Travel bloggar

Har hatt en syk skrivesperre i flere dager nå. Det er utrolig irriterende! Skulle egentlig ha levert førsteutkast til en stil på fredagen, siden vi har skrivedag i morgen. Gleder meg egentlig, satser på at skrivesperren løsner. Så som sagt, har vært travelt opptatt med å slappe av i dag, så nå skal jeg legge meg. Forresten; kan godt legge ut oppskrift på oreo- og bananmilkshake, selv om vi bare stappet ting i blenderen. Skal forresten skjerpe meg på bloggfronten. Savner å blogge!! Haha.Kula med trutmunn uten sminke som brifer over maccen sin da ;)) 
God natt ♥

Autumn is

Heia! I dag dro vi til Falstad med ungdomstrinnet, noe jeg synes var sinnssykt interessant. Falstad var Norges nest største fangeleir under 2. verdenskrig etter Grini. Jeg fikk lært masse, og det var en utroli sterk opplevelse å gå i Falstadskogen hvor 205 (?) mennesker har blitt henrettet på ett år. Krigen og fangeleirene er rett og slett utrolig uforståelig for meg, og de fleste andre femtenåringer i 2011 tipper jeg. Det er faktisk så sykt at jeg klarer ikke å tenke meg til det. Men det var som sagt utrolig trist og lærerrikt. 

Jeg ble med Trine hjem idag, og vi lagde taco, før vi måtte kjappe oss videre på avslutning for en gutt i klassen. Koselig.

Ellers har jeg blitt helt hekta på sangen Titanium, alle versjonene. Henger vell litt etter, men Hallelujah for en fin sang.


Hva synes du om sangen og bildet?

Resultat av stormen

De fleste har vell hørt om stormen Berit som var i helga, etter all spamminga på facebook. Her var stormen ihvertfall ganske heftig, noe jeg synes var utrolig spennende, så det var egentlig ganske synd at jeg dro til Trondheim akkurat da den begynte. Ihvertfall knakk skiboksen vår av da pappa kjørte, og sjøen/elva steig mange, mange meter, og bølgene var over veien i noen tilfeller. Det verste:

Det ligger ei brygge midt i sjøen utenfor huset vårt. Så sykt... SYKT. Haha. Har forresten hørt at stormen skal bli verre i morgen!! Håper det, synes det er utrolig spennende!
Merket du noe til stormen Berit?

Oreo- og bananmilkshake

Heia! Har ikke hatt internett siden onsdagen, OG jeg har vært i Trondheim på besøk hos Guro i hele helga. Vi har vært på filmkveld, dansing, spist sushi, sett fire filmer, slappet av og kost oss. Nå er vi ihvertfall kommet til mamma for uka, og her er det heldigvis internett.

Ellers lagde jeg, Kaja og Brage oreo- og bananmilkshake i sted. Kjempegodt!Liker du milkshake?

Bloggvurdering: Ingrid

Heia. Som sagt skulle jeg velge ut én av de som kommenterte i innlegget under, og vurdere bloggen deres. Valget falt enkelt og greit på INGRID, fordi jeg synes hun hadde en kjempesøt blogg.

http://ingrus.blogg.no

For det første, fant jeg ikke noe ordentlig bilde av jenta, så jeg tok bare print screen av det første som møter en når en går innom bloggen.

Det jeg først legger merke til er det plettfrie designet, stilrent, og ikke noe ekstra tull og feil i designet. Enkelt og nydelig, rett og slett. Ellers har hun også veldig fin oppbygging av bloggen, noe som vil si at hun har gjennomført størrelse på bildene, og på en måte har en slags mal hun bruker i de forskjellige innleggene. Dette er nok det jeg liker aller best.

Hun har også masse vakre og inspirerende bilder på bloggen. Det er som et godt utvalg av de fineste weheartit-bildene, så slipper man å gå innom weheartit å lete, og bla i stygge og fine bilder: her har du de fineste samlet på ett sted! Hun har også ikke noen skrivefeil å klage på, så alt er som det skal være.

