeg sprang i oppoverbakke og heftig tempo hele tida.
Og NÅ, skal jeg gjøre lekser. Jeg skal skrive en side om Darwins reise på nynorsk. Oppgaven høres gørrkjedelig ut, så jeg satser på at den reisen der var utrolig interessant. Heh, ønsk meg lykke til!

OG forresten, har fått kommentarer på at jeg blogger lite; og ja det gjør jeg. Skal prøve å prioritere bloggen litt mer fremover, men i helgene er jeg som regel ute, eller med venner hele dagen, og da orker jeg ikke å bruke tida mi bak tastaturet!Liker du søndager, eller misliker du søndager? 

Saturday

Hei. Idag skal jeg slappe av og sikkert ut en tur. Standard lørdag med andre ord. Herliiig ♥ Åh, er så glad det er helg nå!

Hva skal du gjøre idag? GODT med helg?

Produktanbefaling: håndkrem

Heihei. Idag har vi hatt OD, og jeg og Kaja har vært hjemme å lagd mat osv. til et arrangement. Nå er Trine på besøk og vi skal straks dra til Åfjorden, å rocke dansegulvet på Åfjord Fritidsklubb!!! AW YEA. Hahah tulla. Ikke.
Håndkrem fra The Body Shop for ca. 100 kr.
Denne håndkremen er egentlig ganske vanlig, men lukter unormalt, fantastisk godt. Konsistensen er også fin, den tørker fort inn og varer lenge. Tuben er også drøy i bruk. Anbefales på det sterkeste. En god investering til vinteren.
Hvilken håndkrem bruker du? Har du prøvd denne, eller vil du? Blir du fort tørr på hendene på vinteren?

Outfit 27. oktober

Heia! I dag har jeg en god del planer. Har akkurat lagd middag sammen med Kaja, og etterpå skal jeg ta fram matteboka (!!), og se om jeg får gjort noe. Deretter har jeg ikke bestemt meg for om jeg skal dra på Halloween-party eller om jeg skal være hjemme å gjøre lekser, springe litt på tredemølla osv. Tror det blir det siste egentlig. Har forresten brukt litt lengre tid på å redigere outfitbildene idag! Hva synes du om det?Snekkerbukse  vintage genser h&m sko converse
Hva synes du? 

Do not dwell in the past
Do not dwell in the past, do not dream of the future, concentrate the mind on the present moment.
- Buddha 


(Som sagt, jeg er litt fan av Buddha)
Hva synes du om dagens sitat? 

Produktanbefaling: ansiktsolje

Heia! Tenkte jeg skulle begynne å prøve meg på litt produktanbefalinger, siden jeg synes det er noe av det beste jeg finner på andre blogger. Jeg er ganske glad i å prøve nye produkter osv., så dette passer meg perfekt egentlig. 

Olje for tørre områder i ansiktet fra The Body Shop. Koster rundt 150 kr.

Jeg har blandingshud til tusen. Det vil si at i kinnene og i panna har jeg feit hud og på haka og rundt neseområdet har jeg tørr hud. Derfor kan jeg verken bruke for feit eller lett fuktighetskrem. Det værste er egntlig feit, fordi da blir huden så glinsende og ser svett ut.

Nå bruker jeg en ganske lett fuktighetskrem, å tar på ansiktsoljen kun på de tørre områdene. Metoden funker utrolig bra, og jeg er kjempefornøyd med resultatet. Ettersom at det går mot kaldere tider nå, blir jeg mye fortere tørr, særlig i ansiktet (og på hendene). Og etter å ha brukt den her, hver kveld i ca 4 dager var huden min helt normal! Jeg anbefaler denne på det sterkeste!

Vil forresten gjøre oppmerksom på at flasken er lett å velte! Haha, vær forsiktig. Jeg har tømt ut halve innholdet...
Har du prøvd den eller vil du prøve? Hvilken hudtype har du? Hva synes du om mer produktanbefalinger? 

Ny veske

Heia!
Jeg vet jeg er dårlig på bloggfronten nå, men jeg får ihvertfall gjort en del om ikke annet. I går fikk jeg og Kaja feriegave fra pappa som har vært... øh, i fire forskjellige land iløpet av de siste ukene, inkludert Afrika, eller Marokko da. Er forresten utrolig sjokkert over at pappa klarte å velge denne veska, som jeg faktisk ble utrolig fornøyd med! Den er lagd av kamelskinn, så det er jo litt kult.

Hva synes du?

24.okt.2011

Heia!
I dag har det jo vært FN-dagen, så jeg har faktisk hatt en superbra mandag, til en forandring. Vanligvis starter vi mandagsmorgnene med matte og naturfag (mine svakeste fag), så det var helt toppers å kunne drive på med FN-relaterte ting istedet for. Det var faktisk spennende.

