antrekk

I dag skrudde jeg på vekkerklokka alt for tidlig, og la ikke merke til det før jeg hadde spist og ordnet meg. Med andre ord, dette ble en rolig morgen. I dag blir en hektisk dag - lang skoledag, og etterpå skal vi ha photoshoot i skolestudioet, noe jeg faktisk gleder meg til. Satser på at vi får til noen fine bilder! Ha en fiiin dag ♥ 

27.09.2013


genser carlings kjole weekday jakke bikbok

22.08.2013outfit


Snekkerbukse_vintage t-skjorte_nelly

Kan ikke beskrive hvor godt det var å sovne i min egen seng i natt. Etter å ha vært hjemme på permisjon i ett døgn gleder jeg meg bare hundre ganger mer til å komme hjem! Har startet nedtelling: 12 brødskiver igjen. Haha. Har ihvertfall brukt permisjonen på å spise koselig middag med familien og mormor og morfar, vært på bryggeutstillinga (kunstutstilling) med mamma, gått tur med Kaja (søstra mi), og slappet av. Har sovet så utrolig mye bedre i natt enn jeg har gjort når jeg var innlagt også, så det var helt herlig å våkne uten opphovnede øyne. Nå skal jeg straks gå en tur med Kaja igjen, før jeg drar tilbake. Bare tre dager igjen av innleggelsen, og KJÆREGUD la det gå fort.

dag 8


shorts_vintage // genser_monki // klokke_casio

I dag har jeg nok en gang vært på sykehuset og tatt blodprøver. Har gjort det to ganger i løpet av en uke faktisk, og begynner faktisk å bli veldig vant til det. Jeg må også måle puls og blodtrykk hver morgen, for å sjekke at alt ser bra ut på "innsiden". Heldigvis ser blodprøvene fine ut, men jeg har ganske lav puls og blodtrykk. Ellers er alt som vanlig, og jeg er kommet over halvveis i oppholdet. På lørdag får jeg en liten permisjon, og fra mandag til tirsdag skal jeg få "prøvetid" hjemme. Fordi om jeg kommer hjem er det fortsatt en lang vei å gå, og mye å jobbe med. Det blir uansett herlig å komme hjem, for der er livet ihvertfall litt mer normalt. Og det er det jeg ønsker meg aller mest i hele verden. Et normalt liv.

Egentlig tror jeg ikke et såkalt "normalt liv" finnes, men det jeg ønsker meg er å sove i min egen seng, være omgitt av folk jeg kjenner, og er glad i, få lov til å bestemme selv når jeg vil sitte eller faktisk finne på noe. Jeg vil gå ut å ta bilder, jeg vil UT Å PLUKKE BLÅBÆR. Seriøst, det er en viktig tradisjon for meg, og jeg blir gal av å gå forbi store skoger fylt med bær hver dag uten å ha muligheten til å stoppe. Og nå begynner skjerfet mitt å bli så langt at jeg rett og slett snart ikke kan være her lengre. Fordi når jeg kommer hjem skal jeg ikke strikke.

wearing
jakke_vintage, shorts_levi's/vintage, topp_weekday, sokker_weekday, skoleveske_gina tricot, solbriller_rayban, smykke&hals_?

I dag skal jeg ta livet skikkelig etterlengtet med ro, trene og klippe gresset. Er faktisk kjempegira på en skikkelig treningsøkt nå, blir alltid det etter at jeg har fått i meg litt nøtter. Ingenting gir meg mer energi enn akkurat det, så det er absolutt ikke så dumt før trening!

antrekk


jeans_dr. denim genser_cubus smykke_nelly jakke_h&m sko_dr. martens solbriller_rayban

Antrekk


shorts og genser fra bikbok & skjerf fra h&m

Antrekk


bukse_bikbok genser_cubus skjerf_h&m klokke_sfera armbånd_?
Er helt forferdelig trøtt nå, og ganske forkjøla. Får såvidt til å holde øynene åpne, og jeg skal straks på jobb. Ser for meg at denne dagen blir et rent helvette, haha. Er så vanskelig å holde seg våken når ingenting skjer på jobb, men det er jo ikke akkurat sånn at jeg bare kan sovne heller. Har stått opp 09:30 i tre dager nå, og holder på å gå på veggen, så hvordan i helvette skal det gå når skolen starter på, og jeg må stå opp tre timer tidligere? Kjære Gud, la meg overleve denne dagen; AMEN.