Det jeg savner er mer bilder av bloggeieren, så vi får et litt bedre inntrykk av hvem dette dyktige mennesket er. Har egentlig ikke noe mer å klage på. Stå på videre! ♥

Har du lest bloggen, og isåfall hva synes du? (Noen tips til hva jeg kunne gjort bedre/lagt mer vekt på i vurderingen?

 

Slasken

Heia! I dag er jeg egentlig i utrolig dårlig form. Vondt i magen og hodet... ja dere skjønner sikkert. Ikke gøy. Ellers har jeg akkurat skrevet ferdig 2. utkastet på en engelskstil, og jeg er utrolig missfornøyd. Den skal leveres i kveld og jeg er som sagt i dårlig form, så jeg gidder ikke å gjøre noe med det. Kjipt. Nå skal jeg bare slappe av, oppdatere meg på Frustrerte fruer, 90210 osv. Godt!

Forresten noen som vil ha bloggen sin vurdert? Tenkte jeg kunne lage en ny bloggvurdering snart. Skriv kommentar! og jeg velger ut én veldig heldig person. Tihi.

Ellers gikk jeg veldig fint kledd idag:Fine oppmuntringer i speilet, sant? ♥ Hahahaha.
Har dere slaskedager iblandt?

En fin dag

Heia. Har vært i en fin og utrolig trist begravelse i dag. Hva har du gjort? :-)

T r o n d h e i m

Heia! Nå ligger jeg og Kaja på hotell i Trondheim. Vi skal legge oss nå, og i morgen blir det begravelse. Det blir en forferdelig trist dag, men samtidig kommer Odasøstrami hjem i morgen, etter 5 måneder (?) i Bali, så det gleder jeg meg til.

Har forresten hatt en forferdelig travel dag, nok en gang. Stod opp klokka 05:55, og tok bussen i sjutida til Rissa for å være på VGS nok en gang. I dag var jeg på Studiespesialisering, noe jeg likte mye bedre enn Helse og Sosial. Skal ikke gå noen av linjene, så det har vel ikke noe å si. Etterpå tok jeg bussen hjem igjen, og dro rett på klubben. Deretter måtte jeg stresse meg hjem og pakke for å kjøre til Trondheim. Litt av en dag med andre ord!

 

Antrekkduell #1


Likte du antrekk 1, 2, 3 eller 4 best?

Smil

Dette skrev jeg til Snakk-ut-sida i Adresseavisa, var på trykk på torsdagen :-)

Har du en bra dag? I så fall kan du hjelpe andre til å få det også. Smil. Smil til folk du ikke kjenner, folk du kjenner: hvem som helst. Så kan du krysse fingrene for at noen smiler til deg på en dårlig dag også. Smilet er noe alle mennesker har til felles, uansett kultur, kjønn og alder. Et smil kan gjøre en dag så utrolig mye bedre! Det koster så lite, men betyr så mye.

Hva synes du?

Extensions


Er ikke helt sikker på om jeg skal ha det på i kveld, men det ser mye bedre ut nå enn det gjorde før! Håre mitt har vokst, jippi ♥ hahah
Hva synes du? 

Wok

Heia! Nå sitter jeg å spiser wok for andre dag på rad. Sånn går det når jeg er hjemme alene, og får bestemme middag selv. Ellers var vi på Rissa VGS igår, noe som betyr at vi skulle ta bussen 06:55. Selvfølgelig klarte jeg å stille vekkerklokka én time for sent, og våkna 06:45. Oog, jeg la ikke merke til at klokka var så mye, før jeg hørte bussen kjøre forbi. Kom meg til Rissa etterhvert, men har aldri følt meg så stygg og sjuskete.

Eller jo, det har jeg. Var nemlig på butikken i så stygge slaskeklær og uten sminke idag. Herregud. Som sagt, er hjemme alene, og i kveld blir det fest! Gleder meg så utroolig mye!! :-)

♥ Forresten var jeg i adresseavisa på torsdagen! Visste det ikke før idag fordi mamma ikke klarte å se det.. haha. Var på snakk-ut sida (baksida av kulturdelen)! Sjekk den om du kan. Kan godt legge ut teksten på bloggen også.
Hva gjør du i helga? 

