Instagram

Heia! Siden jeg fikk iPhone i julegave har jeg blitt helt hekta på instagram. Det er kjempegøy, og utrolig lettvindt. Superduper app. Har du iPhone og instagram kan du followe meg; kallenavnet mitt er hannajossing.

Weho, 23 followers, hihi.
Bruker du instagram? 

V i n t a g e

Heia! Nå har jeg kommet hjem, etter å ha sovet over hos søstra mi, Oda etter fest igår. Festen gikk superfort, men det var ganske gøy så lenge det varte. Nå skal jeg drikke te, før jeg bør sove litt, siden jeg kun har sovet mellom fem og åtte timer de siste nettene, noe som IKKE er nok for meg. Må dessuten lade opp til i kveld. Weho!

We don't sleep when the sun goes down


Klar for nok en fest nå! Har vært annenhver dag siden 2. juledag nå, gøy. Er en god del fester nå i jula, for å si det sånn. Gleder meg! ♥♥♥ Ha en fin kveld dere og. 

K a o s

Heia! Har vurdert litt frem og tilbake om å slutte å blogge de siste dagene, men tror kanskje jeg skal fortsette. Vi får se.
Siden sist har jeg vært på to fester, og Silje, Emma og Trine har sovet over. Kjempekoselig! Da vi kom hjem fra fest på onsdagen hadde søstra mi og venninnene hennes bombadert rommet mitt med julepynt, og det så rett og slett ikke ut. Det var dessuten rotete fra før av, så nå er jeg altså igang med en endeløs oppgave; rydding av rom. Rommet mitt har seriøst aldri vært så rotete...

Hahaha, sykt! Legg merke til den sykt stygge julepynten, herrefred. Noen burde kanskje skaffe seg en hobby.

Gjesteinnlegg

Siden hanna er så sykt treig, og blogger aldri, vil jeg, Kristoffer lage et lite gjesteinnlegg.

Akkurat nå sitter jeg i sofaen min og snakker med Håkon på skype. Han nekter meg i å legge ut det beste bilde i verden, men det finnes på google, så bare let.

Dagens outfit er av min personlige modell, Håkon Myrvik og jeg synes den er veldig fin :fff

bukse-winwin, boxer-pierre robert, genser-HM, hårwax-define

han har en liten kul, men det er bare på grunn av juleribba, går braaa... 

 

Har du like stor mage? liker dere mine supre gjesteinnlegg?

- Kristoffer <3 

Ulrikke Lund

Ulrikke Lund er absolutt en person jeg ser opp til. Hun er kun i starten av tjueårene, og har allerede tjent sin egen million. Dette har hun oppnådd ved å lage en nettbutikk og bloggen såklart. Jeg synes det er helt VILT at en tjueåring (+/-) lager sin egen nettbutikk og opplever en så stor suksess! 

"Det er mye jantelov i Norge, all hviskingen. Folk skal hele tiden snakke så mye negativt om hva andre gjør, men jeg tenker; Ta nå heller ansvar for ditt eget liv. Gjør noe kult med det, og ha det så gøy du kan, i stedet for å jekke ned andre." - Ulrikke
W O R D S sier jeg bare. 
Hva synes du om Ulrikke Lund?

God jul

Ah endelig er julaften her! Drar til Ørlandet for å feire jul sammen med slekta nå, gleder meg. ♥ Jeg håper at alle sammen har en superduper dag idag, og koser seg mer enn nødvendig og bare har det helt supertopp! Hihi, GOD JUL!

Hva gleder du deg MEST til idag? 

Kvelden før kvelden

Heia! I dag har vi ryddet, og pakket inn de siste gavene. Vi har også lagd middag som straks er ferdig, og pyntet pepperkakehus! Haha, det ble litt finere enn i fjor, men det skulle ikke akkurat så mye til. 

Mummihuset, tihi. Hva gjør du kvelden før kvelden?

Ballett


Ballett er virkelig noe av det vakreste jeg vet om. Skulle ønske jeg kunne det, det er så sykt.
Hva synes du om ballett? 

Julegaver #1

Feiret jul hos pappa 22. desember, og åpnet derfor gavene fra hans side av slekta + Trine. Som sagt, er sinnssykt fornøyd med alt! ♥♥ 

Fra pappa ♥

Fra bestemor ♥

også fra bestemor ♥

fra Trine ♥

fra Guro og familien ♥ noen som har peiling på at jeg liker te? Haha, perfekt til jeg skal flytte ut!