Marilyn Monroe

I dag er det 50 år siden fantastiske Marilyn Monroe døde. ♥ rip


hahaha fiiint bilde

topp_h&m shorts_urban outfitters solbriller_ray ban

Antrekk
shorts_levis topp_weekday

Dagens bilder ble egentlig gaanske misslykkede, men jeg har det utrolig travelt nå, skal nemlig på jentekveld hos Trine. I morgen drar jeg rett videre til Trondheim for å besøke tante og co. Og forresten, tusen takk for så mange hyggelige kommentarer i det siste, setter stor pris på det, hihi. ♥

Just for today
shorts_levi's genser_bikbok skjorte_gina tricot (naglene er satt på selv) sko_jeffrey campbell

Simple


topp_weekday bukse_levi's klokke_sfera smykke_gina tricot
Det er ikke sol idag, men solbriller funker fett som hårbøyle, og ikke minst er de smarte å bruke når det regner så man slipper å være svart i hele trynet etter en liten sykkeltur! Hva kan solbriller ikke brukes til liksom?

05.07.2012


Shorts_Levi's Skjorte_Vero Moda 

Striper
Shorts fra Gina Tricot, genser fra Weekday og klokke fra (Sfera)

For det første kom jeg opp i matte til eksamen, så en del pugging står på planen frem mot mandagen. Har vell egentlig bare fått firere så lenge jeg kan huske, så matte er så absolutt ikke mitt sterkeste fag. Gruer meg som bare det, men får bare prøve å gjøre så godt jeg kan. Ellers fikk jeg 6'er på engelsktentamen i dag, og jeg kunne ikke ønsket meg en bedre avslutning på uka! Er superglad!!!

Antrekk 17. april


hahaha.....

Bukse dr. denim topp vintage skjorte h&m bandana carlings hals bikbok 

Antrekk


Bukse bikbok topp zara ring vintage (? Kaja sin) belte zara
Hva synes du?

Antrekkduell


Orket rett og slett ikke å ta antrekksbilder i dag, så legger heller ut dette. Nå skal jeg prøve å jobbe litt med et skoleprosjekt, og etterpå skal jeg faktisk trene litt. Ugh, gruer meg allerede. Mitt største ønske er egentlig å kunne trene med glede, missunner virkelig alle som gjør det!
Hvilket antrekk likte du best? 

Antrekk


Genser weekday bukse dr. denim klokke (sfera) smykke gina tricot sko jeffrey campbell

Går en del i skoene inne nå, fordi jeg prøver å bli vant til dem. De er overraskende gode å gå i, og jeg fikk ikke vondt i føttene før etter hele to timer med konstant trasking opp og ned gatene i Trondheim på fredagen. Vanligvis får jeg vondt etter ti minutter i hæler, er egentlig ikke så særlig glad i å gå i hæler, men disse funker fantastisk! 

Ellers har Guro nettopp dratt hjem, det har vært kjempekoselig å ha henne her! Gleder meg allerede til neste gang vi møtes ♥
Hva synes du? 

Antrekk


Skjorte gina tricot (satt på naglene selv) genser carlings ring og strømpebukse h&m 
Hva synes du?

Antrekk 17. januar


Skjorte bikbok shorts topshop smykke gina tricot

Akkurat nå fikk jeg tidenes lykkerus da jeg merket at One Tree Hill har startet på igjen!!! Seriøst, har ventet et halvt år eller noe nå. Gruer meg allerede til at jeg har sett ferdig den nye episoden, så det sier vel litt. Haha.
Hva synes du? Har du sett den nye episoden av OTH?

Antrekk 16. januar


haha tjukkaGenser bikbok bukse dr. denim smykke gina ring bershka
Haha har brukt dette smykket så og si hver dag etter at jeg kjøpte det. Det er så utrolig fint, og gjør alle antrekk kulere. Elsker det virkelig!
Ellers var jeg på trafikalt grunnkurs etter skolen idag. Gleder meg for å være helt ærlig til å bli ferdig med det. Er så kjedelig å sitte to timer ekstra på skolen etter en hard mandag. Menmen, det må vel til.
Nå skal jeg forresten lage en etterspurt videoblogg, hahahah. Uff.
Hva synes du? 

Antrekk 15. januar
Genser mango skjorte og smykke gina tricot bukse bikbok
Heia! I dag er det søndag, og ingenting å gjøre. Skal ihvertfall prøve å få noe fornuftig ut av dagen. Tror jeg skal prøve å tjene meg litt penger, TRENGER nye ting i klesskapet! Haha, noen tips til hva jeg kan gjøre?
Hva synes du? 