Selvtillit

Noen ganger er det lett å legge merke til om en person har bra selvtillit, eller god selvfølelse. Kanskje kan man være litt høy på pæra og ta mye plass. For å være helt ærlig ville jeg heller hatt en smule mer selvtillit enn nødvendig, og tatt plass, i stedet for å være en stille og tilbaketrukket person som ingen legger merke til. Jeg er ingen av delene, tror jeg. Men å jobbe litt med selvtilliten kan jeg alltids gjøre.

Spør du meg er selvtillit viktig. Det er stressende å gå rundt å tenke på alt som er negativt ved en selv hele tiden, og det er ikke akkurat en god følelse. Derfor har jeg tenkt å gjøre noe med selvtilliten min, men kanskje er det noe som bare kommer naturlig? Ikke vet jeg. Time will show! Her er ihvertfall 10 ting som kan gjøre selvtilliten bedre:

 1. Bli komfortabel med å være ukomfortabel
 2. Send ut en bedre utstråling og kroppsspråk
 3. Tren og ta vare på kroppen, samt kle deg med stil
 4. Benytt deg av positive affirmasjoner daglig
 5. Hev deg over kritikk
 6. Slutt å sammenligne deg selv med andre
 7. Slå av TV?en
 8. Oppnå økonomisk trygghet
 9. Omring deg selv med positive venner
 10. Lev i nuet - livet er kort
  Kilde: her

Har du god selvtillit?

Ten reasons why I miss summer

Heia. Dere vet sikkert av den følelsen når man sitter å ser på bilder fra sommeren. Savnet kommer, og jeg blir ihvertfall helt deprimert. Seriøst, hvorfor blir man så utrolig stygg på høsten? I mitt tilfelle tror jeg det er fordi jeg legger på meg, istede for å være ute å sykle, spille fotball osv. sitter jeg hjemme å drikker te med tånnevis av sukker i og sjokoladekjekser. Jeg spiser når jeg kjeder meg, og jeg kjeder meg så og si aldri på sommeren. Dessuten er man såklart mye brunere. Skulle gjerne hatt litt bedre tilgang til et solarium....3!!"$!" Kjipt å bo på landet i visse tilfeller.Ti grunner til å savne sommeren:
1. Jeg føler meg mye bedre; utseendemessig.
2. Jeg orker å kle meg finere. Sommerklær er så mye penere enn vinterklær.
3. Ferie!!! Trenger jeg utdype mer?
4. Festing og et mer sosialt liv. Gud, det savner jeg mest.
5. At det er lyst. Mye bedre å stå opp, og man kan være ute på kveldene, og samtidig se hvor man går.
6. Varmen. Slipper å lasse på seg med boblejakker og dritt for å kunne gå ut døra.
7. Vintersko, vinterjakker osv. Finnes det fine varme uteklær i det heletatt? Stort problem.
8. Fritid. Føler jeg får mer ut av hverdagen og generelt livet på sommeren.
9. Skaping av minner. Sommerminnene er alltid de jeg husker best.
10. Jordbær, vannmelon, moreller, kaldt vann. Det er så mye lettere å være sunn.
 
Er du enig/uenig?

Neglelakksamlingen

Heia! For noen dager siden fikk jeg spørsmål om neglelakksamlingen min. Jeg har faktisk samlet på neglelakker i flere år. Chanel-neglelakker. Men i det siset har jeg begynt så smått å samlet på andre typer også, siden Chanel-lakkene er litt dyre, og det er dårlig utvalg de fleste plasser de selges. Men ihvertfall, jeg har vært avhengig av neglelakk i mange år, jeg går så og si alltid med det. Hvis jeg ikke gjør det, er det ofte at jeg biter negler. Det er så sykt ekkelt! Derfor holder jeg meg til neglelakk ♥ Mens vi snakker om neglelakker. Har jo tidenes tabbevideo her.Skal begynne å kjøpe litt flere fra Essie, det er så utrolig mange fine! Men ellers er chanel-lakkene virkelig til å anbefale. Jeg er litt usikker på hvilken som er min favoritt, for det er så mange fine. Men den metalliske fra Essie, den røde, den brune... og den beige tror jeg må være favoritter. 
Hva synes du om neglelakkene? Hvilke likte du best? Hvilket forhold har du til neglelakker? 

