nyttårsforsett


gammelt bilde fra arkivet

I år har jeg lyst til å begynne å blogge igjen. 

Bli frisk for faen!

Jeg ser for meg at livet er en slags strak veg, med masse avkjørsler man enten kan velge å kjøre seg inn i, eller kjøre forbi. Selv om man noen ganger faller for fristelsen, og velger en annen vei en planlagt av og til - finnes det alltid en vei tilbake på rett spor. Det er vanskelig å holde seg på denne strake "livsvegen", men det går. Det går om man vil nok. Man kan ikke regne med å alltid være sterk nok til å holde seg på plass, men heldigvis er veien sjeldent uoverkommelig lang tilbake.

Jeg må innrømme at jeg er utrolig lei av å havne på villspor nå, men jeg klamrer meg fast så godt jeg kan. For jeg vil så utrolig gjerne.

Jeg føler det er lett å si at alt er mye bedre, og det er lett å si at alt er helt annerledes enn det har vært. Jeg har bare vanskeligheter for å forstå meg selv av og til. Lurer jeg meg selv? Lurer jeg alle rundt meg? Er ting egentlig så annerledes nå? Alt jeg vet er at jeg er mye mer klar over min egen situasjon nå, og at jeg vet hva som skal til - og jeg vet hva som kan holde meg på den rette vegen. Og jeg klarer å skille mellom friske og syke tanker.

Ofte tenker jeg at jeg skulle ønske jeg ikke hadde noe mellom ørene, og at jeg bare kunne få fred fra alt som foregår der oppe. Noen ganger får jeg heldigvis det, og det er ingenting som er bedre enn det. Jeg håper at jeg en dag bare kan klare å ta livet skikkelig med ro, jeg må bare finne den riktige veien først. Og den var ikke så lett å finne som jeg trodde, men jeg vet ihvertfall én ting helt sikkert: jeg gir ikke opp før jeg har funnet den.

Ihvertfall gleder jeg meg til å stå opp i morgen, fordi det skal bli en fin dag. Sådetså. God natt ♥

1. desember
1. desember, 1. søndag i advent og 24 dager igjen til jul.

Våknet til kalendergave og kooselig frokost i dag. I går lagde vi pepperkakehus, og i dag skal vi bake litt mer. Oppdaget også noen søte dompaper utenfor vinduet, så julestemningen er allerede godt på plass. Fikk forresten ny glossybox i går, med en del spennende produkter jeg kanskje kan skrive litt om - pluss noen pakker fra iherb. 

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013
hits