Hudpleierutine


1. Ansiktsrens 2. Toner 3. Selvbruning for ansiktet 4. Serum 5. Fuktighetsspray 6. Øyekrem 7. Fuktighetskrem

Morgen: 1. Rens: jeg renser alltid ansiktet på morgenen før jeg tar på sminke, og gjør det som regel i dusjen. 4. Fukt: Etterpå påfører jeg enkelt og greit et serum som "vekker" huden, og gir fukt. 6. Øyekrem: Jeg bruker også en øyekrem.

Kveld: 1. Rens: Renser også huden på kvelden etter jeg har fjernet sminken. 2. Toner: Bruker en pad og fjerner det siste av sminkerester og dritt som har samlet seg i ansiktet i løpet av dagen. 7. Fukt: Har brukt denne fuktighetskremen i mange år, den er helt super! 6. Øyekrem: Bruker også øyekrem på kvelden. 3. Selvbruning: Jeg er alltid blekere i ansiktet enn resten av kroppen, derfor påfører jeg denne selvbruningen lett med en pad før jeg legger meg.

Nr. 5 er en fuktighetsspray jeg påfører i løpet av dagen hvis jeg føler meg trøtt/stiv i maska eller litt tørr. Veldig oppkvikkende, gjør ikke huden fet - og fjerner ikke sminken!

Som dere kanskje ser er jeg veldig glad i produktene fra Clinique, og det er rett og slett fordi jeg er veldig fornøyd med dem. De er heller ikke så utrolig dyre hvis man kjøper de store flaskene. Kommer nok til å ha de to første i sikkert et år! Ellers er jeg utrolig fornøyd med alle produktene, og vil anbefale alle om du trenger noe nytt. Jeg har forresten normal-smålig fet hud, og sliter ikke med kviser - så kan ikke anbefale eller uttale meg om noe når det kommer til sånt.

hudsminke
1. i.d bare minerals original (medium tan) 2. i.d bare minerals full coverage kabuki brush 3. mac pro longwear concealer (NC30) 4. gosh classic face primer 5. mac 168 6. YSL toche éclat 7. guerline teracotta sheer bronzing powder 8. mac 150 9. too faced chocolate powder

Pastell nails by Essie


Lilacism & mint candy apple_essie
Hva synes du?

Dior Diorshow Mascara

"Denne mascaraen gir perfekt fylde, og daglig glam med en innovativ XXL-børste for maksimalt suksessrikt volum. Med den kremete, oppbyggbare, tilpassbare formelen kan du oppnå det samme dramatiske volumet som kan sees på Diors Catwalk; en glamorøs, falsk vippe-effekt." - Sephora

Jeg kjøpte mascaraen i går, og har bare testet den i dag - men har også prøvd den før, så jeg er kjempefornøyd! Kjøpte den for 280 kroner på KICKS, men den selges på blivakker.no for 229 kr, med gratis frakt, så det vil nok lønne seg å kjøpe den på nett. Absolutt en av de beste mascaraene jeg har prøvd!

Summer nails
Fargen minner meg så sykt om sommeren, savner det så vilt. 527 Nouvelle Vague fra Chanel.
Hva synes du? 

Skin care products / make up


Toner fra VICHY, ansiktsrens fra Clinique og ansiktskrem fra Biotherm.

Foundation i.d bareMinerals, kost i.d bareMinerals, solpudder Guerlain Terracotta, solpudderkost MakeupMekka, mascara Helena Rubinstein, concealer YSL & øyebrynsblyant H&M.

Noen som har et tips til en superbra concealer forresten? Denne er ganske dyr, og blir tom på null komma niks!
Fikk inspirasjon fra dette innlegget.

Anbefaling av neglelakk-base

Heia! Til jul fikk jeg en helt fantastisk bra "neglelakkbase" fra Marte. Den funket faktisk overraskende bra, og neglelakken sitter som støpt. Jeg har vært vant med at den allerede har begynt å flasse etter én eller to dager, men den sitter jammen som et skudd. Jeg kunne egentlig aldri tenkt meg at den gjorde en så stor forskjell, men det gjorde den faktisk.Hva den kostet osv. må dere ikke spørre meg om, siden jeg fikk den i gave. Kjempefornøyd med julegaven ihvertfall! ♥

Midtskill


Bruker ALDRI midtskill, men fikk plutselig kjempelyst til å prøve. Synes faktisk det ble ganske fint!
Hva synes du? Bruker du midtskill? 