Fra Guro! ♥ Sykt nydelig!

Fra Astrid og familien ♥

også fra Astrid og familien ♥
Hva synes du? 

Ear ring


Klarte å bytte ut den øverste øredobben med en ring. Det var jævlig vondt. Kanskje ikke så rart, siden den skulle være i i 3 måneder, og den skulle renses hver dag. Renset den en dag jeg. Men fint ble det! 
Btw hater å se meg selv i den vinkelen der. Og ringen er fra Glitter.
Hva synes du?

New love

Heia! Idag har vært en ganske bra dag egentlig, til tross for at jeg har vært drittsur, og ikke har beveget føttene ut av huset. Har ryddet og styrt på. Har også glemt å spist, herregud, har bare spist to ganger idag. Menmen, det er vel ganske uvesentlig.

IHVERTFALL, vi har feiret julaften med pappa idag, siden vi er hos mamma 24. desember. Da fikk vi åpnet pakker fra pappa, og hans side av slekta. Fikk så utrolig masse fint, er utroolig fornøyd!!!! Seriøst aldri opplevd å vært så fornøyd med gaver, tror jeg. Fikk iPhone fra pappa, elsker den allerede, til tross for at jeg verken har simkort eller penger på kortet. Viser resten av gavene senere, om det er interessant. ♥

Har bare lastet ned noen "grunnleggende" apps enda, så kom gjerne med forslag til flere! :-) 
Har du iPhone? App-tips?
 

Antrekk

Heia! I dag er det bitte bitte lille julaften. Skjønner virkelig ikke hvordan tida går så fort. Men jaja, det blir gøy med jul, selv om jeg ikke er i julestemning i det heletatt... 

Halla hahah, shorts h&m topp cubus
Hva synes du?

c o l o u r s


Outta here - ortoPilot
Hva synes du om sangen og bildene? 

Gratulerer med dagen

Heia! I dag datt internettet ut, så jeg har egentlig bare irritert meg litt over det, OG ikke minst bakt oreokake. MEN altså Kajajenta har bursdag idag. Hun blir fjortiss og greier. ♥ Bloggen hennes her ♥


Fine og nye bilder. Hehe ♥ God natt!
Hva har du gjort idag? Gratuler henne med dagen? 

Smoke


Jeg synes det er rått med røyk. Ikke rått at man ødelegger seg selv og alt det der, og jeg ville ALDRI begynt å røyke selv, men det ser rett og slett rått ut. Særlig sånn som på bildene over. - Røyk er kult på bilder -
Hva synes du om røyking? 

T i r e d

Heia! I hele helga har jeg som sagt hatt besøk, så jeg har ikke orket å blogge. Hater å blogge når jeg har besøk osv, så da dropper jeg det heller som regel. Har uansett hatt en utrolig bra helg! :-)

I morgen har vi engelsktentamen, og har en følelse på at det ikke vil gå så bra egentlig. Menmen, får prøve å gjøre det beste jeg kan. Ellers er jeg sinnssykt trøtt! Skulle trodd klokka var ellve eller noe, men den er jo faktisk bare sju. Hallelujah!Herregud, nå blogger jeg bare for å blogge. God natttttttt

Antrekk 16. desember

Heia! Nå har jeg akkurat tørket litt støv osv, siden det plutselig ble bestemt at vi skulle vaske til helga. HELG, ja!!! Ah, herlig. Denne helga blir heller ikke så verst, siden jeg skal ha masse besøk, og i morgen er det julebord-fest. Gleder meg litt. ♥ Camilla og Tonje kommer straks, og om ikke så alt for lenge kommer Julie og Mia også. 

Denne gangen er det forresten en grunn til at jeg ser ned på hvert eneste bilde. Rakk nesten ikke sminke meg i morges...

Bukse bikbok skjorte bikbok belte zara
Hva synes du?

Vaskejenta


Heia! Nå har jeg akkurat vært å vaska. Jeg levde faktisk over, siden jeg fant ut at pappa hadde dockingstasjon, sånn at jeg fikk hørt musikk. Hater å være på skumle store steder når det er helt stille. 

