Sminkevideo

a3KuX80bvnA
haha

Livin my life alone as


Hahahahahaha herregud, noen som fikk lyst til å flytte ut eller? Det finnes liksom ikke noen mellomting, enten har jeg veldig mye å gjøre og rekker ikke å legge meg før sent, ellers kjeder jeg meg noe helt forjævlig. Da er det jo supert at jeg har klær og kopper å vaske, hus å rydde og masse annet dritt som jeg egentlig ikke er så fan av å gjøre. Var forresten ikke denne videoen jeg egentlig skulle legge ut, den kommer en annen dag. Blir heldigvis ikke lenge til jeg får kjøpt kamera nå, og satan som jeg gleder meg!

Sannheten er at jeg egentlig har det ganske bra, da. Liker meg kjempegodt på skolen, det er godt å ha mer kontroll over mitt eget liv; får egentlig gjøre hva jeg vil når jeg vil, ingen maser på meg og ingen kommer inn på rommet mitt for å plage vettet av meg. Altså savner jo å bo hjemme litt, alt er jo helt annerledes nå egentlig, men jeg har det supert! Jeg vet på en måte at dette er rett for meg. Ohh dette ble litt for seriøst. Peace out

Video: K&H-prosjekt


Vi hadde et selvvalgt-prosjekt på slutten av året, hvor vi fikk velge kompetansemål selv. Jeg valgte som dere kanskje ser film, og fikk karakteren 6-. Er storfornøyd med karakteren, hadde bare glemt å lage dreiebok. Heldigvis var >Ronja< så snill at hun ville være modell!

Video: svar på spørsmål

Heia! Lenge siden forrige video, og jeg har fått mange spørsmål i det siste som jeg tenkte å få svart på en gang for alle. Forresten: jeg har en irriterende uvane som er å ta i håret mitt sånn ca. hvert tiende sekund, særlig på videoer. Det irriterer meg sykt, men la gå. 
Hva synes du? 

Video: snikfilming og tulleklipp


Denne videoen er egentlig MEGAflau å legge ut, med tanke på at jeg er uten sminke på 90 % av klippene, og på enda flere av de ikke engang vet at det filmes. Men det er jo egentlig bare å le, herregud, hahaha. Kommer sikkert flere av disse, med tanke på at det oppstår snikfilming mer eller mindre hver dag her i huset! Hardt liv...
Hva synes du? 

Video: Bikini fra Victoria's Secret


Haha, skjønner ikke hvordan jeg klarte å snakke SÅ lenge om en bikini...
Hva synes du om bikinien? Har du bikini fra Victoria's Secret?

Video: øyebryn

Hahaha, fin start. Se den i HD her.
Hva synes du?

EDIT:
NÅ funker den! Woho.

Video: hvordan sminke seg brunere


WARNING: pass på å ikke bli snøblind XDD Se forresten heller videoen på youtube, og trykk bedre kvalitet. SÅ mye bedre!

Heia! Nå har jeg akkurat vært en liten tur i byen. Kjøpte bare en topp på bikbok som var på salg og body butter som lukter... himmel! Ellers dro jeg å tok sol etterpå, noe dere sikkert ser på videoen at var på høy tid. Hahah...
Hva synes du?

Video: rommet mitt #3

Haha, dette er det tredje soverommet jeg viser dere! Håper det ikke blir så mange flere å vise på en god stund. Ellers skal jeg gjøre mattelekser og pugge på engelske gloser nå. Ah, livet er så digg av og til...1#!"#!

Still den inn på 720p for superbra kvalitet! (På youtube)
Hva synes du? 

Gammel videoblogg: kroppstriks


Hadde helt glemt denne videoen, til jeg ble mint på den idag, hahaha. Den er ett og et halvt år gammel, ca. Har forsåvidt forandret meg en del, og jeg er IKKE like spinkel og tynn enda.
Hva synes du? 

Video: svar på spørsmål (rommet mitt)

Hva synes du?

Video: Søskenkjærleik

Heia! I natt sov jeg ikke ett eneste minutt. Aner ikke hvorfor, men jeg trodde jeg skulle bli gal der jeg lå. Derfor klarte jeg ikke tanken på å dra til skolen i morges, siden jeg naturlig nok hadde sykt vondt i hodet. I morges fikk jeg heldigvis sovet noen timer, og deretter øvde jeg litt på naturfagprøven. Uff, seriøst, celledeling, overkrysning og alt det der er virkelig ikke noe for meg.

Hahaha, så typisk Brage..  Hva synes du om videoen?

Hårvideo


Ble litt mye babling på slutten, haha. Og forresteeeeeen, litt sånn ille kvalitet pga. photo booth.
Hva synes du? 

Videoblogg: svar på en kommentar


Jeg ser sykt rar ut pga. lyset, ser ut som at jeg har sminket meg skikkelig emo-style. Jaja... Håper dere forstår hva jeg sier. 
Hva synes du? 

Sminkevideo


Synes egentlig sminkevideo er utrolig kleint, særlig med tanke på at jeg ser helt annerledes ut uten sminke. Men som sagt, var på tide med en ny video, ettersom at jeg ikke bruker ETT likedan produkt som i forrige, tror jeg - og den gamle var utrolig dårlig. Og forresten, sorry for random musikk, jeg bare tok noe jeg hadde på maccen. 
Hva synes du?

Video: hyttetur


Har du vært på hyttetur i sommer?

Video: Sangvideo av Guro


Sangvideoen er et slags veddemål. Bloggen til Guro finner dere HER.
Husk å spørr spørsmål på spørsmålsrunden i innlegget under.
Hva synes du?
 

Video: talking


Heia! Skulle bare teste webcameraet/PhotoBooth-kameraet. Haha. Hva gjør du idag?

Video: En sommerdag


Videoen er filmet med Nikon D3100 og er redigert i iMovie. Dette er mest en prøvevideo fordi jeg aldri har redigert i iMovie før. Blir nok masse videoer fremover. Gleder meg til å endelig kunne filme og redigere videoer med kvalitet!
Hva synes du? Hva synes du jeg skal lage videoblogger om fremover?

video: hjemmelagd leppeskrubb


Det eneste morsomme med denne videoen er slutten hvor Brage synger.... hahaha, herregud, sjarmis.
Hva synes du? Vil du prøve dette? 

VIDEO: SMINKEVIDEO

Haha, jeg synes sminkevideo er sykt flaut, men det får bare gå. Det må bare sies at jeg har på meg mascara og concealer fra før av. Bruker heller ikke å sminke meg så mye hver dag. 

Hva synes du?

Les mer i arkivet » Mai 2014 » Februar 2014 » Januar 2014
hits