Nail polish


_love

Body butter
Heia! Tenkte bare å informere om at jeg skal legge meg nå. Har som sagt mattetentamen i morgen, og jeg har egentlig bare bestemt meg for å jobbe alt jeg kan i morgen. Vi får trossalt samme karakter på karakterkortet i matematikk som vi får på tentamen, så jeg har litt prestasjonsangst. Men det skal vell gå greit, det kunne vært værre. 

Ellers fikk jeg nettopp Costume-bladet som jeg skal bla litt i før jeg legger meg. Det er virkelig høydepunktet i måneden altså! Kjøpte forresten denne kremen for noen dager siden, den lukter sinnssykt godt og funker supert - akkurat som alle de andre body butter'ene fra The Body Shop. Denne var faktisk på salg til kun 100 kroner også. Den er utrolig avhengighetsskapende, men det er vel egentlig like greit. Hihi, god natt ♥
Har du prøvd body butter fra the body shop? 

Pink lips

Har alltid hatt en slags kjærlighet for knallrøde lepper, men i dag kjøpte jeg en knallrosa leppestift, og jeg ELSKER den også. Elsker knallfargede lepper rett og slett. Og forresten, øyebrynene mine ødela bildene under, hahaha... skal fikse saken nå!

Fargen er 10, og leppestiften er fra YSL. Dere kan se flere bilder av leppestiften i innlegget under.
Hva synes du om knallfargede leppestifter? 

Smashbox photo finish primer

Smashbox Photo Finish Luminizing Primer
Da vi var i Paris fikk jeg med noen prøver på en primer fra Sephora, og siden da har jeg vært helt hekta. Fikk åtte prøver, og har brukt de på fester og sånt. Er tom for prøver nå, så MÅ ha en ny. Hvordan skal ellers sminken sitte hele festen?

Dette står på Coverbrands:
"Photo Finish Luminizing Primer" er en ny generasjon av klassikeren "Photo Finish Foundation Primer".

Luminizing Primeren matter ned samtidig som den gir en deg en helt fantastisk fresh glød. Den fyller inn linjer og porer i huden og skaper et perfekt underlag før foundation. Olje-fri.

Photo Finish taler for seg selv! Den er utviklet til det formål å kunne ta close-up bilder uten å måtte retusjere bildet I etterkant. Dette krever flott hud, og en flott finish på foundationen man bruker.

Photo Finish Luminizing Foundation Primer finishen blir som silke på huden - hverken tørr eller fet. Man påfører den hurtig og lett med fingerene, og dens unike formel glatter ut alle ujevnheter I huden og fyller samtidig de fine linjene i ansiktet. ´Primeren`skaper på den måten den perfekte base før man påfører foundation (først fuktighetskrem dersom du bruker dette, deretter primer, så foundation eller pudder - Photo Finish Luminizing primer kan også brukes alene.

JEG elsker primere fordi de gjør huden ufattelig myk, og matter huden. Jeg har ganske glinsete hud, så denne gjør undeverker. Den gjør også huden fin og jevn, samtidig som den får sminken til å holde hele festen.

Konkluderer med at dette er noe jeg må kjøpe meg som snarest. Anbefaler virkelig de fleste å prøve en primer, den gjør virkelig underverker. Vet at de har en som er litt mer rimelig fra Loréal Studio Secrets eller noe sånt. Den fra Smashbox koster 395 kr, og kan kjøpes HER.
Har du prøvd ansiktsprimer? Isåfall hvilken?

Skin favourites


Kost/skrubb til å påføre ansiktsrens med. Kaja sin, fra The Body Shop

Rensegelé fra Clinique

Hudkrem fra Biotherm
Jeg er totalt avhengig av å rense ansiktet, og er opptatt av å holde huden så ren som mulig. Ren hud må være noe av det fineste som fins. Jeg merker STOR forskjell på huden min når jeg pleier den og ikke, så det er ingen tvil om at det er verdt de få minuttene daglig å rense den. Jeg er heldigvis ikke plaget med mye kviser og urenheter, så jeg er ganske heldig der. Disse produktene må være noen av de beste jeg har prøvd, og er helt klart favoritter!
Hvilke produkter bruker du? Er du opptatt av å holde huden din ren? 