Antrekk 11. januar

Heia! I dag hadde vi som sagt mattetentamen, og det gikk rett vest for å si det sånn. Jeg prøvde ganske hardt på beygnnelsen, men når man først ikke får til ting er det ikke så lett å holde humøret oppe. Jeg klarte såvidt å sitte rolig til slutt, så jeg måtte bare levere. Er faktisk utrolig redd for at jeg skal havne på en toer eller noe sånt! :(((

Jaja, nok klaging. Har det egentlig helt supert!Bukse dr denim (carlings) topp bikbok smykke gina tricot leppestift ysl 10
Hva synes du? 

Antrekk 8. januar

Heia! Nå er mormor og morfar på besøk, og hele gjengen sitter samla og ser på ski. Det er jo faktisk overraskende spennende, så jeg må nesten bare få meg tilbake foran tv-skjermen så fort som mulig.Bukse fra Dr. Denim, genser fra Carlings, skjorte og smykke fra Gina Tricot. Leppestiften er fra YSL, fargen 10.
Hva synes du? 

Antrekk 2. januar


Skjorte bikbok strømpebukse h&m sokker cubus dårlig kvalitet pga. digitalkamera.
Hva synes du?

Antrekk

Heia! I dag er det bitte bitte lille julaften. Skjønner virkelig ikke hvordan tida går så fort. Men jaja, det blir gøy med jul, selv om jeg ikke er i julestemning i det heletatt... 

Halla hahah, shorts h&m topp cubus
Hva synes du?

Antrekk 16. desember

Heia! Nå har jeg akkurat tørket litt støv osv, siden det plutselig ble bestemt at vi skulle vaske til helga. HELG, ja!!! Ah, herlig. Denne helga blir heller ikke så verst, siden jeg skal ha masse besøk, og i morgen er det julebord-fest. Gleder meg litt. ♥ Camilla og Tonje kommer straks, og om ikke så alt for lenge kommer Julie og Mia også. 

Denne gangen er det forresten en grunn til at jeg ser ned på hvert eneste bilde. Rakk nesten ikke sminke meg i morges...

Bukse bikbok skjorte bikbok belte zara
Hva synes du?

Antrekk 15. desember

Heia! I dag skal jeg vaske, for å tjene meg litt penger. Missliker egentlig sterkt å vaske, men det er jo greit å venne seg til å måtte jobbe for penger. Haha, gruer meg egentlig, det er jo drittkjedelig. Men penger er penger! $$Genser monki bukse bikbok
Hva synes du?

Tolvte desember

Hahaha, bomma på datoen IGJEN. Klarte å poste to innlegg hvor det stod ellevte på det ene, og tolvte på det andre. Meg og datoer.... herreguuud!

Har ikke orket å blogge i det siste, men sånn er det. Har ihvertfall hatt en suuuper helg! På lørdagen var jeg på fest og det var egentlig sykt gøy. Skal forresten hilse fra partyløven EMMA! Hahahah. Besøk bloggen hennes folkens!!!! Den videoen jeg snakket om kommer forresten kanskje senere, men den ble egentlig ganske usaklig. Hahaah.


hahaha fiiiint bilde

Orka ikke å ta ordentlige bilder siden antrekket ikke var så fint. Haha. Playsuit fra bikbok og cardigan fra NafNaf.
Hva har du gjort i helga?

Antrekkduell #2

Heia! Sist gang jeg hadde "antrekkduell" ble det en kjempesuksess, så jeg prøver igjen. Utrolig gøy med tilbakemelding fra dere på antrekkene. Disse antrekkene er fra sommeren 2010 frem til nå, så litt variasjon er det.

Hvilket likte du best? Jeg liker 3 & 4 best!

Antrekk 3. desember

Heia! Akkurat nå er jeg hjemme alene. Kjeder meg litt egentlig. Senere i kveld skal jeg og en herlig gjeng på besøk til Trinemor, og overnatte. Weho, gleder meg!! ♥
Har forresten på meg extension her:alvåliiiishorts bikbok overdel vintage

Hva synes du?

Antrekkduell #1


Likte du antrekk 1, 2, 3 eller 4 best?

Antrekk 16. november

Heia! I dag har jeg hjulpet til å lage middag og Brage med leksene. Etterpå tror jeg at jeg skal lese litt, har mine perioder der jeg ikke klarer å slutte å lese. Egentlig ikke den verste uvanen, heldigvis.

fine dobbelhakaBukse bikbok skjorte bikbok sko bianco leppestift lancôme
Elsker forresten knallrød leppestift. Tenk hvor kjedelig dette antrekket hadde vært uten.
Hva synes du? 

