Beach & balloons


De siste bildene fra Spaniaturen høsten 2010. Del 1 kan dere se her.
Hva synes du om bildene? 

God morgen

Nå er det mandag, og klokka er snart tolv, og jeg ligger fortsatt i senga. Jeg fikk nemlig ikke sove i natt, og hadde derfor sinnssykt vondt i hodet da klokka var halv åtte. Jeg har heldigvis sovet i noen timer nå, så jeg skal straks dra meg opp av senga, og spise litt. Senere i dag er det trafikalt grunnkurs som jeg faktisk må være med på. Har en følelse på at det blir supergøy! Hehe, tulla...
         
Hør på disse nydelige sangene forresten! ♥ Yiruma ♥

Er du noen ganger rett og slett for trøtt til å dra på skolen? 

The day on the beach


Her er noen bilder jeg, Kaja, Oda, Silje og Camilla tok i Spania høsten 2010. Det var en sykt koselig sydentur, og en kjempemorsom photoshoot. Har enda flere bilder jeg kan legge ut senere. Savner denne turen kjempemasse!
Hva synes du?

That summer day


Her er noen bilder jeg tok en dag i sommer. De får meg til å savne sommeren så sinnssykt! Det er så utrolig deprimerende nå som det er så kaldt, glatt, MØRKT og fælt. Skal egentlig ikke klage, men herrefred så greit det hadde vært med sommer ihvertfall 3/4 av året. Vinteren er så stygg.
Savner du sommeren? 

Birds

Heia! I dag har jeg for det meste sittet bak dataskjermen og slappet av etter skoledagen. Det var faktisk ikke så hardt å starte på skolen, og å stå opp så tidlig i morges, som jeg trodde. Føler egentlig at vi ikke har hatt ferie i det heletatt. Uff, vinterferien er hjertlig velkommen ihvertfall! Hihi.

Ellers er det bare tre timer igjen før neste videoblogg er opplastet. Denne er en haug med "morsomme" klipp, eller snikfilming fra det siste året. 

Bildet er redigert i pixlr.com. Kjempebra og lettvindt program! Drittstygge bilder av meg, blir nesten skremt jeg, hahah. 
Hva synes du om effekten? 

Instagram

Heia! Siden jeg fikk iPhone i julegave har jeg blitt helt hekta på instagram. Det er kjempegøy, og utrolig lettvindt. Superduper app. Har du iPhone og instagram kan du followe meg; kallenavnet mitt er hannajossing.

Weho, 23 followers, hihi.
Bruker du instagram? 

Utsikt


Elsker utsikten fra rommet mitt. Nydelig ♥

Raindrops
Er kjempefornøyd med disse bildene som jeg tok for et par dager siden. Hva synes du?

Trondheim neste

Heia! Nå skal jeg straks dra til Trondheim sammen med Marte. Vi har nemlig utplassering i uka her, og jeg er utplassert i Adresseavisen. Jeg både gruer meg og gleder meg. Tror ihvertfall det blir spennende og lærerrikt! Ellers blir det digg å bo i Trondheim sammen med Marte! Wiiho.

Ellers var vi på tur idag. Ganske koselig og herlig igrunn. Ellers har jeg bare somlet noe forferdelig, noe som er typisk meg på søndager! Hva synes du om bildene?

Young, wild & freeSo what we get
 drunk. So what we smoke weed. We're just having fun.
Hva synes du om bildet og sangen?

Do not dwell in the past
Do not dwell in the past, do not dream of the future, concentrate the mind on the present moment.
- Buddha 


(Som sagt, jeg er litt fan av Buddha)
Hva synes du om dagens sitat? 

All our dreams can come true

All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.
- Walt Disney 

Hva synes du om bildet og sitatet? Fikk det deg til å tenke?

 

A u t u m n


Newkid - Jag gråter bara i regnet 

Hva synes du om bildet? Liker du sangen?

The Eiffel Tower in bokeh
Hva synes du om bildene?

Høst

Høst må seriøst være den vakreste årstiden. Jo, sommer er fint, med alle de friske fargene, duftene og lydene. Men høsten er så mye mer koselig! Nydelige farger, fin natur, fin stemning og alt er bare helt perfekt i mine øyne. Det er dessuten utrolig deilig å bare sitte inne å se på at regndråpene pisker mot bakken, mens man selv sitter inne med stearinlys og te. Jeg elsker virkelig stearinlys forresten!

I helga har jeg som sagt vært hos >Kaja<. I går feira vi bursdagen hennes og en venninnes, og det var kjempekoselig. Utrolig hyggelig å møte Guro & co igjen også. I morges dro jeg, Kaja og mammaen hennes på tur, og der fikk vi virkelig sett at høsten endelig er på god vei. Jeg og Kaja tok noen bilder:
 


Hva synes du om bildene?

