want


// bikbok

hjemmelagd hals


Dette er altså resultatet etter fjorten dager som innlagt! Jeg kan virkelig ikke å strikke, og det ble faktisk et helt uplanlagt mønster i den, men jeg er utrolig nok veldig fornøyd med sluttresultatet. Det er strikket med alpakka-ull, så det er fantastisk mykt og godt. Morsomt å ha lagd noe jeg faktisk kommer til å få bruk for heelt selv! 

the essentials


yoghurtnøtter, notatbok fra ark, min nyeste chanel-neglelakk, leppomade med solfaktor fra elisabeth arden, mint-te fra lipton, solbriller fra rayban, lommebok fra acne, klokke fra casio, iphone earplugs, hårolje fra lush, cleareyes fra ebay og øyekrem fra qlinique.

Ting jeg elsker/bruker hver dag/har med meg over alt. Yoghurtnøtter. Det beste jeg vet i hele verden. Mamma sørger av en eller annen grunn (haha) for at jeg alltid har de tilgjengelig. Notatbok. Jeg er en ordensfreak og planleggingsfreak. Skriver ned alt mulig rart, og har den tilgjengelig nesten hele tiden. Neglelakk har jeg alltid på neglene. Leppomade med solfaktor, say no more? Te. Jeg elsker te, og denne grønne mint-teen har vært favoritten i flere år. Dessuten er den billig. Solbriller bruker jeg hele året, enten det er for å beskytte meg mot sola, beskytte omverdenen for morratrynet eller for å holde bort håret. Lommebok. Noe de fleste har, og har med seg over alt - tror jeg? Klokke har jeg blitt avhengig av. Glemmer jeg høretelefonene når jeg går ut døra er dagen straks ikke så bra som den i utgangspunktet var. Hårolje tar jeg i morgen og kveld, pluss litt til. Denne lukter himmelsk, og kommer i en utrolig praktisk form. Cleareyes gjør røde og trøtte øyne hvite på et blunk, noe jeg har et større behov for nå enn aldri før. Øyekrem har jeg ikke brukt før nå nylig, men det var en god investering. Reduserer mørke ringer, og får hele ansiktet til å våkne litt.

black basics

Black
Saint Laurent // Miu Miu // Saint Laurent // Saint Laurent
Miu Miu // Valentino // Mango // Zara 

white basics

White

Weekday // Jil Sander // Chloé // Miu Miu // Saint Laurent // Saint Laurent // Chloé

levi's


♥♥


ellers gleder jeg meg til...

_sol og varme
_skolefri, fordi jeg er så utrolig stressa og sliten for tiden
_bursdag! om 6 dager
_spania om 9 dager
_å flytte hjem for sommeren, selv om det blir veldig rart
_å flytte inn i ny leilighet til høsten
_å bli brun
_å kunne gå i shorts uten å fryse ihjel
... ja, ALT som har med sommerferie å gjøre egentlig 

_wants_


Zara, Chanel, MAC & Weekday
G L E D E R meg til lønning, kjære guuuud

Ready to freeze


jakke fra canada goose, sko fra dr. martens, skjerf fra h&m, loft.com og acne, votter fra pieces & johnlevis.com, bukse fra net-a-porter.com, sokker fra topshop (x2) og h&m.

Dr. Martens


Dette blir uten tvil årets vintersko, her kan de kjøpes.

Feathers and hair
fjær fra gina tricot

Denim and spikes


Sommerens største ønske. Herregud, trenger en vår/sommer-jakke, og jeg trenger denne jakka.

All that counts is todaySunday wishes


T-skjorter fra Weekday, dongerijakke nr. 1 fra Weekday, dongerijakke nr to fra Cubus, rød- og hvitstripet tank top fra nelly.com, svarte skinn-bukser fra Gina Tricot, beige vårjakke fra Weekday, dongerivest fra Cubus og ripped denim shorts fra One Teaspoon.