Antrekk 16. november

Heia! I dag har jeg hjulpet til å lage middag og Brage med leksene. Etterpå tror jeg at jeg skal lese litt, har mine perioder der jeg ikke klarer å slutte å lese. Egentlig ikke den verste uvanen, heldigvis.

fine dobbelhakaBukse bikbok skjorte bikbok sko bianco leppestift lancôme
Elsker forresten knallrød leppestift. Tenk hvor kjedelig dette antrekket hadde vært uten.
Hva synes du? 

Lesehesten

Heia! I går hadde vi bibliotek, og fikk oppfordring av læreren, nemlig å lese en nynorsk bok. Tror forresten jeg må være en av de eneste som liker nynorsk utrolig godt! Det er så vakkert. Uansett, det jeg har gjort de siste 24 timene er for det meste å lese bok. Jeg har også heldigvis fått litt tid til å øve på prøve. Men ihvertfall, boka leste jeg mest fordi den var nynorsk. På begynnelsen syntes jeg den virka litt "barnslig", men jeg likte den bedre og bedre for hver side som gikk. Jeg brukte kort tid på boka, og den var veldig lettleselig. Jeg felte til og med noen tårer. Elsker sånne bøker. ♥

Amanda er 14 år og forelska. Samtidig truar ein farleg sjukdom med å røve frå ho alt, forelskinga, kjærleiken, livet. Korleis er det for ei ung jente å være forelska og samtidig vente på ein hjartetransplantasjon?

Mitt bankande hjarte er ikkje ei sjukdomshistorie. Det er ei kjærleikshistorie. Om Amanda, 14 år. Det er historia det aller finaste og det aller fælaste på same tid.

Haha, lesehesten da! Dette er da boka jeg straks skal begynne med "Midtvinterblod". Har store forhåpninger siden jeg har lest en av de andre i serien. Dessuten Costume kom i dag, og noe mye mindre interessant: musikk-prøve-pugginga. Arrrg! God natt ♥
Liker du å lese?

Antrekk 15. november

Heia! Nå lader snart maccen ut, så jeg må kjappe meg! I dag skal jeg og Kaja pugge til musikk-prøve, glede meg alle tiders. 

Genser fra Monki, shorts fra Urban outfitters, ring fra accessorize og leppestift fra lancôme
Hva synes du? 

Gløgg

En tradisjon jeg har hatt i flere år nå, er å lage meg gløgg 1. desember samtidig som jeg ser på jule-barne-tv. Det er så sykt koselig å stemningsfult. MEN i år klarte jeg selvfølgelig ikke å vente, så jeg har brytt alle tradisjoner og tatt meg en kopp gløgg. Nam. ♥Gløgg ♥ Har du noen spespielle ting som gjør at du kommer i julestemning? Her er årets juleliste by me.

Innkjøp

Heia! 
Nå kommer snart Trine og senere ikveld drar vi på fest! Gleder meg egentlig helt vilt akkurat nå. Tror det blir dritbra. Weeho.

bikbok og the body shop

gina tricot, frisørsalong og norli samarbeid med fretex (notatbok)

bikbok

bikbok

blivakker.no (kom i posten i går)
Hva synes du?

Sliten

Heia! Nå er altså en herlig jobbuke på Adresseavisa vel overstått, noe som både er trist og litt bra. Det var ihvertfall kjempeinteressant å være der, følte jeg lærte en god del. Jeg er helt utslitt, og nå starter også en helg som kommer til å bli sykt bra - og slitsom. Når jeg kommer hjem skal jeg nemlig rett på klubben, og i morgen er det fest! Blir sikkert bra uansett.