The Big Ben


Hva synes du om bildene? Blogger mer i morgen! Masse lekser og ting som må gjøres til i morgen!

London streets


Hva synes du om bildene?

Natural beauty


fotograf_meg                    kamera_nikon d3100 + 18-275 mm
Hva synes du?

Reblogging myself


Gammelt bilde redigert på nytt.
Heia! Nå har jeg akkurat stått opp, og skal straks spise frokost. Malte forresten helt til klokka ett i natt, så nå har jeg malt i seks timer på to dager. Dvs. 720 kr. med en timelønn på 120. Det er bra. Det er vel det jeg skal bruke dagen idag også på; å male. Forresten, får besøk av noen jenter ikveld, og vi skal kose oss med mojito osvosv. Apropos mojito.. Ja, jeg kan legge ut oppskrift senere idag! 
Hva synes du om bildet? Hva skal du gjøre idag?

Klassetur, here we come!

Heia! Nå er klokka halv seks, og det er bare tretti minutter siden jeg og Camilla stod opp. Straks skal vi gå bortover til skolen for å møte resten av klassen, og kjøre videre til Trondheim, og deretter videre med tog og buss til Oslo. Jeg er faktisk ikke trøtt enda, men det kommer nok snart sammen med hodepinen. Dette blir en fiin dag; bil, tog og buss. Kan det bli bedre? Ja. Men neida, skal ikke klage! For i morgen skal vi nemlig til Tusenfryd!!!! Jippi. Og forresten, kommer hjem på torsdagen, kommer sikkert ikke til å blogge før da... Trist men sant <////3

Hva synes du om bildet? Har du vært på klassetur?

Black and white


Nikon D3100 + Tamron 18-270mm. Sleeping Sickness - City and Coulor
Sort-hvitt er så utrolig vakkert. Apropo vakkert, hør sangen. Passer perfekt hvis du skal sove. Nå skal jeg ta meg en dusj før jeg legger meg. Forresten, tapte 4-5 idag - men synes vi spilte bra.
God natt!
Hva synes du om bildene? Likte du sangen?

Skolestart

Heia! Har som sagt vært på Ørlande fra igår til i dag, og jeg hadde det sykt gøy igår. Var litt sliten idag, så ble liggende på plena med musikk og facebook i sola idag. Slutten på sommerferien har vært super, og jeg har litt blandede følelser om morgendagen. Men det har jo ikke noe å si hva jeg føler om det eller ikke - vi begynner på skolen i morgen, enten vi vil eller ikke. 

Nå tror jeg at jeg skal rense ansiktet, rette håret, rydde rommet og legge meg. Skal jo tross alt opp klokka 07:30 i morgen, det blir.. interessant!

GOD NATT! Skal du på skolen i morgen? Har du hatt en fin sommerferie? Hva synes du om bildet?

You have a thousand reasons to be happy


Smile, because you actually don't have a reason to not.
Er du lykkelig? 

I never told you


But I never told you, what I should have said, no I never told you, I just held it in

Nå har jeg nok en gang endret litt i designet. Vil også ha ny header, men jeg er ikke akkurat så flink med å lage headere, så det får nok vente. Kreativiteten er heller ikke på topp, så det får bare bli sånn en stund. Ellers sitter jeg å drikker sjokoladekaffe akkurat nå, og skal straks komme igang med å bake knekkebrød. Jeg er virkelig ikke en flink baker, så det kan bli litt spennende.

Ellers hadde vi sommerens første fotballtrening igår, og jeg kjenner det blir godt å komme tilbake til gamle treningsrutiner. Har også jogget de to siste dagene, og har planer om en ny joggetur idag. Det er så utrolig godt å jogge, særlig "mestringsfølelsen" etterpå! Forresten; husker ikke hvor jeg redigerte bildet, tror jeg bare skulle prøve meg litt fram, så det ble litt random. Kul effekt ihvertfall.
Hva synes du om bildet? Liker du å jogge? 

You know what it iiiiis'


131/365 Nikon D3100 Adobe Photoshop LightRoom 
Lurer på hvor mange ganger jeg har lagt ut bilde av denne koppen, te og sjokoladekaffe. Det er det kun én grunn til. Jeg elsker det, og drikker det hver dag. ♥ Drikker det faktisk akkurat nå. 

Ellers var jeg oppe litt (!) lenge i går, og våknet klokka ti og fikk ikke sove mer. Sov igrunn sykt dårlig, siden det var lyst da jeg skulle legge meg, herregud. 
Liker du sjokoladekaffe? 