High beam highlighter fra Benefit, Bayswater Cookie clutch fra Mulberry, klokke fra Marc by Marc Jacobs, svarte wayfarer-solbriller fra Ray-Ban, klokke fra Marc by Marc Jacobs, vitello lux bow bag fra Miu Miu og clutch fra Whitney Port for Bik Bok.
Har lagd meg en ny blogg på blogspot.com, fordi blogg.no sliter utrolig masse med hacking osv. for tiden, så det er umulig å få blogget. Dessuten fant jeg ut at blogspot.com var et veldig enkelt og greit bloggplattform som jeg gleder meg til å få sjekket ut. Jeg kommer til å blogge de samme innleggene på begge bloggene, så lenge blogg.no fungerer. Tror kanskje jeg skal ha litt mindre hverdag, og mer "mote" på http://hannajossing.blogspot.com
Hva synes du? 

Converse and rivets


Hadde tre (...) nagler igjen etter at jeg lagde denne skjorta, så jeg bestemte meg bare for å feste dem på skoene. Samtidig som det ser litt teit ut med tre nagler, synes jeg det enkle ofte er det beste, så jeg liker det.
Hva synes du?

Summer wardrobe


Må vell begynne å forberede meg litt på sommeren når det kommer til klær. Det er alltid så kjedelig når sommeren kommer, og jeg ikke har tenkt på lette klær i det heletatt. Har planer om å lete etter litt "spesielle" klær på nettet i år, i stedet for å kjøpe de samme bikbok-klærne som alle andre. Kan ikke si annet enn at jeg g-l-e-d-e-r meg til jeg kan gå i shorts igjen!! ♥

FAV


Smykke fra Gina Tricot, neglelakker fra Chanel, klokke fra (Sfera) og solbrillene er vintage.

Bandana fra Carlings, solbriller fra Ray-Ban, mobilveske/pengebok fra H&M og håndkrem fra The Body Shop.
Hva synes du? Har du noen spesielle favoritter? 

Bandana
Carlings

Nå har jeg og Guro akkurat dusjet og ordnet oss, og er klar for å finne på masse tull i dag. Været er STRÅLENDE, sol og varmt, sykt digg. Får egentlig litt lyst til å dra på meg shorts i dag, men er redd det kanskje ikke er så smart. Ha en STRÅLENDE dag alle sammen, for det skal jeg! ♥
Hva synes du om hodeplagget?

Beautiful things and memories


♥♥♥♥

Hadde tidenes jævligste morgen i dag. Ble vekt klokka ti av hyling og roping om at vi skal på hyttetur. Det innebærer to timer på langrenn, og et helt døgn med min gale og forferdelig irriterende lillebror, OG verst av alt (!!) mobilforbud. Trodde liksom vinterferie skulle være noe bra, morsomt, avslappende og befriende, men tok vist ganske feil der. Føler meg som en bortskjemt liten drittunge som klager over det her, men det får gå. Ærlighet varer lengst, eller hva? Får prøve å gjøre det beste ut av det, for jeg har vel egentlig bare godt av det. (!??!?!) 

Cheap wants #1


Hals fra Weekday, armbånd fra Lindex, genser fra Cubus, bandana fra Lindex, ringer og armbånd fra Weekday.
Hva synes du? Noe spesielt du ønsker deg akkurat nå?

Nasty Gal


Hvor bestilte du Jeffrey Campbell-skoene dine?
Jeg bestilte de på NastyGal.com, og jeg har ikke fått de enda. Jeg bestilte de for en uke siden, og de skal sendes fra USA, så jeg får vel bare smøre meg med tålmodighet. De var utsolgt på alle norske nettsider, og de fleste amerikanske, så jeg var heldig der.

Nasty Gal har også masse annet fint (som dere kanskje ser) som jeg gjerne skulle hatt i klesskapet.
Hva synes du om klærne?

Bestilt

Jeg bestemte meg for å åpne den gamle bloggen igjen, ettersom at jeg ikke klarte å holde meg unna den. Her har jeg blogget siden sist, og nå kommer jeg til å blogge her igjen. Er virkelig en ubeslutsom person, men kommer til å holde meg her fra nå av. Nesten litt flaut å være så ubeslutsom.

Ellers har jeg akkurat bestilt meg nye sko. Er så ufattelig glad! Har ønsket meg disse skoene i et halvt år, og pappa skulle prøve å finne de da han var i USA, men han fant dem ikke, så jeg fikk bestille de på nettet istedet. Latterlig at man kan bli så lykkelig av materealistiske ting, men fy fader så fornøyd jeg er akkurat nå! Kan virkelig ikke vente til de kommer i posten.

  Jeffrey Campbell Lita Platform Boot Black 

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013
hits