Ellers har jeg shoppet, vært på besøk hos Guro og tatt sol siden sist. OG vært på kino, herregud! Jeg og Marte så Paranormal Activity 3, og altså... Jeg synes ikke den var så skummel som alle skal ha det til, men den var bra, og ja, litt skummel. 

Legger ut innkjøp om ikke alt for lenge. Det var jo 50 % salg på ALT på bikbok i går, så jeg kjøpte blandt annet den herlige hettegenseren her, siden jeg la igjen min forrige på toget.
Hva skal du i helga? 

Raindrops
Er kjempefornøyd med disse bildene som jeg tok for et par dager siden. Hva synes du?

Video: hvordan sminke seg brunere


WARNING: pass på å ikke bli snøblind XDD Se forresten heller videoen på youtube, og trykk bedre kvalitet. SÅ mye bedre!

Heia! Nå har jeg akkurat vært en liten tur i byen. Kjøpte bare en topp på bikbok som var på salg og body butter som lukter... himmel! Ellers dro jeg å tok sol etterpå, noe dere sikkert ser på videoen at var på høy tid. Hahah...
Hva synes du?

Utplassering

Heia! I dag har vært litt av en dag. Det hele startet med at jeg ikke klarte å sove ett eneste minutt i natt, og jeg fikk naturligvis sinnssykt vondt i hodet utover dagen. Men som sagt - jeg "jobber" på Adresseavisen på utplasseringa, og jeg trives. Hvis jeg sammenlikner med at jeg jobbet på Bikbok i fjor, er dette ca... tusen ganger bedre. Har også fått noen spørsmål:

Hva menes med utplassering? Har du det hele uken? Fikk du velge plass selv? Kan du skrive litt om utplasseringen? 
Det som menes med utplassering er ei slags arbeidsuke. Istede for skole en uke er man å "jobber" i en bedrift. Ja, jeg har det hele uken, og ja jeg fikk velge plass selv. Litt om det jeg har gjort i dag:
Jeg ble først vist rundt i det gigantiske bygget. Det er litt av et forvirrende bygg; har rotet meg bort, og spurt om hjelp mange ganger idag. Etter hvert dro jeg og hun som var med meg på et møte der vi (de) snakket om organisering av arbeidsplassen. Som f.eks. om nøkkelkort, parkeringsplasser osv. Deretter var det lunsj. Etterpå fikk jeg noen oppgaver, der jeg måtte lete i arkivet. Det var faktisk kjempespennende å se på viktige, gamle saker. Et av de tingene jeg så på var f.eks. drapet på John F. Kennedy. Og vips var dagen ferdig!

Etter å ha funnet bussholdeplassen (tok sin tid) dro jeg på Wok a Way og kjøpte meg wok. Supergodt, som alltid. Deretter dro jeg en tur innom Weekday før jeg dro til hybelen til Marte. Nå tror jeg at jeg skal gå meg en tur, og kanskje ta litt sol. Det trengs VIRKELIG.

Bildet er noen dager gammelt, tar ikke bilde av meg selv i dag nei. Hahah er så sykt trøtt.
Har du vært på utplassering før? Isåfall hvor? Likte du det? 

Trondheim neste

Heia! Nå skal jeg straks dra til Trondheim sammen med Marte. Vi har nemlig utplassering i uka her, og jeg er utplassert i Adresseavisen. Jeg både gruer meg og gleder meg. Tror ihvertfall det blir spennende og lærerrikt! Ellers blir det digg å bo i Trondheim sammen med Marte! Wiiho.

Ellers var vi på tur idag. Ganske koselig og herlig igrunn. Ellers har jeg bare somlet noe forferdelig, noe som er typisk meg på søndager! Hva synes du om bildene?

Ørlande


Heia! Nå har jeg akkurat kommet hjem etter å ha vært på Ørlande hos mormor og morfar med familien. Vi har egentlig bare slappet av, spist og jobbet litt med ved som dere ser over. Koselig med andre ord. Nå skal jeg straks ut med noen kompiser, blir sikkert gøøy. Forresten, ser dere noen endringer i designet? Er ihvertfall kjempefornøyd.