Antrekk 15. november

Heia! Nå lader snart maccen ut, så jeg må kjappe meg! I dag skal jeg og Kaja pugge til musikk-prøve, glede meg alle tiders. 

Genser fra Monki, shorts fra Urban outfitters, ring fra accessorize og leppestift fra lancôme
Hva synes du? 

Antrekk 3. november

Heia! I går ble jeg heldigvis ferdig med det meste av lekser, så har ikke så mye å gjøre idag. Skal ihvertfall vaske litt, og muligens trene litt. Haha, det trengs, har nesten ikke rørt meg på to måneder eller noe sånt. Uffda, får dårlig samvittighet av å tenke på det. Ellers skal jeg lage meg en sjokoladekaffe nå. ♥Bukse bikbok skjerf bikbok cardigan naf naf (Paris) sko converse ringer bershka og h&m
Hva synes du?

Outfit 27. oktober

Heia! I dag har jeg en god del planer. Har akkurat lagd middag sammen med Kaja, og etterpå skal jeg ta fram matteboka (!!), og se om jeg får gjort noe. Deretter har jeg ikke bestemt meg for om jeg skal dra på Halloween-party eller om jeg skal være hjemme å gjøre lekser, springe litt på tredemølla osv. Tror det blir det siste egentlig. Har forresten brukt litt lengre tid på å redigere outfitbildene idag! Hva synes du om det?Snekkerbukse  vintage genser h&m sko converse
Hva synes du? 

Antrekk 19. oktober

I dag har jeg egentlig på en måte litt datafri. I morgen har jeg nemlig en samfunnsfagprøve i fire kapitler og en powerpointpresentasjon i norsk. Gruer meg, derfor skal jeg øve litt nå. ♥ Skolelivet ♥
T-skjorte bikbok hals h&m bukse bikbok jakke urban outfitters sko bianco
Hva synes du? 

Antrekk 18. oktober

Heiaa! Nå tror jeg at jeg skal en liten tur ut for å ta bilder før det begynner å bli mørkt, og etterpå må jeg nok starte med leksene. Gleder meg.Shorts levis 505 genser h&m smykker gina & marked
Hva synes du? 

Antrekk 6. oktober

Heia! I dag har jeg masse å gjøre. Må øve litt på prøve som vi har i morgen, og jeg må pakke. Har nok glemt å fortalt det, men i morgen reiser jeg altså til Paris! Vi skal også innom Amsterdam. Gleder meg helt vilt, selv om det også hadde vært utrolig godt å bare være hjemme i høstferien. Det er så mye som har skjedd etter skolen startet på, så jeg er utrolig stressa. MEN, gleder meg sykt til å se Eiffeltårnet og Mona Lisa! Hihi.

Bukse bikbok genser mango ring berska
Hva synes du? 

Antrekk

Dette hadde jeg på meg i går. Siden jeg ikke hadde internett da, poster jeg det nå. Ellers ligger jeg å oppdaterer meg på alle bloggene jeg ikke har lest på hele to dager, haha. Forresten; elsker denne enkle stilen!Bukse bikbok skjorte gina tricot ring gina tricot leppestift lancôme 134 sko bianco
Hva synes du?

Kjærleik
Jeg elsker jakka mi! Siden jeg har kjøpt den i utlandet gjør det den litt spesiell, og jeg liker at alle andre ikke har den. Det eneste som irriterer meg litt er at det ser litt rart ut med skjerf, og at den er for åpen i halsen til å gå uten. Men den er uansett DRITFIN. Tihi. Fra Urban Outfitters.
Hva synes du? Har du et plagg eller liknende du bare ELSKER? 

Antrekk 29. september

Heia! Nå har jeg akkurat lagd en video som holder på å lastes opp. Den kommer sikkert senere idag. Nå skal jeg vell (som vanlig) gjøre litt lekser. Ellers har jeg ikke noen planer for dagen, utenom å legge meg tidlig. Trodde seriøst, virkelig at jeg skulle dø i morges!

Bukse bikbok t-skjorte cubus, utrolig kjedelig antrekk idag.
Hva synes du? Hva skal du gjøre idag?

Antrekk 22. september

Heia! I går gjorde jeg en god del lekser, og etterpå dro jeg på fotballkamp. Laget mitt spilte, men jeg kunne ikke være med pga. en dom regel som sier at vi kun kan være med to 96'ere på en kamp, og vi er TRE. Typisk. Så altså, det endte med at laget mitt vant, noe som var utrolig gøy! Snekkerbukse vintage genser weekday ring gina tricot sko converse
Hva synes du? 