Because some flowers is damn beautiful


130/365 Nikon D3100 Adobe Photoshop LightRoom 
Tok dette bildet i Vigelandsparken! Synes det ble utrolig søtt etter litt redigering og så videre. Jeg blir (som dere kanskje merker) aldri lei av blomster. Det er så utrolig vakkert. ♥
Hva synes du? 

Pain


129/365 Nikon D3100 Adobe Photoshop LightRoom 
Heiaa! Nå er Kaja på besøk og vi skal snart ut en tur for å møte guttene! Senere idag, eller i morgen begynner vi på en 19 timers lang biltur til finnmark, og når det er pappa som kjører tar det sikkert 6-7-8 timer lengre siden han garantert skal stoppe overalt. Gledes!!!!
Hva gjør du idag?

A secret in the forest


128/365 Nikon D3100 Adobe Photoshop LightRoom 
Som dere ser har det skjedd en del endringer i designet. Jeg er kjempefornøyd, men det er fortsatt under forandring. Ellers har jeg lest litt idag, hatt besøk av mormor og morfar og vært en tur på Osavatnet - som er en badeplass. Kjempekoselig! Nå skal vi straks til Råkvågen for å spise middag, og jeg kjenner jeg gleder meg masse! Er utrooolig sulten.
Hva synes du om bildet? Hva har du gjort idag?

F l o w e r, as usual


127/365 Nikon D3100 Adobe Photoshop LightRoom 
Hva synes du?

Owl rings


126/365 Nikon D3100 Adobe Photoshop LightRoom Ringene er fra ... random, random og H&M.
Hva synes du? Og hvilken likte du best?

Seattle Latte

Jeg har egentlig ikke hatt så store forventniger til Starbucks-drikkene som har kommet i matbutikkene i Norge, men bestemte meg for at jeg måtte prøve. Og nå er jeg hekta!!!! Fy fader, har aldri likt iskaffe, men denne er rett og slett fantastisk god. Anbefaler alle som liker mild kaffe å prøve denne!

125/365
Hva synes du om bildet? Har du smakt denne? Liker du den?

15.jul.2011


124/365 - Nikon D3100 og Photoshop Lightroom 3

Nå har jeg akkurat satt meg ned bak den urgamle, og latterlig dårlige dataen til mormor og morfar. Det mobilde bredbåndet funka ike på maccen, så det var jo utrolig surt! Men jeg har uansett tatt og redigert en del bilder på den. Dette innlegget lagde jeg halvveis før jeg dro, for jeg orker virkelig ikke å vente i 30 minutter på at et bilde lastes opp. Jeg overdriver IKKE. Ellers sov jeg ganske lenge i dag også, og deretter fikk mormor og morfar besøk av noen slektninger, og vi har vel for det meste spist. Nå skal jeg redigere en liten video, så blogges vi sikkert i morgen, når internettet er pittelitt raskere.
Hva synes du?

Maybe tomorrow


123/365 - Nikon D3100 og Photoshop LightRoom 3
Hva synes du? 

Kiss from a rose

Heia! Jeg startet nok en gang dagen klokka tolv med å spise frokost. Etterpå surret jeg litt rundt til klokka ble ett, da jeg tok meg en joggetur. Etterpå dusjet jeg og ordna meg, og her sitter jeg. Tida går så fort! Det er nesten litt skremmende.

122/365
Hva synes du?

Someone like you


121/365
Hva synes du?

22.jun.2011


Nikon D3100 iPhoto 120/365
Heia. Dagen går så utrolig fort når man sitter bak dataen. Nesten litt skremmende. Det sier vel litt når det mest fornuftige jeg har gjort idag var å installere Word? Forresten kjøpte jeg en vannfast mascara igår, og selvfølgelig er den sporløst forsvunnet. Det irriterer meg så mye at jeg kjenner det klør inni meg. Sånne ting kan ødelegge dagene mine, inkludert humøret. I går var humøret på topp, men kan ikke akkurat si det samme idag. Jeg blir gal! Hater å være sint og irritert. Kanskje det hjelper å se litt mer "Love Bites"? Verdt et forsøk.

Forresten... Noen med mac som vet om andre bilderedigeringsprogram enn iPhoto for å redigere i? Som er gratis?