Ear ring


Klarte å bytte ut den øverste øredobben med en ring. Det var jævlig vondt. Kanskje ikke så rart, siden den skulle være i i 3 måneder, og den skulle renses hver dag. Renset den en dag jeg. Men fint ble det! 
Btw hater å se meg selv i den vinkelen der. Og ringen er fra Glitter.
Hva synes du?

Ansiktsmaske


Søta...

Fikk ansiktsmaske i kalendergave idag. Den var kjempegod. Nissen er så flink til å velge gaver! ♥ Nå skal jeg bestille en julegave før jeg ser CSI 21:30. 
Bruker du å ta ansiktsmaske? Liker du CSI? 

Nail fun


Fra øverst: ? fra Chanel, ? fra Essie, Vendetta fra Chanel og Blue Satin fra Chanel.
Selv om jeg egentlig har ganske mange neglelakker har det aldri falt meg inn å kombinere de, før igår - da jeg satte sammen alle "metallic"-neglelakkene. Jeg synes det ble ganske kult, og det gav en fin og litt rocka look. 
Hva synes du? 

Dagens kalendergave

Heia! Noe av det beste med advent, og den småirriterende ventetida fram til jul er julekalederen. Vi har hatt pakkekalder hvert år så lenge jeg kan huske, og det er digg! Jeg merker at jeg trenger en iten oppmuntring på morgenen nå om vinteren, siden det er så sinnssykt tungt å stå opp. Så... 1. desember fikk vi en pakke med ting for å lage drops, og 2. desember fikk jeg en tyggispakke, og i dag fikk jeg en lipsyl. Den er kjempesøt, og funker utrolig bra.

Den gjør leppene silkemyke, lukter godt og har en fin farge. Ikke verst!Hvilken kalender har du om du har? Isåfall, hva har du fått hittil? OG forresten!! Tuuusen takk for alle de fine kommentarene i innlegget under ♥ Blir rørt, jeg. Tihi.

Extensions


Er ikke helt sikker på om jeg skal ha det på i kveld, men det ser mye bedre ut nå enn det gjorde før! Håre mitt har vokst, jippi ♥ hahah
Hva synes du? 

Neglelakksamlingen

Heia! For noen dager siden fikk jeg spørsmål om neglelakksamlingen min. Jeg har faktisk samlet på neglelakker i flere år. Chanel-neglelakker. Men i det siset har jeg begynt så smått å samlet på andre typer også, siden Chanel-lakkene er litt dyre, og det er dårlig utvalg de fleste plasser de selges. Men ihvertfall, jeg har vært avhengig av neglelakk i mange år, jeg går så og si alltid med det. Hvis jeg ikke gjør det, er det ofte at jeg biter negler. Det er så sykt ekkelt! Derfor holder jeg meg til neglelakk ♥ Mens vi snakker om neglelakker. Har jo tidenes tabbevideo her.Skal begynne å kjøpe litt flere fra Essie, det er så utrolig mange fine! Men ellers er chanel-lakkene virkelig til å anbefale. Jeg er litt usikker på hvilken som er min favoritt, for det er så mange fine. Men den metalliske fra Essie, den røde, den brune... og den beige tror jeg må være favoritter. 
Hva synes du om neglelakkene? Hvilke likte du best? Hvilket forhold har du til neglelakker? 

Nytt hull i øret

Tok som sagt et veldig spontant hull i øret idag. Har nå fire i det ene øret, og ett i det andre. Skal også ta tragus i det samme øret i neste uke, tror jeg.Love it! Tok det øverste idag forresten. Synes egentlig ikke det var vondt. Har også et hull helt nederst uten øredobb for øyeblikket.
Hva synes du?

Produktanbefaling: håndkrem

Heihei. Idag har vi hatt OD, og jeg og Kaja har vært hjemme å lagd mat osv. til et arrangement. Nå er Trine på besøk og vi skal straks dra til Åfjorden, å rocke dansegulvet på Åfjord Fritidsklubb!!! AW YEA. Hahah tulla. Ikke.
Håndkrem fra The Body Shop for ca. 100 kr.
Denne håndkremen er egentlig ganske vanlig, men lukter unormalt, fantastisk godt. Konsistensen er også fin, den tørker fort inn og varer lenge. Tuben er også drøy i bruk. Anbefales på det sterkeste. En god investering til vinteren.
Hvilken håndkrem bruker du? Har du prøvd denne, eller vil du? Blir du fort tørr på hendene på vinteren?

