Q&A

Har fått litt spørsmål i det siste, og jeg har svart på en del av de i kommentarfeltet. Men f.eks. dette øverste spørsmålet synes jeg var såppas "viktig" at jeg ville ta det med i et innlegg.

SPØRSMÅL: Hei, jeg sliter med det samme som du gjorde! Spiser nesten ingen ting og blir mett veldig fort! Mamma og familien er veldig bekymret for meg, men jeg synes det er vanskelig å venne seg til å spise masse når jeg vanligvis ikke spiser mye... Jeg kjenner meg igjen i akkurat det du skrev med hodepine, surhet, slapphet osv... Hvor mye og hva spiste du da var på ditt verste? Hva spiste du til de forskjellige måltidene? Hvor lenge holdt du på før du merket at det hadde gått for langt?

SVAR: Jeg har ABSOLUTT (!!!) ikke lyst til å skrive hvordan jeg holdt på da jeg var på mitt verste; hva og hvor mye jeg spiste. Jeg spiste alt for lite, og de verste dagene fungerte jeg ikke i det heletatt, og jeg ble skikkelig deppa og sliten. Jeg synes det blir helt feil å begynne å legge ut slike detaljer, hvem skal det liksom være til nytte for? Sånn som jeg holdt på var rett og slett usunt og farlig.

Jeg ble veldig opptatt av trening i høst, men etter jul og mot påske begynte ting å bli litt mer "alvorlig" - og fra påske og frem til for ca. en mnd siden var ting ekstremt. Kostholdet mitt ble veldig kjedelig og ensformig, jeg klarte ikke engang tanken på å spise ting som normale folk spiser daglig - og som jeg selv spiste før. Folk rundt meg hadde nok misstanker før jeg fikk det selv, og det var et par ganger jeg fikk kommentarer på det. Det resulterte i at jeg ble dritsur, men selvfølgelig skjønner jeg det nå.

Den dagen jeg bestemte meg for å si ifra var en av de verste. Klokka var kanskje 8-9 på kvelden, og jeg hadde spist like mye kalorier i løpet av hele dagen som det er i en liten sjokolade. Jeg var veldig sulten, men bestemte meg for at jeg hadde spist nok - og drakk heller et glass vann. Plutselig begynte tårene å renne helt ut av det blå, sikkert fordi jeg var dødssliten både psykisk og fysisk. Da skjønte jeg at ting hadde gått alt for langt, og ringte mamma.

Nå synes jeg selv at alt er ca. 40 ganger bedre. Vekta har ikke forandret seg, men tankegangen er veldig mye bedre - og det er det viktigste! Jeg får spist mer, og (som regel) føler jeg en mestringsfølelse etter jeg har spist meg mett, og ikke anger. Jeg har mye mer energi, jeg er mer glad, og jeg fungerer rett og slett bedre. Går også til psykolog, lege osv. regelmessig, men vet ikke akkurat hvor mye av framgangen som skyldes dette, da...

Men ja, det er vanskelig å venne seg på å spise mer etter en lang periode nesten uten mat. Men bare prøv å utfordre deg selv, og sakte men sikkert øk matinntaket. For husk, jo mer mat du spiser, jo mer energi får du - og da forbrenner du også mer. Så fordi om du spiser mer, eller normalt, betyr det absolutt ikke at du kommer til å legge på deg. 


akkurat SÅ lykkelig er jeg for øyeblikket

SPØRSMÅL: Hvor har du kjøpt de bøkene?

SVAR: Jeg tror begge er fra ARK, ihvertfall den øverste. Den andre er Fretex-reprodusert, og jeg kjøpte den enten på Norli eller ARK.

Har du noen flere spørsmål er det bare å spørre, så kan jeg lage flere innlegg, ellers svarer jeg i kommentarfeltet ♥

Svar på spørsmål

Hva jobber du som/med?
Har fast jobb på et kontor hvor jeg vasker to dager i uka, ikke akkurat drømmejobben, men penger er penger. Fikk også spørsmål om dette i sommer, og da jobbet jeg på ei kunstutstilling i noen dager.

Hvor er den pynten øverst på skjorta fra?

Har lagd det selv, av øredobber fra H&M Divided og et armbånd jeg har kuttet av endene på.

Hvor er skjerfet fra?

Det er fra H&M og er gammelt.

Hvor bor du? Bor du alene? Bor du langt unna familien din? Hvordan er det å bo alene?
Jeg bor i Trondheim, sammen med ei venninne. Jeg bor to timer unna familien min. Jeg bor jo ikke akkurat alene, og det er på en måte ganske betryggende. Men jeg bor fortsatt ikke med familien min, og jeg har et mye større ansvar nå, men det går greit. Det må jo bare gå greit, og jeg trives kjempegodt på skolen. Det eneste negative er at jeg faktisk ikke har tid til å roe ned i det heletatt, men jeg håper det blir bedre etter hvert. 

Kan du ikke vise bilder eller lage video av leiligheta di?
Altså, nja jo kanskje. Jeg bor jo ikke alene, men joda, jeg skal prøve å få tid til å ta litt mer bilder osv. etter hvert. 

Går du og Line på samme skole?
Ja vi går på samme skole og linje. Klassen er delt opp i A og B, og der havnet vi i forskjellige klasser - men vi har ikke vært splittet enda.

Hvor mye kostet jakka?

Den kostet 300 svenske kroner når den var på 50 % salg på Weekday.