Antrekk 20. september

Heia! I dag har jeg brukt hele dagen på... ingentin? Uff, det skremmer meg. Har spist, og sett 90210 (som har startet på her igjen!!!!) Resten av dagen skal jeg bruke på å jogge, og gjøre litt lekser. Og spille sims såklart. Det irriterer meg så grenseløst at jeg er hekta, har på en måte ikke lyst til å slutte, selv om jeg virkelig burde.Bukse bikbok genser bikbok ringer h&m og bershka

Fikk forresten det første Woman-bladet i posten idag! Fikk abbonementet sponset av bladkongen.no ♥
Hva synes du? 

Outfit 14. september

Heia! I dag drar jeg og mamma til Trondheim, hvor vi skal sove over, siden flyet vårt går forferdelig tidlig i morgen. For de som ikke har fått det med seg, reiser vi til London, og skal være til søndagen. Turen er forresten en del av konfirmasjonsgaven min. 

Ellers var det nok en travel dag igår. Vi var på tur med hele skolen, og da jeg kom hjem tok jeg meg en dusj, gjorde lekser og spiste litt før jeg dro på fotballtrening. Rett etter fotballtreninga var det møte med ungdomsklubben, og deretter var det tid for litt leksegjøring igjen. Er forresten fortsatt usikker på om jeg drar med meg maccen til London!Genser monki ring accessorize
Hva synes du?

Outfit 12. september

Heia. Nå har jeg akkurat dusjet og spist etter fotballkamp. Vi vant (faktisk!)  7-5 over Leksvik, så det var en sykt spennende kamp, og alle var utrolig tørste på seier. Utrolig gøy å vinne, siden det ikke skjer hver dag for å si det sånn. Ellers har jeg et par kg. lekser å gjøre, heldige meg. Blir vel sittende utover natta, det er ikke lurt å være syk! Utrolig irriterende at man må jobbe masse etter at man har vært syk, man kan jo ikke noe for at man har vært syk? Kjedelig. Så forresten utrolig bolle ut på bildene under, hahah...Genser mango bukse bikbok ring accessorize
Hva synes du? 

Antrekk 10. september

Heia! Siden sist har vi altså vært på overnattingstur, noe som var både ille og gøy. Vi gikk, gikk og gikk. Oppover fjell, som i klissvåt myr og gjørme, med stor tursekk. Til sammen gikk vi vell i 5-6 timer tipper jeg? Det var ikke så herlig, med tanke på at jeg hadde feber og sykt vondt i halsen. Natta var også helt forjævlig; klam og ekkel lavvo, full a mygg, STORE mygg - og irriterende folk som snakket hele natten. Ble ikke akkurat mye søvn, nei. Men ellers var turen koselig. Det var ihvertfall sinnssykt godt å dusje da jeg kom hjem igår!

I dag har både mamma og Brage (bror) bursdag. Så nå skal jeg straks spise litt oreokake, for tredje gang idag. Det er så sykt!


Genser fra monki, bukse fra cubus og ring fra bershka
Hva synes du? Hva har du gjort idag?

Outfit 24. august


Genser og ring gina tricot shorts bikbok solbriller ray-ban wayfarer

Idag er det utrolig herlig vær, så jeg skal prøve å få brukt så mye tid ute som mulig. Det er sikkert ikke så veldig mange sommerdager igjen i år før høsten kommer, så man må nyte det fult ut mens det varer. Ellers har jeg akkurat lagd wok, eller.. mamma gjør den siste finishen nå da. Jeg får vel gå å hjelpe til.
Hva synes du?

Outfit 23. august

Heia! Da er også andre skoledag unnagjort, og det gikk jo også helt greit. Kjenner jeg har litt vondt i hodet, og er ganske trøtt og sliten - men det er vell sånt som skjer når man plutselig må snu døgnrytmen. Hardt liv!

Ellers skal klassen på klassetur til Oslo til helga. Vi drar på lørdagen, (og må møte opp 05:50!!!!!) og kommer tilbake på torsdagen. Vi skal farte rundt i hele Oslo; inkludert Tusenfryd, Vigelandsparken, Nasjonalgalleriet, Stortinget, NRK osv. Dette er ihvertfall det jeg gleder meg mest til. Ellers er det mindre enn en måned til jeg reiser til London også. Herregud, gleder meg. Bare synd jeg er heelt blakk.

Shorts weekday topp bikbok ring h&m
Hva synes du? 

Les mer i arkivet » Mai 2014 » Februar 2014 » Januar 2014
hits