Produktanbefaling: ansiktsolje

Heia! Tenkte jeg skulle begynne å prøve meg på litt produktanbefalinger, siden jeg synes det er noe av det beste jeg finner på andre blogger. Jeg er ganske glad i å prøve nye produkter osv., så dette passer meg perfekt egentlig. 

Olje for tørre områder i ansiktet fra The Body Shop. Koster rundt 150 kr.

Jeg har blandingshud til tusen. Det vil si at i kinnene og i panna har jeg feit hud og på haka og rundt neseområdet har jeg tørr hud. Derfor kan jeg verken bruke for feit eller lett fuktighetskrem. Det værste er egntlig feit, fordi da blir huden så glinsende og ser svett ut.

Nå bruker jeg en ganske lett fuktighetskrem, å tar på ansiktsoljen kun på de tørre områdene. Metoden funker utrolig bra, og jeg er kjempefornøyd med resultatet. Ettersom at det går mot kaldere tider nå, blir jeg mye fortere tørr, særlig i ansiktet (og på hendene). Og etter å ha brukt den her, hver kveld i ca 4 dager var huden min helt normal! Jeg anbefaler denne på det sterkeste!

Vil forresten gjøre oppmerksom på at flasken er lett å velte! Haha, vær forsiktig. Jeg har tømt ut halve innholdet...
Har du prøvd den eller vil du prøve? Hvilken hudtype har du? Hva synes du om mer produktanbefalinger? 

Metalliske negler

Haha, tok nettopp meg selv i å skrive "metallic nails", men så kom jeg heldigvis på at jeg ikke skulle bruke engelsk mer enn nødvendig. Rar og unødvendig uvane det der. Men uansett.. som de fleste kanskje har fått med seg at metallisk stil er "in" i høst/vinter. Selv kan jeg ikke se for meg metalliske klær på meg selv, men synes selvfølgelig mange andre mestrer det bra. Jeg har kjøpt meg en metallisk neglelakk, som jeg har blitt superglad i! Dritfin ♥/Essie 603 Loophole
Hva synes du? 

Falske øyevipper

Heia! For det første; i uka her skal jeg prøve å ikke skrive ett ord engelsk på bloggen, det er et slags veddemål med Linemor, pluss at jeg er imot at språket vårt skal forsvinne, så da skal jeg gjøre min innsats. Kanskje blir det sånn for alltid. Poenget er ihvertfall å ikke blande engelsk og norsk, noen ganger kan det jo passe seg med engelsk, men jeg skal ihvertfall prøve å begrense det!

Har på meg falske øyevipper idag! De er dritfine, kjøpt på Lindex. (Ardell 116) Har hatt denne typen mange ganger, absolutt en favoritt!
Er du imot at språket vårt skal forsvinne? Bruker du falske øyevipper?

19.sep.2011

Heia! Det var utrolig tungt å stå opp i morges. Mandager altså! Kom til og med for sent til skolen idag, holdtpå å stresse meg ihjel. Men jeg kom meg heldigvis på skolen etter hvert. Etter skolen har jeg gjort litt lekser, spilt sims social (avhengig til tusen!!) og spist. Skulle egentlig på fotballtrening, men har vondt i hals og hode. Virker som at det aldri vil forsvinne! Irrirterende. Men nå er det på tide med en varm og lang dusj! Krysser fingrene for at sykdommen er borte så fort som mulig.Hva gjør du idag?
 

Extensions


Nå har jeg tynnet ut håret mitt, SELV med kjøkkensaksa. Galskap. Dette gjorde jeg altså for at extensionene og håret skal se mer naturlig ut sammen, og det funket. Det vises enda et skille, men det ser mye mer naturlig ut, håret ser egentlig ganske "oppklipt" ut, så det går greit. Jeg er ihvertfall fornøyd og det er det viktigste. Håret er nok ikke akkurat fint uten extensions nå, så det blir litt spennende å se! Haha, skal prøve å sove med klipsene i natt. Klipsene mine er forresten fra luxushair og pilus.
Hva synes du?  