Hva gjør du i helga? Hva synes du om designet?

Young, wild & freeSo what we get
 drunk. So what we smoke weed. We're just having fun.
Hva synes du om bildet og sangen?

Antrekk 3. november

Heia! I går ble jeg heldigvis ferdig med det meste av lekser, så har ikke så mye å gjøre idag. Skal ihvertfall vaske litt, og muligens trene litt. Haha, det trengs, har nesten ikke rørt meg på to måneder eller noe sånt. Uffda, får dårlig samvittighet av å tenke på det. Ellers skal jeg lage meg en sjokoladekaffe nå. ♥Bukse bikbok skjerf bikbok cardigan naf naf (Paris) sko converse ringer bershka og h&m
Hva synes du?

02.nov.2011

Heia.
I dag har jeg fått gjort en del lekser, så nå mangler jeg bare en norsk novelle som skal leveres inn neste fredag. Herlig! Ellers begynner jeg å bli forkjøla. Det passer meg ikke så veldig godt egentlig. Menmen, sånn er det. Får bare prøve å drikke masse varmt å gå i varme klær, så går det nok bra. Etterpå skal jeg se litt 90210 og Frustrerte fruer, gleder meg som en liten unge til de nye episodene! Tihi. 

Hva har du gjort idag? Masse lekser for tida? Hvilke serier ser du på?

Nei til Canada Goose

Jeg har ønsket meg Canada Goose-jakke utroloig lenge nå. De er nydelige, behagelige, varme og har god kvalitet. Jeg har egentlig ikke tenkt på hvor den nydelige, deilige pelsen kom fra, men at den var ekte, det visste jeg. Det brydde jeg meg ikke om, helt til jeg så denne videoen. 

Kjenner jeg får vondt inni meg. Noe så grusomt! Håper alle som har Canada Goose-jakke angrer en smule, og tenker gjennom det de ser på videoen! Når rundt 400 000 coyoter blir skutt, forgiftet eller fanget i revefeller hvert eneste år, burde vi tenke på hva som er viktig her i verden. Skal et dyr måtte dø for at du skal få drømmejakken?

"Canada Goose argumenterer for at pels fra coyote som de bruker på sine klær er menneskelig." - nojoke

Canada Goose (coyote) from DRA TVn on Vimeo.
Hva mener DU? 

Video: rommet mitt #3

Haha, dette er det tredje soverommet jeg viser dere! Håper det ikke blir så mange flere å vise på en god stund. Ellers skal jeg gjøre mattelekser og pugge på engelske gloser nå. Ah, livet er så digg av og til...1#!"#!

Still den inn på 720p for superbra kvalitet! (På youtube)
Hva synes du? 

Nytt hull i øret

Tok som sagt et veldig spontant hull i øret idag. Har nå fire i det ene øret, og ett i det andre. Skal også ta tragus i det samme øret i neste uke, tror jeg.Love it! Tok det øverste idag forresten. Synes egentlig ikke det var vondt. Har også et hull helt nederst uten øredobb for øyeblikket.
Hva synes du?

Opplæringsdagan

Heia! I dag var klassen i Trondheim på "Opplæringsdagan." Det er en slags messe der vi fikk se en smakebit av de forskjellige VGS-linjene, og spørre folk om dem. Jeg synes det var utrolig dårlig, siden M&K-standen var sykt dårlig, og jeg lærte ikke en dritt. Men vi fikk ihvertfall tatt en snartur innom byen, og jeg tok hull i øret - VELDIG spontant egentlig, har ikke tenkt på å ta flere hull, men er utrolig fornøyd. Skal også (mest sansynelig) ta tragus neste uke! ♥ Legger ut bilder etterpå. Holder også på å laste opp video av rommet mitt nå, så bare gled dere, hahaha.

Har du bestemt deg for hvilken linje du skal gå på VGS? Eller går du på VGS?  

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013
hits