Ellers dro jeg å så film med Anders og Kristian litt senere. Kom egentlig akkurat hjem. Vi så... eh, husker ikke hva den het, og orker ikke å sjekke, men det var ihvertfall en ganske bra skrekkfilm.

Da jeg kom hjem var jeg utrooolig sulten, så jeg lagde meg supergod og sunn mat; nemlig yoghurt med frukt og havre. Så nå sitter jeg forran peisen og spiser. Namnam!Hva har du gjort idag?

Mat

myspace graphic at Gickr
Jeg er så glad i mat ♥♥♥ nå skal jeg sove litt.

Er du glad i mat?

Gammel videoblogg: kroppstriks


Hadde helt glemt denne videoen, til jeg ble mint på den idag, hahaha. Den er ett og et halvt år gammel, ca. Har forsåvidt forandret meg en del, og jeg er IKKE like spinkel og tynn enda.
Hva synes du? 

Traveeelt

Heia! Her sitter jeg og aner fred og ingen fare, så er klokka plutselig fem!!! Nesten. Altså jeg skal være på klubben NÅ. Har forresten lagd en video, poster den når jeg kommer hjem! Snakkes ♥

Hva skal du i kveld? 

10 ting jeg hater

Jeg følger trenden og lager et innlegg med ti ting jeg hater. Jeg irriterer meg ganske mye, så dette er bare en liten brøkdel av alt jeg hater, haha!

1. Når jeg sier at jeg ser feit eller stygg ut, og folk begynner å si at det er sånt jenter sier bare for at folk skal si "nei du er fin og tynn <3333"

2. Når lillebroren min har en dårlig/kjedelig dag og bruker alle slags krefter på å plage meg ved å synge stygt, leke varulv å bite meg osv.

3. Når jeg har en dårlig dag, og folk ikke har forståelse

4. At jeg ikke klarer å legge meg tidlig

5. At folk dømmer andre før de kjenner de, og rakker ned på andre om ubetydelige ting

6. Når jeg er lei meg og deppa men ikke vet hvorfor

7. Når været er konstant stygt og deprimerende over en LANG periode

8. Når vi har matte- eller naturfagprøve

9. Å pakke, og å pakke ut igjen

10. Stress, fy faen det er det værste jeg vet 

Hva hater DU? Hater du noe av det samme?

Lille valken

Hannami <3
Du er et kakemonster, men jeg bryr meg ikke <3 Nå skal vi spise oreokake!

-Trine

All our dreams can come true

All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.
- Walt Disney 

Hva synes du om bildet og sitatet? Fikk det deg til å tenke?

 

Antrekk 19. oktober

I dag har jeg egentlig på en måte litt datafri. I morgen har jeg nemlig en samfunnsfagprøve i fire kapitler og en powerpointpresentasjon i norsk. Gruer meg, derfor skal jeg øve litt nå. ♥ Skolelivet ♥
T-skjorte bikbok hals h&m bukse bikbok jakke urban outfitters sko bianco
Hva synes du? 

A u t u m n


Newkid - Jag gråter bara i regnet 

Hva synes du om bildet? Liker du sangen?

Antrekk 18. oktober

Heiaa! Nå tror jeg at jeg skal en liten tur ut for å ta bilder før det begynner å bli mørkt, og etterpå må jeg nok starte med leksene. Gleder meg.Shorts levis 505 genser h&m smykker gina & marked
Hva synes du? 

Når jeg først slapper av...

Heia. Nå skulle jeg ha blogget et dritkult antrekk, lagd videoblogg og postet fem anbefalinger, men desverre har jeg tidenes daffedag idag. Jeg er ufattelig trøtt og sliten, og ligger å slapper av med Frustrerte fruer, stygge ku-sokker på (daffe-sokkene mine.. sært) og håret i en stygg topp. Skal KANSKJE vurdere å gjøre litt matte etterpå, men det er ganske uaktuelt enda ihvertfall. Haha, de sokkene er seriøst, SYKT gode. Tihi.
Hva skal til for at DU kan slappe av? :-)

Innkjøp fra Amsterdam

Heia! 
Siden sist har jeg hatt det utrolig gøy. Da vi kom hjem på fredagen gikk jeg å la meg, og sov i noen timer. Plutselig kom Camilla, og Silje var også her. Vi hadde det utrolig koselig, og i går dro vi på feeest. Det var sykt gøy, men litt kjedelig at jeg følte at den varte i 5 minutter... haha.

