miinto.no

To steder jeg skal besøke før jeg dør

1. USA
Det er vel ingen tvil om at de fleste som ikke har vært i Amerika, eller USA drømmer om å dra dit. Landet er så ufattelig mangfoldig, og det er så masse spennende det går an å oppleve der. 
New York, en av verdens beste byer for shopping, hadde jeg virkelig ikke sagt nei takk til å ta turen innom. Tenk på alle de forskjellige folkene, miljøene og ikke minst butikkene de har der!
Er det en plass man må dra til før man blir 70, og kan slå seg helt løs er helt klart Las Vegas. Tenk alle de ville folkene, sykeste festene og sist men ikke minst alle casionene. Der man bare kan velge og vrake i slots og pokersteder. Forresten, poker er noe jeg virkelig ikke har hatt noe imot å vært god i. Det ser sinnssykt fancy ut, og gøy ikke minst. Dessuten kan man jo vinne masse penger. Jeg tror kanskje jeg skal lære meg det en vakker dag, hihi. Jeg har ihvertfall kjempelyst til å dra til LV. Det er nok sansyneligvis noe helt annet enn nettkasino.
Hawaii også forresten. Surfing, soling og hula-hula. Trenger jeg si mer?


 2. Australia
Har så sinnssykt lyst til å dykke i The Great Barrier Reef, noe som pappa skal straks!! Kjenner jeg blir så ufattelig missunnelig, fordi det rett og slett er så utrolig vakkert. Australia er også spesielt på grunn av alle de kule dyrene de har der som også er en opplevelse i seg selv.
 Hvor har DU mest lyst til å reise i hele verden? Har du vært i USA eller Australia?

Woman

Jeg abonnerer og er fast leser av Costume, men synes på en måte at det kan bli litt for dyre plagg som man bare kan drømme om, og mote-mote-mote. Jeg synes også det er interessant å lese om andre ting, som f.eks. intervjuer, kosthold og andre ting. En kombinasjon alv alt dette kan jeg altså finne i bladet Woman. Jeg har derfor bestilt meg abbonnement på Woman hos Bladkongen. Bladkongen er en genial side, hvor du har oversikt over tusentalls norske og internasjonale magasiner. Du kan også få utrolig gode tilbud på abonnement, hvor du får med utrolige "gaver" når du abonnerer på det bladet du vil ha. 
Jeg har valgt 3 nummer for 129 NOK + Giordani Gold-sett, og sparer da 89 %. Helt ok avtale, eller hva? Bestill det samme som meg her.

Bladkongen.no har også en side på facebook, hvor du kan følge med på gode tilbud o.l. Denne siden kan du finne HER.

Liker du Woman? Hvilket magasin leser du?

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013
hits