Navlepiercing


Oi, så likbleik ut på det siste bildet. Jeg fikk spørsmål om jeg kunne vise navlepiercingen, og.. here u go! Siden noen sikkert kommer til å spørre; jeg tok den på Tattoo World i Trondheim, det kostet 500 kroner, det er litt over ett år siden - jeg var 13 - snart 14 år, jeg fikk lov, og denne piercingen kjøpte jeg i Spania.
Har du? Eller vil du ha? 

H a i r
Her er en nydelig, og mindre tilfeldig utgave av den kjekke hårtoppen. Det er veldig lett, og utrolig søtt. Jeg lagde to vanlige fletter, satte i strikk, og surret dem rundt hverandre, og festet dem med fliseklemmere. 
Hva synes du?

Hjemmelagd leppeskrubb av maskara

Stine:

En gang lå du ut video av hvordan du ordner leppe skrubb,men jeg lurte på om du kan skrive oppskriften? Da er det litt lettere og skjønne hva du skal ha osv.

PS : Når skal du ha den, 3 spørsmål og 3 svar igjen?
Svar: Ja, det kan jeg. Det er ikke fler spørsmålsrundesvar såvidt jeg vet. 

Hvordan lage hjemmelagd leppeskrubb av maskara?
Du trenger:
- En tom maskara (gjerne med plastikk-kost)
- Olje
- Sukker
Ta ut alt innholdet av maskaraen med vann og såpe. Dette kan ta litt tid, og husk: vær sikker på at alt er ute når du begynner å ta oppi skrubben. Etterpå blander du olje og sukker (med store korn) i en skål, og heller det ned i maskaratuben, gjerne med en trakt for mindre søl. Etterpå skrur du den bare igjen - og voilà, du har en suuper hjemmelagd leppeskrubb! HER kan du se video av dette.

Hva synes du? Har du prøvd - eller vil du?

Anbefaling av hårkur

I dag har jeg hatt en sånn dag hvor jeg ikke har gjort en dritt. Har faktisk hatt flere av de i det siste. Jeg sitter bare å loker litt rundt på facebook, og tida bare forsvinner. Har egentlig vært utrolig trøtt også, noe jeg tror skyldes at jeg glemte min daglige dose sjokoladekaffe til frokosten. I kveld tror jeg at jeg skal lage meg en plan for morgendagen så jeg ihvertfall får gjort noe! Ellers sitter jeg med en herlig hårkur i håret akkurat nå, og ser på at RBK gruser Breidablik på TV.

For noen måneder siden kjøpte jeg meg en hårkur på salg i en random frisørsalong i Trondheim. Merket var "Redken" og jeg har hørt masse bra om det, så jeg tenkte å gi den en sjanse. Og jammen var ikke det dumt.

Har dere irritert dere over halvfulle mengder kremer, hårkurer eller rett og slett potetgull i ny emballasje? Det kan man ihvertfall ikke klage på når det gjelder Redken sine hårkurer. De er stappfulle av herlig hårkur som skal gjøre underverker for håret ditt. Og det gjør de også.
Denne hårkuren heter "Intense Renewal", noe som vil bety "intens fornyelse" på norsk. Den skal gi masse fukt til tørt og slitt hår, og inneholder shea butter som jeg har hørt masse om. Dette finner man også i fuktighetskremer og sprayer. Konsistensen på hårkuren er veldig tykk, noe som er supert når den skal gi håret fuktighet. Den lukter også fantastisk. Etter å ha hatt den i håret i 15 minutter føles håret silkemykt og godt - og håret ser mye mindre slitt og kjedelig ut: Intens fornyelse! Blivakker.no har 10 % avslag på denne akkurat nå, OG fri frakt! Kun 225 kroner her.
Har du prøvd denne? Hvilken hårkur sverger du til? 

Hjemmelagd ansiktsmaske

Heia! Nå sitter jeg og Guro med herlig ansiktsmaske plantet på ansiktet. Vi lagde den for noen dager siden, og nå var den klar for bruk. Jeg har lagt ut oppskriften før, men det begynner å bli en god stund siden. 

Du trenger:
Avakado
Yoghurt naturell
Sitron 
Ta oppi så mye du vil av hver, og mos det til en fin konsistens. Deretter tar du en isbitform og tannpirkere eller grillpinner, putter massen ned i isbitformen og stapper nedi tannpirkerene/grillpinnene. Etterpå setter du det i fryseren, og ett døgn senere er de klar for bruk.

Vil du - skal du - eller har du prøvd dette?

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013
hits