Ellers sitter jeg å spiser havregrøt med banan, eple, honning og drikker kakao. Herlig ♥ 
Hva gjør du for å tjene penger? (TRENGER TIPS!!) 

Antrekk 15. desember

Heia! I dag skal jeg vaske, for å tjene meg litt penger. Missliker egentlig sterkt å vaske, men det er jo greit å venne seg til å måtte jobbe for penger. Haha, gruer meg egentlig, det er jo drittkjedelig. Men penger er penger! $$Genser monki bukse bikbok
Hva synes du?

Red lip girl


 Det fineste som fins. Hva synes du?

Ansiktsmaske


Søta...

Fikk ansiktsmaske i kalendergave idag. Den var kjempegod. Nissen er så flink til å velge gaver! ♥ Nå skal jeg bestille en julegave før jeg ser CSI 21:30. 
Bruker du å ta ansiktsmaske? Liker du CSI? 

Nail fun


Fra øverst: ? fra Chanel, ? fra Essie, Vendetta fra Chanel og Blue Satin fra Chanel.
Selv om jeg egentlig har ganske mange neglelakker har det aldri falt meg inn å kombinere de, før igår - da jeg satte sammen alle "metallic"-neglelakkene. Jeg synes det ble ganske kult, og det gav en fin og litt rocka look. 
Hva synes du? 

Wishes

Wishlist

Veske fra Miu Miu, T-skjorte fra Acne, skjerf fra Acne, bukse fra Acne, neglelakker fra Chanel, klokke fra Michael Kors, bikini fra Victoria's secret, maskara fra Dior, sko fra Jeffery Campbell. ♥♥ 
Jeg ønsker meg også iphone, headset, foundationprimer, dipliner, bøker og ringer. Ah, virkelig... Dør av å se på sånne bilder. NÅ skal det spares penger!
Hva ønsker du deg? 

Video: øyebryn

Hahaha, fin start. Se den i HD her.
Hva synes du?

EDIT:
NÅ funker den! Woho.

Videoblogg...

... kommer snart! Den som klarer å gjette hva den handler om får en... is? :-)

 Noen som skjønner hva den handler om? 

Kalendergave 13. desember

Heia! I dag hadde vi norsktentamen, og jeg ble ferdig etter to timer. Liker egentlig ikke å gå hjem så tidlig, og bli så fort ferdig med "prøver," men jeg fant ut at det ikke var noe vits i å sitte der å spille kabal når jeg heller kunne gå hjem. Jeg er egentlig utrolig nervøs på resultatet, men føler jeg gjorde det ganske så greit. Nå må jeg gjøre litt matte, og vi har begynt med et nytt kapittel jeg ikke skjønner bæret av. Geometri-dritt. Åh, hvorfor er matte så vanskelig?!

Ellers fikk jeg en superduper kalendergave idag! Jeg har ønsket meg sånn en god stund nå, og den passer meg ypperlig, siden jeg elsker varme drikker. Kakao, sjokoladekaffe, kaffe, te (!!) ... you name it! ♥ Den tingen her er faktisk utrolig genial, fordi det går an å bruke et "presslokk" eller hva jeg skal kalle det, sånn at man f.eks. kan presse kaffe eller te i den, og den holder seg varm hele dagen. 

Hva fikk du i kallenderen i dag? Har du hatt tentamen i år? :-)

Utsikt


Elsker utsikten fra rommet mitt. Nydelig ♥

Tolvte desember

Hahaha, bomma på datoen IGJEN. Klarte å poste to innlegg hvor det stod ellevte på det ene, og tolvte på det andre. Meg og datoer.... herreguuud!

Har ikke orket å blogge i det siste, men sånn er det. Har ihvertfall hatt en suuuper helg! På lørdagen var jeg på fest og det var egentlig sykt gøy. Skal forresten hilse fra partyløven EMMA! Hahahah. Besøk bloggen hennes folkens!!!! Den videoen jeg snakket om kommer forresten kanskje senere, men den ble egentlig ganske usaklig. Hahaah.


hahaha fiiiint bilde

Orka ikke å ta ordentlige bilder siden antrekket ikke var så fint. Haha. Playsuit fra bikbok og cardigan fra NafNaf.
Hva har du gjort i helga?