Da har jeg ihvertfall fått svart på noen av de siste spørsmålene jeg har fått, og er det noe mer dere lurer på er det bare å spørre! :-)

Spørsmål & svar #1

Hvor mye kostet klesstativet ditt fra IKEA?
Jeg vet ikke, mamma kjøpte det til meg. Sikkert ikke så utrolig dyrt. 

Har du noen sponsorer? Eller får du sponset noe?
Nei, jeg har ikke noen faste sponsorer. Jeg ble sponset av bladkongen.no der jeg fikk et abbonement på Woman i høst, og jeg har fått tilsendt noen andre (ubrukelige) småting som jeg måtte skrive om på bloggen. Ellers har jeg lagd en videoblogg for dubestemmer.no, der jeg snakket om mobbing på nett - som jeg fikk en del penger for. Ellers ingenting.

Hvordan er den blå toppen bak?


Hva er dine meninger om Justin Bieber? Kan du lage et innlegg om det?
Jeg har ingenting imot Justin Bieber, men hører ikke på musikken fast. Synes noen av sangene er litt søte. Hater at så mange hater han, det er utrolig unødvendig. Jeg synes også hysteriet rundt han er litt overdrevet, og tror at det sansynligvis er derfor han har så mange "haters". Jeg orker ikke å lage et innlegg om det, jeg har vel egentlig skrevet det jeg mener om saken nå. 

Kan du lage en video der du viser all sminken din?
Ja det kan jeg. 

Hvilken type er leppestiften? Og hvor mye kostet den?
Skjønte ikke helt hva du mente med "hvilken type", men det er YSL i fargen 10 (som jeg har skrevet tusen ganger) og den kostet mellom 200 og 300. For å være helt ærlig så tenkte jeg ikke over prisen, haha. 

Hvor mye kostet Levi's-buksa?
Den kostet tusen kroner. Det svir, haha. 


Hvor ligger ZARA-butikken i Trondheim?
I Nordre. 

Hva synes du om at selveste l0ve.blogg.no (Erica Kvam) leser bloggen din? Og hvordan kjenner du henne?
Hahahaha, starstruck!! Neida, har møtt henne før, og synes hun virker kjempegrei - og det er jo gøy at hun leser bloggen min. Jeg leser jo hennes også. Jeg vil ikke direkte si at jeg kjenner henne, men jeg har møtt henne på en bursdag. 

Hvilken blogg liker du best på topplisten i Rissa?
For å være helt 100 % ærlig, leser jeg ingen av de daglig, men hvis jeg først leser noen er det ronjast og kajajossing (søstra mi). Leser også tonjeaw og janif av og til.  

Hvorfor har du en bart på bloggen?
Haha, for å være helt ærlig er det ingen grunn untatt at jeg synes at motivet er kult og enkelt. Kan jo også forbindes med at jeg er trønder - trønderbart? Hihi. 

Hva er din favoritt-ting på rommet ditt?
Hvis du mener møbler så er det sminkebordet eller senga mi. Hvis du mener av småting osv. så er jeg veldig glad i alle stearinlysene, særlig de i vinflaskene, kanskje.

Hvorfor synes du det er teit å blogge?
Hvis du tenker over det, er det jo ganske meningsløst. Det kommer jo selvfølgelig an på hva "poenget" og handlingen i bloggen er, men de fleste norske bloggene, der folk i alderen rundt 15 år blogger, er ganske meningsløse. Men alikevell synes vi det er interessant å lese. Rart, egentlig. 

Hvilke serier ser du på?
90210, Desperate Houswifes, OTH (bare at det har en lang pause) og Gossip Girl (har ikke begynt på sistesesongen). Tror det var alt? Har også sett The O.C. men det er slutt, buhu.

Kan du lage må-gjøre-video?
NEI. Hater å spise ting jeg ikke liker/gjøre ting jeg egentlig ikke vil gjøre.

Forelsket?
Nei.

Har du noen gode bøker å anbefale?
Unni Lindell sine krimbøker, Mons Kallentoft "Sommerdøden", "Fristet over evne" av Jill Mansell og sist men ikke minst "Bienes hemmelige liv" av Sue Monk Kidd. 

Dette får holde! Er det flere ting dere lurer på kan dere godt spørre i innlegget her, så tar jeg flere oppsummeringer framover.
Skal jeg fortsette med slike innlegg? Var det nyttig? Haha. 

Spørsmål?


N y d e l i g. Haha.
Heia! Fikk ikke sett filmen, siden halve maccen min er litt herpa etter en viss ulykke (haha, camilla ♥) sånn at cd-hullet ikke funka. Menmen, fikk slappet av godt uansett jeg. Ellers har jeg fått ganske mange spørsmål i det siste om forskjellige ting, så tenkte jeg kunne ha en liten oppsummering i morgen. Så om det er noe dere lurer på er det bare å spørre nå, så kommer svarene i morgen. Spør om det er noe dere lurer på, ikke sånn "ost eller nugatti?" Haha.
Er det noe du lurer på?

Svar på spørsmålsrunde - del 2


Hva synes du?

Svar på spørsmålsrunde - del 1


Ble masse støy på videoen på grunn at vi var på flyet. Så også utrolig feit/stygg ut på videoen, men haha - kan vel ihvertfall trøste meg med at jeg ikke er en av de som legger håret perfekt til side, later som at jeg snakker mye penere enn jeg egentlig gjør og smiler pent (falskt) til kameraet hvert tiende sekund. Det er så ofte jeg ser det!!! Det irriterer meg. Haha.
Hva synes du?

Les mer i arkivet » Mai 2014 » Februar 2014 » Januar 2014
hits