Ellers har jeg vært ganske flink, og shoppet lite, men selvfølgelig fikk jeg med meg noe hjem fra Amsterdam også. Det var forresten utrolig koselig der, utrolig avslappende (skulle akkurat til å skrive chill) å sykle hele tiden. Var også på et søtt marked på torsdagen.

// håndkrem fra the body shop, og olje for supertørre områder fra the body shop

// buddha-smykke fra et marked. Har en sær svakhet for buddha og den stilen der...
Hva synes du? 

Norge neste

NÅ begynner vi hjemreisen. Flyet går klokka ni, og vi skal ta natt-tog fra Oslo til Trondheim i natt. Jesus, hvis jeg ikke får sove...!!!!

 
 Hadee!

Pariiiiiis - i bilder


Ludvig 14. / Solkongen. Og slottet hans i Versailles. (bildet under)The Eiffel Tower.

Oppe i tårnet.

En sykt sær tapasrestaurant der vi måtte hoppe over bordet, sitte sammen med vilt fremmede folk, og det verste av alt:

... vi måtte drikke av tåteflaske! Hahahah, det var faktisk ganske krevende.

Weehoo. Trenger vel ikke å fortelle hva dette er?

S.L.I.T.E.N.

Notre Dame.

Trenger vell i grunn ikke å si hva dette er heller...Hahah, snapshot.

Brage klarte selvfølgelig ikke å la være å plage meg! Fy fader..

Her er husbåten. Den er ganske kul, hvis vi ser bort i fra at det er en liten jungel i den.
Hva synes du om bildene? 

The Eiffel Tower in bokeh
Hva synes du om bildene?

Innkjøp fra Paris

Heia!
Nå er vi fremme i Amsterdam. Vi bor i en husbåt, og når jeg fikk vite at vi skulle bo i det, tenkte jeg: ...wtf? MEN det er altså utrolig kult, den er stor og fin! Mye bedre enn et hotell i følge meg. Jeg har forresten ikke orket å blogge da vi var i Paris, fordi hver gang vi skulle slappe av på hotellet, leste jeg. Haha, var helt oppslukt i den boka, men nå er jeg ferdig. "Fristet over evne" het den, om noen skulle lure. Altså ja, i husbåten har vi internett - så jeg kommer til å blogge. Jippiii.

Ellers var Eiffeltårnet helt sykt kult, og samtidig utrolig skummelt. Vi var helt på toppen - 1300 meter over bakken. Sykt skummelt. Vi var der både i mørket og i lyset. Vi var også på Lovre-museet, for å se på Mona Lisa. Jeg ble faktisk positivt overrasket, fordi alle har sagt at det var sykt skuffende. Kult å ha sett det ihvertfall.

Sjokkerende nok ble det ikke mye shopping. Paris er ikke en by for shopping (ifølge meg), noe som var helt greit siden jeg ikke hadde mye penger. De fleste butikkene var liksom... Chanel, Louis Vitton, Gucci, Dior and u name it...Votter fra H&M, i.d. bare minerals mineralfoundaiton, YSL concealer og fuktighetskrem fra Sephora.

Deilig genser fra random jallasjappe.

Random udyr også fra en random jallasjappe.
Heheh, neida ;);)xD
Hva synes du om innkjøpene? Har du vært i Paris eller Amsterdam? Isåfall, hva gjorde du der?

La France, ici je viens!

Frankrike, her kommer jeg!
Heia! Nå har jeg fått øvd litt på naturfagprøven, og fått sendt en søknad om utplassering til Adressavisa. Jeg har fortsatt ikke startet å pakke, noe som stresser meg en god del! Haha, må nok virkelig starte snart. Ellers kan jeg ikke vente til å lande i Paris! Forresten, skal ta med maccen, og krysser både fingrer og tær for at det er internett der. 

 Hva skal du i høstferien?

Retro
Solbriller vintage

Mange spørr forresten om jeg kan filme/vise rommet mitt. Vær så snill å LES før dere spørr. Jeg skal vise det når det er helt ferdig, og det er det absolutt ikke enda! 
Hva synes du om solbrillene? 

Antrekk 6. oktober

Heia! I dag har jeg masse å gjøre. Må øve litt på prøve som vi har i morgen, og jeg må pakke. Har nok glemt å fortalt det, men i morgen reiser jeg altså til Paris! Vi skal også innom Amsterdam. Gleder meg helt vilt, selv om det også hadde vært utrolig godt å bare være hjemme i høstferien. Det er så mye som har skjedd etter skolen startet på, så jeg er utrolig stressa. MEN, gleder meg sykt til å se Eiffeltårnet og Mona Lisa! Hihi.

Bukse bikbok genser mango ring berska
Hva synes du? 