Sleeping outfit

Heia!
Siden sist har jeg tatt tusen og tre videoer av forskjellige ting som jeg skal redigere når jeg får skaffet meg en mac. Haha, dreaming. Jeg har også tatt en laaang dusj, med hårkur og hele pakka. Sykt herlig. Ellers har jeg så smått begynt å pakke kofferten. Det er nemlig bare seks dager igjen til vi flyr nedover til La Manga. FY fader som jeg gleder meg. ♥ 

Nikon D3100 Picnik og Photofiltre 119/365 Shorts fra Oysho og genser fra Gina Tricot. Elsker butikken Oysho, der handler jeg meg alltid blakk når vi er i Spania. Hvorfor har vi ikke natt-tøybutikker i Norge?
Hva synes du om bildet?

Look me in my eyes, and tell me that you love me


Nikon D3100 PhotoScape 118/365 

Nå sitter jeg og Trine å slapper av etter å ha vært på fotballtrening. Da vi kom hjem tok vi oss også en dukkert i elva, noe som var herlig. Hva synes du om bildene?

I wonder what


Nikon D3100 PhotoScape 117/365 Hva synes du?

14.jun.2011


Nikon D3100 PhotoScape 116/365
Heia! Nå er det en god stund siden jeg har blogga, selv om Camilla og Trine gjorde det i går mens jeg dusja. Vi dro på fest på lørdagen også, og den var seriøst dritdårlig. Ikke bra. På søndagen lå Camilla og Trine over, og det var driiitkoselig å se Camilla igjen, lenge siden sist. Det er helt sykt uvant å være så lenge borte fra bestevenninna mi som jeg til vanlig har møtt nesten hver dag i åtte år på rad. Ellers hadde vi fair play-cup idag, noe som faktisk var ganske morsomt, ettersom at vi vant alle kampene untatt en. Man sier jo ikke nei takk til en hel skoledag med fotball heller, så det var jo suvereeent.

Nå skal jeg lese litt Costume før jeg legger meg, haha. God natt! Hva har du gjort i helga? Og idag?

converse #2


Nikon D3100 PhotoScape 115/365 

Hva synes du?

Pink nails and denim


Nikon D3100 PhotoScape 114/365 Haha, legg merke til piercingen.
Hva synes du?

Brunost


Ahh, tyisk norskt. I ♥ brunost. Nikon D3100 PhotoScape 113/365
I dag har jeg vært travelt opptatt, men har fått en del ut av dagen. Jeg og Kaja lagde utrolig god middag, noe som tok en og en halv time. Etterpå var det bare å ordne seg for å dra på fotballkamp til Leksvika i ca. 25 °. Man kan vel trygt si at det var både hardt og varmt ettersom at vi kun hadde én innbytter. Nå skal jeg spise opp brødskiva mi og drikke opp te'en. I morgen er det også meldt fantastisk vær. Og da har vi fotballtrening ja...
Liker du brunost?

Design-datoure

Tante viste meg en side med fantastisk fine bilder, som dere kanskje ser. De legger ut alt fra kule "mote-bilder" til bilder av dyr, arkitektur, natur osv. Jeg skjønner ikke så mye av siden, men det er like lett å gå innpå facebook-siden, der det ligger massevis av herlige bilder. Den kan dere se HER.

Tre av de jeg synes var finest. Hva synes du om bildene og sida?

converse


Nikon D3100 PhotoScape 112/365 Hva synes du?

beautiful nature


Nikon D3100 PhotoScape 111/365 Hva synes du?

vaskejenta

Heia! 
I dag hadde vi norsktentamen, og jeg tror det gikk helt greit. Saktekst er ikke min sterkeste side, men jeg håper på det beste. Etterpå lagde jeg middag, som ihvertfall jeg synes var dritgo. Er ikke så sikker på at de andre var så enige, men det får bare være. Nå vasker jeg og støvsuger litt, før jeg drar på kamp etterpå. Laget mitt spiller, men jeg skal ikke være med fordi 96'erne rulerer på å spille. Trist. 

Overskriften forresten.... da jeg gikk i 6. klasse hadde vi mat og helse, og vi hadde vasking i hjemmelekse. Mamma skreiv "Hanna vaskejente" på arket mitt, og jeg ble driitflau. Herregud, skjønner ikke hvorfor. Haha, lol.

Nikon D3100 PhotoScape 110/365 Hva gjør du idag?

frokost

God morgen! Nå sitter jeg alene å spiser frokost mens jeg hører musikk. Egentlig ganske herlig, men fader!!! Har ikke begynt å ordnet meg enda, og det er bare 20 minutter til jeg må gå. Ca... Det skal vel egentlig gå fint. Eller, det burde gå fint.Nikon D3100 PhotoScape 109/365
Hva synes du?

flyNikon D3100 PhotoScape 108/365
Hva synes du?

strawberry


Nikon D3100 PhotoScape 107/365
Hva synes du?

Les mer i arkivet » Mai 2014 » Februar 2014 » Januar 2014
hits