K l u b b e n


 Heihei. Nå er jeg på klubben, og skal være her resten av kvelden. Det er TREDJE helga på rad nå, så begynner å bli litt smålei for å si det sånn. Men ja, jeg vet jeg har vært passe elendig med blogginga i uka her, men i morgen kommer det videoblogg! For da har jeg ingenting å gjøre uansett. Hahaha. Ha en fin fredag ♥
Hva gjør du i kveld? 

Heia bloggen

Heia! Oi, nå er det noen dager siden sist. Men uka her har vært hektisk, for å si det mildt. Kan egentlig ikke forstå at det allerede er torsdag! Uff, tida flyr. Gruer meg til å flytte ut jeg.
På tirsdagen var jeg på hospitering på restaurant og matfag. Det var kjempebra, og jeg ble virkelig positivt overrasket i forhold til hva jeg ble på H&S og studiespesialisering. Jeg er ganske sikker på at restaurant og matfag blir andrevalget mitt etter media og kommunikasjon når jeg skal søke på VGS. Åh, det er så skummelt å bli eldre.

Ellers har vi julemarked på skolen i kveld, der vi blandt annet skal selge skoleavisa som endelig er blitt ferdig. Superfornøyd med resultatet. Det blir sikkert koselig. ♥ Nå skal jeg spise sushi! Weho, snakkes.

Slapper av da vettu ;);)
Hva skal du idag?

Video: mobbing og homofobi

 Vil bare si at dette er en av de tristeste videoene jeg har sett på youtube. Mobbing tror jeg må være noe av det sykeste jeg  vet av. At folk kan gå å rakke ned på andre uten grunn, som f.eks. på grunn av legning (som her) er helt vilt! Jeg HATER homofober! Seriøst, det må være det dummeste folkeslaget som fins. Alle mennesker er like mye verdt, hvis man ser bort ifra sånne syke mennesker som Hitler og Anders Behring Breivik. Uansett hvilket kjønn de liker. Jeg lurer på hva de som rakker ned på andre tenker om seg selv. Sånn passe selvgode kanskje? 

Hva mener dere om homofobi og mobbing? 

Antrekkduell #2

Heia! Sist gang jeg hadde "antrekkduell" ble det en kjempesuksess, så jeg prøver igjen. Utrolig gøy med tilbakemelding fra dere på antrekkene. Disse antrekkene er fra sommeren 2010 frem til nå, så litt variasjon er det.

Hvilket likte du best? Jeg liker 3 & 4 best!

Antrekk 3. desember

Heia! Akkurat nå er jeg hjemme alene. Kjeder meg litt egentlig. Senere i kveld skal jeg og en herlig gjeng på besøk til Trinemor, og overnatte. Weho, gleder meg!! ♥
Har forresten på meg extension her:alvåliiiishorts bikbok overdel vintage

Hva synes du?

Dagens kalendergave

Heia! Noe av det beste med advent, og den småirriterende ventetida fram til jul er julekalederen. Vi har hatt pakkekalder hvert år så lenge jeg kan huske, og det er digg! Jeg merker at jeg trenger en iten oppmuntring på morgenen nå om vinteren, siden det er så sinnssykt tungt å stå opp. Så... 1. desember fikk vi en pakke med ting for å lage drops, og 2. desember fikk jeg en tyggispakke, og i dag fikk jeg en lipsyl. Den er kjempesøt, og funker utrolig bra.

Den gjør leppene silkemyke, lukter godt og har en fin farge. Ikke verst!Hvilken kalender har du om du har? Isåfall, hva har du fått hittil? OG forresten!! Tuuusen takk for alle de fine kommentarene i innlegget under ♥ Blir rørt, jeg. Tihi.

Striper


Heia! Nå drar jeg på klubben, og blir der i hele kveld. Topp fra Weekday

Hva skal du i kveld?

1. desember

Heihei. I dag hadde vi som sagt skrivedag på skolen, og det var faktisk ganske gøy. Dagen gikk kjempefort, og jeg fikk skrevet ferdig stilen min. Den ble ikke akkurat noe spesielt bra, men la gå. I dag fikk vi forresten drops-lage-pakke i kalenderen, og skal lage det senere. Nå tror jeg muligens det er på tide å lage middag!Bukse fra cubus og genser fra bikbok.
Hva skal du idag?

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013
hits