Hanneli Mustaparta


Hun er vel noe av det nermeste man kommer perfekt? Så stilsikker at det stråler av henne, så fiiint ansikt at man får hakesleng. Nydelig! På toppen av det hele er hun støtt og stadig i moteblader som Vogue, Costume, osv. - modell for nettsider som net-a-porter.com, og sist men ikke minst; kjæresten til selveste Espen Lind. >BLOGGEN<
Hva synes du om Hanneli? Hvem ser du "opp til?"

Antrekk

Dette hadde jeg på meg i går. Siden jeg ikke hadde internett da, poster jeg det nå. Ellers ligger jeg å oppdaterer meg på alle bloggene jeg ikke har lest på hele to dager, haha. Forresten; elsker denne enkle stilen!Bukse bikbok skjorte gina tricot ring gina tricot leppestift lancôme 134 sko bianco
Hva synes du?

Ny header


Har fått tilsendt to kjempefine headere fra Lisa fra http://limain.blogg.no Tusen, tusen, tusen takk! 
Hva synes du?

Kjærleik
Jeg elsker jakka mi! Siden jeg har kjøpt den i utlandet gjør det den litt spesiell, og jeg liker at alle andre ikke har den. Det eneste som irriterer meg litt er at det ser litt rart ut med skjerf, og at den er for åpen i halsen til å gå uten. Men den er uansett DRITFIN. Tihi. Fra Urban Outfitters.
Hva synes du? Har du et plagg eller liknende du bare ELSKER? 

Tilbake i livet

Heia! Ja NÅ (!!) har jeg endelig flyttet. Det er flere som har mast på bloggen "har du flytta nå?", så ja, nå har det skjedd. Internett fikk vi først i dag, og etter to dager uten, fikk jeg en aha-opplevelse på hvordan livet uten internett faktisk er. Jeg er vant til å sitte bak dataen ca. hele dagen; så på de to siste dagene har jeg faktisk fått gjort en del fornuftig.

Jeg har ordnet litt på rommet, men det er fortsatt en del som gjenstår. Jeg sover blandt annet på en madrass, fordi senga mi skal sprayes hvit før den settes på plass - døra til klesskapet mitt er ikke montert, fordi IKEA ikke klarte å slenge med hengsler, og litt annet diverse smårot mangler fortsatt. Men jeg tror det blir superfint, så jeg legger ikke ut bilder/video av det før det er helt ferdig.

Ellers trives jeg kjempegodt i det nye huset - hvis vi ser bort i fra malingslukta som får både hals og øyne til å tørke ut. Utrolig ubehagelig! Men huset er kjempefint, jeg har nydelig utsikt fra vinduet mitt (hav) og det er skikkelig koselig her. 

Wow, ligna ikke på meg.. men her ser dere ihvertfall litt av rommet mitt, og den fiiine senga mi som ikke er her enda. Har, som dere kanskje ser, kjøpt det nye "bloggmagasinet" Streetstyle, som jeg gleder meg megamye til å lese. Hittil ser det ihvertfall råbra ut!
Er du avhengig av internett?

Høst

Høst må seriøst være den vakreste årstiden. Jo, sommer er fint, med alle de friske fargene, duftene og lydene. Men høsten er så mye mer koselig! Nydelige farger, fin natur, fin stemning og alt er bare helt perfekt i mine øyne. Det er dessuten utrolig deilig å bare sitte inne å se på at regndråpene pisker mot bakken, mens man selv sitter inne med stearinlys og te. Jeg elsker virkelig stearinlys forresten!

I helga har jeg som sagt vært hos >Kaja<. I går feira vi bursdagen hennes og en venninnes, og det var kjempekoselig. Utrolig hyggelig å møte Guro & co igjen også. I morges dro jeg, Kaja og mammaen hennes på tur, og der fikk vi virkelig sett at høsten endelig er på god vei. Jeg og Kaja tok noen bilder:
 


Hva synes du om bildene?

Jeg er i VG!

Heia! Nå er jeg på besøk hos Kaja. Hun skal feire bursdagen sin ikveld, så det blir sikkert kjempegøy. Dro til Trondheim ganske tidlig i morges. Da jeg kom fram tok jeg litt sol og kjøpte noen nødvendige småting. Nå skal vel snart begynne å ordne til bursdagen tipper jeg, wiiho. Mamma ringte meg forresten og sa at jeg var i avisa idag! Haha, det er egentlig bare et bilde fra den forrige gangen jeg var i VG (i påska), siden artikkelen handler om det samme jeg var i avisa for. Så sjekk ut side 48/49 i VG idag! 

Det gamle designet mitt, haha... ikke at det jeg har nå er så mye bedre, men det er under oppussing.
Har du lest avisa idag? Har du vært i avisa før? 

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013
hits